- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #39.981
Ne güzel adları gibi yiğit ve mert olurlar inşallah...
Kızlar cumartesi sabaha karşı 4 gibi acayip bi kasık sancısı başladı bende ve 1 saat kadar hiç geçmedi bayaaa kıvrandırdı beni.Doğuruyorum sandım bir an doğum sancım geldi diye çok korktum.Bi yandan düşünüyorum daha hiçbişeyim hazır değil ben ne yapacağım şimdi diye.Evin içinde dolaşa dolaşa 1 saat sonra falan geçti.Sonradan internetten baktım meğer yalancı sancılar 30.haftadan sonra başlıyormuş.Rahim kendini yavaş yavaş doğuma hazırlıyormuş.Sizler de dikkat edin kızlar.Valla ben çok korktum
hoşbldk tatlım iiyz saglık ocagna gttk geldik karnmzı doyurduk bugunlerde ne bulursak yeme eğilimindeyiz oburlaştıkşimdide otrp szi izlyrz sizler nasılsınız bakalım
canım bu aralar benim de iştah açıldı, ve artık yasak olanlara direnme gücüm de gitgide azalıyoooo
Biz de iyiyiz, bu hafta hemen geçsin de haftaya kızımı göreyim kontrolde diye bekliyorumm:97:
kızlar okulda öğretmen arkadaşlar ücretsiz izin iki yıla çıktı dediler,bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
selam kızlaaar:92:biz doktordan geldik hem doğum iznim başladı onu yazdırdım hem de muayne oldum.çok şükür gelişimi iyi ama doktor suyun azalcak gibi duruyo dedi.geçen sefere göre biraz az dedi.şu an sıkıntılı bi durum yok ama çok su iç dedi.oysa ağız kuruluğumdan nerdeyse 3 4 litre su içiyorum...bide kendime diyodum abartıyomuyum diye.ama az bile geliyomuş.suyun azalırsa gelişim geriliği olur su iç istirahat et dedi.ben gene yatışa geçiyorum yanibiraz canım sıkıldı ama allahın izniyle bişey olmaz değil mi??bilmiyorum sizlerden suyu azalan var mı hiç??sıkı takip etcez seni dedi.2 hafta sonra çağırdı.bu arada herkesin kandili mübarek olsun kızlaar.
selam kızlaaar:92:biz doktordan geldik hem doğum iznim başladı onu yazdırdım hem de muayne oldum.çok şükür gelişimi iyi ama doktor suyun azalcak gibi duruyo dedi.geçen sefere göre biraz az dedi.şu an sıkıntılı bi durum yok ama çok su iç dedi.oysa ağız kuruluğumdan nerdeyse 3 4 litre su içiyorum...bide kendime diyodum abartıyomuyum diye.ama az bile geliyomuş.suyun azalırsa gelişim geriliği olur su iç istirahat et dedi.ben gene yatışa geçiyorum yanibiraz canım sıkıldı ama allahın izniyle bişey olmaz değil mi??bilmiyorum sizlerden suyu azalan var mı hiç??sıkı takip etcez seni dedi.2 hafta sonra çağırdı.bu arada herkesin kandili mübarek olsun kızlaar.
kızlar bebişlerimizin çamaşırlarını kaç derecede yıkayacağız?? :26:
tüm kıyafetleri, nevresim takımlarını, battaniyeleri filan yıkayacak mısınız??
ben ilk adım olarak hacışakir toz sabun aldım,
2. adım için sizden yönlendirme bekliyorum
cnm geçmiş olsun dicem ama sorun yok zannetmiyorum risklş bi durum olsun... bol bol sıvı hariç çorba gibi sulu yicekler tüket çünkü katı şeylerde vucuttan yaka bilmek için sıvı kullanılıyo...selam kızlaaar:92:biz doktordan geldik hem doğum iznim başladı onu yazdırdım hem de muayne oldum.çok şükür gelişimi iyi ama doktor suyun azalcak gibi duruyo dedi.geçen sefere göre biraz az dedi.şu an sıkıntılı bi durum yok ama çok su iç dedi.oysa ağız kuruluğumdan nerdeyse 3 4 litre su içiyorum...bide kendime diyodum abartıyomuyum diye.ama az bile geliyomuş.suyun azalırsa gelişim geriliği olur su iç istirahat et dedi.ben gene yatışa geçiyorum yanibiraz canım sıkıldı ama allahın izniyle bişey olmaz değil mi??bilmiyorum sizlerden suyu azalan var mı hiç??sıkı takip etcez seni dedi.2 hafta sonra çağırdı.bu arada herkesin kandili mübarek olsun kızlaar.
