2011 Nisan Anneleri

Mrb canım hoşgeldin ayy çok özlemişsindir bebişini.Hadi bakalım inş güzel haberlerle gel
Senin de kandilin mübarek olsun tatlım.Rabbim ettiğimiz duaları kabul etsin inş.

ayy kıyamam yaa
evlendikten sonra vazgeçmektense evlenmeden hmn önce vazgeçmeleri bi nebze daha iyi..Allah kolaylık versin işinde canım..sen ne zmna kadar çalışacaksın tatlım
Ben çıkıyorum kızlar kendinize ve bebişlere iyi bakın :))
bye bye
slm kızlarrrrrrrrrrrr yeni gelebildik topiğe
nasılsınız bakalım melekleriniz nasıl
Selaaam tatlım,hoşgeldiiiin..bgn de epey yoğunsun heralde..hafifletebildin mi işlerini barii..
ben iyiyim hamdolsun , sen nasılsın bebişinle

YASA İLE İLGİLİ OLARAK BİZİ İLGİLENDİREN BÖLÜM KIZLAAAR

MADDE 78- 657 sayılı Kanunun 104 üncü maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.
“MADDE 104- A) Kadın memura; doğumdan önce sekiz, doğumdan sonra sekiz hafta
olmak üzere toplam onaltı hafta süreyle analık izni verilir. Çoğul gebelik durumunda, doğum
öncesi sekiz haftalık analık izni süresine iki hafta eklenir. Ancak beklenen doğum tarihinden
sekiz hafta öncesine kadar sağlık durumunun çalışmaya uygun olduğunu tabip raporuyla
belgeleyen kadın memur, isteği hâlinde doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda
çalışabilir. Bu durumda, doğum öncesinde bu rapora dayanarak fiilen çalıştığı süreler doğum
sonrası analık izni süresine eklenir. Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum öncesi
sekiz haftalık analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine
ilave edilir. Doğumda veya doğum sonrasında analık izni kullanılırken annenin ölümü
hâlinde, isteği üzerine memur olan babaya anne için öngörülen süre kadar izin verilir.
B) Memura, eşinin doğum yapması hâlinde, isteği üzerine on gün babalık izni;
kendisinin veya çocuğunun evlenmesi ya da eşinin, çocuğunun, kendisinin veya eşinin ana,
baba ve kardeşinin ölümü hâllerinde isteği üzerine yedi gün izin verilir.
C) (A) ve (B) fıkralarında belirtilen hâller dışında, merkezde atamaya yetkili amir, ilde
vali, ilçede kaymakam ve yurt dışında diplomatik misyon şefi tarafından, birim amirinin
muvafakati ile bir yıl içinde toptan veya bölümler hâlinde, mazeretleri sebebiyle memurlara
on gün izin verilebilir. Zaruret hâlinde öğretmenler hariç olmak üzere, aynı usûlle on gün daha
mazeret izni verilebilir. Bu takdirde, ikinci kez verilen bu izin, yıllık izinden düşülür.
D) Kadın memura, çocuğunu emzirmesi için doğum tarihinden itibaren ilk altı ayda
günde üç saat, ikinci altı ayda günde birbuçuk saat süt izni verilir. Süt izninin hangi saatler
arasında ve günde kaç kez kullanılacağı hususunda, kadın memurun tercihi esastır.
E) Yıllık izin ve mazeret izinleri sırasında malî haklar ile sosyal yardımlara
dokunulmaz.”

Geçmiş olsun,yalnızlık zor gerçekten..Benim de kimsem yok,Allah'tan eşim gündüzleri evde o bana yardım ediyor..Az kaldı günler geçiyor..Bu gün bende çok hastayım..Bel,karın ve sırt ağrısı çekiyorum..Halsizlik var..[/QUOTE]

canım sağol sanada geçmiş olsun geçen sormuştun canım cevaplayamadım bi türlü izmirdemisin diye evet canım tam izmir sayılmaz ama çeşmede oturuyorum 2 ıldır burdayız canım
sen izmirin neresindensin?

Canım yaaaa okulda arkadaşlar ban da devamlı senin bebek erkek mi diye soruyorlar.Bi de doğum yakın herhalde aşağı inmiş bebek diyorlar.Canım sıkılmıyor değil bu söylediklerine.İnş herşey yolunda gider Allahım

hoşbuldum tatlımmmmm sabah biraz geç geldim işyerine bankada filan işlerim vardı onları hallettim sonrada gel işyerine gömül evraklara ayyy daral geliyo bazen bayaa hafifledi işlerim yani herşeyi kızlara devrettim aslında ama bide hata yapmasalar her yaptıklarının üzerinden bide ben gitmek zorunda kalıyom malesef
bizde iyiyiz tatlım ana kız oturuyoz kuzu kuzu bugün çok hareketli yine hiç durmuyo maşallahı var kızımın

ben izmir'liyim ama ankara'da oturuyorum.kardeşimin doğumunu gökalp bey yaptırdı,biz çok çok memnun kaldık. izmir'de olsam ben de gökalp bey'i tercih ederdim.

