2011 Nisan Anneleri

ah canım.herkes kaynanasından kocasından sıkayet eder.benım sorunumda kendı aılemle işte.benı zorluyolar resmen gıt erken dogur bebekde sende geberın gıdın dıye.

ne dertleri var cnm.... ah ah onlar problemse hiç bitmez dertleri kaynana olsa konuşr kavgnı edersin atarsın bi kenara kocada aynı ama kend ailen olunca konu....pöffff:26:

günaydın canım hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın
aminn canım benim

amin canım ınsallah.rabbım yardımcımız olsun.

günaydıın canım hoşgeldiiinn
iyiyiz sen nasılsın???
Allah hepimizi & bebişlerimizi korusun, Amin...

Teşekkürler kızlar, iyiyim ben de, 2 gündür miskinim ev kedisi gibi yattığım yerden kalkasım yok.. bi de sabahları 6 da açılıyo gözüm, kızım da hiç rahat vermiyo kalkıyorum mecbur.. Uykusuzluk alıştırmalarına başladım heralde ben de..

ah canım.herkes kaynanasından kocasından sıkayet eder.benım sorunumda kendı aılemle işte.benı zorluyolar resmen gıt erken dogur bebekde sende geberın gıdın dıye.

Aman canım öyle deme Allah korusun.. Hamile kadını başka bi hamile kadın anlıyo ancak valla başka kimsenin duruma yeterli hassasiyet gösterdiği yok.. ama az kaldı geçecek hep bunlar canım benim, unutulup gidecek hayırlısıyla bebişini kucakladığında..

ne dertleri var cnm.... ah ah onlar problemse hiç bitmez dertleri kaynana olsa konuşr kavgnı edersin atarsın bi kenara kocada aynı ama kend ailen olunca konu....pöffff:26:

surada ölsem kımsenın umrunda degıl.hepsınden nefret edıyorum.keske hıc gelmeseydık su ankaraya.kendı annemın bıle umrunda degılım ben.herkes kendı derdınde.annem ölmekten korkuyo.kendı dersıne dusmus.benımle hıc ılgılenmıyolar.ne arayan var ne soran var.sadece yuce allahım kocam oglum ve karnımdakı bebegım var.baskada kımsem yok benım

Ayynenn valla ama zorla da olsa okula geliyoruz işteeeGece uykularım artık benim de çok fena yaaa.2-3 defa kalkıyorum wc ye.Eeeee ister istemez bölünüyor uyku haydii tekrar yat tekrar kalk ayyy sabaha kadar devam

kızlar benım yıne tansıyon fırladı.bana dua edın.bıraz uzanayım gecmesse hemen hastaneye gıdecegım.esımıde arayayımda hemen.allaha eömanet olun kızlar

canım ya boşver üzme kendini...çok şükür kocan iyi çocukların sağlıklı...gerisini boşver...uzak olsunlar ama iyi olsunlar...bak böyle sıkılarak hasta oluyorsun sana da bebişe de yazık

kızlar benım yıne tansıyon fırladı.bana dua edın.bıraz uzanayım gecmesse hemen hastaneye gıdecegım.esımıde arayayımda hemen.allaha eömanet olun kızlar

Canım yaaa üfff dikkat et kendine ne diye kendini hırpalıyorsun bu kadar.Kendini ve bebeğini düşün.Nasıl herkes kendini düşünüyorsa...
Hadi dinlen bakalım biraz da iyi ol gel tmm mıı

Ayynenn valla ama zorla da olsa okula geliyoruz işteeeGece uykularım artık benim de çok fena yaaa.2-3 defa kalkıyorum wc ye.Eeeee ister istemez bölünüyor uyku haydii tekrar yat tekrar kalk ayyy sabaha kadar devam

Çalışanlara daha zor tabi canım, Allah kolaylık versin size..

Canım sen de Allaha emanet ol, habersiz bırakma bizi, inşallah iyi olursun, dualarımız seninle..

slm cnm....... dün bekledim yoktun...

cnm çok geçmiş olsun... sebebini biliyomusun peki... beslenme..stres doktor yüksek tansiyon dedide bunlara dikkat et gibi tavsiyede bulunmadımı...

canim tam geldim yazdim sana ciktin sen gormedin sanirim.esimle alisverise cikmistik.dunde geceliklerimi emzirme sutyenimi,ic camasirlrimi felan aldim.geceligimi onden dugmeli almadim.emzirme icin satilan geceliklerden aldim.gogus kismi ustten aciliyo ayarlanabiliyo.onlardan aldim.emzirme sutyeninde alirken cok tereddut ettim.sen alttan balenlimi aldin yoksa balensiz olanlardanmi aldin.

cnm benim yapma llah aşkına kendini düşün kendi aileni düşün napalım hayatımızda hep eksikler oluyo helede ailenden kaynaklı bişeyse... dinlen lütfen ve tansiyonunada dikkat et az kaldı şurda sabret cnm biraz daha...annen hasta sanırım....

cnm ben emzirme südyeni aldım 2 tane... geceliğim var 3 tane 2 si önden düğmeli 1i plealtından açıklık var emzirmek için..pijama takımımda alttan balen dediğinden sanırım...

o degil dedigim.sutyen diyorum kasnaklimi kasnaksizmi aldin.ben karar veremdim ikisindende aldim.

Kızlar biz geldik,
oğluşumla doktor randevumuz vardı,37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldık.Çok şükür şimdilik normal doğuma doğru gidiyoruz.Bebişimin kilosu 1707 gr.Boyunu söylemedi bende sormayı unuttum:26:Haftasıyla uyumlu dedi.Ayyy çok tatlıydı doktor teyzesi bana benzetti

dorti sen ve bebeğinden başka kimse değerli değil.dikkat et sağlığına.moralini bozman,üzülmen seni çok etkiliyor biliyorsun.

ayy gözün aydın canım, maaşallah bebişine kocaman olmuş, hem her şey de yolunda gidiyor ohh ne güzel

gozunaydin canim.bebeginede maasallah.insallah saglikli bi sekilde kucaginda alirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…