- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #40.881
Güle güle kullan canım bunların hepsi 70 tl mi cidden.cok uygunmuş.kaç şeker olcak canım?
sağol cnm iyiyim çok şükür,genel şikayetler herkeste oldugu gibi bendede var..ama bunada şükür,zavallı vcüt ne yapsın,ikinciye genişliyor ,şaftı kaydı
slm kızlar...nasılsbiz gezdik bugün azcık...artık gece kalktığımda kuşumun kemiği yok bacağım derken yandım:26: meğersem 2.5 saat yürüşümüz anamlan.... hiç bişeyde bulamadık almak için pöfff
slm bebek.bende nerde kaldin diye dusunup duruyodum.sen gez bakalim.bende 1 saat sonra gezmeye gidicem.esim isten geldi.bu hafta sabah 10 aksam 4 calisiyor.simdi biras uyuyum dedi.sonra cikalim dedi.yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ene ben kocişle bi pazar geziyorum git gez sen... Kaç gündür anam kaynanam valiz hazırla diyip duruyolar..bebiş cicileri için acele ettiğimde bu kada istekli değillerdi..neden acep..karnımı şekli değişti bu arada hafif aşşağıya indi... Resmen kocaman bi top gibi oldu.. Mne doğru..
aslida annenler dogru soluyor canim.7 haftadan itibaren hastane cantamizi hazirlamamiz gerek.ne olacagi hic belli olmaz.bende bu hafta hazirliycam insallah.bebek kiyafetlerini felan daha yikamadim.onlari ve benimkileri yikiyim utuluyum.bi taraftanda cantami hazirliycam.bendede bu agrilar basladi ya korkuyorum aslinda.ilk gebeligimde hic boyle agrilarim olmamisti.
skorpion nerde ya kac gundur gorunmuyo.umarim hersey yolundadir.yoksa dizileremi daldi.bizi unuttu.:18:
skorpion nerde ya kac gundur gorunmuyo.umarim hersey yolundadir.yoksa dizileremi daldi.bizi unuttu.:18:
ayy yarin kontrolüm var heyacan basti beni saatlerde gecmiyo randevuda aksam 17.00 da günde gecmez :18:3 haftadir görmüyorum melegimiBakalim acilma falan oldu mu merak ediyorum yoksa ayni mi. Insallah hersey yolundadir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?