2011 Nisan Anneleri

kesinlikle kızda erkekte çok farkediyomuş cnm aş erme olayı..çok zor eminim..iyemediğin zaman falan...
evde bence skorpionun sozu geciyodur.kaynanasida cekiniyodur,kocasida cekiniyodur vala.

kesin cnm.. feci hatun he....

kızlar bu gece tatlı aşerme gecesi galiba bende yaptım hafif bişey tam yiyordum ki yazılarınızı okuyunca güldüm aşerme bende de öyle fazla olmadı çok şükür ama bişeyide canım çektimi acısı göğsümden çıktı sağ göğsüm yiyipte canımın istemesi geçene kadar sızım sızım sızlıyor birşeye aşerdiğim zaman annemde de varmış bu hamileliğinde daha önce duydunuz mu hiç böyle birşeyi canımın istemesi geçiyor ama göğsümün sızlaması geçmiyor ancak yediğimde kayboluyor :44:

cnm yemezsen sütün çekilir derler aş erdiğinde..kiminde çok uvvetli olurmuş bence seninkisi öyle bişey..aman eksik etme yap ye cnm.... olmadı bul bişeyler yap... etkilenme..
dünü$ bir görcen rüyalarimda bile yemekler bu ne anlamadim yaaavucumu yalamaya biktim inan

anam ne bilim sende prenses pek bi obur olcak dicem ama...

ben duymadim siziyi canim aman bana ugramasin uzak dursun..gögüs $i$mesi olarak duymustum da seninkini hic duymadim.sanada afiyet olsun

cnm yemezsen sütün çekilir derler aş erdiğinde..kiminde çok uvvetli olurmuş bence seninkisi öyle bişey..aman eksik etme yap ye cnm.... olmadı bul bişeyler yap... etkilenme..
yaa demek süt çekilmesi he vay bee çok mantıklı olabilir yani çünkü böyle damarlarım çekiliyo gibi oluyo ama sanırım sol göğsüm boş orda süt olmayacak çünkü hep sağ sızlıyo

ben duymadim siziyi canim aman bana ugramasin uzak dursun..gögüs $i$mesi olarak duymustum da seninkini hic duymadim.sanada afiyet olsun

amin cnm uğramasın valla acısı baya kötü bir anda geliveriyo saol bu arada cnm

bu model mesela 150 tl almak çok istiyorum eşim gitmiş evgililer günü için Iped almış.. dokunmatik notbook gibi ekranı vs vs... bilg desen değil telefon desen değil anlamadım gitti

bizim burda cakma olmuyo canim.gercekleri satiliyo.cakmalar ekonomisi düsük ülkelerde genelde..

anam ezdin attın bizi trde ismediğin kadar çok anca çakmaya yetiyo gücümüz napalım.. küçük kaynım orjinal almak için hep yurtdışı diparişi veriyo kazak ayakkabı vs oda pahalıya geliyo...ben hiç uğraşamam vallahi... çakma almıyorum orjinalde türk malı kullnıyorum ama bu model müthiş çok kadınsı bence

yok kiz ezmek icin demedim hay Allah yanlis anlama ama benim bulundugum ülke zaten cakma mal sokmaz ülkeye.Trde gercekten cakma seyler dolu orayada kesin cinden geliyodur:))bak kaynin bile gercegi icin yurtdisina siparis veriyomus gercegi oldugu icin pahali.

kızlar sizin oralarda louis vuitton gibi gucci gibi markaların çakmaları varmı çanta olarak...fiyatları ne mesela

canim bu markalarin merkezi burda orjinali yani.fiyatlari 20 dolardan basliyo.mesela victoria secret bununda merkezi burda.ben ic camasirlarimi burdan aliyorum.geceligimi felan.10 dolardan basliyor.lohusa icin giyecegim kiyafetleri burdan alacagim.gecelikleri 10 dolardan basliyor.cakma olarak yok burda canim.herseyin orjinali zaten ucuz.

bu model çanta mesela...resmini paylaştım?

mesela gucci ayallabı 380 tl ye getirtti...işte kazağını 200 e vs.... yurtdışa çıkan kişiler falan..burda çok takıyolar ya... baya farkla satıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…