- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #40.501
cnm dr. lar haber veriyor sağlık ocaklarına..eskiden zorunlu değildi ama şimdi dr. zornlu tutmşlar sanırım,araıp sağlık ocaklarına bildiriyorlarmış..benim arkadaşada aynısı oldu,dedi nerden biliyorsunuz hamile oldugmu? sağlık çalışanı dedi sağlık bakanlıgı mecbur ttuyor dr.lar bildirior..
canım kontrole gidenler var çok şükür anneler de bebkler de iyiler....göğüs uçları yara olmasın diye neler yapılmalı bunları konuştuk....bir de bir kaç sağlık ocağı kapatıldıdoktorlar ve hemşireler artık muhasebeci olacak işte bu kadar
benim ilk doğumumda göğüs uçlarım çok yara olmuştu,inanın sezeryan acısı onun yanında hiç kalır.korkumdan şimdiden krem kullanıyorum.soğan suyunu ilk defa duyuyorum nekadar sıklıkta süreceğiz
cnm benimde ilk bebekte yara olmştu lansinoh çok işe yaradı..bu soğan suyunu ilk kez duydum ,gerçekten fadalı mı? eyva çekrideğinide dydum ama hiç ezirmden sürülmesi gerekiyormuş oksa fayda etmiormuş öyle yazmışlardı..
merhaba :) hakket coştk,kalabalıgız bugün..
maş. bebişine ya ne güzel 2000g rolmuş artık büüyyorlar şaka bi yana..bende merak ediorm ya ü ff daha 1 hafta var nerdeyse..
sağol cnm benim çok tşkler..
zati dönüp bakmanı tavsiye etmem tatlım maşallah bugün çok faal di topic
Bizde iyiyiz napalım meme kremlerinden konuşuyoz veletlerden tekme yiyip oturuyoz
kontrole giden annelerin gözleri aydın o zaman bebişlerini görmüşler ne güzel
nepıyomuş göğüs ucu yara olmasın diye
bi de niye bir kaç sağlık ocağı kapatılmış anlamadım
ay ben çok kormuyom ondan ama soğan suyu nasıl sürülür yaaaa
töbe töbe adam akşam bi yaklaşıym diyomuş pehhh leş gibi soğan kokuyo zati bacı gardaş gibiyiz evin içinde 1 gün bişey yapcağı varsa oda kaçar
ay ben çok kormuyom ondan ama soğan suyu nasıl sürülür yaaaa
töbe töbe adam akşam bi yaklaşıym diyomuş pehhh leş gibi soğan kokuyo zati bacı gardaş gibiyiz evin içinde 1 gün bişey yapcağı varsa oda kaçar
şekerler muhabbet çok güzeldi ama mesaim bitti çıkıyorum...hepinizi çok çok öpüyorum...kendinize ve bıdıklarınıza iyi bakın iyi akşamlarrrr
hoşgeldin tatlımmmmmm napcaz biz o yaralarla yaaaaselam kızlaaar ay drek dalyrm muhabbete ewet vu gögüs yarası çok fena olyrmş arkadaşım aglaya aglaya emzrrdm dedi su kremi alp kullanmaya başlasak mı ne zamn surecegiz ay sur sur bıktım valla
ayy o tekmeler bugünlerde fazlalaştı gece bazen uyuyamıyorum
Göğüs çatlağına sarımsak da iyi oluyormuş.
İlk emzirmeden önce sürünce de çatlamıyormuş.
Kayınvalidem diyordu ama onu hastanede kokuta kokuta nasıl süreceksin ki :26:
hoşgeldin tatlımmmmmm napcaz biz o yaralarla yaaaa
sorma tatlım şu an kaburgalarım nsaıl caıyo anlatamam yalvarıyorum resmen kızım biraz aşağı in diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?