- 4 Ocak 2007
- 1.012
- 66
- 643
- 46
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #40.221
cnm dortinin yüksek tansiyonu çıktı harici öyle ciclerin yıkanması harici bi konu yok...
Kızlar biz geldik,
oğluşumla doktor randevumuz vardı,37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldık.Çok şükür şimdilik normal doğuma doğru gidiyoruz.Bebişimin kilosu 1707 gr.Boyunu söylemedi bende sormayı unuttum:26:Haftasıyla uyumlu dedi.Ayyy çok tatlıydı doktor teyzesi bana benzetti
Kızlar biz geldik,
oğluşumla doktor randevumuz vardı,37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldık.Çok şükür şimdilik normal doğuma doğru gidiyoruz.Bebişimin kilosu 1707 gr.Boyunu söylemedi bende sormayı unuttum:26:Haftasıyla uyumlu dedi.Ayyy çok tatlıydı doktor teyzesi bana benzetti
nieye ağlıyon şimdi yav bez işte altında demir yok kemerli bişey... üsttn açıyosun vs vs NBB Giyim | NBB Emzirme Styeni 338
Kızlar biz geldik,
harbiden sueylülcüm niye ağlıyorsun
Kızlar biz geldik,
günaydın annelerr2 gündür kabus görüp duruyorum yaaa ağzım burnum uçuk içinde kaldı bide akşam üst kattaki kadının mutfağında kullandığı bütün su benim mutfağıma doldu,ıspanaktan çok tiksinmiştim kadın bide ıspanak yıkamış,bütün gece halı topla,mutfağı dezenfekte et öldük kocamla valla yaaa ıspanaktan bi kere daha tiksinmiş oldum sayesinde,durup dururken iş çıktı başımıza :84: neysee hastalara geçmiş olsun,çalışanlara kolay gelsin,bi an önce izin zamanları gelsin inşalllaaahhhhh hadi çok öptük kızımla sizi
hem bu neki dun tam 7 yada 8 kere agladim.
hem bu neki dun tam 7 yada 8 kere agladim. hemde simgelerle.belirttim.
hayrola canım yaaa neden ağlıyosun
ayy gözün aydın canım, maaşallah bebişine kocaman olmuş, hem her şey de yolunda gidiyor ohh ne güzel
canim bisiy yok ortada benle skorpion surekli dizi izleriz interneten.bem evde turk tv yok.gecen ay esimin isyerinde calistim.o sirada takip ettigim dizilerden 3 bolumunu kacirdim.dun yayinlanan bolumunu izledim.ama aralarda baya bi olay olmus baglanti kuramadim.catladim merakimdan.gecmis bolumunude o an icin izleyemedim.esim kiziyor bana surekli dizi izliyosun diye o yuzden.sabahida bekliyemedim.merakya oldum catladim resmen.skorpiona sordum noldu son 3 bolumde diye.oda hatirlayamadi.bana ozet gecemedi yani.bende agladim 8 kere simgeledim de.agladigimi.yapilirmi bu bana ya.neyse bugun izledimde rahtladim yoksa dokuz doguruyodum resmen.
hem bu neki dun tam 7 yada 8 kere agladim.
oğlan anneleri yenidoğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz ? ama millet yenidoğmuş bebeğe yapılırmı mikrop falan kapar diyorlar hiç çevrenizde yapan oldumu?
oğlan anneleri yenidoğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz ? ama millet yenidoğmuş bebeğe yapılırmı mikrop falan kapar diyorlar hiç çevrenizde yapan oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?