- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #40.421
ilgilelere didemin bağlı olduğu sağlık ocağı artık kapatılmıştır. kaydınızı başka yere aldırın ahaliii
selam herkese.
Kızlar izne ayrılmak için 31+ günler yetiyor mu yoksa 32+lar mı olması gerekiyor?
Selam herkese.
Kızlar izne ayrılmak için 31+ günler yetiyor mu yoksa 32+lar mı olması gerekiyor?
eyvah eyvah....önce bir uyarı verilseydi bari...
Selam herkese.
benimde bi arkadaşım göğüsleri yara oldu diye emzirmeyi bıraktı bebişi baya bi araandı ama vermedi ilk başta sağıpta verdi sonra sütü bitti bizde yara olursa veremicezmi yaa ben acısaada veririm gibi geliyo sıkarım dişimi çünkü bebeklerimizi bizim sütümüze ihtiyaçları var
hoşgeldin tatlımmmm
benim rapor 31+3 de yazılacak valla doktor bişeycik olmaz didi
hoşgeldin tatlımmmmm
allahım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi canım benim işte biz karılar sürekli takılacak bi nokta buluyoz iyi olmanada sevindim çok yomra kendini
/QUOTE]
evet cnm artık cok dikkat ediyorum valla ya napıyım kıızmdan ve benden değerli değil hiçbirşey
Aysucum hoşgeldin..
maşallah bebişine ve sana..ne güzel sağlıkla gidiyor işte..kilo almamışsın..
Doğanın kilosu da normal bencee,takma kafana,ama bu kordon dolanması etkiliyormuş beslenmesini..
benimde oğluş 1 defa dolamış kordonu boynuna,tekrar ters dönmüş muhtemelen ondan dolamıştır..
ama bugün aşağıda hıçkırığını hissettim,tekrar dönmüş olabilir diyorum dün gece de çok hareketliydi..
bende korkuyorum tabi,sürekli onu takip ediyorum,birde ne sağa ne sola doğru dürüst yatamıyorum..
sıpa yattığım anda o yanda vurup vurup duruyor bende rahatsız oldu diye sırt üstü dönüyorum,böyle dön dolaş kafayı yiyorum uyku da kalmıyor zaten..
ayyyy şikercimmm bizim özelliğimiz var öyleee beklemeyiz 32 haftalara gelmeyinayırrrrrr nolamazzzzz.....bizi niye daha fazla çalıştırıyorlar kuzum??sizi dadıma şikayet etmek zorunda kalıciğim....
evet cnm artık cok dikkat ediyorum valla ya napıyım kıızmdan ve benden değerli değil hiçbirşey
benim de ilk oğlumda göğüslerim yara oldu bilemedim ben mememin ucu da pek yoktu. bebeği göğsümde tutuyordum uyuylordu onu seyrediyordum ama emzirip hemen temizlemek gerekiyormuş nerdeyse ucu kopuyordu bi arkadaşım gelmişti ucunu bi kaldırdım kopmasına az kalmış ben tüm annelerin acıyor sanıyordum hiç sesiimi çıkarmyordum eşim hemen doktora götürdü meme iyileşene dek sağıp verdik iyileşti sonra uclarıda kurallı emzirmeye başladım
her emzirmeden sonra karbonatlı suyla sildim 10 dk fazla göğsümde tutmadım sık sık emzirdim. böyle işte.....
şimdi heralde yapay göğüs uçları falan çıkmış 8 yıl önce yoktu bunlar
benimde bi arkadaşım göğüsleri yara oldu diye emzirmeyi bıraktı bebişi baya bi araandı ama vermedi ilk başta sağıpta verdi sonra sütü bitti bizde yara olursa veremicezmi yaa ben acısaada veririm gibi geliyo sıkarım dişimi çünkü bebeklerimizi bizim sütümüze ihtiyaçları var
canım göğüslerin yara olmaması için ayva çekirdeklerini kurutup bir çay bardağına koyuyormuşuz üzerine biraz su ekliyormuşuz bir müddet sonra o jel gibi oluyormuş onu göğüs uçlarına sürüyormuşuz ve bebeği de öyle emziriyormuşuz hem göğüs uçlarına hem de bebeğin ağzının pamukçuk olmamasına iyi geliyormuş doğal krem yani arkadaşlarım yaptı bunu çok memnun kalmışlar ben de ayva çekirdeklerini birktirip kuruttum bile..duyrulurrrr
benim de ilk oğlumda göğüslerim yara oldu bilemedim ben mememin ucu da pek yoktu. bebeği göğsümde tutuyordum uyuylordu onu seyrediyordum ama emzirip hemen temizlemek gerekiyormuş nerdeyse ucu kopuyordu bi arkadaşım gelmişti ucunu bi kaldırdım kopmasına az kalmış ben tüm annelerin acıyor sanıyordum hiç sesiimi çıkarmyordum eşim hemen doktora götürdü meme iyileşene dek sağıp verdik iyileşti sonra uclarıda kurallı emzirmeye başladım
her emzirmeden sonra karbonatlı suyla sildim 10 dk fazla göğsümde tutmadım sık sık emzirdim. böyle işte.....
şimdi heralde yapay göğüs uçları falan çıkmış 8 yıl önce yoktu bunlar
kızlaar yetişemiyorum..online görünüyorum ama bir taraftan proje çizdiğimden yetişemiyorum size..
bende perş.günü devlet hast. gidip raporumu yazdırıcam,ama ben 32.den itibaren alıcam,tabi
çalışmaya devam edicem bnim durumun burda biraz farklı..sadece erken doğma ihtimaline karşı önlem
olsun diye böyle yapıcam..
aslında daha önceden alabilrdim pişman oldum almadığıma,önceki haftalarda olanlar bence alabilirler..
yani mesela 29-30.haftalarda 32.deymiş gibi rapor yazıyor çoğu doktor,böylece erken doğum olsa da
kayıp olmuyor..
ben durumumu doktora anlattığımda bir sprey ve krem verdi sekizinci aydan itibaren sürmeye başla dedi bu sefer tedbirli olacam
bide ben sülalede kobay olarak kullanıldım soğan suyuyla ilk anda silip temizlenirse asla böyle bir sroun olmuyormuş tüm başıma gelenleri görenler uyguladı rahat ettilerdi ..........
1.skorpion
2. kemay
3. ..ERVA..
4. sultan32
5. mormaske
6. dscopur
7. bayans
8. rana62
9. gulenhepgul
10. funmak
11. zehra1025
12. WELCQME
13. Canikim
14. Sarissa
15. ilekin
16. gediman
17. umudunukaybetme41
18. KEJA
19. aysu87
20. ayca22
21. mavili34
22. esteem
23. murun84
Maşallah topik coşmuş..Herkeze merhaba
1.skorpion
2. kemay
3. ..ERVA..
4. sultan32
5. mormaske
6. dscopur
7. bayans
8. rana62
9. gulenhepgul
10. funmak
11. zehra1025
12. WELCQME
13. Canikim
14. Sarissa
15. ilekin
16. gediman
17. umudunukaybetme41
18. KEJA
19. aysu87
20. ayca22
21. mavili34
22. esteem
23. murun84
Maşallah topik coşmuş..Herkeze merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?