2011 Nisan Anneleri

[
aa ne gzl..benim de p.tesi doluyor ama bende çalışır raporu alıcam bebeğimle daha fazla vakit geçirmek istiyorum[/QUOTE]

hadi hayırlısı tatlım...çalışabilir raporu alcaz ama ben çok zorlanıyorum valla siz de de oluyor mu yürüyünce bacaklarım titriyor düşecekmişim gibi oluyorum yarın doktora sorcam bakalım ama bir de bunu söyleyince çalışma sen deyip de çalışamaz raporu verir mi??

merhaba kızlar bugün doktora gittim oğlum 30 haftalık ve 1600 gr olmuş dr iyi dedi ama bana kilosu az geldi. bakalım bir dahaki kontrole kadar ne kadar büyücez

Hoşgeldin canım...Oğlunun kilosuda iyi merak etme...İnternetteki yazılara göre ozaman oğlun haftası ile kilosu uyumlu gidiyor...

[
aa ne gzl..benim de p.tesi doluyor ama bende çalışır raporu alıcam bebeğimle daha fazla vakit geçirmek istiyorum

hadi hayırlısı tatlım...çalışabilir raporu alcaz ama ben çok zorlanıyorum valla siz de de oluyor mu yürüyünce bacaklarım titriyor düşecekmişim gibi oluyorum yarın doktora sorcam bakalım ama bir de bunu söyleyince çalışma sen deyip de çalışamaz raporu verir mi??[/QUOTE]

doktorum bana sen ne istiyorsan onu veririz dedi....
ben çalışır almak istiyorum bebişle olmak için...

selam canim gecmis olsun.benimki 4 ayliktan beri basassagi oldugu icin daha öncekindede böyle birsey yasamadim.umarim seninkide dönmeden dolayi olmustur bir dahaki kontrolünde sorarsin doktora icin rahatlar..
masallah canimbence kilosu gayet iyi doktorunda normal dediyse zaten geriside bo$..simdiden sonra daha hizli büyüycek annesi dert etme sen.
merhaba kızlar bugün doktora gittim oğlum 30 haftalık ve 1600 gr olmuş dr iyi dedi ama bana kilosu az geldi. bakalım bir dahaki kontrole kadar ne kadar büyücez

hoşgeldin cnm.
benimde bebeğim düzken ters döndü sonrada yeniden döndü ama ben hissetmedim cnm.onun için hiç bi bilgim yok.

hoşgeldin cnm
maşallah bebişine
doktorun kilosuna ii demiş bence inanmalısın cnm.gayette güzel kilosu.32.haftada 2000 kilo olmasını isti doktorlar seninkide olur o zamana kadar.

canım hayırlı olsun eğer az olsaydı kilosu doktor söylerdi zaten..yarın benim de kontrolum var çok merak ediyorum oğlumu

selam tatlım hoşgeldin..endişelenecek birşey olmamasına sevindim canım
Selam canım , ben hiç böyle birşey duymamıştım bak insan neler neler öğreniyor sayenizde

Merhaba,oğluşuna da maşallah sübhanallah..ben kilodan çok sağlıklı sıhhatli olmasına dikkat ediyorum..
çok zorlanmıyorum dicem ama çok yürümem falan olmuyor..evden işe işten eve oda arabayla gidip geliyorum..yalnız boyle çok yorgunluk falan hemen bebeğe yansırmış canım..aklımda karışmıyor değil bebeklerimizle daha fazla zmn geçirelim derken onların da sağlıklarıyla onyamıyoruzdur inş.

kızlar bir şey sorucam size bu geçmişleri okudum dün akşamda dikkatimi cekti bazı arkadaşlarımız yeni konu açmışlar bursada oturanlar yada istanbulda oturanlar vs. gibi neden bu konular kapatılıyor. biz arkadaş olduk burda konuşuyoruz sürekli kimin nerde oturduğunu yada kim kime daha yakın olduğunu bilmek istememiz normal değilmi. belki biz doğum yaptıktan sonra bebeklerimizle görüşücez arkadaşlığımız sürecek doğumgünleri yapıcaz bu konu kapatmaları bana göre saçma geliyor

ozamn didem sağlık ocağı çalışanları hapı yuttu bizim bi tanıdığın eşi hemşire bu durumdan soruşturma geçirmiş takip etmedikleri için.....

hadi beeeeeeee anaaaaa benim 3 arkadaş ve ben hiç birimiz gitmedik deee yaptırmadık taaa oy oyyyy hemide aynı sağlıkocağına bağlıyız

inşallah dönmüştür canım ben fark etmedim döndüğünü , benimde ara rar sanki kanat çırpan bir kuş var içimde gibi geliyor sizlerde de oluyor mu böyle havalanacakmış gibi

ozamn didem sağlık ocağı çalışanları hapı yuttu bizim bi tanıdığın eşi hemşire bu durumdan soruşturma geçirmiş takip etmedikleri için.....

beni de her ay düzenli olarak çağırıyorlar...zaten kart tutuyorlar ordan takip ediyorlar..hatta hemşire telefon edip gideceğim günü bile hatırlatıyor....bizim aile hekimliği bu konuda çok titiz çalışıyor..

hadi beeeeeeee anaaaaa benim 3 arkadaş ve ben hiç birimiz gitmedik deee yaptırmadık taaa oy oyyyy hemide aynı sağlıkocağına bağlıyız

ilgilelere didemin bağlı olduğu sağlık ocağı artık kapatılmıştır. kaydınızı başka yere aldırın ahaliii

saolun kızlar yorumlarınız için
doktoruma sorarım gittiğim de ancak öyle öğrenirim
zaten dönmüşse de görünür yani :))
ama annemden ve bir yakınımdan duydum ben 2 defa böyle belirtiler oluyormuş diye hissedersin demişlerdi bir de hareketler acayipti çocuk resmen çırpınıyordu ya

benimde bi arkadaşım göğüsleri yara oldu diye emzirmeyi bıraktı bebişi baya bi araandı ama vermedi ilk başta sağıpta verdi sonra sütü bitti bizde yara olursa veremicezmi yaa ben acısaada veririm gibi geliyo sıkarım dişimi çünkü bebeklerimizi bizim sütümüze ihtiyaçları var

çok zorlanmıyorum dicem ama çok yürümem falan olmuyor..evden işe işten eve oda arabayla gidip geliyorum..yalnız boyle çok yorgunluk falan hemen bebeğe yansırmış canım..aklımda karışmıyor değil bebeklerimizle daha fazla zmn geçirelim derken onların da sağlıklarıyla onyamıyoruzdur inş.[/QUOTE]
evet canım yaa...ben 20 gün önce arabamla kaza yaptım 6 aylık hamile bir bayan çarptı benim arabaya...iki hamile bulduk birbirimizi yani...çok şükür bizlere birşey olmadı da arabalar servislere gitti falan sonra da eşim hasarlı arabadan nefret eder sattı arabayı yani 20 gündür işe sabah akşam yürüyerek gelip gidiyorum 10 dk.sürüyor ama yine de yoruyor beni....gerçe yürümek iyidir deniyor doğum için ama bilemem işte benim bacaklarım titriyor...yeni arabamız da sanırım yarın teslim edilecek dört gözle bekliyorum....yürümekten bıktım ama otobüse yada dolmuşa binme şansım da yok çok ters oluyor çünkü

canim düsünsene ne kadar il var ayrica bunun yurtdisisi derken ne kadar cok konu acilmasi gerekir nasil olucak ki bu kadar cok konu o yüzdendir herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…