- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #40.901
gözün aydın cnm...çk sevindim kocaman olmuştur prenses...güzel haberlerle gel inş cnm..
slm kızlar...nasılsbiz gezdik bugün azcık...artık gece kalktığımda kuşumun kemiği yok bacağım derken yandım:26: meğersem 2.5 saat yürüşümüz anamlan.... hiç bişeyde bulamadık almak için pöfff
günaydın annecikler
Günaydın annişler ve bebişler
Günaydınnn güzel günler
bebeişe battaniye aldık kızlar bunuda yıkamam gerekiyor dimi
mobilyalarımız da bugün geliyor,, akşam olmaz artık bana
Kızlar dün oğlumu gördüm bize bakıyordu tatlı tatlı...maşallah 45 cm olmuş kilosu da 2.247 herşeyi iyiydi maşallahama 11 gün önde gidiyor hala...çalışabilir raporumu da aldım...şimdi evde yatmak vardı ama neyse kuzumla 5 hafta daha fazla olmak daha güzel
mobilyalarımız da bugün geliyor,, akşam olmaz artık bana
Canım gözün aydınnn ne güzel kocaman olmuş oğluşun.Valla iyi çalışsacaksın yaaa ben dayanamıyorum daha fazla haftaya da çalışacağım sonra 32.de alacağım iznimiKızlar dün oğlumu gördüm bize bakıyordu tatlı tatlı...maşallah 45 cm olmuş kilosu da 2.247 herşeyi iyiydi maşallahama 11 gün önde gidiyor hala...çalışabilir raporumu da aldım...şimdi evde yatmak vardı ama neyse kuzumla 5 hafta daha fazla olmak daha güzel
Canım maşallah boyu posu tam delikanlı olmuş
Günaydın kızlar nasılsınızzzzz
Canım gözün aydınnn ne güzel kocaman olmuş oğluşun.Valla iyi çalışsacaksın yaaa ben dayanamıyorum daha fazla haftaya da çalışacağım sonra 32.de alacağım iznimi
sağolun canlarım..hepimiz güzel haberler verelim her zaman inşallah...canım doğum sonrası benim işler tam yoğun olacak yazın nikahlar çok fazla şimdi durgunken çalışayım dedim işte o zaman bebeği evde bırakıp nikah nikah koşturmak iyice zor olacak çünkü
Kızlar dün oğlumu gördüm bize bakıyordu tatlı tatlı...maşallah 45 cm olmuş kilosu da 2.247 herşeyi iyiydi maşallahama 11 gün önde gidiyor hala...çalışabilir raporumu da aldım...şimdi evde yatmak vardı ama neyse kuzumla 5 hafta daha fazla olmak daha güzel
Canikim leegorkemm armak serde82 laurelindorenan denizcim mefunihi esteem KEJA
Günaydıun güzel annelerrrr
Canikim maşallah oğluşunaa
Mesacım senin de gözün aydın, geliyor mobilyalar demek,güzel günlerde kullanın inşallah
ooo artık sabaha kadar uyumaz yerleştirirsin bebişinin eşyalarını,resimlerini bekliyoruz
Günaydın kızlar nasılsınızzzzz
Canım gözün aydınnn ne güzel kocaman olmuş oğluşun.Valla iyi çalışsacaksın yaaa ben dayanamıyorum daha fazla haftaya da çalışacağım sonra 32.de alacağım iznimi
sağolun canlarım..hepimiz güzel haberler verelim her zaman inşallah...canım doğum sonrası benim işler tam yoğun olacak yazın nikahlar çok fazla şimdi durgunken çalışayım dedim işte o zaman bebeği evde bırakıp nikah nikah koşturmak iyice zor olacak çünkü
İçini bilmem ama dışardan çok zevkli gözüküyor işin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?