- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #40.481
BAK ONU BENDE ANLAMIYOM KIZ BEN SAĞLIKOCAĞINA GİTMEDİM BİŞEY YAPMADIM HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM ZIRT 1 HAFTA SONRA EBELER ARADILAR HAMİLEYMİŞSİNİZ BİZ EVİNİZİN KAPISINDAYIZ KAPIYI AÇIN DİYE DEDİM BEN İŞTEYİM MAALESEF O ZAMAN KAYDINIZI TEL DE ALALIM DEDİLER Bİ İKİ SORU SORDULAR MÜSAİT Bİ ZAMNINIZDA UĞRARSINIZ DEDİLER TAMAM DEDİM NERDEN DUYDULAR HAMİLE OLDUĞUMU BENDE ANLAMADIMkizlar saglik ocagina siz gidip kayit olmadan Tr deki onca insandan kimlerin hamile olup olmadigini onlar nasil bilecek kidogru degil mi? onlar bu konuda niye suclu olsun ki yanlisim varsa düzeltin
ÖN MUHASEBE İŞİ YAPAN AÇ KALMAZ ÜLKEMİZDEevet kuşum oda kapandı doktor hemşire fazlalığı olcak memlekette doktorları muhasebe işi yaparken görürsen şaşma
slm kızlar drdan geldik kuzum kocaman olmuş maşallah yüzünü çok net gösterdi bugün 2 kontroldür arkası dönüktü göremiyorduk yüzünü maşallah bu sefer gördük ve pek tatlı kuzucum. 44 cm 2000 kg olmuş bebişim ayyy yerim ben kuzumu...
anammmmm doktorum vermişti kız bilsem çok isterdim adam 10 paket vermişti albunları kullan sonra alırsın hem bakalım iyi gelecekmi diye bende beleş ya hergün yağlandımSana da merhaba:13:
bende öpüyorum bye bye
oo hadi hayırlı olsunbenim de azar azar başladı sanırım çatlamaya..fazla vardır diye bakmıyorum ben ama bu aralar göğüslerim yumuşak yumuşak oldu..var mıdır bi sebebi acep
aman yine dikkatli ol sen..Allah kaza bela vermesin canım
ben de numune istiyorum şeker , nerden geldi bakiiim numuneler sana
slm kızlar drdan geldik kuzum kocaman olmuş maşallah yüzünü çok net gösterdi bugün 2 kontroldür arkası dönüktü göremiyorduk yüzünü maşallah bu sefer gördük ve pek tatlı kuzucum. 44 cm 2000 kg olmuş bebişim ayyy yerim ben kuzumu...
kızlarrrr merhababiz geldikkkkk
ben durumumu doktora anlattığımda bir sprey ve krem verdi sekizinci aydan itibaren sürmeye başla dedi bu sefer tedbirli olacam
bide ben sülalede kobay olarak kullanıldım soğan suyuyla ilk anda silip temizlenirse asla böyle bir sroun olmuyormuş tüm başıma gelenleri görenler uyguladı rahat ettilerdi ..........
1.skorpion
2. kemay
3. ..ERVA..
4. sultan32
5. mormaske
6. dscopur
7. bayans
8. rana62
9. gulenhepgul
10. funmak
11. zehra1025
12. WELCQME
13. Canikim
14. Sarissa
15. ilekin
16. gediman
17. umudunukaybetme41
18. KEJA
19. aysu87
20. ayca22
21. mavili34
22. esteem
23. murun84
Maşallah topik coşmuş..Herkeze merhaba
bayans doğum günün kutlu olsun canım.
Nice mutlu seneler yaşarsın inşallah...
hoşgeldin kuşummmmmmmmmm nasılsınnnnnn
hoşgeldiniz bacım....nasılsınız??
biz iyiyiz kızlar siz neler kaynatıyosunuz yine almış başınızı gitmişsiniz geriye dönükte bakmadım
Maşallah sağlıkla büyüsün..Bizde iki haftada bir gideceğiz..9 günüm kaldı..İnsan dört gözle kontrole gitmeyi bekliyor ..
biz iyiyiz kızlar siz neler kaynatıyosunuz yine almış başınızı gitmişsiniz geriye dönükte bakmadım
BAK ONU BENDE ANLAMIYOM KIZ BEN SAĞLIKOCAĞINA GİTMEDİM BİŞEY YAPMADIM HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM ZIRT 1 HAFTA SONRA EBELER ARADILAR HAMİLEYMİŞSİNİZ BİZ EVİNİZİN KAPISINDAYIZ KAPIYI AÇIN DİYE DEDİM BEN İŞTEYİM MAALESEF O ZAMAN KAYDINIZI TEL DE ALALIM DEDİLER Bİ İKİ SORU SORDULAR MÜSAİT Bİ ZAMNINIZDA UĞRARSINIZ DEDİLER TAMAM DEDİM NERDEN DUYDULAR HAMİLE OLDUĞUMU BENDE ANLAMADIM
canım kontrole gidenler var çok şükür anneler de bebkler de iyiler....göğüs uçları yara olmasın diye neler yapılmalı bunları konuştuk....bir de bir kaç sağlık ocağı kapatıldıdoktorlar ve hemşireler artık muhasebeci olacak işte bu kadar
Yeni gelenler hoş geldiniz.
Sağlık ocağındaki ebe kaçıncı hamilelik bölümüne yaşımı yazmış.
Çok güldük doktorla
Kaşçıncı hamilelik: 29
maşallah kuzucuğa allah nazardan korusunhaftamız hemen hemen aynı bakalım yarın bize ne diyecek doktor?
allah iyiliğini versin emiben de cahil kaldım iyice hiç anlamadım ne soruyorki diye düşünüyordum
anammmmm doktorum vermişti kız bilsem çok isterdim adam 10 paket vermişti albunları kullan sonra alırsın hem bakalım iyi gelecekmi diye bende beleş ya hergün yağlandım
maşallah kuzuna tatlım kocaman olmuş allahım nazarlardan esirgesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?