- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #40.921
Canikim leegorkemm armak serde82 laurelindorenan denizcim mefunihi esteem KEJA
Günaydıun güzel annelerrrr
Canikim maşallah oğluşunaa
Günaydın tatlımmmm...çok sağol canım
Kızlar Günaydınnn....Biz geldik Kızımla... Ve yine şirketteyiz...
gözünaydın canım. maşallah kocamann paşa olmuş annesiben de 37 ye kadar çalışacak olanlardanım allah yardımcımız olsun
sağol canım evet koca adam oldu benim oğlumAllah yardımcımız olsun canım iyice ağırlaşıyoruz zor oluyor çalışmak bir de izne çıkabileceğini bile bile çalışmak zor geliyor galiba
bebeişe battaniye aldık kızlar bunuda yıkamam gerekiyor dimi
mobilyalarımız da bugün geliyor,, akşam olmaz artık bana
İçini bilmem ama dışardan çok zevkli gözüküyor işin
Evet canım insanların mutlu günlerinde yanlarında olmak güzel tabi...ama yazın çok zor hiç boş gün yok çünkü
günaydın annişler :)
Dün bende oğlumu görmeye gittim :) Maşallah herşey yolunda 1660 gr. olmuş 1 hafta önden gidiyor dedi doktorumuzüç boyutlu resminide aldık aynı babası ve ablası gibi yüz yapısı yine bana benzemicek bu bebişte :86:
Günaydın canımm
sen de 37 ye kadar çalışanlar grubunda mısın :44:
günaydın annişler :)
Dün bende oğlumu görmeye gittim :) Maşallah herşey yolunda 1660 gr. olmuş 1 hafta önden gidiyor dedi doktorumuzüç boyutlu resminide aldık aynı babası ve ablası gibi yüz yapısı yine bana benzemicek bu bebişte :86:
Maşallah oğluşunabebişler büyüyor iyice....valla ben de oğlumu babasına benzettim...sağlıklı olsunlar da...
gunaydin kizlar.nasilsiniz.ben gene gece nobetindeyim.
Evet Canım...37.haftayı iple çekiyorum artık... Ondan sonrada home officeye devam 4 ay boyunca...
Amin canım cümlemizinki sağlıklı sıhhatli doğsundün ben ordayken bir bayan vardı 37 haftalık doğum başlamış ama ters giden bir şeyler vardı doktorlar hemşireler çok panikti uğraşıyorlardı dua ettim sağ salim doğsun bebiş diye..
günaydın annişler :118: :118:
ne o 37 kadar çalışsanlar 32 e kadar çalışanlar diye guruplaşıyozmu
günaydın canım yine dişin mi uyutmuyor seni??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?