2011 Nisan Anneleri

[sıze="3"]hepinize kocaman selamlar..prensesimle bende burdayim[/sıze]

hoşgeldiniz kızlarrrrrr
ben hala gitmedim sağlıkocağına hemde hiççççç :26: :26: :26: :26:

hosgelmissiniz prensinle sende canim.herseyin yolunda olmasina sevindim..

selam canım....bizler çok şükür iyiyiz senin ve bebişin de iyi olmasına çok sevindimÇok şükür kötü bişey yokmuş...Allah hepimizi korusun hiçbirimizin kötü haberi olmasın inşallah...öpüyorum sizi

aaa harika bize hiçkimseden bir teklif gelmiyor bi annem pijama ve lizözlü takım aldı bebişe bişeyler başka kimseden tık yok

canım hakikaten aileden çevreden kişiden fark ediyor.Bizim dönenceyide başka arkadaşlarımız alalım dediler.Arkadaşlarda fayda var şekerim başka kimseden yok bize de

cnm dikkat et sen genede mikrop kapmamaya çalış.
yorma kendinide cnm.

selam canım allah allah nasıl anladı yorgun olduğunu bebeğin kalp atışlarımı yavaştı anlamadım çok mu hızlıydı yoksam?

canım hakikaten aileden çevreden kişiden fark ediyor.Bizim dönenceyide başka arkadaşlarımız alalım dediler.Arkadaşlarda fayda var şekerim başka kimseden yok bize de

çok şanslısın canım arkadaşlarının kıymetini bil demekki seni çok seviyorlar sevdirmişsin kendini
biz ordan oraya taşınmaktan tam arkadaş çevre edindik derken hadi başka yere derken dostlar hep geride kalıyro sadece telefonla idare ediyoruz...
güle güle kullanın sağlıcakla tatlım....

teşekkür ederiz....amin....ne cici şeyler onlar öyle ellerine sağlık ben çalıştığım için hiç fırsat bulamıyorum örgüye ama annem kaynanam görümcem falan sağolsunlar bir sürü şeyler ördüler

hoşgeldiniz kızlarrrrrr
ben hala gitmedim sağlıkocağına hemde hiççççç :26: :26: :26: :26:

hosgelmissiniz prensinle sende canim.herseyin yolunda olmasina sevindim..

cnm dikkat et sen genede mikrop kapmamaya çalış.
yorma kendinide cnm.

Hoşbulduk annişkolar...Herşeyin yolunda iyi olması benide rahatlatıyor ama işte ufak bişeyle karşılaştımı telaşlanıyorum...

DSCOPUR canım neden sağlık ocağına hiç gitmedin...2 tane aşın vardı onlarıda olmadın mı...

hepinize kocaman SELAMLAR..prensesimle bende burdayim
sana da kocaman Selaaaaam , hoşgeldiiiiin:13:
aa ne gzl..benim de p.tesi doluyor ama bende çalışır raporu alıcam bebeğimle daha fazla vakit geçirmek istiyorum

slm kızlar dün gece çok tuhaf birşey oldu
bir anda midem bulanmaya başladı ağır ve ağrılı bi bulantı yoğunluğu oldu
sonra bebeğimin hiç hissetmediğim kadar yoğun hareket ettiğini farkettim sanki içerde çıldırmış gibiydi inanılmaz bi şekilde oynuyordu hiç durmadan o sırada benimde bütün organlarım birbirine karıştı sandım valla içimi döndürdü resmen midemdeki bulantı ağrı sırtıma vurmaya başladı falan acayip bi hal aldım
sonra yavaş yavaş geçmeye başladı çocuğun hareketleri de durulmaya başlayınca rahatladım
şimdi sormak istediğim eşimle bebeğin dönmüş olabileceğini düşündük hissedilirmiş hatta mide bulantısı falan yaparmış diye duymuştum 27 hafta civarıyken tersti dr dönebilir demişti acaba bu belirtiler dün gece yaşadıklarım bunamı işaret kızlar varmı içinizde bebeğinin döndüğünü hisseden yada bebek nasıl döner anne ne hisseder bilen???

tetanos aşısıda mı olmadın canım
senin bağlı olduğun sağlık ocağı seni takip etmek zorunda........ Kanun gereği...

yok tatlım aşı yaptırmadım doktorda istemedi
ilk hamile kaldığımda aramışlardı sağlıkocağından kayıt yaptılar bana o kadar ben gitmedim daha hiç

merhaba kızlar bugün doktora gittim oğlum 30 haftalık ve 1600 gr olmuş dr iyi dedi ama bana kilosu az geldi. bakalım bir dahaki kontrole kadar ne kadar büyücez

tetanos aşısıda mı olmadın canım
senin bağlı olduğun sağlık ocağı seni takip etmek zorunda........ Kanun gereği...

hayır canım olmadım aşıları istemiyodum zaten doktorda gerek yok dedi gitmedim aşıya filan

selam canım allah allah nasıl anladı yorgun olduğunu bebeğin kalp atışlarımı yavaştı anlamadım çok mu hızlıydı yoksam?

Canım usg cihazı gibi bişey var ama küçük onla dinliyor ama bebeği göremiyor...Çok hızlı atıyordu kalbi bıdığımında...Sanki onun kalp atışı ile benim kalp atışım karışmış gibi çıkıyordu sesi...

yok tatlım aşı yaptırmadım doktorda istemedi
ilk hamile kaldığımda aramışlardı sağlıkocağından kayıt yaptılar bana o kadar ben gitmedim daha hiç

ozamn didem sağlık ocağı çalışanları hapı yuttu bizim bi tanıdığın eşi hemşire bu durumdan soruşturma geçirmiş takip etmedikleri için.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…