- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #40.061
slm kızlar 1 haftadır girememiştim topige bakıyorumda baya kaynatmışsınız oratlıgı ee nasıl gidiyo hamileleik biz carşamba günü dra gitcez Allahımın izninyle tam 1 ay oldu canımıniçini görmeyeli dua edin bana kızlar bi sorunumuz cıkmasın. bu arada hepinizin mevlid kandilini kutarım. Allahım hayırlı olan bütün dualarımızı kabul eder inşallah.
ayy kıyamam yaayok cnm ya... kocaman bi nebookla yazıyorum işkence resmen....bende ne tuafım hiç bişey beğenmiyorum... ama minikcik netbookumda ne anılarım vardı ilk ayından eri ordan yazıyodum buraya başka bi ilişki vardı onumla aramda ayırdılar bizi
evlendikten sonra vazgeçmektense evlenmeden hmn önce vazgeçmeleri bi nebze daha iyi..Allah kolaylık versin işinde canım..sen ne zmna kadar çalışacaksın tatlımofffff hem de nasıl...son anda vaz geçenler mi ararsın soyadı yüzünden kavga edenler mi...neler neler ama ben cüzdanlarını yazarken allahım mutlu olsunlar evlendiklerine hiç pişman olmasınlar diye dualar ediyorum
bye byeBen çıkıyorum kızlar kendinize ve bebişlere iyi bakın :))
Selaaam tatlım,hoşgeldiiiin..bgn de epey yoğunsun heralde..hafifletebildin mi işlerini barii..slm kızlarrrrrrrrrrrr yeni gelebildik topiğe
nasılsınız bakalım melekleriniz nasıl
Herkezin kandilini ve sevgililer günü kutluyorum..
selam cici anneler birkaç gündür giremedim [/COLOR] geçişi okuyamadım dilerim herkes iyidir ama ben hiç iyi değilim sabak hava o kadar güzeldiki acayip güzel duygularla yatağımdan kalktım kahvaltıyı hazırladım kızımı okula hazırlamaya başladım derkene birden mideme ağrı girdi doğrulamadım acayip üşüme aldı hemen yatağa attım kendimi eşimi aradım eczaneden ilaç alsın diye o da doktoru aramış ilaç kullanmasın patates haşlasın, bir yandan da ağlıyorum kuzumda korkmuş olmalı elimi,yüzümü sevip duruyordu eşim götürdü artık kızımı okula . ağlamak ağlamayı getirdi yalnızım diye annem olsaydı bana bakardı patatesimi haşlardı dedikçe daha da ağlamaya başladım ailesi yanında olanlar şükredin annemle aramızda 12 saat var . hiç akraba yok arkadaş falan var ama kime ne dersin ki ,eşim desem elinden ancak doktora götürürmek gelir başka ev işlerinden hayatta anlamaz.acayip oldum böle mide bulantısına ishale döndü hala yatıyorum aaahh aaah annecim benim seni çok özledim
Canım yaaaa okulda arkadaşlar ban da devamlı senin bebek erkek mi diye soruyorlar.Bi de doğum yakın herhalde aşağı inmiş bebek diyorlar.Canım sıkılmıyor değil bu söylediklerine.İnş herşey yolunda gider Allahımcanım hoşgeldin geçmişte yazdım ama atlamış olabilirsin.
cumartesi doktora karının aşağıda olması mevzusunu sordum. kim ne söylüyorsa asla dinleme, bebek aşağıda olabilir ama bu bebeğin poziyonu, annenin tipi vs. ye göre hamileden hamileye değişir ve erken doğum falan olmaz. hiç korkma böyle şeyleri de asla düşünme dedi. haberin olsun tatlım
hoşbuldum tatlımmmmm sabah biraz geç geldim işyerine bankada filan işlerim vardı onları hallettim sonrada gel işyerine gömül evraklara ayyy daral geliyo bazen bayaa hafifledi işlerim yani herşeyi kızlara devrettim aslında ama bide hata yapmasalar her yaptıklarının üzerinden bide ben gitmek zorunda kalıyom malesefayy kıyamam yaa
evlendikten sonra vazgeçmektense evlenmeden hmn önce vazgeçmeleri bi nebze daha iyi..Allah kolaylık versin işinde canım..sen ne zmna kadar çalışacaksın tatlım
bye bye
Selaaam tatlım,hoşgeldiiiin..bgn de epey yoğunsun heralde..hafifletebildin mi işlerini barii..
ben iyiyim hamdolsun , sen nasılsın bebişinle
YASA İLE İLGİLİ OLARAK BİZİ İLGİLENDİREN BÖLÜM KIZLAAAR
ben izmir'liyim ama ankara'da oturuyorum.kardeşimin doğumunu gökalp bey yaptırdı,biz çok çok memnun kaldık. izmir'de olsam ben de gökalp bey'i tercih ederdim.
slm kızlar 1 haftadır girememiştim topige bakıyorumda baya kaynatmışsınız oratlıgı ee nasıl gidiyo hamileleik biz carşamba günü dra gitcez Allahımın izninyle tam 1 ay oldu canımıniçini görmeyeli dua edin bana kızlar bi sorunumuz cıkmasın. bu arada hepinizin mevlid kandilini kutarım. Allahım hayırlı olan bütün dualarımızı kabul eder inşallah.
