- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #40.981
az kalmış bebişlerinizi görmenizi.güzel haberlerle dönersiniz inşallah
bende gece rüyamda dortinin hürremi doğurttuğunu gördüm, sonrasında KKya gelip dortiyi soruyodumbende çok merak ettim iyidir inşallah
benim doktor beni yine 3 hafta sonra çağırdıneyse 4 haftadan 3 haftaya düştü bi dahaki kontrolde artık sıklaşcaz 2 haftada bir olur dedi.
Kızlar ya dorti hafta başında tansiyonum yüksek hiç iyi değilim doktora gitcem falan diyordu o zamanda beri görmedim onu haberi olan var mı???İnşallah o da bebeği de iyidir ya kafama takıldı valla ayyy hepiniz iyi olun aile gibi olduk burda...Allah hepinizi korusun
ayy maşallah yer teyzoşu onu.benim bebişte iyi çok şükür oynuyor artık allaha şükürler olsun kii.kafası mide tarafımda daha dönmemiş benim kuzum
alemsin şekrim ne hürremmiş ama sadece kanunin değil hepimizin rüyalarında hatun..
dorti buralarda olurdu haklısn bu ara yok iyidir insallah:26:
canım benimki 2 hafta sonraya çağırdı ama ben birşey sorcam 32 den sonra nst ye bağlanıyoruz diye duymuştum doktor öyle birşey demedi ben de sormayı unuttum çıkınca aklıma geldi....
valla doğru canım doktora dicem artık sana ihtiyacım kalmadı tabi doğurduktan sonra desem daha ii olur son dakikaya kadar muhtacız onlara sonuçta inşallah canım hepimiz sağ salim kavuşuruz bebişlerimize
ek ücret alıyorlar mı 4 boyutlu için?almıyorlarsa normal ücret dahilindeyse 4 boyutlu iste bencede. benim ekran karşımda ama doktor anlatmadan gerçekten anlaşılmıyor artık kocaman oldukları içinbiz de yüzüne bakalım dedik doktorumun ortağının ultrasonundan. kızım eliyle yüzünü kapattı asla da açmadı 2 doktor uğraşmasına rağmen özel hayata saygı istiyor prenses ileride beni niye gözetleyip durdun diye beni dava edebilir küçük hanım dedi doktorumda
Hastaneden hastaneye ve doktorun muayenede gerekli görüp görmemesine göre değişiyor sanırım
benim gittiğim hastanede 35. haftadan itibaren düzenli NST istiyorlarmış, onun dışında doktorun değerlendirmesine göre NST ye giriyosun sanırım :26:
[ek ücret alıyorlar mı 4 boyutlu için?almıyorlarsa normal ücret dahilindeyse 4 boyutlu iste bencede. benim ekran karşımda ama doktor anlatmadan gerçekten anlaşılmıyor artık kocaman oldukları içinbiz de yüzüne bakalım dedik doktorumun ortağının ultrasonundan. kızım eliyle yüzünü kapattı asla da açmadı 2 doktor uğraşmasına rağmen özel hayata saygı istiyor prenses ileride beni niye gözetleyip durdun diye beni dava edebilir küçük hanım dedi doktorumda
günaydın canımben 37 ye kadar çalışabilir raporu alıp da ah keşke 32 de izne çıksaydım ne olurdu sanki diye sızlanan sonra da yok ya çalışayım işte ne olacak oğlumla 5 hafta daha fazla kalırım diyen gurubundayım
valla doğru canım doktora dicem artık sana ihtiyacım kalmadı tabi doğurduktan sonra desem daha ii olur son dakikaya kadar muhtacız onlara sonuçta inşallah canım hepimiz sağ salim kavuşuruz bebişlerimize
doktorun cok şeker ya..göstermiyor demekki annesi merakla bekle beni diyor prenses..
ilk cocuklar genelde babaya benzer bana hep öyle geliyor..
benim eşim cok emin zaten bana benzeyecek diyor sinir ediyor
yok canım ek ücret almıyorlar 4 boyutludan biraz kalabalık olduğu için randevu veriyorlar gögüs muayeneside 4 boyutluda yapılıyormus adamda beni her gördüğün de karnımı acınca hamilemisin diyor artık büyüttüm ama artık anlar galiba
Aminnn
Göğüs muayenesi ne :26: ilk defa duydum :26:
Ayyy Allah korusun ya....son ana kadar insanın ne olacağı belli değil işte...Allah yardımcısı olsun...Allahım hepimiz haftamızı doldurup bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde doğuralım inşallah....
doktorun cok şeker ya..göstermiyor demekki annesi merakla bekle beni diyor prenses..
ilk cocuklar genelde babaya benzer bana hep öyle geliyor..
benim eşim cok emin zaten bana benzeyecek diyor sinir ediyor
yok canım ek ücret almıyorlar 4 boyutludan biraz kalabalık olduğu için randevu veriyorlar gögüs muayeneside 4 boyutluda yapılıyormus adamda beni her gördüğün de karnımı acınca hamilemisin diyor artık büyüttüm ama artık anlar galiba
maşallah armakcım kocaman olmuş bebiş hadi gözünaydın
gunaydın anniller az önce nst den geldik bizde sorunyok şükür ama mutlaka tok karna gidin hatta mümkünse şekerli çikolatalı şeyler yyipte gidin ben sarelle yiyip te gittim
bebeğin kalp atışı ve sancı eşiğimize bakıyorlar bu sayede hastanenn odalarınıda görmüş oldum çok begendim pespembe mis gibi çarşaflar falan banyosuda öyle tertemizdi sıcacıktı 30 dk kadar sürdü sonra dr umuza gösteik sorun yok gidebilirsiniz dediler
zaten bizde artık son günlerimizi sayıyoyoru hepimiz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?