2011 Nisan Anneleri

hoşbldk tatlım iiyz saglık ocagna gttk geldik karnmzı doyurduk bugunlerde ne bulursak yeme eğilimindeyiz oburlaştık şimdide otrp szi izlyrz sizler nasılsınız bakalım

canım bu aralar benim de iştah açıldı, ve artık yasak olanlara direnme gücüm de gitgide azalıyoooo
biz de iyiyiz, bu hafta hemen geçsin de haftaya kızımı göreyim kontrolde diye bekliyorumm:97:

Yiğit olmasın kanımca..tanıdığım bir yiğit bebek vardı..valla annesini geçtim komşularına bile illallah dedittiriyordu

Sağol canım ....kızım da öyle diyor sınıftaki yiğit çok tembel dizilerdeki yiğitler de kötü oluyorlar diyor...

Canım ben Mert Diyorum
Yiğit & Ege de çok güzel, ama bu isimler son yıllarda çok popüler olduğundan etrafta bir sürü adaşı olma olasılığı fazla.. Mert ismi hep bana güzel gelmiştir..

sağol bitanem mert bana da sıcak geliyor aslında...evet ya diğerleri çok popüler...adı gibi de mert olursun inşallah

selam kızlaaar:92:biz doktordan geldik hem doğum iznim başladı onu yazdırdım hem de muayne oldum.çok şükür gelişimi iyi ama doktor suyun azalcak gibi duruyo dedi.geçen sefere göre biraz az dedi.şu an sıkıntılı bi durum yok ama çok su iç dedi.oysa ağız kuruluğumdan nerdeyse 3 4 litre su içiyorum...bide kendime diyodum abartıyomuyum diye.ama az bile geliyomuş.suyun azalırsa gelişim geriliği olur su iç istirahat et dedi.ben gene yatışa geçiyorum yanibiraz canım sıkıldı ama allahın izniyle bişey olmaz değil mi??bilmiyorum sizlerden suyu azalan var mı hiç??sıkı takip etcez seni dedi.2 hafta sonra çağırdı.bu arada herkesin kandili mübarek olsun kızlaar.

anket aç cnm konu olarak oylayalım... link ver burayada ok yardımcı oluruz inş..

esracım dediğinin nasıl yapılacağını hiç bilmiyorum...cahilim şu internet konusunda resim falan da ekleyemiyorum...hem ben nikah memuruyum bugün 14 şubat ya acayip nikah var kıyıp kıyıp bakıyorum siteye yani bilsem de vakit ayıramam ama ilginiz için çok çok teşekkür ederim hepinize

Gözün aydın canım bebeğinin iyi olmasına sevindim.su azalmasını dur bakayım ben de gittiğimde sorayım.Benim doktorum bu konuda hiçbişey demedi.Ben de çok su içerim senin gibi

netten araştırıyorum ama bişey bulamadım daha
Canım ben de duymadım inan hiç

kızlar bebişlerimizin çamaşırlarını kaç derecede yıkayacağız?? :26:
tüm kıyafetleri, nevresim takımlarını, battaniyeleri filan yıkayacak mısınız??
ben ilk adım olarak hacışakir toz sabun aldım,
2. adım için sizden yönlendirme bekliyorum

sağolun canlarım

sağol bitanem mert bana da sıcak geliyor aslında...evet ya diğerleri çok popüler...adı gibi de mert olursun inşallah

bence şamaşırları ayır bazı kıyafetler 30 derecede iç çamaşırları 60 derece iyi nevresim battaniye ne aldıysan yeni hepsi yıkanacak. çünkü tozlu hepsi ve dikilirken genelde yerlerde sürünüyor.
hacışakir toz sabun bende kullanıyorum.

canım ben hepsini 40 derecede narin yıkamada yıkadım zaten üzerinde dehemen hepsinini 40 derece yazıyordu
birde ütülemeden çok kötü görünüyor kıyafetler mutlaka ütüemek lazım
zaten hemen bitiyor üzerine 2 bastır olsun bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…