rana 62 canım benim 2 vesait var ben bile hasta olunca, başımda olsalar dahi ağlıyorum,evlendim hala onlardan hayır var diye.Eşimde sağolsun üzerime titriyor, kimsenin ailesi kadar yakın olmuyor.Hasta olduğumuzda eşimizin ailesi geçmiş olsunla yetinirken kendi annem babam eşim gecede 4-5 defa kalkıp ateşime baktılar.Seninde duygusal halini anlayabiliyorum onlar sağlıklı sıhhatli olsunlar uzak olsalarda olur.iyi olduklarını bilelim yeter dimi
Selam tatlım hoşgeldin :13:slm kızlar 1 haftadır girememiştim topige bakıyorumda baya kaynatmışsınız oratlıgı ee nasıl gidiyo hamileleik biz carşamba günü dra gitcez Allahımın izninyle tam 1 ay oldu canımıniçini görmeyeli dua edin bana kızlar bi sorunumuz cıkmasın. bu arada hepinizin mevlid kandilini kutarım. Allahım hayırlı olan bütün dualarımızı kabul eder inşallah.
senin de mevlid kandilin ve sevgililer günün kutlu olsun canım :13:bu arada kızlar mevlid kandülünüz mübarek olsunnn ayrıca sevgililer gününüzde kutlu olsun
benimde karnım brz sivri..gören herkes aaa kıza benzemiyor aynı erkek göbeği gibi diyor..ben de niye doktora gidip para veriyorsam bi daha size geleyim diyorumCanım yaaaa okulda arkadaşlar ban da devamlı senin bebek erkek mi diye soruyorlar.Bi de doğum yakın herhalde aşağı inmiş bebek diyorlar.Canım sıkılmıyor değil bu söylediklerine.İnş herşey yolunda gider Allahım
haklısın tatlım , evrak kontrolü yapmak kendinin yapmasından çok dha zor valla , Allah kolaylık versin...kızına da maşallah sübhanallahhoşbuldum tatlımmmmm sabah biraz geç geldim işyerine bankada filan işlerim vardı onları hallettim sonrada gel işyerine gömül evraklara ayyy daral geliyo bazen bayaa hafifledi işlerim yani herşeyi kızlara devrettim aslında ama bide hata yapmasalar her yaptıklarının üzerinden bide ben gitmek zorunda kalıyom malesef
bizde iyiyiz tatlım ana kız oturuyoz kuzu kuzu bugün çok hareketli yine hiç durmuyo maşallahı var kızımın
Selam tatlım hoşgeldin :13:
Amiiin..seninde mevlid kandili kutlu olsun canım..
kontrolünde de Allah ın izniyle bir sıkıntı çıkmaz inş canım..
senin de mevlid kandilin ve sevgililer günün kutlu olsun canım :13:
benimde karnım brz sivri..gören herkes aaa kıza benzemiyor aynı erkek göbeği gibi diyor..ben de niye doktora gidip para veriyorsam bi daha size geleyim diyorumağzı olan konuşuyro valla ya..
haklısın tatlım , evrak kontrolü yapmak kendinin yapmasından çok dha zor valla , Allah kolaylık versin...kızına da maşallah sübhanallah
Mrb canım hoşgeldin ayy çok özlemişsindir bebişini.Hadi bakalım inş güzel haberlerle gel
Senin de kandilin mübarek olsun tatlım.Rabbim ettiğimiz duaları kabul etsin inş.
hoşgeldin tatlımmmmm
güzel haberlerle gelirsin inşallah bende özledim bebişimi valla
Selam tatlım hoşgeldin :13:
Amiiin..seninde mevlid kandili kutlu olsun canım..
kontrolünde de Allah ın izniyle bir sıkıntı çıkmaz inş canım..
senin de mevlid kandilin ve sevgililer günün kutlu olsun canım :13:
benimde karnım brz sivri..gören herkes aaa kıza benzemiyor aynı erkek göbeği gibi diyor..ben de niye doktora gidip para veriyorsam bi daha size geleyim diyorumağzı olan konuşuyro valla ya..
haklısın tatlım , evrak kontrolü yapmak kendinin yapmasından çok dha zor valla , Allah kolaylık versin...kızına da maşallah sübhanallah
geçmişi okumayı gözüm kesmedi desemmmm
saol tatlımmmm sorduğun içinde bende rahatladım valla uyuz oluyom bu saçma sapan konuşmalarla insanlar bana gelince yok şöyle yok böyle offfffffffffffff doğurunca hiç susmayacak millet yok şu yok bu allah yardımcımız olsun en doğrusu kulakları kapatmak sanırım
Canım yaaaa okulda arkadaşlar ban da devamlı senin bebek erkek mi diye soruyorlar.Bi de doğum yakın herhalde aşağı inmiş bebek diyorlar.Canım sıkılmıyor değil bu söylediklerine.İnş herşey yolunda gider Allahım
Rica ederim ne demek:13:sen kamuda mı çalışıyorsun tatlım..ne iş yapıyordunervacığım çok çok saol. ilk 6 ay süt ,zni de 3 saat olmuş. şimdik kafadan şappadanak bi hesap yapsam sabah sekiz de giderim. öğleden sonra bir saat için de izin isterim. öğleye kadar çalışırım vallaha süperr.
doktoru bile coşturmuşsun yavvvvv adam haklı amabence de canım. doktor başkalarının dediği yüzünden asla kafanı meşgul etme dedi. biri yorum yaparsa da aa benm doktorum hiç öyle birşey demedi mesleğinde de 20. yılı. ama siz daha ii bilirsiniz tabi de kestir at dedi:)))kimse benim hamilelerimi üzemez dedi. adamı hiç o kadar savunmacı görmemiştimsessiz sakin adam coştu birden
hiç canını sıkma tatlım valla doktorumun dediği gibi herkes jinekolog olmuş haberimiz yok. herkes nerden bilecek. her ay muayeneye gidiyoruz tahlilleri, ayrıntılıları yaptırdık. öyle dışardan anlaşılsa doktorlar hem o kadar okumaz hem de ultrason almazlardı
dscopur tatlım , sen fuara gidebilecek misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?