- 4 Ocak 2007
- 1.012
- 66
- 643
- 46
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #40.341
yaaa ben izmirdeyimm üzüldüm bak şimdi
Çok gzl maşallah sübhanallah canımkızlar merhaba bu kordon dolanması falan takmayın kafanıza ya birde o dert çıkmasın başımıza aman diyim ben dün epey dinlendim sancım falan olmadı şükürler olsun
gel birlikte gidelim kuşum
kordon dolanmasıyla ilgili yazdıklarına önceestemm
sen raporu almışsın beni pazartesi çağırmıştı doktor bir ay önce takvimden hesap kitap yaptı. senin 31+1
de benimki 32*1 de alınacak nebileym öyle hesapladı
kordon dolanmasıyla ilgili
benim yeğenim nisa iki kere kordonu dolamış sezaryenle doğdu ama bir yaramaz bir yaramaz yani bu durum yaramazım ben diye sinyal veriyor demek Allaha şükür sorunsuz doğdu
sünnet
ben de oğlumu 3-4 aylıkken falan yaptıracağım sünnetini
çok rahat oluyormuş büyük oğlumu 7 yaşında yaptırdık anesstezli falan zor oldu komşu bebeğini hemen yaptırdı hiç anlamadı bile bebek anne sütüde ona ağrı kesici oluyormuş zaten...
hayırlısı.....
Selam hoşgeldin , iyiyim ben canım eğer gitmeyip hala burdaysan sen nasılsın? gittiysen de hayırlı işler olsun sanaslm annişler nasılsınız biz işe gdyoruz oğluşumla size slm verelim dedi herkes iiidr inş.
ama fuar 4 gün canım , eşin 3 gün yokmuş o kalan birgünde gidemez misiniz..canım uzak yol,kardeşim var gerçi oda götürebilir ama eşim yokken birşey alamam heralde.Biz ordan araba beşik bakacaktık çünkü.Kısmet değilmiş napalım.
aaa csi izmirim benim çık gel istanbula hem burdada çözülecek bulaşık yıkama suçları var
estemm
sen raporu almışsın beni pazartesi çağırmıştı doktor bir ay önce takvimden hesap kitap yaptı. senin 31+1
.
Çok gzl maşallah sübhanallah canımallah göstermesin doğuma kadar sancı flan inş.
Didemcim tatlım , yine burda okudum sanırım çok ilgi alaka oluyormuş..haftasonuna kadar seçilir diye yazmıştı bir arkadaş..ondan dolayı , eğer izin alabilirsm hemen perşembe ilk günü gitmek istiyorum ama yok izin alamazsam mecburen h.sonuna kalacağız bizde
kızlar herkese merhaba, umarım herşe yolndadır henüz geçmişe bakmadım,önce bi slm verim dedim..
ne kadar uyuşyk bir gün, havada kapatmış ,soğumuş ,bir tuhaf oldum..
Bugün doğum günüm kızlar 25 ime bastımama şans bu ya,eşim işte..annemi aradım gel diye o da biraz rahatsızmış keyfim yok gelmem dedi..öyle kös kös oturuyoruz oğluşumla..
kordon dolanmasıyla ilgili yazdıklarına önceyaramaz sıpalar bunlar yaa..
sünnet konusunda ise hayırlısı neyse o olsun canım
Selam hoşgeldin , iyiyim ben canım eğer gitmeyip hala burdaysan sen nasılsın? gittiysen de hayırlı işler olsun sana
ama fuar 4 gün canım , eşin 3 gün yokmuş o kalan birgünde gidemez misiniz..
Selam hoşgeldin , iyiyim ben canım eğer gitmeyip hala burdaysan sen nasılsın? gittiysen de hayırlı işler olsun sana
sende haklısın tatlım valla benim 11 günüm kaldı şurda izin filan istemem bulduğumuz kadarıyla alcaz artıkınçok gzl maşallah sübhanallah canımallah göstermesin doğuma kadar sancı flan inş.
didemcim tatlım , yine burda okudum sanırım çok ilgi alaka oluyormuş..haftasonuna kadar seçilir diye yazmıştı bir arkadaş..ondan dolayı , eğer izin alabilirsm hemen perşembe ilk günü gitmek istiyorum ama yok izin alamazsam mecburen h.sonuna kalacağız bizde
hoşgeldin tatlım vayyy ne güzel özet geçmişsin geçmişi okuyan arkadaşlar hemen belli ediyolar kendilerini benim öyle bi özelliğim yok maalesefestemm
sen raporu almışsın beni pazartesi çağırmıştı doktor bir ay önce takvimden hesap kitap yaptı. Senin 31+1
kordon dolanmasıyla ilgili
benim yeğenim nisa iki kere kordonu dolamış sezaryenle doğdu ama bir yaramaz bir yaramaz yani bu durum yaramazım ben diye sinyal veriyor demek allaha şükür sorunsuz doğdu
sünnet
ben de oğlumu 3-4 aylıkken falan yaptıracağım sünnetini
çok rahat oluyormuş büyük oğlumu 7 yaşında yaptırdık anesstezli falan zor oldu komşu bebeğini hemen yaptırdı hiç anlamadı bile bebek anne sütüde ona ağrı kesici oluyormuş zaten...
Hayırlısı.....
iyi işler tatlım bitirdin dizileri işe gidiyon dimi çok yorma kendiniSlm annişler nasılsınız biz işe gdyoruz oğluşumla size slm verelim dedi herkes iiidr inş.
kısmet tatlım çok ucuz bişey görürsem ararım seni 5 dak karedşinle gelir bakarsın olmadı sen gitmeden kocişin kartlarına el koycanım uzak yol,kardeşim var gerçi oda götürebilir ama eşim yokken birşey alamam heralde.biz ordan araba beşik bakacaktık çünkü.kısmet değilmiş napalım.
hoş geldin tatlımmm doğum günün kutlu olsun eşinle kuzularınla ailenle nice mutlu yıllara inşallahkızlar herkese merhaba, umarım herşe yolndadır henüz geçmişe bakmadım,önce bi slm verim dedim..
Ne kadar uyuşyk bir gün, havada kapatmış ,soğumuş ,bir tuhaf oldum..
Bugün doğum günüm kızlar 25 ime bastımAma şans bu ya,eşim işte..annemi aradım gel diye o da biraz rahatsızmış keyfim yok gelmem dedi..öyle kös kös oturuyoruz oğluşumla..
tamam şekercim cnr da bakılması gereken bulaşıklar varmış sen yetişhemenvarsa çözülecek bir durum ben ordayım şekerim
Canım bi daha gelip gitmem zor olur diye 31-2 de verdi raporumu.Darısı başına.
kızlar herkese merhaba, umarım herşe yolndadır henüz geçmişe bakmadım,önce bi slm verim dedim..
Bugün doğum günüm kızlar 25 ime bastımama şans bu ya,eşim işte..annemi aradım gel diye o da biraz rahatsızmış keyfim yok gelmem dedi..öyle kös kös oturuyoruz oğluşumla..
iyi işler tatlım bitirdin dizileri işe gidiyon dimi çok yorma kendini
Sana da merhaba canım, hava kapanık olduğu için sanırım kesinlikle çok uyuşuk hatta işi gücü bırakıp tam uyumalık bir günkızlar herkese merhaba, umarım herşe yolndadır henüz geçmişe bakmadım,önce bi slm verim dedim..
ee çıkgel beraber gidelim tatlım..:13:olsun kuzum ya bak yide gidebileceksin bizim buralarda hiç öyle şeyler olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?