2011 Nisan Anneleri

selam herkese
yarın fuar açılıyor 4 gün anne bebek fuarı ben yarın gitmeyidüşünüyorum ama giriş için biletyada davetiye bulamadım bu konuda bilgisi olan varmı ?? haftasonu çok kalabalık olur daralıyorum artık kalabalıkta fazla kalamıyorum ilk gün hafta içi gideyim istiyorum..

slm kızlar...nasıls biz gezdik bugün azcık...artık gece kalktığımda kuşumun kemiği yok bacağım derken yandım:26: meğersem 2.5 saat yürüşümüz anamlan.... hiç bişeyde bulamadık almak için pöfff

slm bebek.bende nerde kaldin diye dusunup duruyodum.sen gez bakalim.bende 1 saat sonra gezmeye gidicem.esim isten geldi.bu hafta sabah 10 aksam 4 calisiyor.simdi biras uyuyum dedi.sonra cikalim dedi.yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

slm bebek.bende nerde kaldin diye dusunup duruyodum.sen gez bakalim.bende 1 saat sonra gezmeye gidicem.esim isten geldi.bu hafta sabah 10 aksam 4 calisiyor.simdi biras uyuyum dedi.sonra cikalim dedi.yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ene ben kocişle bi pazar geziyorum git gez sen... Kaç gündür anam kaynanam valiz hazırla diyip duruyolar..bebiş cicileri için acele ettiğimde bu kada istekli değillerdi..neden acep..karnımı şekli değişti bu arada hafif aşşağıya indi... Resmen kocaman bi top gibi oldu.. Mne doğru..

aslida annenler dogru soluyor canim.7 haftadan itibaren hastane cantamizi hazirlamamiz gerek.ne olacagi hic belli olmaz.bende bu hafta hazirliycam insallah.bebek kiyafetlerini felan daha yikamadim.onlari ve benimkileri yikiyim utuluyum.bi taraftanda cantami hazirliycam.bendede bu agrilar basladi ya korkuyorum aslinda.ilk gebeligimde hic boyle agrilarim olmamisti.

ya ne bilim marta bi girelim diyorum.. Hazırlama fikri geriyo beni... Bi 34 hftlık olsam rahat rahat hazırlarım ne bilim:26: Sanki böyle... Neyse evimin işleri var onları bi bitirimde ona sıra gelir inş..

ayy yarin kontrolüm var heyacan basti beni saatlerde gecmiyo randevuda aksam 17.00 da günde gecmez :18:3 haftadir görmüyorum melegimi bakalim acilma falan oldu mu merak ediyorum yoksa ayni mi. insallah hersey yolundadir..

ayy yarin kontrolüm var heyacan basti beni saatlerde gecmiyo randevuda aksam 17.00 da günde gecmez :18:3 haftadir görmüyorum melegimi Bakalim acilma falan oldu mu merak ediyorum yoksa ayni mi. Insallah hersey yolundadir..

gözün aydın cnm...çk sevindim kocaman olmuştur prenses...güzel haberlerle gel inş cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…