- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #40.381
[sıze="3"]hepinize kocaman selamlar..prensesimle bende burdayim [/sıze]
selam annişkolar...nasılsınız...prens ve prensesleriniz nasıl...
Bende bugün sağlık ocağına gittim...dün yazmıştım yaaa 2 sefer oldu vajinamdan yeşil mavi renk gibi bir parça geldi diye...onu sordum hem kontrolüm vardı...ebe daha önce idrar enfeksiyonu yaşadığın için kalanı öyle atmış olabilir dedi...yani önemli bişey değil ama akıntım sarı veya da yeşil köpüren ve kokusu olsaydı tabiki tedavi gerektirirmiş...bebişimin pıtpıtlarınıda duyduk...hızlı hızlı atıyordu...yorgunmusun dedi...gelene kadar canım çıkacak sandım dedim çok yorulmuştum...kendine olur olmadık şeylerle sitres yapıp bebeğinide sitrese sokma dedi ebe...işte böyle hatunlar...
Selam annişkolar...Nasılsınız...Prens ve prensesleriniz nasıl...
Bende bugün sağlık ocağına gittim...Dün yazmıştım yaaa 2 sefer oldu vajinamdan yeşil mavi renk gibi bir parça geldi diye...Onu sordum hem kontrolüm vardı...Ebe daha önce idrar enfeksiyonu yaşadığın için kalanı öyle atmış olabilir dedi...Yani önemli bişey değil ama akıntım sarı veya da yeşil köpüren ve kokusu olsaydı tabiki tedavi gerektirirmiş...Bebişimin pıtpıtlarınıda duyduk...Hızlı hızlı atıyordu...Yorgunmusun dedi...Gelene kadar canım çıkacak sandım dedim çok yorulmuştum...Kendine olur olmadık şeylerle sitres yapıp bebeğinide sitrese sokma dedi ebe...İşte böyle hatunlar...
Bende bugün sağlık ocağına gittim...Dün yazmıştım yaaa 2 sefer oldu vajinamdan yeşil mavi renk gibi bir parça geldi diye...Onu sordum hem kontrolüm vardı...Ebe daha önce idrar enfeksiyonu yaşadığın için kalanı öyle atmış olabilir dedi...Yani önemli bişey değil ama akıntım sarı veya da yeşil köpüren ve kokusu olsaydı tabiki tedavi gerektirirmiş...Bebişimin pıtpıtlarınıda duyduk...Hızlı hızlı atıyordu...Yorgunmusun dedi...Gelene kadar canım çıkacak sandım dedim çok yorulmuştum...Kendine olur olmadık şeylerle sitres yapıp bebeğinide sitrese sokma dedi ebe...İşte böyle hatunlar...
aaa harika bize hiçkimseden bir teklif gelmiyor bi annem pijama ve lizözlü takım aldı bebişe bişeyler başka kimseden tık yok
hoşgeldiniz kızlarrrrrr
ben hala gitmedim sağlıkocağına hemde hiççççç :26: :26: :26: :26:
hoşgeldiniz kızlarrrrrr
canım hakikaten aileden çevreden kişiden fark ediyor.Bizim dönenceyide başka arkadaşlarımız alalım dediler.Arkadaşlarda fayda var şekerim başka kimseden yok bize de
merhaba kızlarr ..sipariş üzerine ördüğüm yelek,süveter ve hırkaları size göstermek istedim sipariş alamak isteyen olursa özelden irtibata geçebilir
hırkalar 25 tl
yelekler 15
süveterler 15
hepinize hayırlı hamilelik ve sağlıklı doğumlar diliyorum ..darısı başımada :97:
hoşgeldiniz kızlarrrrrr
hosgelmissiniz prensinle sende canim.herseyin yolunda olmasina sevindim..
selam canım....bizler çok şükür iyiyiz senin ve bebişin de iyi olmasına çok sevindimÇok şükür kötü bişey yokmuş...Allah hepimizi korusun hiçbirimizin kötü haberi olmasın inşallah...öpüyorum sizi
cnm dikkat et sen genede mikrop kapmamaya çalış.
yorma kendinide cnm.
sana da kocaman Selaaaaam , hoşgeldiiiiin:13:hepinize kocaman SELAMLAR..prensesimle bende burdayim
aa ne gzl..benim de p.tesi doluyor ama bende çalışır raporu alıcam bebeğimle daha fazla vakit geçirmek istiyorumyarın 32 haftam doluyor yihuuuuudoktor kontrolüm var oğlumu görcem inşallah herşey yolundadır 20 gün önce gittiğimde bebek 11 gün büyük görünüyordu.Bir de 5 hafta çalışma raporu alcam...aslında yarın izne çıkmak çok güzel olurdu ama o 5 haftayı bebekle geçirmek daha güzel olacak..
tetanos aşısıda mı olmadın canım
senin bağlı olduğun sağlık ocağı seni takip etmek zorunda........ Kanun gereği...
tetanos aşısıda mı olmadın canım
senin bağlı olduğun sağlık ocağı seni takip etmek zorunda........ Kanun gereği...
hoşbulduk annişkolar...herşeyin yolunda iyi olması benide rahatlatıyor ama işte ufak bişeyle karşılaştımı telaşlanıyorum...
dscopur canım neden sağlık ocağına hiç gitmedin...2 tane aşın vardı onlarıda olmadın mı...
sana da kocaman Selaaaaam , hoşgeldiiiiin:13:
aa ne gzl..benim de p.tesi doluyor ama bende çalışır raporu alıcam bebeğimle daha fazla vakit geçirmek istiyorum
selam canımallah allah nasıl anladı yorgun olduğunu bebeğin kalp atışlarımı yavaştı anlamadım çok mu hızlıydı yoksam?
yok tatlım aşı yaptırmadım doktorda istemedi
ilk hamile kaldığımda aramışlardı sağlıkocağından kayıt yaptılar bana o kadar ben gitmedim daha hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?