2011 Nisan Anneleri

Ayyy ortalığı toparlayayım dedim ama bir baktım dip köşe temizlik yapmaya başlamışım...İyi oldu vallah...

Kızlar geçmişi okumadım ama fuara gitmek istediğimi yazmıştım...Davetiye muhabbeti filan geçmiş...Davetiye olmadan girilmiyor mu ki...

Kızlar az önce yeşilimsi mavimsi renk arasında et şekline benzeyen akıntıydı sanırım bir parça geldi vajinadan peçeteye...Annemi aradım üşütmüş olabilirsin dedi...Pazartesi günü dr. alttan muayene ettiğinde o günde böyle gelmişti...Yarın sağlık ocağına gideceğim bakalım...Ne diyecekler...

Fuara giriş biletli, eğer davetiye bulamazsan kapıda 10 Tl gibi bi ücretle girebiliyormuşsun diye duydum..

Bu arada geçmiş olsun, ihmal etme ,inşallah önemsiz bişiydir
ben oturarak kılmıyorum ama çok zorlanıyorum secdeden kalkarken. oturarak kılabiliyosak o zaman bundan sonra ben öyle devam ediyim cnm yaa

bende secdeye indiğimde kalkmak okadar zor oluyorki kızımdan bi yandan tekmeliyo sıkıştırıyorum herhalde

Son düzenleme:
hoşgeldin kankim kandilin mübarek olsun cnm.... ha 1 gün önce ha 1 gün sonra kutlarsınız inş...sağlık sıhhat olsunda....

sağol cnm benim ,öyle artık zaten yaşlandım kutlamasammı bakalım hediye görebilecek miyim ? Allahtan ayın 15i maaş zamanı
eşim diyorki 13 şubat oğlmn,15 şbat benim doğm günüm ya,Allahtan bu da 14 şubat olmadı diyor

kız otrmadan tıkanırsın ,kasılırsın hemde nefesin zorlanır bacım,otrarak kıl artık..çok sağol tşk ederim cnm ilk kutlayan sen oldun..

maş. cnm temzilikte bitmiş..yeşil akıntı mantar belirtisi benim bildiğim ama öyle parça nedir bilemiyor m cnm ? dr sornca buraya yaz bende merak ettim okiş?

kız otrmadan tıkanırsın ,kasılırsın hemde nefesin zorlanır bacım,otrarak kıl artık..çok sağol tşk ederim cnm ilk kutlayan sen oldun..

Hemde nasıl tıkanıyorum
oturarak kılmak için erken filan diye düşünüyodum ama hiç kılamamaktan iyidir
çokk sağolun kızlar ben kalkıp kılayım namazımı

hepinizin kandilini kutlu olsun arkadaşlar..

nasılsınızz bakalım.
ben dün ve bugün çok iyi değilim.
hele bugün temizlik yaptım. ağrım oldu, uzandım biraz geçer gibi oldu ama geçmdi.
yerleri artık elimle silemiyorum, viledayla sildim. içime çok sinmedi ama yapcak bişey yok.
oturduğum yerden kalkamıyorum snra.eğilemiyorum fln.

perşembe gününede randevu aldım
oğluuuşumu çok özledim. 20 gün olmuş olcak görmeyeli.

Hemde nasıl tıkanıyorum
oturarak kılmak için erken filan diye düşünüyodum ama hiç kılamamaktan iyidir
çokk sağolun kızlar ben kalkıp kılayım namazımı

cnm dinimizde zorluk yok,biz hamile oldugmuzdan otrarak kılmamız sorn olmuyormuş, ben danışmıştım..evet bende kalkıp kılayım ,biraz ibadet lazım artık, eşim gelene kadar bitireim bari..
herkesin ibadetlerini rabbim kabul etsin..

ben oturarak kılmıyorum ama çok zorlanıyorum secdeden kalkarken. oturarak kılabiliyosak o zaman bundan sonra ben öyle devam ediyim cnm yaa

:84: ben vercektim cvp kanki benden önce davranmış.... oturarak tabiki kılanabilir cnm...zorlanıyosan artık..ben tehlikemden dolayı en başından beri oturarak kılıyorum artık eğilemediğim içinde öyle devam ettim....

hadi gözün aydın cnm... bakalım neler yapıyo miniğin.... maşallah sendede ne iştah var... vallahi bende evimin işini yapıyorum ama asla yer silemiyorum..ütü yapmıyorum..dip köşe bi süpürüyorum vs vs dağınıklık topluyorum bide mobilya siliyorum..zati benim gibi tipin işi bitmiyo silmeye gelene kadar off oluyorum...

bişey sorcam cnm senin bebiş bi ara atağa geçmişti maşallah 28 demi 2 kilo falandı sonra 30 larda 2100 falan gelmişti... sanırım kilosu alıı falan dengeye girdi..doğrumu cnm..

dün görümcemler eltimler fln vardı cnm
o yuzden içim sinmedi sildim süpürdüm yoksa bnmde halim yok.
bi ton ütüm var ama yapıcak halim kalmadı inan.
2.150 demişti evet normale dönmüştü
bakalm bu gittiğimde ne dicek.
kaç kilo doğacağı artık belli olur sanırım.
ya bide 12 gün fln önden gidiyor yaa o yuzden kilo çok çıkıyor olabilir.

maşllah cnm... ya son gittiğimde 20 gün öndeydi inan mutlu olmuyorum... 29+1 de 32 çıktı çünkü... kilosu 1818 di yine çok değildi ideal bence...4 kilo enfazla gelir hesaplarıa göre doktorda o civarda dedi... ama doktor sürekli nasıl doğurcan diyo...kafa çevresi vs ölçünce büyük çıkıyo ya o korkutuyo yad çaktırmadan sezaryanı aşılamaya çalışıyo..gerçi artık başka hast devam edicem hayırlı olsun inş.. önden gitmesi allah korusun erken doğumlarda işe çok yarıyomuş...rabbim sağlıkla vaktinde ve hatta hayırlısı ile gelmelerini nasip etsin..

inş. cnm zamanında gelsinler bncede.
bakalm ben sezeryan düşünüyorum
şimdi perş. günü 36+0 oluyorum ultrasona göre.
36. haftanda gel demişti.
sezaryen düşnüüyorum
38+0 da alıyorlar genelde sezaryeni.
ama büyük çıktığıı için bakalm ne dicek doktor.

Canım akıntım normal beyaz geliyor o hep var zaten bende ama kaşıntıydı yanmaydı yok...Pazartesi dr. alttan bakmıştı sadece akıntın var dedi başka sorun yoktu...Bu sadece parça gibi geldi yeşil mavi arası rengi kokladım kokmuyorda...Yarın sağlık ocağına gidip soracağım...Dediklerini yazarım canım buraya...

Ohhh sende benim gibi dip köşe temizlemişin evi...Benimde ağrım oldu canım yukarı toplandı durdu bıdık ama yine devam temizliğe...Bazen diyorum bu çocuk temizlik yaparken doğmazsa iyidir diye...Eşim evdeyken zaten temizlik yapamıyorum çıldırıyor...O yokken bende devam...

Oyyy maşallah canım bebeğine...Nazar değmesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…