2011 Nisan Anneleri

canım hoşgeldinnnn çoookkk geçmiş olsunnn
seni o kadar iyi anlıyorum ki,benimki de uzakta..2 hafta sonra gelecek inşallah, resmen dakikaları sayıyorum, biran önce gelsin diye :97:

yok cnm 2 lt falan az.doktor 3 4 litre dedi.oysa ben zaten içiyodumm

Kızlar bebeğinize ne dinletiyorsunuz ben tabiki önce Kuran-ı Kerim birde Farid Farjad diye bir iranlı keman virtiözü var onun eserleri çok güzel tavsiye ederim sakin sakin dinletiyor kendini:)
ben meryem süresi , yusuf suresi , inşirah suresi dinlettim..iş yerinde zaten süreklidum tıss dum tıss müzik dinliyor her telden
Kızlar aranızda akciğer geliştirici iğne vurulan varmı
yok ben vurulmadım..

Kızlar bebeğinize ne dinletiyorsunuz ben tabiki önce Kuran-ı Kerim birde Farid Farjad diye bir iranlı keman virtiözü var onun eserleri çok güzel tavsiye ederim sakin sakin dinletiyor kendini:)

ben mozart dinletiyordum, şu şarkısında tepki gösterdiği için artık hep bunu dinletiyorum..
Wolfgang Amadeus Mozart - Symphony 40 in G min KV 550
ama acaba hoşuna gittiği için mi, yoksa anneee kes şunu demek istediği için mi tekmeliyor onu bilemiyorum :97:

:26: cnm benim hoşgeldin...çok geçmiş olsun.... iyi olursun inş hemen cnm allah beterinden saklasın... yediklerinin etkisi olabilirmi sence düşündüğün bişey varmı... tabi insanın annesinin yanında olması başka benimki yanımda hiç iş yaptırmıyorum zcık uyuşuk zati diyo senin evine gelince hiç iş yapmak istemiyorum buluyo rahat koltuğu kuruluyo hatun...ama diyorum sen orda otur yeter ben yaparım herşey varlığı nefesi bile yetiyo çünkü...

arkadaşlar torba tasarısı yasalaştı. artık erken doğum olsa bile kalan haftalarımız sonraya ekleniyor. ancak eşlere 10 günlük izni göremedim. tamamı yasalaştı diyorlar ama ben bunu görmedim. eşlerimiz 10 gün yanımızda olsun yaa.

kızlar peki bebiş kıyafetlerini yıkarken beyazları ve renklileri ayırdınız mı

canım benimkiler genelde ack renklerdi toz pembe beyaz ve yeşil gibi ama bir iki tane koyu renkte vardı kot elbiseler falan onalrı kendi geceliklierimle birlikte yıkadım yani ayırdım tabii rekleri nirbirine girer diye korktum

Mesela 38.haftada doğum yaptık.2 haftası kaynıyor yaa arada.Artık kaynamayacak mı yani doğumdan sonrası için 8+2 mi olacak???Yanlış mı anladım yoksa???

canım benimkiler genelde ack renklerdi toz pembe beyaz ve yeşil gibi ama bir iki tane koyu renkte vardı kot elbiseler falan onalrı kendi geceliklierimle birlikte yıkadım yani ayırdım tabii rekleri nirbirine girer diye korktum

ben de öyle yapayım en iyisi. zaten bizim de koyu renk çok fazla birşeyimiz yok

sağol canım yumurtadan tiksindim artık sabah sağlıklı olsun diye özellikle köy yumurtası alıyorum ,tereyağı bitmişti bende sıvı yağla yaptım acaba ondan olmuş olabilir miki ?ama artık yumurta yiyeceğimi hiç zannetmiyorum öööööğh şimdi düşününce bile midem bulandı normalde çok severdim

