- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #3.961
selam arkadaşlar bende 9+4oldum bulantılar dışında herşey yolunda he bide benimde göğüslerim çok fena sızlıyoo.
Kuzuuuum ne sıkıyorsun kendini bende 9 haftalıkta duydm kalp atışlarını biliyorsunuz artık.6 haftalıkt sadece kese vardı görünürde.Bu biraz aletlerle ilgili bir durum.Kimi arkadaşlar erken gördü şanslılar.Ama sende bu kadar sıkıntı yapacaksan başka bir doktora git.bu arada hastanede mi gittin kontrole?? özel muayenehaneyemi?
medicanaya gidiyorum canım çamlıca ama doktor neden vajinal önermedi onu merak ettim bide şartlandırmıştım kesin görürüz diye nasip geç olsun güç olmasın boş gebelikten korkuyorum ama aklıma getirnenek istiyorummm
belki geçmişte lekelenmem oldu o yüzden olabilir smear testim temiz çıktı çok şükür
Kuzuuuum ne sıkıyorsun kendini bende 9 haftalıkta duydm kalp atışlarını biliyorsunuz artık.6 haftalıkt sadece kese vardı görünürde.Bu biraz aletlerle ilgili bir durum.Kimi arkadaşlar erken gördü şanslılar.Ama sende bu kadar sıkıntı yapacaksan başka bir doktora git.bu arada hastanede mi gittin kontrole?? özel muayenehaneyemi?
medicanaya gidiyorum canım çamlıca ama doktor neden vajinal önermedi onu merak ettim bide şartlandırmıştım kesin görürüz diye nasip geç olsun güç olmasın boş gebelikten korkuyorum ama aklıma getirnenek istiyorummm
belki geçmişte lekelenmem oldu o yüzden olabilir smear testim temiz çıktı çok şükür
aslında kanama gibi bir durum yoksa doktorun en iyisini yapıyor bekleyerek bende böyle bir durum vardı diye keseyi görmek için 2 kere vajinal muayne olmak zorunda kaldım beklemeyi yeğlerdim doktor bir sıkıntı olmasın diye keseyi görmek istiyordu sen kafana başka şeyleri takma hamileliğin tadını çıkarmaya bak canım tekrar gittiğinde duyacaksın inşaalah yerimseniben
Ilk namazgah durağının oraya yani eyüp kolejinin yanına gelin geldim...7 ay kaldım..sonra beşiktaşda eşimin aile apartmanları var...kayınvalidemi çok şükür çok sevdiğim için bide eşim kalabalığa alıştığı için ...içim rahat etmedi taşındık buraya...aman kayınpederim ve eşimin şirketleri ümraniyede....şimdide kayınvalidem taşınıyo çamlıcaya :) orasını çok seviyorum..derlerdi insan ilk gelin gittiği yeri unutmazmış die...doğruymuş.....biraz detaylı oldu hihihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?