2011 Nisan Anneleri

doğum yapan arkadaşlarım hamilelik dönemi çok güzeldi,özlüyorum o günleri, keyfini çıkar diyip duruyor.. Herhalde hamilelik bitince, anlayacağız değerini :97:
şimdi zaman hızlı geçsin, zamanı gelsin anne olalım diye günleri geçiriyorum..:121:

bizler cok iyiyiz canım seni merak ettik bizi terk etme bir daha
sen nasılsın calışıyormusun hala izine cıktınmı?

tamam canım :)))) izne çıkmadım..işten çıkıyorum çünkü :)))) ama sanırım mart 15 e kadar çalışırım.. patrona kalsa buradan doğuma gideyim ama zor.. yerime eleman bulmadan önce düşünecekti ....

gunayddddddddıııııııııııın herkese annişleeeer

günaydın canımmm...

günaydınnnnnn hoşgeldin canımmmm....

hoşbuldukkkk.... herkesin keyfi yerinde maşallah... sevindim...

neyse bi daha kırılıp gitmede kırılacak bişiy yokki kuşummmmmm
sarı örtüyü bende biliyorum böle kenarı dantelli süslü bi örtü yapcam kızıma yüzüne örtmek için

Hoşgeldin canımm

Ben bi kere görebildim çok tatlıydı Babası dudaklarına bayıldı

Ne kaynatalım bebişleri çekiştiriyoruz

Canımm Hoşgeldin

tamam bende benim kızı çekiştirem bari

Hoşgeldin canımm

Ben bi kere görebildim çok tatlıydı Babası dudaklarına bayıldı

Ne kaynatalım bebişleri çekiştiriyoruz

Canımm Hoşgeldin

günaydın tatlım hoşgeldinnnn

günaydın canımmm hoşgeldinizzz
nasılsın bugün??

gunaydnn kızlaar bz iiyiz eşi,me 7 de kahvaltı hazrlamştm yeni kalktm walla uuzn zamndr bu kadr ii uyumamştm keyfmz yernde öleden sonrada gezmeye gdcez kıızmla

gunaydnn kızlaar bz iiyiz eşi,me 7 de kahvaltı hazrlamştm yeni kalktm walla uuzn zamndr bu kadr ii uyumamştm keyfmz yernde öleden sonrada gezmeye gdcez kıızmla

ohhhh gezin tatlım
ya bende bu sabah 8,30 a kadar yattım 9,30 u geçiyodu işe geldiğimde amannn napıym şurda kaç günüm kalmışki idare etsinler dimi ama

iyi olmus senin patrona şimdi pişman yani
evde sıkılırım diyordun 15 mart bencde iyi canım daha sonrada hazırlıklarla gecer vaktin..

tamam bende benim kızı çekiştirem bari

Bende bazen çok iyi uyuyorum eşim gittikten sonra uyku tutmadı ama birazdan şekerleme yaparım

ohh ne güzel

Kızlar hastanede giymek için nasıl bi terlik aldınız yada alacaksınız
ev terliği gibi kokoş bişiymi yoksa sokak terliği gibi bişymi

canm o dedklerni bende bol bol gotryrm yaaa özellkle kahvaltda deli gbi yiyrm gece nasıl ackyrsaam dger ogun ler o kadr çok yemiyorum

ben kahvaltıda böyleyim öğlen 1 gibi yine acıkıyorum aksam 5 te yemek yiyorum sonra 8-9 olunca tekrar baslıyor aclık
sabah uyanıyorum yine midem kazınıyor
obur anneyim ben

bende sarıyı dr lar istemiyor diye biliyorum birde ben hiçbişeyini sarı almadım pek swevdiğim bir renk değildir bebeğede beyaz toz pembe ve toz maviyi çok yakıstırırım

Ne güzel canım çok sevindim...demekki bir dahaki kontrolümde beni de nst ye alırlar

alırlar cnm alırlar ay nasıl heyecanlı bişi ya son günlere yaklaştık iyice

5kilo daha alırım galiba anormal yiyorum cünkü tahin pekmez tereyağ şişicem
2 saate bir acıkıyorum ya

ohhhh yarasın. maalesef benim öyle lüks bi kahvaltı şansım yok. ancak haftasonları. işe gelirken haşlanmış yumurta peybir ve ekmek getirebiliyorum anca bide ceviz meviz ara öğünler.

ama bende de inanılmaz bir iştah başladı. kendimi hiç böyle görmemiştimiiki diyorum başlarda hiç iştahım yokmuş

cok yiyen insanlara sinir olurdum ben normal de simdi kendime bir bakıyorum benim kadar yiyen yok galiba
çatlak durumu ne alemde kızlar bu arada??
ben bu ara bekliyorum nedense

canım ben rahat bir terlik aldım, aslında gecelik takımının hediyesiydi desem daha doğru olur...
sezeryandan sonra koridorda yürütüyorlarmış, pamuklu, altı lastik, düz rahat & tabiki pembe bir terliğim var bir de gecelik takımlarıma uygun çoraplarım var, ayakları üşütmemek lazımmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…