2011 Nisan Anneleri

kizlar saglik ocagina siz gidip kayit olmadan Tr deki onca insandan kimlerin hamile olup olmadigini onlar nasil bilecek ki dogru degil mi? onlar bu konuda niye suclu olsun ki yanlisim varsa düzeltin
BAK ONU BENDE ANLAMIYOM KIZ BEN SAĞLIKOCAĞINA GİTMEDİM BİŞEY YAPMADIM HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM ZIRT 1 HAFTA SONRA EBELER ARADILAR HAMİLEYMİŞSİNİZ BİZ EVİNİZİN KAPISINDAYIZ KAPIYI AÇIN DİYE DEDİM BEN İŞTEYİM MAALESEF O ZAMAN KAYDINIZI TEL DE ALALIM DEDİLER Bİ İKİ SORU SORDULAR MÜSAİT Bİ ZAMNINIZDA UĞRARSINIZ DEDİLER TAMAM DEDİM NERDEN DUYDULAR HAMİLE OLDUĞUMU BENDE ANLAMADIM

maşallah kuzucuğa allah nazardan korusun haftamız hemen hemen aynı bakalım yarın bize ne diyecek doktor?

anammmmm doktorum vermişti kız bilsem çok isterdim adam 10 paket vermişti albunları kullan sonra alırsın hem bakalım iyi gelecekmi diye bende beleş ya hergün yağlandım

maşallah kuzuna tatlım kocaman olmuş allahım nazarlardan esirgesin

cnm benimde ilk bebekte yara olmştu lansinoh çok işe yaradı..bu soğan suyunu ilk kez duydum ,gerçekten fadalı mı? eyva çekrideğinide dydum ama hiç ezirmden sürülmesi gerekiyormuş oksa fayda etmiormuş öyle yazmışlardı..

merhaba :) hakket coştk,kalabalıgız bugün..

maş. bebişine ya ne güzel 2000g rolmuş artık büüyyorlar şaka bi yana..bende merak ediorm ya ü ff daha 1 hafta var nerdeyse..

bayans doğum günün kutlu olsun canım.
Nice mutlu seneler yaşarsın inşallah...

sağol cnm benim çok tşkler..

biz iyiyiz kızlar siz neler kaynatıyosunuz yine almış başınızı gitmişsiniz geriye dönükte bakmadım

zati dönüp bakmanı tavsiye etmem tatlım maşallah bugün çok faal di topic
Bizde iyiyiz napalım meme kremlerinden konuşuyoz veletlerden tekme yiyip oturuyoz

biz iyiyiz kızlar siz neler kaynatıyosunuz yine almış başınızı gitmişsiniz geriye dönükte bakmadım

canım kontrole gidenler var çok şükür anneler de bebkler de iyiler....göğüs uçları yara olmasın diye neler yapılmalı bunları konuştuk....bir de bir kaç sağlık ocağı kapatıldıdoktorlar ve hemşireler artık muhasebeci olacak işte bu kadar

cnm dr. lar haber veriyor sağlık ocaklarına..eskiden zorunlu değildi ama şimdi dr. zornlu tutmşlar sanırım,araıp sağlık ocaklarına bildiriyorlarmış..benim arkadaşada aynısı oldu,dedi nerden biliyorsunuz hamile oldugmu? sağlık çalışanı dedi sağlık bakanlıgı mecbur ttuyor dr.lar bildirior..

benim ilk doğumumda göğüs uçlarım çok yara olmuştu,inanın sezeryan acısı onun yanında hiç kalır.korkumdan şimdiden krem kullanıyorum.soğan suyunu ilk defa duyuyorum nekadar sıklıkta süreceğiz

saol cnm ewt büyüdü yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…