2011 Nisan Anneleri

Yeni gelenler hoş geldiniz.

Sağlık ocağındaki ebe kaçıncı hamilelik bölümüne yaşımı yazmış.
Çok güldük doktorla
Kaşçıncı hamilelik: 29

o da mı kapatıldıbu kadar doktor hemşire nereye gidecek ayol???
evet kuşum oda kapandı doktor hemşire fazlalığı olcak memlekette doktorları muhasebe işi yaparken görürsen şaşma

yeni gelenler hoş geldiniz.

Sağlık ocağındaki ebe kaçıncı hamilelik bölümüne yaşımı yazmış.
çok güldük doktorla
Kaşçıncı hamilelik: 29

Hey maşallahhhh 29 tane demek

:
dr.un dediğine uy cnm inş.bi sorun olmaz..duacıyız hastalra..

ne mutlu cnm.herkese böyle düşünceli aileler versin..tabii biraaz erken davranıp seni endişe ettirmeselermiş daha iyiymiş ama :)

cnm aman dikkat et kendine,çok şkr kaynananda gelmiş güzelce dinlen..

Allah sevincini arttırsın inş..oh odasıda gelmiş hayılrısı inş..

cnm inş. herşey iyi olur kalbini bozma sen..maş. kilosuda gayet iyi gidiyor..inş. kordonda normale döner..

Slm kııslar biz geldik evde net yok eskisi kadar gelemiyorum ama çok özlüyorum sizi geçmişe baktım ufak tefek sorunlar var az kaldı Allah hepimizn yardmcsı olsn

bende b bayagıdır görünmüo diyordm demek netin yok cnm..bizde özledik seni.

maş .cnm ..oh ne güzel bitmiş temizliğin ,bizde badanaya başlıcaktık ama havada bozdu bakalım hayırlısı..

oğlan anneleri yenidoğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz ? ama millet yenidoğmuş bebeğe yapılırmı mikrop falan kapar diyorlar hiç çevrenizde yapan oldumu?

ay ya bende bu konuyu düşünmeye başladım ama kıyamıyorm..ama sonradanda zor oluyor..şimdi 2 yaşındaki oğlumda 2 kere pipisi ödem yaptı çok şükür ilaçla geçti ama dr. böyle sorun olrsa sünnet olması lazım dedi,öyle çekiniyormki,ve kıyımsızım içim almıyor,nasıl yaptırcaz nasıl ilgilencem diye..keşke başta yapılsaydı belki kolay mı olurdu diye düşüünyorum..ama o kdrda küçükken acaba direnç gösterebilirmi? biraz kendini toplasa daha mı iyi olr ki? birde güvenip nerde yaptırcaz o kdr küçük bebeği?

kızlar,

doğum jeli diye birşey çıkmış normal doğumu ağrısız ve kolay konuma getiriyormuş doktoruyla bu konuda konuşan varmı ?
benim kontrolüme 3 hafta var bende bilgi aldığımda aktarıcam...

ilk kez duydum cnm ama ilgimi çekti..ne ki öyle? bilen varsa paylaşsın..

maş .cnm bebeişine

kızlar geçmiş olsun Allah şifa versin..

maş.cnm bebişe..inş. herşey yolunda çıkar..

merhaba kızlar bugün doktora gittim oğlum 30 haftalık ve 1600 gr olmuş dr iyi dedi ama bana kilosu az geldi. bakalım bir dahaki kontrole kadar ne kadar büyücez

hiç azz değil cnm gaet iyi endişeleneme..maş.bebeğine

BAYANS doğum günün kutlu olsun canım...

cnm nice seneler tüm sevdiklerinle.

bayans doğum günün kutlu olsun ailenle sağlıklı nice yıllara...............:13:

Bayans nice senelere... iyiki doğdunnn

Biz gelelim yanına...

Bayanscığım iyiki doğdunnnnn,nice mutlu yaşlara ,bebeğin,eşin ve sevdiklerinle

Ailenle ve sevdiklerinle nice uzun yillara canim..dogum günün kutlu olsun..

iyiki doğduuun bayaaaaans:118::124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119:

hoş geldin tatlımmm doğum günün kutlu olsun eşinle kuzularınla ailenle nice mutlu yıllara inşallah

merhaba canım,doğum günün kutlu olsun....

çok çok çok sağolun kızlar güzel dilekleriniz için..Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını versin inş..

Sana da merhaba:13:
kızlar benim mesai bitti koçiş geldi artık işi ona devredip eve çıkayım birazda ev işi yapayım hepinizi öpüyorum
bende öpüyorum bye bye
oo hadi hayırlı olsunbenim de azar azar başladı sanırım çatlamaya..fazla vardır diye bakmıyorum ben ama bu aralar göğüslerim yumuşak yumuşak oldu..var mıdır bi sebebi acep
Sağol bitanemevet bence de yürümeye alışmadığım içindir...neyse en geç 2 gün içerisinde kurtuluyorum yürümekten inşallah...
aman yine dikkatli ol sen..Allah kaza bela vermesin canım
ben de numune istiyorum şeker , nerden geldi bakiiim numuneler sana

slm kızlar drdan geldik kuzum kocaman olmuş maşallah yüzünü çok net gösterdi bugün 2 kontroldür arkası dönüktü göremiyorduk yüzünü maşallah bu sefer gördük ve pek tatlı kuzucum. 44 cm 2000 kg olmuş bebişim ayyy yerim ben kuzumu...

Kaça aldın canım kremi?

kızlar benim mesai bitti koçiş geldi artık işi ona devredip eve çıkayım birazda ev işi yapayım hepinizi öpüyorum
Güle güle, kolay gelsin.
Benim göbeğim bildiğin harita, çok çatladı çoookkk.
Bende de önce sağdan başlamıştı.
benim doktor bana bugün rapor verdi canım,doktoruna göre değişiyor yani.

Oh iyiymiş. Benimki de verir herhalde.

kizlar saglik ocagina siz gidip kayit olmadan Tr deki onca insandan kimlerin hamile olup olmadigini onlar nasil bilecek ki dogru degil mi? onlar bu konuda niye suclu olsun ki yanlisim varsa düzeltin

tabi canım haklısın önce biz gidip kaydettiriyoruz kendimizi sonra onlar takip edip her ay çağırıyorlar...biz işin esprisindeydik

bayans doğum günün kutlu olsun canım.
Nice mutlu seneler yaşarsın inşallah...

Maşallah kuzucuğuna

Maşallah sağlıkla büyüsün..Bizde iki haftada bir gideceğiz..9 günüm kaldı..İnsan dört gözle kontrole gitmeyi bekliyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…