- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #40.101
cnm benim... oturarak kılıyosun dimi?
cnm otrarak kılmıyor musun? ben öyle yapıyorm daha rahat oluyor..bence öyle yap hepsini kıl
Fuara giriş biletli, eğer davetiye bulamazsan kapıda 10 Tl gibi bi ücretle girebiliyormuşsun diye duydum..Ayyy ortalığı toparlayayım dedim ama bir baktım dip köşe temizlik yapmaya başlamışım...İyi oldu vallah...
Kızlar geçmişi okumadım ama fuara gitmek istediğimi yazmıştım...Davetiye muhabbeti filan geçmiş...Davetiye olmadan girilmiyor mu ki...
Kızlar az önce yeşilimsi mavimsi renk arasında et şekline benzeyen akıntıydı sanırım bir parça geldi vajinadan peçeteye...Annemi aradım üşütmüş olabilirsin dedi...Pazartesi günü dr. alttan muayene ettiğinde o günde böyle gelmişti...Yarın sağlık ocağına gideceğim bakalım...Ne diyecekler...
ben oturarak kılmıyorum ama çok zorlanıyorum secdeden kalkarken. oturarak kılabiliyosak o zaman bundan sonra ben öyle devam ediyim cnm yaa
hoşgeldin kankimkandilin mübarek olsun cnm.... ha 1 gün önce ha 1 gün sonra kutlarsınız inş...sağlık sıhhat olsunda....
Yok canım oturarak kılmıyorum, hala eskisi gibi kılıyorum ondan çabuk yoruluyorum sanırım
oturarakmı kılıyorsun sen?
Bayans çım şimdiden iyi ki doğdunsevdiklerinle nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara
Ayyy ortalığı toparlayayım dedim ama bir baktım dip köşe temizlik yapmaya başlamışım...İyi oldu vallah...
Kızlar geçmişi okumadım ama fuara gitmek istediğimi yazmıştım...Davetiye muhabbeti filan geçmiş...Davetiye olmadan girilmiyor mu ki...
Kızlar az önce yeşilimsi mavimsi renk arasında et şekline benzeyen akıntıydı sanırım bir parça geldi vajinadan peçeteye...Annemi aradım üşütmüş olabilirsin dedi...Pazartesi günü dr. alttan muayene ettiğinde o günde böyle gelmişti...Yarın sağlık ocağına gideceğim bakalım...Ne diyecekler...
kız otrmadan tıkanırsın ,kasılırsın hemde nefesin zorlanır bacım,otrarak kıl artık..çok sağol tşk ederim cnm ilk kutlayan sen oldun..
Hemde nasıl tıkanıyorum
oturarak kılmak için erken filan diye düşünüyodum ama hiç kılamamaktan iyidir
çokk sağolun kızlar ben kalkıp kılayım namazımı
Yok canım oturarak kılmıyorum, hala eskisi gibi kılıyorum ondan çabuk yoruluyorum sanırım
oturarakmı kılıyorsun sen?
Bayans çım şimdiden iyi ki doğdunsevdiklerinle nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara
ben oturarak kılmıyorum ama çok zorlanıyorum secdeden kalkarken. oturarak kılabiliyosak o zaman bundan sonra ben öyle devam ediyim cnm yaa
hepinizin kandilini kutlu olsun arkadaşlar..
nasılsınızz bakalım.
ben dün ve bugün çok iyi değilim.
hele bugün temizlik yaptım. ağrım oldu, uzandım biraz geçer gibi oldu ama geçmdi.
yerleri artık elimle silemiyorum, viledayla sildim. içime çok sinmedi ama yapcak bişey yok.
oturduğum yerden kalkamıyorum snra.eğilemiyorum fln.
perşembe gününede randevu aldım
oğluuuşumu çok özledim. 20 gün olmuş olcak görmeyeli.
slm kizlar.bizde yeni uyandik.esim kahvalti hazirlar.bende size bi yazayim dedim.
slm tatlım hoşgeldiniz... kandilin kutlu olsun...ay demeden geçemicem. geçmişi okudum dizi muhappetinize koptum resmen ağlatmış seni dünüşüm.. sonrada almış gönlünü ama...sende dizi anlat diyosun..
dün görümcemler eltimler fln vardı cnm
o yuzden içim sinmedi sildim süpürdüm yoksa bnmde halim yok.
bi ton ütüm var ama yapıcak halim kalmadı inan.
2.150 demişti evet normale dönmüştü
bakalm bu gittiğimde ne dicek.
kaç kilo doğacağı artık belli olur sanırım.
ya bide 12 gün fln önden gidiyor yaa o yuzden kilo çok çıkıyor olabilir.
heye valla bianlatmaedi bana diziyi.bildiginide paylasmiyor bu skorpion ya.bu ne yaaaaaaaaaa
sağol cnm benim ,öyle artık zaten yaşlandımkutlamasammı bakalım hediye görebilecek miyim ? Allahtan ayın 15i maaş zamanı
eşim diyorki 13 şubat oğlmn,15 şbat benim doğm günüm ya,Allahtan bu da 14 şubat olmadı diyor
kız otrmadan tıkanırsın ,kasılırsın hemde nefesin zorlanır bacım,otrarak kıl artık..çok sağol tşk ederim cnm ilk kutlayan sen oldun..
maş. cnm temzilikte bitmiş..yeşil akıntı mantar belirtisi benim bildiğim ama öyle parça nedir bilemiyor m cnm ? dr sornca buraya yaz bende merak ettim okiş?
hepinizin kandilini kutlu olsun arkadaşlar..
nasılsınızz bakalım.
ben dün ve bugün çok iyi değilim.
hele bugün temizlik yaptım. ağrım oldu, uzandım biraz geçer gibi oldu ama geçmdi.
yerleri artık elimle silemiyorum, viledayla sildim. içime çok sinmedi ama yapcak bişey yok.
oturduğum yerden kalkamıyorum snra.eğilemiyorum fln.
perşembe gününede randevu aldım
oğluuuşumu çok özledim. 20 gün olmuş olcak görmeyeli.
dün görümcemler eltimler fln vardı cnm
o yuzden içim sinmedi sildim süpürdüm yoksa bnmde halim yok.
bi ton ütüm var ama yapıcak halim kalmadı inan.
2.150 demişti evet normale dönmüştü
bakalm bu gittiğimde ne dicek.
kaç kilo doğacağı artık belli olur sanırım.
ya bide 12 gün fln önden gidiyor yaa o yuzden kilo çok çıkıyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?