BEN DE GÖKALP BEYİ ÇOK İSTERDİM AMA EŞİM ERKEK DİYE İSTEMEDİ DİLEK TE İYİ GİBİ BAKALIM DOĞUMDA HANGİSİNİNİ NÖBETİNE DENK GELİRSEM[/QUOTE]

Ay hepimiz aynı zamana denk gelsek ne güzel olurdu..Birbirimizi ziyaret ederdik :))

hoşgeldin tatlımmmmm
güzel haberlerle gelirsin inşallah bende özledim bebişimi valla

canım sağol sanada geçmiş olsun geçen sormuştun canım cevaplayamadım bi türlü izmirdemisin diye evet canım tam izmir sayılmaz ama çeşmede oturuyorum 2 ıldır burdayız canım
sen izmirin neresindensin?[/QUOTE]

Ben Bucadayım..Evka1 de dublekslerde oturuyorum..Buraları çok sakin seviyoruz..

Arkadaşlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın...

canım benim çok haklısın allahım onlara sağlık sıhhat versin sabahtan beri annemle konuşuyorum kadıncağızın istemeden kafasına takltım sanırım sağolsun arayıp duruyor

Selam tatlım hoşgeldin :13:
Amiiin..seninde mevlid kandili kutlu olsun canım..
kontrolünde de Allah ın izniyle bir sıkıntı çıkmaz inş canım..

bu arada kızlar mevlid kandülünüz mübarek olsunnn ayrıca sevgililer gününüzde kutlu olsun
senin de mevlid kandilin ve sevgililer günün kutlu olsun canım :13:
benimde karnım brz sivri..gören herkes aaa kıza benzemiyor aynı erkek göbeği gibi diyor..ben de niye doktora gidip para veriyorsam bi daha size geleyim diyorumağzı olan konuşuyro valla ya..
haklısın tatlım , evrak kontrolü yapmak kendinin yapmasından çok dha zor valla , Allah kolaylık versin...kızına da maşallah sübhanallah

ervacığım çok çok saol. ilk 6 ay süt ,zni de 3 saat olmuş. şimdik kafadan şappadanak bi hesap yapsam sabah sekiz de giderim. öğleden sonra bir saat için de izin isterim. öğleye kadar çalışırım vallaha süperr.

Son düzenleme:

teşekkür ederiz tatlımmmmmmmmmmmmmmmm

Mrb canım hoşgeldin ayy çok özlemişsindir bebişini.Hadi bakalım inş güzel haberlerle gel
Senin de kandilin mübarek olsun tatlım.Rabbim ettiğimiz duaları kabul etsin inş.

hoşgeldin tatlımmmmm
güzel haberlerle gelirsin inşallah bende özledim bebişimi valla

tşkler kızlar iyi dilekleriniz için umarım herkes için herşey yolunda gider rabbim sizi ve meleklerinizi korusun iyiki var kk

bence de canım. doktor başkalarının dediği yüzünden asla kafanı meşgul etme dedi. biri yorum yaparsa da aa benm doktorum hiç öyle birşey demedi mesleğinde de 20. yılı. ama siz daha ii bilirsiniz tabi de kestir at dedi:)))kimse benim hamilelerimi üzemez dedi. adamı hiç o kadar savunmacı görmemiştimsessiz sakin adam coştu birden

hiç canını sıkma tatlım valla doktorumun dediği gibi herkes jinekolog olmuş haberimiz yok. herkes nerden bilecek. her ay muayeneye gidiyoruz tahlilleri, ayrıntılıları yaptırdık. öyle dışardan anlaşılsa doktorlar hem o kadar okumaz hem de ultrason almazlardı

kızkılzar biz bu günlerde baya acıkıyoz yine acıktıkbişiler yememiz lazım yoksa gözümüz dönüyo aclıktan:78: biz kacıyoruz kızlar hadi size iyi sohbetler byy

doktoru bile coşturmuşsun yavvvvv adam haklı ama

dscopur tatlım , sen fuara gidebilecek misin

çok istiyorum tatlım ya davetiye ayarlamaya çalışıcam sen gidecekmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…