2011 Nisan Anneleri

evet cnm bende eşim evdeyken temizlik yapamıyorum
o yokken yapmaya çalışıyorum işte kendi çapımda eğile doğrula.
ben yapmasam kim yapcak napimm
içimmmde elvermiyor.

neysehh ben çıkıyorum artık birazda dua edeyim.
kuran okuyayım.
sağlıklı doğumlar olsun diye dua edeyim inş.

snra gelirim belkiii

Son düzenleme:
gece kabus görüp uçuk ile uyanmak,erkenden göz muayenesi için hastane,aylık kontrol için sağlık ocağı ve sonrasında üst kattan mutfağımıza dolan suyu eşimle temizle derken akşam olmuş bile :/ neyse bizim iyi geçmedi ama sizin kandiliniz mübarek,sevgililer gününüz kutlu olsun :)

al benden de o kadar yaaa reflüm tavan yapmış durumda. ne iyi gelirki acaba. süt içtim şimdi bi bardak bakalım işe yarar belki

süt daha beter yapıyo beni, gaviscon içiyorum ama pek işe yaramıyo o da... bende bi soda iççem bakalım işe yarayacakmı.. bu son günlerde arttı benim yanmalar, galiba bebiş mideye daha fazla baskı yapıyo??? vardır elbet bir nedeni ama katlanacagız napalım...iyi geceler

al benden de o kadar yaaa reflüm tavan yapmış durumda. ne iyi gelirki acaba. süt içtim şimdi bi bardak bakalım işe yarar belki

kızlar ben çözümü sarı leblebide buldum,deneyin derim rastgele farkettim iyi geldiğini netten araştırdım ve midedeki asidin fazlasını alır,anne sütünü arttırır yazıyodu faydaları arasında

hoopp ne oluyor orda bakayim ben yokkenkiz eylül söyle bakayim tam nerde kaldin senin icin kaldigin yerden tekrar izliycem diziyi sana sonra özetini gecicemhuu koca gün evdesin otur izle hepisicini tek tekbenim basimda cocuk durmaz,adam hala evde dizinden yatar ben desen yataga mahkum erken dogum riski bide sen:)) cok üstüme geliyonuz bak heekiz bana sorsana dün asam ne yedin diye hatirliyom mu bakayim.. $aka degil unutkanligimin sonunun alzeimer olacagindan korkuyorum inan ileride..birde sana netten baktigim dizileri yazayim bak:1-ezel,2-öyle bir gecer zaman ki,3-$üphe(final yapti bitti),4-muhtesem yüzyil,5-kurtlar vadisi,6-fatmagülün sucu ne,7-kizim nerede,8-feriha,8-bitmeyen sarki,9-lale devri,10-doktorlar evet canim iste bu kadarcik sen düsün bakalim hangi biri aklimda kalsin:44::44::44:

slm tatlım hoşgeldiniz... kandilin kutlu olsun...ay demeden geçemicem. geçmişi okudum dizi muhappetinize koptum resmen ağlatmış seni dünüşüm.. sonrada almış gönlünü ama...sende dizi anlat diyosun..

heye valla bianlatmaedi bana diziyi.bildiginide paylasmiyor bu skorpion ya.bu ne yaaaaaaaaaa

ay çok hoşsun cnm ya....

cnm benim allah kolaylık versin... Seninde kandilin müarek olsun cnm...

Anam dünürüm sende ne dizi koliksin böyle dizi bende izlesem... Bende unutkan olurum herhalde izleme kuzum okadar ya... Dizi bırakmamışsın...hoş bende bi ara güneykore dizilerine takmıştım.. Türkü bitti ahahha

kızlar gunaydın.uc gundur gıremedı sıteye.cok rahatsızım ben.mıdem cok kotu bulanıyo.karnımda ara ara sancılar gelıyor.tansıyonum yukselıyor.nabzım hep yuksek.doktora gıdıp gelıyoruz.bıraztehlıkelıymıs durumum.cok korkuyorum kızlar.mıdem cok agrıyo.ılac falan vermedı henuz.takıp altındayım suan.heran hastaneye kosturabılırım.bana dua edın.neler oluyo anlamıyorum.sız nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…