- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #39.661
kesinlikle kızda erkekte çok farkediyomuş cnm aş erme olayı..çok zor eminim..iyemediğin zaman falan...iz ben okudum ki meraktan ne tatlisi diye silinmeden biliyorum simdi ba$ harfi S :))
ac degilim be canim cok yemiyorum ki ben 10 kilo aldim..bugüm alisverise ciktim ama cok kisa zor durdum cünkü hemen eve döndük eksikleri aldik sadece.aksamda camide kayinvalidemin annesinin 52 si vardi yemekli mevlüt ordaydim.oturdum bir kenarda hic kalkmadim,sonrada eve geldik..
canim bende oglumda böyle degildim.ama bu seferki farkli oldu.a$ ermek istemdi$i birsey Allah kimseye vermesin ne diyim yasayan bilir..
evde bence skorpionun sozu geciyodur.kaynanasida cekiniyodur,kocasida cekiniyodur vala.
evde bence skorpionun sozu geciyodur.kaynanasida cekiniyodur,kocasida cekiniyodur vala.
kesinlikle kızda erkekte çok farkediyomuş cnm aş erme olayı..çok zor eminim..iyemediğin zaman falan...
kesin cnm..feci hatun he....
cnm yemezsen sütün çekilir derler aş erdiğinde..kiminde çok uvvetli olurmuş bence seninkisi öyle bişey..aman eksik etme yap ye cnm.... olmadı bul bişeyler yap... etkilenme..kızlar bu gece tatlı aşerme gecesi galiba bende yaptım hafif bişey tam yiyordum ki yazılarınızı okuyunca güldümaşerme bende de öyle fazla olmadı çok şükür ama bişeyide canım çektimi acısı göğsümden çıktı sağ göğsüm yiyipte canımın istemesi geçene kadar sızım sızım sızlıyor birşeye aşerdiğim zaman annemde de varmış bu hamileliğinde daha önce duydunuz mu hiç böyle birşeyi canımın istemesi geçiyor ama göğsümün sızlaması geçmiyor ancak yediğimde kayboluyor :44:
dünü$ bir görcen rüyalarimda bile yemekler bu ne anlamadim yaaavucumu yalamaya biktim inan
kızlar bu gece tatlı aşerme gecesi galiba bende yaptım hafif bişey tam yiyordum ki yazılarınızı okuyunca güldümaşerme bende de öyle fazla olmadı çok şükür ama bişeyide canım çektimi acısı göğsümden çıktı sağ göğsüm yiyipte canımın istemesi geçene kadar sızım sızım sızlıyor birşeye aşerdiğim zaman annemde de varmış bu hamileliğinde daha önce duydunuz mu hiç böyle birşeyi canımın istemesi geçiyor ama göğsümün sızlaması geçmiyor ancak yediğimde kayboluyor :44:
dünü$ bir görcen rüyalarimda bile yemekler bu ne anlamadim yaaavucumu yalamaya biktim inan
anam ne bilim sende prenses pek bi obur olcak dicem ama...
yaa demek süt çekilmesi he vay bee çok mantıklı olabilir yani çünkü böyle damarlarım çekiliyo gibi oluyo ama sanırım sol göğsüm boş orda süt olmayacak çünkü hep sağ sızlıyocnm yemezsen sütün çekilir derler aş erdiğinde..kiminde çok uvvetli olurmuş bence seninkisi öyle bişey..aman eksik etme yap ye cnm.... olmadı bul bişeyler yap... etkilenme..
ben duymadim siziyi canim aman bana ugramasin uzak dursun..gögüs $i$mesi olarak duymustum da seninkini hic duymadim.sanada afiyet olsun
avucunu yalamayi birak canim.asagiya gene gelmisler.davetsiz misafirler.anlamiyorum ya gecenin bu saatinde ne isleri var.laf dinliyolar resmen.
kızlar sizin oralarda louis vuitton gibi gucci gibi markaların çakmaları varmı çanta olarak...fiyatları ne mesela
bizim burda cakma olmuyo canim.gercekleri satiliyo.cakmalar ekonomisi düsük ülkelerde genelde..
anam ezdin attın bizitrde ismediğin kadar çok anca çakmaya yetiyo gücümüz napalım.. küçük kaynım orjinal almak için hep yurtdışı diparişi veriyo kazak ayakkabı vs oda pahalıya geliyo...ben hiç uğraşamam vallahi... çakma almıyorum orjinalde türk malı kullnıyorum ama bu model müthiş çok kadınsı bence
kızlar sizin oralarda louis vuitton gibi gucci gibi markaların çakmaları varmı çanta olarak...fiyatları ne mesela
canim bu markalarin merkezi burda orjinali yani.fiyatlari 20 dolardan basliyo.mesela victoria secret bununda merkezi burda.ben ic camasirlarimi burdan aliyorum.geceligimi felan.10 dolardan basliyor.lohusa icin giyecegim kiyafetleri burdan alacagim.gecelikleri 10 dolardan basliyor.cakma olarak yok burda canim.herseyin orjinali zaten ucuz.
yok kiz ezmek icin demedim hay Allah yanlis anlama ama benim bulundugum ülke zaten cakma mal sokmaz ülkeye.Trde gercekten cakma seyler dolu orayada kesin cinden geliyodur:))bak kaynin bile gercegi icin yurtdisina siparis veriyomus gercegi oldugu icin pahali.
bu model çanta mesela...resmini paylaştım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?