2011 Nisan Anneleri

Kızlar cumartesi sabaha karşı 4 gibi acayip bi kasık sancısı başladı bende ve 1 saat kadar hiç geçmedi bayaaa kıvrandırdı beni.Doğuruyorum sandım bir an doğum sancım geldi diye çok korktum.Bi yandan düşünüyorum daha hiçbişeyim hazır değil ben ne yapacağım şimdi diye.Evin içinde dolaşa dolaşa 1 saat sonra falan geçti.Sonradan internetten baktım meğer yalancı sancılar 30.haftadan sonra başlıyormuş.Rahim kendini yavaş yavaş doğuma hazırlıyormuş.Sizler de dikkat edin kızlar.Valla ben çok korktum

ewt canım yalancı sacılar başlayablyrmuş gecmş olsn nasıl korkmşsndr canm benm..insaallh zamnnda we saglıklı bi şeklde gelrler

hoşbldk tatlım iiyz saglık ocagna gttk geldik karnmzı doyurduk bugunlerde ne bulursak yeme eğilimindeyiz oburlaştık şimdide otrp szi izlyrz sizler nasılsınız bakalım

canım bu aralar benim de iştah açıldı, ve artık yasak olanlara direnme gücüm de gitgide azalıyoooo
Biz de iyiyiz, bu hafta hemen geçsin de haftaya kızımı göreyim kontrolde diye bekliyorumm:97:

bende de bu aralar iştahsızlık oluyor çok tuhaf bir durum benim için ama:)) bazende ne bulsam yemek istiyorum ama bu aralar daha çok iştahsızım ruh halimden galiba mutsuz olunca iştahımda kesildi.

kızlar okulda öğretmen arkadaşlar ücretsiz izin iki yıla çıktı dediler,bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?

canım torba yasa çıktıya yeni onda var evet 24 ay ücretsiz izin var erkeklerde 24 ay ücretsiz olarak kullanabilecek bu izni eşleri doğum yapınca sabah dinledim daha

aynısını salı günki kontrolümde dedi doktor bende iki litre su içiyordum üç litre iç meyv esuyuda tüket dedi tabi eşim kızdı bana hemen içmiyorsun tuvalete gidicem diye dedi ama netten baktım bu dönemde bebek çok büyüdüğü için zaten su azalırmış....

canım canını sıkma önemli bişi olsa zaten eve yollmazdı aman su içmeyi ihmel etme canım sende

canım pardon ben yıkadım valla hepsini çoraplarına varana kadar nevresimi yasık kılıfı zaten ben kendiminkinide mutlaka yıkarım ne alırsam alıyım yıkamayı ihmal etmem

cnm geçmiş olsun dicem ama sorun yok zannetmiyorum risklş bi durum olsun... bol bol sıvı hariç çorba gibi sulu yicekler tüket çünkü katı şeylerde vucuttan yaka bilmek için sıvı kullanılıyo...
cnm ozaman mert diyim bende... hoşuma giden bi isim... nerde nikah memurusun cnm...

kıyamam sana cnm benim... sağol söylediğin için.. tabi insan telaşlanmazmı ya..:26: hadi geçmiş olsun..inş hayırlısı olurda bu ufak ziyaretler bebiş zamanında hazır rahimle hop geli verir...

Selam canım, hadi hayırlı olsun d. iznin. darısı başıma inş. bende 37. haftaya kadar çalışma niyetindeyim..
benim doktorum hiç suyumla ilgili birşey demiyor dur bakalım bu c.tesi sorayım bende..ağız kuruluğu bende de var..suyla karnımı şişiriyorum..kanamıyorum bi

aaa nikah memuru musun.. ne hoş..:13:
ben henüz yıkamadım ama narin çamaşırlar programında yıkamayı düşünüyorum..30-40 derece de..bende hacışakir toz sabun aldım..nevresimlerini belki elden sudan geçiririm diyorum..
geçmiş olsun canım

canım aynen bende de dun gece oldu genelde az olur hemen gecerdi dün gece 2de dikti ayağa wc ye falan girdim birde fecii terletti başladı tabii yalancı sancılar napalım aman zamanında gelsinde kuzucuklarımız daha 5-6hafta daha en az dursunlar karnımızda

sağolun kızlar ... yıkama ütüleme işine inşallah önümüzdeki haftasonu başlayacağım..

