2011 Nisan Anneleri

arkadaşlar benim hiç ama hiç iştahım yok midemde kazıntı olmasa hiç yemek yemiycem zaten yediğimde kızarmış ekmekle peynir başka bişiy yiyemiyorum suyu bile zor içebiliyorum benim gibi bu sorunu yaşıyan varmı.

Cnm maşallah....göğüste sızlama çoğu kişide oluyo...bulantım yok benim çok şükür....benim öle bi iştahım açıldı ki normal değil...bugün 9 da kalktım sırf karnım açıktı die ama öle böle değil...sonra yine 1 de yedim önünü alamyorum..ekmek yememeye çalışıyorum...ama beslenmeye çalış...ceviz ve balık olmazsa olmaz cnm...ama senin gibi olan çok...bi sorunun yok inş...bide hangi hastaneye gidiyorsun?

selam arkadaşlar bende 9+4oldum bulantılar dışında herşey yolunda he bide benimde göğüslerim çok fena sızlıyoo.

ooo sen ilerdesin bayaa artık hareketde ediyordur kereta :dance:
benim sabahları bulantım olmuyor ama yemek zorla yiyorum göğüslerde ilk zaman sızlama oldu bende akşamları halsizleşiyorum nedense

Ilk namazgah durağının oraya yani eyüp kolejinin yanına gelin geldim...7 ay kaldım..sonra beşiktaşda eşimin aile apartmanları var...kayınvalidemi çok şükür çok sevdiğim için bide eşim kalabalığa alıştığı için ...içim rahat etmedi taşındık buraya...aman kayınpederim ve eşimin şirketleri ümraniyede....şimdide kayınvalidem taşınıyo çamlıcaya :) orasını çok seviyorum..derlerdi insan ilk gelin gittiği yeri unutmazmış die...doğruymuş.....biraz detaylı oldu hihihi

Aşçılığıyla ün yapmış yaşlı bir kadın, akşam yemeğine gelecek olan oğlu ve yeni gelini için yine mutfağına kapanmış, yemek yapıyordu.
Aynı akşam yemeğe eski bir aile dostu da davetliydi. Beklenen misafirler gelip sofraya oturduklarında çok şaşırtıcı bir durumla karşılaştılar. Yaşlı kadının o gece yaptığı yemekler değme oburların bile ...iştahını kapatacak kadar berbattı. Tatlılar un kokuyordu, patatesler yanmıştı, köfteler ise neredeyse hiç pişmemişti. Oğlu, yeni gelini ve aile dostu,kadıncağıza durumu fark ettirmemek için ellerinden geleni yaptılarsa da, yemek sırasında pek iştahlı göründükleri söylenemezdi. Nihayet yemek bitti ve yeni evli çift annelerinin ellerini öperek evlerine gittiler.
Aile dostları ise biraz daha kaldıktan sonra gitmeyi düşünüyordu. Oğlu ve gelini gittikten sonra, yaşlı kadına:

"Senin harika bir aşçı olduğunu adım gibi biliyorum. Bana söylermisin, bu geceki yemekler neden o kadar kötüydü? Bence ya hastasın ya da bir sorunun var." dedi. Yaşlı kadın gülümseyerek cevap verdi:

"Hayır, hiçbir şeyim yok. Kasten yaptım. Bu yemekten sonra oğlum asla ikide bir annesinin yemeklerini hatırlatıp karısının kalbini kıramayacak.

böyle kaynana varmı?:)

tatlım bende stv ordayım eşimin iş yeri orda bnm iş yerim mecidiyeköy

Cnm ben hisar hastanesine gidiyorum....7 hft oldu şükür....
Kataracığım sana yemin ederim....o anne benim annem..kayınvalidem....bambaşka biri....o olmasa naparım diyorum...bak hamiş olduğumdan beri yemekleri onda iyiyorum ve istersen tepsiyle bile getirim dio...hergün arar...aynı binada olmazmıza rağmen....düşük yaptım 1 hft onda kaldım...çayıma kadar getirdi önemü...korkuyorum nasıl ödücem hakkını....inş güzel bi torun veiririm onlarada...az biraz içim rahatlar...ilk torun çünkü..inş

Aaa stv kayınvalidemin yeni evine çok yakın...çamlıca tarafında...bende mecidiye köyde işletmeciydim..profilo...murat muhallebicisinin oralarda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…