cnm ozaman mert diyim bende... hoşuma giden bi isim... nerde nikah memurusun cnm...esracım dediğinin nasıl yapılacağını hiç bilmiyorum...cahilim şu internet konusunda resim falan da ekleyemiyorum...hem ben nikah memuruyum bugün 14 şubat ya acayip nikah var kıyıp kıyıp bakıyorum siteye yani bilsem de vakit ayıramam ama ilginiz için çok çok teşekkür ederim hepinize
Kızlar cumartesi sabaha karşı 4 gibi acayip bi kasık sancısı başladı bende ve 1 saat kadar hiç geçmedi bayaaa kıvrandırdı beni.Doğuruyorum sandım bir an doğum sancım geldi diye çok korktum.Bi yandan düşünüyorum daha hiçbişeyim hazır değil ben ne yapacağım şimdi diye.Evin içinde dolaşa dolaşa 1 saat sonra falan geçti.Sonradan internetten baktım meğer yalancı sancılar 30.haftadan sonra başlıyormuş.Rahim kendini yavaş yavaş doğuma hazırlıyormuş.Sizler de dikkat edin kızlar.Valla ben çok korktum
Selam canım, hadi hayırlı olsun d. iznin. darısı başıma inş. bende 37. haftaya kadar çalışma niyetindeyim..selam kızlaaar:92:biz doktordan geldik hem doğum iznim başladı onu yazdırdım hem de muayne oldum.çok şükür gelişimi iyi ama doktor suyun azalcak gibi duruyo dedi.geçen sefere göre biraz az dedi.şu an sıkıntılı bi durum yok ama çok su iç dedi.oysa ağız kuruluğumdan nerdeyse 3 4 litre su içiyorum...bide kendime diyodum abartıyomuyum diye.ama az bile geliyomuş.suyun azalırsa gelişim geriliği olur su iç istirahat et dedi.ben gene yatışa geçiyorum yanibiraz canım sıkıldı ama allahın izniyle bişey olmaz değil mi??bilmiyorum sizlerden suyu azalan var mı hiç??sıkı takip etcez seni dedi.2 hafta sonra çağırdı.bu arada herkesin kandili mübarek olsun kızlaar.
aaa nikah memuru musun.. ne hoş..:13:esracım dediğinin nasıl yapılacağını hiç bilmiyorum...cahilim şu internet konusunda resim falan da ekleyemiyorum...hem ben nikah memuruyum bugün 14 şubat ya acayip nikah var kıyıp kıyıp bakıyorum siteye yani bilsem de vakit ayıramam ama ilginiz için çok çok teşekkür ederim hepinize
ben henüz yıkamadım ama narin çamaşırlar programında yıkamayı düşünüyorum..30-40 derece de..bende hacışakir toz sabun aldım..nevresimlerini belki elden sudan geçiririm diyorum..kızlar bebişlerimizin çamaşırlarını kaç derecede yıkayacağız?? :26:
tüm kıyafetleri, nevresim takımlarını, battaniyeleri filan yıkayacak mısınız??
ben ilk adım olarak hacışakir toz sabun aldım,
2. adım için sizden yönlendirme bekliyorum
bence şamaşırları ayır bazı kıyafetler 30 derecede iç çamaşırları 60 derece iyi nevresim battaniye ne aldıysan yeni hepsi yıkanacak. çünkü tozlu hepsi ve dikilirken genelde yerlerde sürünüyor.
hacışakir toz sabun bende kullanıyorum.
canım ben hepsini 40 derecede narin yıkamada yıkadım zaten üzerinde dehemen hepsinini 40 derece yazıyordu
birde ütülemeden çok kötü görünüyor kıyafetler mutlaka ütüemek lazım
zaten hemen bitiyor üzerine 2 bastır olsun bitsin
sağolun kızlar... yıkama ütüleme işine inşallah önümüzdeki haftasonu başlayacağım..
ben henüz yıkamadım ama narin çamaşırlar programında yıkamayı düşünüyorum..30-40 derece de..bende hacışakir toz sabun aldım..nevresimlerini belki elden sudan geçiririm diyorum..
canım pardon ben yıkadım valla hepsini çoraplarına varana kadar nevresimi yasık kılıfı zaten ben kendiminkinide mutlaka yıkarım ne alırsam alıyım yıkamayı ihmal etmem
Kızlar aranızda akciğer geliştirici iğne vurulan varmı
Bi de ben geçen gittiğimde sertleşmelerden bahsetmiştim doktoruma.Sizlerde de oluyor mu?Bazen böyle karnımda belli bölgem semsert kesiliyor.Hareket bile edemiyorum o an.Doktorum da demişti işte bu gibi sertleşmelerin sıklığı artarsa yani 20dk.bir falan bu doğum sancısıdır.Burdan fark edebilirsin demişti.
Kızlar bebeğinize ne dinletiyorsunuz ben tabiki önce Kuran-ı Kerim birde Farid Farjad diye bir iranlı keman virtiözü var onun eserleri çok güzel tavsiye ederim sakin sakin dinletiyor kendini:)
Kızlar bebeğinize ne dinletiyorsunuz ben tabiki önce Kuran-ı Kerim birde Farid Farjad diye bir iranlı keman virtiözü var onun eserleri çok güzel tavsiye ederim sakin sakin dinletiyor kendini:)
evet cnn ben 28. hfatdam yarım doz yaptordım doktorum erken doum riskin yok ama genede olsun demişti
BEN 4 TANE VURULDUM 3 TANE DE GECİKTİRİCİ İÇTİM ÇOK AZ KALP AĞRISI YAPTI SANKİ Bİ AN TEDİRGİN OLDUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?