- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #40.941
Günaydın şekerrr
yok canım gruplaşma, söz gelişi öyle dedim
senle ben 32 de, cümle alem biliyoooo
sen olaya farklı bi boyut kazandırdın tatlım kutluyorum senigünaydın canımben 37 ye kadar çalışabilir raporu alıp da ah keşke 32 de izne çıksaydım ne olurdu sanki diye sızlanan sonra da yok ya çalışayım işte ne olacak oğlumla 5 hafta daha fazla kalırım diyen gurubundayım
Günaydınnn canımmmmm,artık gruplaşma vakti geldi,biz sizin gibi tembel değiliz
Kızlar dün oğlumu gördüm bize bakıyordu tatlı tatlı...maşallah 45 cm olmuş kilosu da 2.247 herşeyi iyiydi maşallahama 11 gün önde gidiyor hala...çalışabilir raporumu da aldım...şimdi evde yatmak vardı ama neyse kuzumla 5 hafta daha fazla olmak daha güzel
aksam ustu biras tuttu ama bu defa on disimdi agriyan.ay hergece farkli bir disim agriyor.sanirim benle dalga geciyolar.anlasmislar gibi.internetten okudum sirke ve sarimsak kaynattim agzimda baya bi beklettim.agrisini aldi genede.patates dilimi koymakta iyi geliyomus agriyan dise.simdi iyiyim cok sukur.saol canim.
günaydın annişler :)
Dün bende oğlumu görmeye gittim :) Maşallah herşey yolunda 1660 gr. olmuş 1 hafta önden gidiyor dedi doktorumuzüç boyutlu resminide aldık aynı babası ve ablası gibi yüz yapısı yine bana benzemicek bu bebişte :86:
günaydın canımben 37 ye kadar çalışabilir raporu alıp da ah keşke 32 de izne çıksaydım ne olurdu sanki diye sızlanan sonra da yok ya çalışayım işte ne olacak oğlumla 5 hafta daha fazla kalırım diyen gurubundayım
sen olaya farklı bi boyut kazandırdın tatlım kutluyorum seni
teşekkür ederim şekerim
günaydın annişler
bende bebişimi görmek istiyorum artıkkkk
günaydın canımmm
ne zaman bebişinle randevunnnn
günaydın annişler
bende bebişimi görmek istiyorum artıkkkk
günaydın canımmmben dün gördüm ama hemen özledim tekrar insan sürekli görmek istiyor demi yaaa???
canım allah kolaylık versinn
Ben işimden memnun olmadığım için dönmeyi pek düşünmüyorum o yüzden
32. Haftada izine ayrılıyorum inşallah..
gözünaydın canım masallah büyümüş bebişin
insan sürekli görmek istiyor haklısın bir doğsadalar da hayırlısıyla doya doya baksak kuzucuklara
maşallah sübhanallah çok güzel büyümüş bebişin :)Kızlar dün oğlumu gördüm bize bakıyordu tatlı tatlı...maşallah 45 cm olmuş kilosu da 2.247 herşeyi iyiydi maşallahama 11 gün önde gidiyor hala...çalışabilir raporumu da aldım...şimdi evde yatmak vardı ama neyse kuzumla 5 hafta daha fazla olmak daha güzel
ben 32.haftada ayrılmaya karar vermiştim sonra 4 haftamı aktarmaya karar verdim ama bu hafta çalışıyorum haftaya 5 gün rapor sonraki hafta çalışacam sonraki hafta 5 gün rapor alacam.çok yorgun hissediyorum ben kendimi.sağlıcakla vakti zamanında gelir inşallah bebişlerimiz.kuzumu çok merak etmeye başladım.ya sizzz?günaydın annişler :118: :118:
ne o 37 kadar çalışsanlar 32 e kadar çalışanlar diye guruplaşıyozmu
kucağımıza alcağımız günlerde gelecek inşallah ama benim hiç inanısım gelmiyor nedense yaaa?gözünaydın canım masallah büyümüş bebişin
insan sürekli görmek istiyor haklısın bir doğsadalar da hayırlısıyla doya doya baksak kuzucuklara
c.tesi insallah canım az kaldı..
senin bebişinin nasıl hayatım sen nasılsın?
maşallah sübhanallah çok güzel büyümüş bebişin :)
ben 32.haftada ayrılmaya karar vermiştim sonra 4 haftamı aktarmaya karar verdim ama bu hafta çalışıyorum haftaya 5 gün rapor sonraki hafta çalışacam sonraki hafta 5 gün rapor alacam.çok yorgun hissediyorum ben kendimi.sağlıcakla vakti zamanında gelir inşallah bebişlerimiz.kuzumu çok merak etmeye başladım.ya sizzz?
kucağımıza alcağımız günlerde gelecek inşallah ama benim hiç inanısım gelmiyor nedense yaaa?
Kızlar balık hapına başladım sizler nasıl içiyorsunuz süt ürünleri ile birlikte alabilirmiim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?