2011 Nisan Anneleri

E şimdi nasıl oluyo eşitlik ilkesinden bizleri de kapsıyor mu yoksa sadece memurları mı

canım eğer bizi de kapsasaydı memur ve işçi falan derdi bence

doktoru bile coşturmuşsun yavvvvv adam haklı ama

çok istiyorum tatlım ya davetiye ayarlamaya çalışıcam sen gidecekmisin

sorma sormagaliba o kadar vahim anlattımki adamcağız gaza geldieğer doğum sırasında falan ailelerde böyle şeyler derse doktoruma söylicem işte bana ne bana neadamı salarım üstlerine görürler

doktor bey şu kadın bana şöle emziiricen şunu yapcan bunu yapcan dedi dövün onuuuuuuuu psikolojimi bozuyo diye şikayet edersinnnn

canım eğer bizi de kapsasaydı memur ve işçi falan derdi bence

canım evet haklısın işçilere yok bence de uhuuhu

buarada canım sen Çınarlı hastanesine gittin mi? ben bu haftasonu gidip bir bakmayı planlıyorum, benim doktor anestezisi iyi, ben orayı öneririm dedi... Ben orda olucam sanırım başka alternatifimiz yok şu an. Umarım memnun kalırız

evet canım ben gezdim bu haftasonu. zaten arkadaşlarımın çoğu da orda doğum yapmıştı. az çok biliyorum odaları. benim doktorum da anestezisi çok iyi diye önerdi. inşallah canım ama fiyatları yüksek diye biliyorum. bizim gittiğimizde cumartesi geçti. muhasebe bölümöü çıkmış soramadık maalesef.

ben de sormadım daha fiyat :26: pazar günü gidebileceğiz, cumartesi çalışıyorum malesef.. :97:
ben hamile kalmadan önce özel sigorta yaptırmıştım, Allahtan özel sigorta karşılayacak inşallah..

kızkılzar biz bu günlerde baya acıkıyoz yine acıktıkbişiler yememiz lazım yoksa gözümüz dönüyo aclıktan:78: biz kacıyoruz kızlar hadi size iyi sohbetler byy
en çok kilo son iki ayda alınıyormuş..bıla bıla bılaa.. alırız tabii boğazımızın maşallahı var
çok istiyorum tatlım ya davetiye ayarlamaya çalışıcam sen gidecekmisin
ben de çok istiyorum ama davetiye bulmak çok zor yaa...birde canım acaba çok mu uygunmuş bu fuar..albenisi nedir acaba..davetiye için o kadar uğraşmamıza değecek mi..var mı bi haberin tatlım
işçiyiz biz işçi kalcaz

geçen yıl bi arkadaşım gitmişti bi sürü bez filan almışlardı gezmek keyifli olur bide herşey içiçe ben bilet ayarladım şimdi müşterimiz var bebek giyim toptancısılar elimi yüzüme aldım aradım 2 tane davetiye gönderiym yarın dedi daha fazlada isteyemedim
bebe mağazalarının çoğunda var ama davetiye

benim kocişte arzumdan alabilirim dedi ama bakalım bulabilecek miyiz..ben daha park yatak ana kucağı falan almadım..oradan ucuza kapatabilirim

kızlaaaar nabersiniz ? biz oturuyoruz evde oğluşumla. çarşıdan geldik. biraz alışveriş yaptık. bi tane daha hastane çıkışı aldım bununda renkleri çok hoşuma gitti dayanamadım aldım. onun dışında baya bi eksik tamamladık. geriye ana eşyalar kaldı alınacak. onlarda puset, park yatak, taşıma koltuğu ve bakım ürünleri. artık ona da eşimle birlikte bakıcas. eşim demişken benim sevigili çooooook romantik (!) kocam sevgililer gününde şükrü saraçoğluna maç izlemeye gitti gerçi biz evlilik yıldönümleri ve doğum günleri dışında pek bu günleri kutlamayıs da neyse. ben de bu geceyi hep dualarla geçirmeyi düşünüorum. hepimizin kandili mübarek olsun kızlar. allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar ve kolay doğumlar nasip etsin

Slm kızlar herkesin mevlit kandili mübarek olsun ,Rabbim gönlünüzdeki dilekleri kabul,dualarınızı makbul eylesin inşallah..

ayrıca atlamiyim sevgililer gününzde kutlu olsun :) gerçi biz kutlamadık öyle boş geçirdik ama..yarında benim doğum günüm ama eşim işte 16sında dönecek acındırıyorum kendimi,doğm günümde bile tekim diye..

güle güle kullan kankiş..

çok çok geçmiş olsun aman dikkatli ol cnm..

Kızlar aranızda akciğer geliştirici iğne vurulan varmı

ilk kez duyuyorum cnm ben b u iğneyi,ilk bebeğimdede hiç vrulmadımda,dr da bahsetmedi..bu iğne prematüre doğanlara yapılmıyormuydu ? :44:

geçmiş olsn aman dikkat..benimde 3 gündür kasıklarım adet sancısı gibi ağrıyor..ve kızlar sizdede öyle mi bilmiyorum benim oğluş hep sağ tarafta 4-5 gündür ve maş. sürekli kıpır kıpır..
eşime diyorum bu kıpırtılı raci :)

cnm benimde dopplerde biraz az çıkmıştı,ama sonraki gidişimde iyi dedi dr. bol su iç ve dinlen demişti aynı senin dr. gibi..ve kontrollerde zaten 15e düşmüştü benim..kısmetse bende 20si civarı gidicem bakalım..inş. iyidir paşam..

iyi akşamlar gebeşler

Az önce zar zor akşam namazını kıldım şimdi dinleniyorum
Yatsıyı nasıl kılıcam kara kara onu dşünüyorum
sadece farzını kılsam günah mı olur acaba bilen varmı

cnm otrarak kılmıyor musun? ben öyle yapıyorm daha rahat oluyor..bence öyle yap hepsini kıl

güle güle kullan cnm resmini bekliyoruz... benim adamda takmış basket maçlarına sinan erdeme...artık napalım anlayış göstercez.. duaların içinde sağol cnm...cümlemize inş sağlıklı hayırlı doğum nasp etsin rabbim...

cnm benim... oturarak kılıyosun dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…