Kızlar bebeğinize ne dinletiyorsunuz ben tabiki önce Kuran-ı Kerim birde Farid Farjad diye bir iranlı keman virtiözü var onun eserleri çok güzel tavsiye ederim sakin sakin dinletiyor kendini:)

Bi de ben geçen gittiğimde sertleşmelerden bahsetmiştim doktoruma.Sizlerde de oluyor mu?Bazen böyle karnımda belli bölgem semsert kesiliyor.Hareket bile edemiyorum o an.Doktorum da demişti işte bu gibi sertleşmelerin sıklığı artarsa yani 20dk.bir falan bu doğum sancısıdır.Burdan fark edebilirsin demişti.

sağolun kızlar ... yıkama ütüleme işine inşallah önümüzdeki haftasonu başlayacağım..

cnm başla başla ancak bitiyor zaten ben 2 hafta sonu uğraştım valla gerçi benim işim çoktu ondan öyle oldu da genel olarak tavsiyem ilk 3 ay giyeceklerini yıka gerisini lazım oldukça yıkamak en iyisi ben öyle yaptım birde dalin detarjan ve yumusatıcı kullandım sabun tozu kokuunu sevmiyorum ben çünkü

mis gibi koktu

ben henüz yıkamadım ama narin çamaşırlar programında yıkamayı düşünüyorum..30-40 derece de..bende hacışakir toz sabun aldım..nevresimlerini belki elden sudan geçiririm diyorum..

canım pardon ben yıkadım valla hepsini çoraplarına varana kadar nevresimi yasık kılıfı zaten ben kendiminkinide mutlaka yıkarım ne alırsam alıyım yıkamayı ihmal etmem

Sağolun kızlar cevaplarınız için

Kızlar aranızda akciğer geliştirici iğne vurulan varmı

evet cnn ben 28. haftamda yarım doz yaptırdım doktorum erken doğum riskin yok ama genede olsun demişti

canım benim kızım onu sağ tarafıma yatınca yapıyor bana pek dogum sancısı gibi gelmemişti zaten acımyor muhtemelen poposunu falan oraya denk getiriyor diye düşünmüştüm sabahları çok yapıyor onu

Son düzenleme:
Kızlar bebeğinize ne dinletiyorsunuz ben tabiki önce Kuran-ı Kerim birde Farid Farjad diye bir iranlı keman virtiözü var onun eserleri çok güzel tavsiye ederim sakin sakin dinletiyor kendini:)

Ayyy canım ben de geçende hadi dedim klasik müzik dinleteyim.Ayyyyy bayıldım resmen kendim dinlerken ruhum bunaldı.Kapatıverdim
Ama şu Farid Farjada bi bakayım

cnm rock dinletiyorum içerde çoşsun tepiklesin die beni... dermişim... hiç öyle bişey ypmadım ama esasında yapa bilirim... bakalım tepki vercekmi paşam..

HAYIRLI KANDİLLER ŞEKERİM HANİ YAZMAMISSIN BEBİŞİN KİLOSUNU BEN DE YARIN GİDİYORUM DR A

turabi funmak mesa cimcimenaz blues13 ..ERVA.. ayca22 zeynep__05 denizcim eflalim esrayagmur leegorkemm jojop gediman biblobebekler WELCQME mefunihi Canikim HANZADEEM

selam cici anneler birkaç gündür giremedim
geçişi okuyamadım dilerim herkes iyidir ama ben hiç iyi değilim sabak hava o kadar güzeldiki acayip güzel duygularla yatağımdan kalktım kahvaltıyı hazırladım kızımı okula hazırlamaya başladım derkene birden mideme ağrı girdi doğrulamadım acayip üşüme aldı hemen yatağa attım kendimi eşimi aradım eczaneden ilaç alsın diye o da doktoru aramış ilaç kullanmasın patates haşlasın, bir yandan da ağlıyorum kuzumda korkmuş olmalı elimi,yüzümü sevip duruyordu eşim götürdü artık kızımı okula . ağlamak ağlamayı getirdi yalnızım diye annem olsaydı bana bakardı patatesimi haşlardı dedikçe daha da ağlamaya başladım ailesi yanında olanlar şükredin annemle aramızda 12 saat var . hiç akraba yok arkadaş falan var ama kime ne dersin ki ,eşim desem elinden ancak doktora götürürmek gelir başka ev işlerinden hayatta anlamaz.acayip oldum böle mide bulantısına ishale döndü hala yatıyorum aaahh aaah annecim benim seni çok özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…