2011 Nisan Anneleri

bende bugünkünü nihayet tvden izleyebildim.canim ama son 3 bölümü zor özetleye bende o kadar unutkanlik var ki onlari hafizamda tutmam inan cok zor helede netten benim gibi 10 tane dizi takip eden biri icin imakansizi istiyosun:))
skorpioncum.bitmeyen sarkiyi izliyosan bana son uc bolumunu bugunku haric ozet gecermisin.ben izleyememisim de.

Etrafımda anlayışsız insanlar varken nasıl üzülmüycemki bende istemiyorum stres yaşamak ama başaramıyorum anlayış yok ki kimsede(((

pes yani kaynanana benimki öyle bişey yapsa sesimi çıkarırım heraldedesemde bunca zaman yaptıkları haksızlığa çıkardım sanki:)) Ama karar verdim eşimle iki gündür konuşmuyorum beyefendi ne oldu diye lütfedip sormuyor bile sormasın kaynanama ben diycem sizin doğumdan önce gelmenize gerek yok diye ne diye eşime laf anlatmaya çalışıyorum ya da aman kocanla kötü olma diyen anneme yeter artık bundan sonra herkesle kötü olucam ben yedi aydır göz yaşı döküyorum bebeğime bunları yaşatanları affetmiycem

Anlamadığınız belli kızlar anlaşılan sizin hiç sorununuz olmamış kaynananızla sizinde kaynananız düğününüzde hiçbşey yamsa evinize bir çöp bile layık görüp almasa sonra kzı nişanlanınca çeyizini önünüze serip gösterip üstelik yatak odası takımı eksik eksiklei rdaha çok bayram tatilinde orda olan bana sen burdayken alışverişe gidelim desede seversiniz heralde maşaallah sizler çok iyisiniz ben bunlardan dolayı kadından soğuduğum için tahammülsüzüm demek ki ha birde evinze ilk kez geldiğinde evinze bir hediye bile almasalar yiyip içtiklerini alıp giderlerkende dolapta aldıklarından hiçbirşey kalmamış olsada kızmazsız sanırım ne güzel annemin gelmesini ben istedim annnem çekindi bile gelmeye annemi tabiki istiycem çünkü bebeğim için hazırlık yapıyor bizi düşünüyor kaynanam bişey örmediği gibi almadıda üstelik kaynatam babama siz beşik takımnı biz yapıcaz dediniz diye biz bişey almadık diyecek kadar yüzsüz
insanlar yinede sevmeliyim sanırım....

Canım senin adına çok sevindim Allah bozmasın ne güzel moral olmuştur darısı benim eşimin başına anlayışlı olması konusunda:))

günaydın kızlar anammm derin mevzulara girilmiş kaynanalar çekiştirilmiş.boşverin kızlar ya herkesin aile düzeni kayınvalidesi farklı tabi hiçbiri kendi annemiz gibi olmaz ama eşlerimizn hatrı var ortada bu hamiş halinizle strese girmeyin herşeyi oluruna bırakın bizim onlara onlarında bize ihtiyaçları var kendinizi üzmeyin bu son ayların tadını çıkarun halinize şükredin boşverin polemiklere girmeyin....

kaynanalara laf yok kızlar valla benimki üç gündür oyle ilgilendi ki hakkını ödeyemen allah razı olsun kendisinden başımdan eksik etmesin

Günaydın hayırdır neden hastaydın?

Günaydınnnn canımmm;
Dünkü konularda haklısın canım,Allah yardımcın olsun hakikaten,insanlarla uğraşmak anlaşmak ve onların düşüncesizce hareketlerine zorunlu olarak katlanabilmek zor.Hepimiz farklı toprakların insanlarıyla evlendik,dolayısıyla aileleriyle de evlendik,iyisi çıkıyor kötüsü çıkıyor,Rabbim bu sıkıntılı dönemi bize sıkıntısız geçirttirmeyi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…