- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #41.021
bende iyiymmm... walla özlemişim burayı :))) son günleri sayıp duruyorum... askerlerin teskere sayması gibi :))) kızım tekmeleyip duruyor... bugün düşündümde doğumdan sonra acaba bu tekmeleri özlermiyiz ???
10 kilo çok değilki canım hiç kafana takma gayet normal bence ve zaten dediğin gibi boyunda uzun. gebelik org daki hesaplamaya göre alt seviyede aldığın kilodoğurmaya ne kaldı hem.
bizler cok iyiyiz canım seni merak ettik bizi terk etme bir daha
sen nasılsın calışıyormusun hala izine cıktınmı?
gunayddddddddıııııııııııın herkese annişleeeer
günaydınnnnnn hoşgeldin canımmmm....
neyse bi daha kırılıp gitmede kırılacak bişiy yokki kuşummmmmmcanlarım benimmmmm :))hoşbuldumm.... herşey yolunda çok şükür... biraz kırılmıştım ama sanırım hassas dönemimede geldi... eee hamileyiz olur o kadar değil mii :)))) kocuşlar naz çekmiyorlar buraya geçti sanırım nazım... :26: :26:
bu arada sarı kıyafetten açılmış konu ... sarı giydirmeyin ama sarı bir mendil bulundurun hiç değilse derler... gerçeklik payı nedir bilemiyorum tabi...
Hoşgeldin canımm
Ben bi kere görebildim çok tatlıydıBabası dudaklarına bayıldı
Ne kaynatalım bebişleri çekiştiriyoruz
CanımmHoşgeldin
Hoşgeldin canımm
Ben bi kere görebildim çok tatlıydıBabası dudaklarına bayıldı
Ne kaynatalım bebişleri çekiştiriyoruz
CanımmHoşgeldin
günaydın tatlım hoşgeldinnnn
günaydın canımmm hoşgeldinizzz
nasılsın bugün??
5kilo daha alırım galiba anormal yiyorum cünkü tahin pekmez tereyağ şişicem
2 saate bir acıkıyorum ya
gunaydnn kızlaar bz iiyiz eşi,me 7 de kahvaltı hazrlamştm yeni kalktm walla uuzn zamndr bu kadr ii uyumamştm keyfmz yernde öleden sonrada gezmeye gdcez kıızmla
tamam canım :)))) izne çıkmadım..işten çıkıyorum çünkü :)))) ama sanırım mart 15 e kadar çalışırım.. patrona kalsa buradan doğuma gideyim ama zor.. yerime eleman bulmadan önce düşünecekti ....
günaydın canımmm...
hoşbuldukkkk.... herkesin keyfi yerinde maşallah... sevindim...
gunaydnn kızlaar bz iiyiz eşi,me 7 de kahvaltı hazrlamştm yeni kalktm walla uuzn zamndr bu kadr ii uyumamştm keyfmz yernde öleden sonrada gezmeye gdcez kıızmla
tamam bende benim kızı çekiştirem bari
canm o dedklerni bende bol bol gotryrm yaaa özellkle kahvaltda deli gbi yiyrm gece nasıl ackyrsaam dger ogun ler o kadr çok yemiyorum
dün 2 aylık kızı olan bir arkadaşım geldi bize ben de bebeğin kıyafetlerini yıkadığımdan falan söz ediyordum hastaneye götüreceğin bebek kıyafetleri sakın sarı olmasın doktorlar istemiyorlar dedi...sarılık olursa anlaşılmazmış....benim kızımın doğumunda hiç böyle birşey söylememişlerdi o her hastanede artık bunu söylüyorlar diyor...sizler duydunuz mu böyle birşey???benim götürmek istediğim zıbın takımının biri de sarıydı aksine yani
Ne güzel canım çok sevindim...demekki bir dahaki kontrolümde beni de nst ye alırlar
5kilo daha alırım galiba anormal yiyorum cünkü tahin pekmez tereyağ şişicem
2 saate bir acıkıyorum ya
ohhhh yarasın. maalesef benim öyle lüks bi kahvaltı şansım yok. ancak haftasonları. işe gelirken haşlanmış yumurta peybir ve ekmek getirebiliyorum anca bide ceviz meviz ara öğünler.
ama bende de inanılmaz bir iştah başladı. kendimi hiç böyle görmemiştimiiki diyorum başlarda hiç iştahım yokmuş
günaydın canımmm ...oh ne güzel uyuyabilmişsin benim sabah 6 da şeytan gibi gözlerim açılıyor bir daha da uyku yok
Bende bazen çok iyi uyuyorumeşim gittikten sonra uyku tutmadı ama birazdan şekerleme yaparım
ohh ne güzel
Kızlar hastanede giymek için nasıl bi terlik aldınız yada alacaksınız
ev terliği gibi kokoş bişiymi yoksa sokak terliği gibi bişymi
günaydın canımmm ...oh ne güzel uyuyabilmişsin benim sabah 6 da şeytan gibi gözlerim açılıyor bir daha da uyku yok
Kızlar hastanede giymek için nasıl bi terlik aldınız yada alacaksınız
ev terliği gibi kokoş bişiymi yoksa sokak terliği gibi bişymi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?