2011 Nisan Anneleri

günaydın annişler :)

Dün bende oğlumu görmeye gittim :) Maşallah herşey yolunda 1660 gr. olmuş 1 hafta önden gidiyor dedi doktorumuz üç boyutlu resminide aldık aynı babası ve ablası gibi yüz yapısı yine bana benzemicek bu bebişte :86:

Günaydın canımmmm maşallah senin oğluşuna da

Maşallah oğluşunabebişler büyüyor iyice....valla ben de oğlumu babasına benzettim...sağlıklı olsunlar da...

Maşallah oğluşunabebişler büyüyor iyice....valla ben de oğlumu babasına benzettim...sağlıklı olsunlar da...

Amin canım cümlemizinki sağlıklı sıhhatli doğsun dün ben ordayken bir bayan vardı 37 haftalık doğum başlamış ama ters giden bir şeyler vardı doktorlar hemşireler çok panikti uğraşıyorlardı dua ettim sağ salim doğsun bebiş diye..

Ayyy Allah korusun ya....son ana kadar insanın ne olacağı belli değil işte...Allah yardımcısı olsun...Allahım hepimiz haftamızı doldurup bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde doğuralım inşallah....

günaydın annişler :118: :118:
ne o 37 kadar çalışsanlar 32 e kadar çalışanlar diye guruplaşıyozmu

günaydın canımben 37 ye kadar çalışabilir raporu alıp da ah keşke 32 de izne çıksaydım ne olurdu sanki diye sızlanan sonra da yok ya çalışayım işte ne olacak oğlumla 5 hafta daha fazla kalırım diyen gurubundayım

günaydın canım yine dişin mi uyutmuyor seni??

aksam ustu biras tuttu ama bu defa on disimdi agriyan.ay hergece farkli bir disim agriyor.sanirim benle dalga geciyolar.anlasmislar gibi.internetten okudum sirke ve sarimsak kaynattim agzimda baya bi beklettim.agrisini aldi genede.patates dilimi koymakta iyi geliyomus agriyan dise.simdi iyiyim cok sukur.saol canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…