2011 Nisan Anneleri

benim doktor beni yine 3 hafta sonra çağırdıneyse 4 haftadan 3 haftaya düştü bi dahaki kontrolde artık sıklaşcaz 2 haftada bir olur dedi.

canım benimki 2 hafta sonraya çağırdı ama ben birşey sorcam 32 den sonra nst ye bağlanıyoruz diye duymuştum doktor öyle birşey demedi ben de sormayı unuttum çıkınca aklıma geldi....[/QUOTE]

canım ben en son 31+2 de gittim. nst ye hastanelerde bağlanıyormuş. doktorumun ultrasonunda nst ile ilgili verileri gösteren bi ayar varmış. biz burda bakarız dedi. hatta son gittiğimde de baktı herşey yolunda dedi. artık hep bakacakmış. valla benim de anlayabildiğim bu kadar. adamcağız baya detaylı anlattı ama ben sadece sonuç kısmına odaklandım herşey gayet yolunda dedibelki senin doktorunun ultrasonunda da öyle bi özellik vardır. bu gidişinde söyler

canım yaaa ben de çok merak ettim Dorti yi..
İnşallah bebişi de kendisi de iyidir..
haftalar ilerlesin, doğum zamanlarında da böyle haber beklicez birbirimizden, meraklanıcazz :18:

ayy maşallah yer teyzoşu onu.benim bebişte iyi çok şükür oynuyor artık allaha şükürler olsun kii.kafası mide tarafımda daha dönmemiş benim kuzum

Maşallah ona
Döner inşallah daha zamanı var, doktorum panikleme son haftalarda döner demişti

alemsin şekrim ne hürremmiş ama sadece kanunin değil hepimizin rüyalarında hatun..
dorti buralarda olurdu haklısn bu ara yok iyidir insallah:26:

3 bölümdür hürremi izledikten sonra rüyamda devamını görüyorum
Yüksek tansiyon nedeniyle doktora gitmişti erken doğum tehlikesi varmış
Dünde biraz uzanıcam diyip çıktı oyüzden merak ettim iyilerdir inşallah

canım benimki 2 hafta sonraya çağırdı ama ben birşey sorcam 32 den sonra nst ye bağlanıyoruz diye duymuştum doktor öyle birşey demedi ben de sormayı unuttum çıkınca aklıma geldi....

Hastaneden hastaneye ve doktorun muayenede gerekli görüp görmemesine göre değişiyor sanırım
benim gittiğim hastanede 35. haftadan itibaren düzenli NST istiyorlarmış, onun dışında doktorun değerlendirmesine göre NST ye giriyosun sanırım :26:

[ek ücret alıyorlar mı 4 boyutlu için?almıyorlarsa normal ücret dahilindeyse 4 boyutlu iste bencede. benim ekran karşımda ama doktor anlatmadan gerçekten anlaşılmıyor artık kocaman oldukları içinbiz de yüzüne bakalım dedik doktorumun ortağının ultrasonundan. kızım eliyle yüzünü kapattıasla da açmadı 2 doktor uğraşmasına rağmenözel hayata saygı istiyor prenses ileride beni niye gözetleyip durdun diye beni dava edebilir küçük hanım dedi doktorumda[/QUOTE]

bence küçük prenses yüz görümlüğü istemiş sizden...aferin ona kızlar böyle olmalı işte..yerim ben onu

doktorun cok şeker ya..göstermiyor demekki annesi merakla bekle beni diyor prenses..
ilk cocuklar genelde babaya benzer bana hep öyle geliyor..
benim eşim cok emin zaten bana benzeyecek diyor sinir ediyor
yok canım ek ücret almıyorlar 4 boyutludan biraz kalabalık olduğu için randevu veriyorlar gögüs muayeneside 4 boyutluda yapılıyormus adamda beni her gördüğün de karnımı acınca hamilemisin diyor artık büyüttüm ama artık anlar galiba

hımmm anladım canım sağol

bence küçük prenses yüz görümlüğü istemiş sizden...aferin ona kızlar böyle olmalı işte..yerim ben onu[/QUOTE]

eşim diyorki aynıı annesi gibi olacak. önce süründürecek sonra canı isterse yapacakeşim bana açılmak için 1 yıldan fazla beklemek zorunda kalmıştı da

:90::90::90: kızlar benide güldürdünüz ya :)) bende 32. haftada yani yarın inşallah izne çıkacaklardanım.ama benim şansım izin bitince yaz tatili başlamasına az kalıyo onuda raporla tamamlamayı düşünüyorum.bende 37 ye kadar çalışırım dyodum ama 15 tatilde hastanelik olunca vazgeçtim :79::79::79:

valla doğru canımdoktora dicem artık sana ihtiyacım kalmadıtabi doğurduktan sonra desem daha ii olur son dakikaya kadar muhtacız onlara sonuçtainşallah canım hepimiz sağ salim kavuşuruz bebişlerimize

Aminnn

Göğüs muayenesi ne :26: ilk defa duydum :26:

gunaydın annişler az önce nst den geldik bizde. sorun yok şükür ama mutlaka tok karna gidin hatta mümkünse şekerli çikolatalı şeyler yiyipte gidin ben sarelle yiyip te gittim
bebeğin kalp atışı ve sancı eşiğimize bakıyorlar bu sayede hastanenn odalarınıda görmüş oldum çok begendim pespembe mis gibi çarşaflar falan banyosuda öyle tertemizdi sıcacıktı 30 dk kadar sürdü sonra dr umuza gösteik sorun yok gidebilirsiniz dediler
zaten bizde artık son günlerimizi sayıyoyoru hepimiz gibi

Son düzenleme:
dün 2 aylık kızı olan bir arkadaşım geldi bize ben de bebeğin kıyafetlerini yıkadığımdan falan söz ediyordum hastaneye götüreceğin bebek kıyafetleri sakın sarı olmasın doktorlar istemiyorlar dedi...sarılık olursa anlaşılmazmış....benim kızımın doğumunda hiç böyle birşey söylememişlerdi o her hastanede artık bunu söylüyorlar diyor...sizler duydunuz mu böyle birşey???benim götürmek istediğim zıbın takımının biri de sarıydı aksine yani

randevu durumunu sor çok kalabalık değilse git bencedemek hala soruyorbenimki artık çoookkk belli. 2-3 haftadır resim yükleyemiyorum bilgisayara format atıldı. picture manager yükler yüklemez ekleyeceğim ama onu da bi türlü yükleyemedim. bebişin cicilerini de çektik onları da koyacağım hatta. geçen hafta kapı süsünü yaptık. hepsini tek tek çektik ama maalesef duruyor şimdilik.

günaydın annişlerrrrrrr............. uzuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnn birrrrrrrrrrrrr aradan sonra yine döndüm aranıza.............. :))))))))) geçmişe bakamadım... inşallah yoktur bir sorun kimsede..............

Ne güzel canım çok sevindim...demekki bir dahaki kontrolümde beni de nst ye alırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…