SELAM KIZLAAAAAARRRRRRR
NİSAN ANNELERİNDEKİ BÜTÜN ANNELERİN HEM MÜBAREK KANDİLİNİ HEMDE SEVGİLİLER
GÜNÜNÜ KUTLUYORUM.ALLAH HERKESİN BEBEĞİNİ GÖNLÜNE GÖRE YETİŞTİRMEYİ NASİP ETSİN.

deterjandan konuşulmuş bende dalan ın roxy marka toz deterajanını aldım mis gibi oldu bebek kokuyor sanki.fıyatıda 2.95 falandı sanırım.3gün önce yıkamıştım eşyaları 30 derece sentetiklerde bugunde yerine yerleştirdim hepsini dolaplar biraz boş kaldı haliyle ama zamanla dolacak nasıla

Son düzenleme:
ayy çok geçmiş olsun canım , Allah tez zamanda güç kuvvet versin..patates iyi geldimi peki..yani şimdi nasılsın? nsl hissediyorsun kendini
işteee, benim de aklıma hep bu soru takılıyordu hep unutuyordum sormayı..sen çok yaşa emii tatlım :)
canım hoşgeldinnnn çoookkk geçmiş olsunnn
seni o kadar iyi anlıyorum ki,benimki de uzakta..2 hafta sonra gelecek inşallah, resmen dakikaları sayıyorum, biran önce gelsin diye :97:
allah tez zamanda kavuştursun canım
acaba , 8-8 olan ücretli izine uzatma var mıııı?ben sabırsızlıkla onu bekliyordum

o bende var iyide normal bu bebek karnımıza dayanınca oluyor başı ya da popsu oluyor genelde ben elimle orayı okşayınc akaçıyor hemen:)) doktorlarımzıda herşeyi abartıyor bennimkinin huyunu biliyorum artık olumsuz bişey dese panik olmuyorum artık eve gelip hemen güzelce araştıryorum

Ayyy canım ben de geçende hadi dedim klasik müzik dinleteyim.Ayyyyy bayıldım resmen kendim dinlerken ruhum bunaldı.Kapatıverdim
Ama şu Farid Farjada bi bakayım

ben seviyorum aslında klasik müzik bunuda tesadüfen buldum daha doğrusu tevafuk oldu çok hoşuma gitit ama klasik müzik sevmiyorsan sevmeyebilirsin:))

cnm rock dinletiyorum içerde çoşsun tepiklesin die beni... dermişim... hiç öyle bişey ypmadım ama esasında yapa bilirim... bakalım tepki vercekmi paşam..

Ay çok hoşsun benimde doktor her seferinde diyor klssik müzik gibi ney gibi şeyler diletin sakin bir bebek olsun diyor doktorlarda hep onaylıyor bunu bende fırsatım oldukça dinletiyorm.

ben 12 .haftadan beri klasik müzik ve aşk müzikleri dinletiyorum bebeğime love musics :))

oy romantik olacak senin kız aman çok olmasın sonra anlamayan erkeğe denk gelir:)) erkeklere dinletmek lazım ben oğluma dinleteyim en iyisi romantik olsun azcık:))

Canım alnıyorum seni bende aynıyım kimsemiz yok burda bizimde arada 12 saat var(

Ben ayırdım ama ayrı detarjan kullanmadım açıkcası yeğenlerimin hepsi de öyle büyüdü bir sorun yok çok şükür.

Mesela 38.haftada doğum yaptık.2 haftası kaynıyor yaa arada.Artık kaynamayacak mı yani doğumdan sonrası için 8+2 mi olacak???Yanlış mı anladım yoksa???

canım bildiğim kadarıyla yani ben bunu geçen sormuştum. devlet memurları bu haktan yarralanabiliyormuş. Özeldekiler için böyle birşey yokmuş. Bana da bi arkadaş yardımcı olmuştu bu konuyla ilgili. ben özeldeyim insan kaynaklarına sordum kendi doktoruma da sordum böyle birşey yok dediler

hoşgeldin cnm.... seninde kandilin mübarek olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…