- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #40.121
al benden de o kadar yaaa reflüm tavan yapmış durumda. ne iyi gelirki acaba. süt içtim şimdi bi bardak bakalım işe yarar belki
al benden de o kadar yaaa reflüm tavan yapmış durumda. ne iyi gelirki acaba. süt içtim şimdi bi bardak bakalım işe yarar belki
slm tatlım hoşgeldiniz... kandilin kutlu olsun...ay demeden geçemicem. geçmişi okudum dizi muhappetinize koptum resmen ağlatmış seni dünüşüm.. sonrada almış gönlünü ama...sende dizi anlat diyosun..
heye valla bianlatmaedi bana diziyi.bildiginide paylasmiyor bu skorpion ya.bu ne yaaaaaaaaaa
ay çok hoşsun cnm ya....
midem çok yanıyo kızlar yaaa(( yatıcam ama uyuyabilcemi sanmıyorum
cnm benim allah kolaylık versin... Seninde kandilin müarek olsun cnm...gece kabus görüp uçuk ile uyanmak,erkenden göz muayenesi için hastane,aylık kontrol için sağlık ocağı ve sonrasında üst kattan mutfağımıza dolan suyu eşimle temizle derken akşam olmuş bile :/ neyse bizim iyi geçmedi ama sizin kandiliniz mübarek,sevgililer gününüz kutlu olsun :)
[sıze="3"]hoopp ne oluyor orda bakayim ben yokkenkiz eylül söyle bakayim tam nerde kaldin senin icin kaldigin yerden tekrar izliycem diziyi sana sonra özetini gecicem huu koca gün evdesin otur izle hepisicini tek tek benim basimda cocuk durmaz,adam hala evde dizinden yatar ben desen yataga mahkum erken dogum riski bide sen:)) cok üstüme geliyonuz bak hee kiz bana sorsana dün asam ne yedin diye hatirliyom mu bakayim.. $aka degil unutkanligimin sonunun alzeimer olacagindan korkuyorum inan ileride..birde sana netten baktigim dizileri yazayim bak:1-ezel,2-öyle bir gecer zaman ki,3-$üphe(final yapti bitti),4-muhtesem yüzyil,5-kurtlar vadisi,6-fatmagülün sucu ne,7-kizim nerede,8-feriha,8-bitmeyen sarki,9-lale devri,10-doktorlar evet canim iste bu kadarcik sen düsün bakalim hangi biri aklimda kalsin:44::44::44:
[/sıze]
Günaydın güzel annelerrrrr
Nasılsınız bakalım??
Nasılsınız bakalım??
gunaydnn canm iiyiz kahvaltı yaptk tembellik yapyrz şimdi de sz nasılsınız
Günaydın gebeşlerr
Ben arada sebepsiz yere ağlıyorum
Nasılsınız bakalım??
gunaydnn canm iiyiz kahvaltı yaptk tembellik yapyrz şimdi de sz nasılsınız
günaydın prenses begüm ün annesi...biz mert'imle iyiyiz sizler nasılsınız...
Tüm anneler ve bebişlerine günaydın...
Nasılsınız bakalım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?