2011 Nisan Anneleri

benim sağlıkocağı garantidir ki kapandı yani desene neyse bir iki doktorla hemşireyi bizim şirkete işe aldırırız

kontrole giden annelerin gözleri aydın o zaman bebişlerini görmüşler ne güzel
nepıyomuş göğüs ucu yara olmasın diye
bi de niye bir kaç sağlık ocağı kapatılmış anlamadım

ay ben çok kormuyom ondan ama soğan suyu nasıl sürülür yaaaa
töbe töbe adam akşam bi yaklaşıym diyomuş pehhh leş gibi soğan kokuyo zati bacı gardaş gibiyiz evin içinde 1 gün bişey yapcağı varsa oda kaçar

selam kızlaaar ay drek dalyrm muhabbete ewet vu gögüs yarası çok fena olyrmş arkadaşım aglaya aglaya emzrrdm dedi su kremi alp kullanmaya başlasak mı ne zamn surecegiz ay sur sur bıktım valla

ewt cnm yaa büyüyolar baya. geçer zaman ya az kalmış...

kontrole giden annelerin gözleri aydın o zaman bebişlerini görmüşler ne güzel
nepıyomuş göğüs ucu yara olmasın diye
bi de niye bir kaç sağlık ocağı kapatılmış anlamadım

valla dscopur un haberi bu...hamişlerle ilgilenmemişler biz de hiç uyarı bile vermeden kapattık gitti

Göğüs çatlağına sarımsak da iyi oluyormuş.
İlk emzirmeden önce sürünce de çatlamıyormuş.
Kayınvalidem diyordu ama onu hastanede kokuta kokuta nasıl süreceksin ki :26:

Toplam 27 kullanıcı konuyu okuyor. (24 üye ve 3 ziyaretçi)

1. ysmnakikol
2. laurelindorenan
3. gülfuren
4. Canikim
5. ALS17
6. Sarissa
7. yssknk
8. cimcimenaz
9. Ruveydax
10. kemay
11. mavili34
12. tatlişoğlum
13. ayca22
14. Zeze80
15. mervegumus
16. ..ERVA..
17. dscopur
18. WELCQME
19. murun84
20. kelebek01
21. esteem
22. bayans
23. leegorkemm
24. mefunihi

Pehh pehh pehhh...

şekerler muhabbet çok güzeldi ama mesaim bitti çıkıyorum...hepinizi çok çok öpüyorum...kendinize ve bıdıklarınıza iyi bakın iyi akşamlarrrr

selam kızlaaar ay drek dalyrm muhabbete ewet vu gögüs yarası çok fena olyrmş arkadaşım aglaya aglaya emzrrdm dedi su kremi alp kullanmaya başlasak mı ne zamn surecegiz ay sur sur bıktım valla
hoşgeldin tatlımmmmmm napcaz biz o yaralarla yaaaa
ayy o tekmeler bugünlerde fazlalaştı gece bazen uyuyamıyorum

sorma tatlım şu an kaburgalarım nsaıl caıyo anlatamam yalvarıyorum resmen kızım biraz aşağı in diye

slm kızlar nasılsınız ; ben dün akşam az daha erken doğum yapıcam sandım işten çıktım marekete uğramıştım eve bi geldim kapımız oynanmış kilidi açamadım korktum eşimde işte sonra dedim eve hırsız girmiş galiba dedim 155 i aradım neyse geldiler ukala polisler bide yalnız mı yaşıyorsunuz falan dediler çilingir açtı kapıyı içeri girince ben felalaştım tansiyonum düşmüş bayılmışım kasıklarım ağrıdı sonra evi fena dağıtmışlar doğmamış bebeğimin parasını falan altınları falan almışlar laptop vardı almışlar karıştırmışlar evi bayaa eşim geldi sonra size bir olmasın dedi allahtan evde yokmuşum gündüz soymuşlar karşı dairededkide evde yokmuş onun kapının gözetleme deliğine peçete koymuşlar üst kattaki kadın peçeteyi gördüm ama sizin kapıya dikkat etmedim dedi , gece uyuyamadım acile falan gittik şimdide korkuyorum gündüzleri falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…