- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #40.401
merhaba kızlar bugün doktora gittim oğlum 30 haftalık ve 1600 gr olmuş dr iyi dedi ama bana kilosu az geldi. bakalım bir dahaki kontrole kadar ne kadar büyücez
[
aa ne gzl..benim de p.tesi doluyor ama bende çalışır raporu alıcam bebeğimle daha fazla vakit geçirmek istiyorum
slm kızlar dün gece çok tuhaf birşey oldu
bir anda midem bulanmaya başladı ağır ve ağrılı bi bulantı yoğunluğu oldu
sonra bebeğimin hiç hissetmediğim kadar yoğun hareket ettiğini farkettim sanki içerde çıldırmış gibiydi inanılmaz bi şekilde oynuyordu hiç durmadan o sırada benimde bütün organlarım birbirine karıştı sandım valla içimi döndürdü resmen midemdeki bulantı ağrı sırtıma vurmaya başladı falan acayip bi hal aldım
sonra yavaş yavaş geçmeye başladı çocuğun hareketleri de durulmaya başlayınca rahatladım
şimdi sormak istediğim eşimle bebeğin dönmüş olabileceğini düşündük hissedilirmiş hatta mide bulantısı falan yaparmış diye duymuştum 27 hafta civarıyken tersti dr dönebilir demişti acaba bu belirtiler dün gece yaşadıklarım bunamı işaret kızlar varmı içinizde bebeğinin döndüğünü hisseden yada bebek nasıl döner anne ne hisseder bilen???
merhaba kızlar bugün doktora gittim oğlum 30 haftalık ve 1600 gr olmuş dr iyi dedi ama bana kilosu az geldi. bakalım bir dahaki kontrole kadar ne kadar büyücez
sonra bebeğimin hiç hissetmediğim kadar yoğun hareket ettiğini farkettim sanki içerde çıldırmış gibiydi inanılmaz bi şekilde oynuyordu hiç durmadan o sırada benimde bütün organlarım birbirine karıştı sandım valla içimi döndürdü resmen midemdeki bulantı ağrı sırtıma vurmaya başladı falan acayip bi hal aldım
sonra yavaş yavaş geçmeye başladı çocuğun hareketleri de durulmaya başlayınca rahatladım
şimdi sormak istediğim eşimle bebeğin dönmüş olabileceğini düşündük hissedilirmiş hatta mide bulantısı falan yaparmış diye duymuştum 27 hafta civarıyken tersti dr dönebilir demişti acaba bu belirtiler dün gece yaşadıklarım bunamı işaret kızlar varmı içinizde bebeğinin döndüğünü hisseden yada bebek nasıl döner anne ne hisseder bilen???
Hoşgeldin canım...Oğlunun kilosuda iyi merak etme...İnternetteki yazılara göre ozaman oğlun haftası ile kilosu uyumlu gidiyor...
selam tatlım hoşgeldin..endişelenecek birşey olmamasına sevindim canımSelam annişkolar...Nasılsınız...Prens ve prensesleriniz nasıl...
Bende bugün sağlık ocağına gittim...Dün yazmıştım yaaa 2 sefer oldu vajinamdan yeşil mavi renk gibi bir parça geldi diye...Onu sordum hem kontrolüm vardı...Ebe daha önce idrar enfeksiyonu yaşadığın için kalanı öyle atmış olabilir dedi...Yani önemli bişey değil ama akıntım sarı veya da yeşil köpüren ve kokusu olsaydı tabiki tedavi gerektirirmiş...Bebişimin pıtpıtlarınıda duyduk...Hızlı hızlı atıyordu...Yorgunmusun dedi...Gelene kadar canım çıkacak sandım dedim çok yorulmuştum...Kendine olur olmadık şeylerle sitres yapıp bebeğinide sitrese sokma dedi ebe...İşte böyle hatunlar...
Selam canım , ben hiç böyle birşey duymamıştım bak insan neler neler öğreniyor sayenizdeslm kızlar dün gece çok tuhaf birşey oldu
Merhaba,oğluşuna da maşallah sübhanallah..ben kilodan çok sağlıklı sıhhatli olmasına dikkat ediyorum..merhaba kızlar bugün doktora gittim oğlum 30 haftalık ve 1600 gr olmuş dr iyi dedi ama bana kilosu az geldi. bakalım bir dahaki kontrole kadar ne kadar büyücez
çok zorlanmıyorum dicem ama çok yürümem falan olmuyor..evden işe işten eve oda arabayla gidip geliyorum..yalnız boyle çok yorgunluk falan hemen bebeğe yansırmış canım..aklımda karışmıyor değil bebeklerimizle daha fazla zmn geçirelim derken onların da sağlıklarıyla onyamıyoruzdur inş.hadi hayırlısı tatlım...çalışabilir raporu alcaz ama ben çok zorlanıyorum valla siz de de oluyor mu yürüyünce bacaklarım titriyor düşecekmişim gibi oluyorum yarın doktora sorcam bakalım ama bir de bunu söyleyince çalışma sen deyip de çalışamaz raporu verir mi??
ozamn didem sağlık ocağı çalışanları hapı yuttu bizim bi tanıdığın eşi hemşire bu durumdan soruşturma geçirmiş takip etmedikleri için.....
ozamn didem sağlık ocağı çalışanları hapı yuttu bizim bi tanıdığın eşi hemşire bu durumdan soruşturma geçirmiş takip etmedikleri için.....
hadi beeeeeeee anaaaaa benim 3 arkadaş ve ben hiç birimiz gitmedik deee yaptırmadık taaa oy oyyyy hemide aynı sağlıkocağına bağlıyız
beni de her ay düzenli olarak çağırıyorlar...zaten kart tutuyorlar ordan takip ediyorlar..hatta hemşire telefon edip gideceğim günü bile hatırlatıyor....bizim aile hekimliği bu konuda çok titiz çalışıyor..
geçen lcw de bayanlar bana kaç aylık falan diye laf attılar yanlarında ki gelinleriymiş yeni doğum yapmış ona bişeyler almaya gelmişler ben bebeği kime bıraktın diye panikledim. hiç karnı yoktu bide sezaryenle doğurmuş bebek pek emmiyormuş babası bakıyormuş
bide erken doğurmuş grip olmuş öksürürken sancıları başlamış bebek 8 aylık doğmuş daha karnımda olacaktı sıpa erken geldi dedi.....
yorumsuz.............
kızlar bir şey sorucam size bu geçmişleri okudum dün akşamda dikkatimi cekti bazı arkadaşlarımız yeni konu açmışlar bursada oturanlar yada istanbulda oturanlar vs. gibi neden bu konular kapatılıyor. biz arkadaş olduk burda konuşuyoruz sürekli kimin nerde oturduğunu yada kim kime daha yakın olduğunu bilmek istememiz normal değilmi. belki biz doğum yaptıktan sonra bebeklerimizle görüşücez arkadaşlığımız sürecek doğumgünleri yapıcaz bu konu kapatmaları bana göre saçma geliyor
ilgilelere didemin bağlı olduğu sağlık ocağı artık kapatılmıştır. kaydınızı başka yere aldırın ahaliii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?