2011 Nisan Anneleri

Günaydın gez bakalım esra sultan,alınacak neyin kaldı ki eksiklerini tamamladın biliyordum:44:

Kızlar dün oğlumu gördüm bize bakıyordu tatlı tatlı...maşallah 45 cm olmuş kilosu da 2.247 herşeyi iyiydi maşallah ama 11 gün önde gidiyor hala...çalışabilir raporumu da aldım...şimdi evde yatmak vardı ama neyse kuzumla 5 hafta daha fazla olmak daha güzel

Canım maşallah boyu posu tam delikanlı olmuş

Günaydın kızlar nasılsınızzzzz
Canım gözün aydınnn ne güzel kocaman olmuş oğluşun.Valla iyi çalışsacaksın yaaa ben dayanamıyorum daha fazla haftaya da çalışacağım sonra 32.de alacağım iznimi

bebeişe battaniye aldık kızlar bunuda yıkamam gerekiyor dimi

Canım ben daha yıkamadım ama 30 derecede yıkarım herhalde içime öyle siniyor çünkü

Canım maşallah boyu posu tam delikanlı olmuş

Canikim leegorkemm armak serde82 laurelindorenan denizcim mefunihi esteem KEJA

Günaydıun güzel annelerrrr

Canikim maşallah oğluşunaa

Mesacım senin de gözün aydın, geliyor mobilyalar demek,güzel günlerde kullanın inşallah

gözünaydın canım. maşallah kocamann paşa olmuş annesiben de 37 ye kadar çalışacak olanlardanım allah yardımcımız olsun

bebeişe battaniye aldık kızlar bunuda yıkamam gerekiyor dimi

evet tatlım oda yıkanacak

ooo artık sabaha kadar uyumaz yerleştirirsin bebişinin eşyalarını,resimlerini bekliyoruz

kokusu inşallah cabuk cıkar da yerleştiririm daha oda da boyanacak babamız biraz tembelleşti hazır boş odayı boyamak varken bekledi bekldi mobilyalar geliyor hala boyamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…