2011 Nisan Anneleri

bence küçük prenses yüz görümlüğü istemiş sizden...aferin ona kızlar böyle olmalı işte..yerim ben onu[/QUOTE]

biizm kız da yüzünü kapattı hep malesef göremedik

günaydın annişlerrrrrrr............. uzuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnn birrrrrrrrrrrrr aradan sonra yine döndüm aranıza.............. :))))))))) geçmişe bakamadım... inşallah yoktur bir sorun kimsede..............

şekerim geçenlerde senden bahsettik acaba bişey e mi kızdı gitti diye hayırdır nerelerdeydinn

kist içinmiş galiba canım usg ile takip ediiliyormus..

yani bizim yaptırmamız gereken bişi değil dimi? genel muayeneler için?

Bide şimdi geldi aklıma abimi eşinin doktoru 38. haftalarda göğüslerinin uçlarına bakmıştı
emzirmek için uygun mu diye, eğer uygun olmasaydı bişi önerecekti sanırım :92:

patron tepemdeydi şimdi gitti allahtan bende muhabbete dahil olabilirim eee ne kaynatıyodunuz angel74 gelmiş onu gördüm hoşgeldin canımmm

bu gidişimde bir sansımı deniym bakalım..
benimkide büyüdü canım bu arada ben cok kilo aldım ya ama nereye gitti anlamıs değilim 10 kilo aldım ama sadece karnım var..
boy bir işe yaradı sonun da galiba saklıyor kilolarımı

canım benim geçmiş olsun ne oldu ki neden hastanelik oldun??

büyüklerimiz sarı birşey giydirin derler.. Sarılık olmaması için öyle bir inanış varmış, ben de görümcemden duymuştum.. Ama biz herşeyi pembe beyaz aldık kızımızaa :26:

10 kilo çok değilki canım hiç kafana takma gayet normal bence ve zaten dediğin gibi boyunda uzun. gebelik org daki hesaplamaya göre alt seviyede aldığın kilodoğurmaya ne kaldı hem.

şekerim geçenlerde senden bahsettik acaba bişey e mi kızdı gitti diye hayırdır nerelerdeydinn

patron tepemdeydi şimdi gitti allahtan bende muhabbete dahil olabilirim eee ne kaynatıyodunuz angel74 gelmiş onu gördüm hoşgeldin canımmm

hoşgeldin canımmmm bizler iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl

canlarım benimmmmm :)) hoşbuldumm.... herşey yolunda çok şükür... biraz kırılmıştım ama sanırım hassas dönemimede geldi... eee hamileyiz olur o kadar değil mii :)))) kocuşlar naz çekmiyorlar buraya geçti sanırım nazım... :26: :26:

bu arada sarı kıyafetten açılmış konu ... sarı giydirmeyin ama sarı bir mendil bulundurun hiç değilse derler... gerçeklik payı nedir bilemiyorum tabi...

günaydın annişlerrrrrrr............. uzuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnn birrrrrrrrrrrrr aradan sonra yine döndüm aranıza.............. :))))))))) geçmişe bakamadım... inşallah yoktur bir sorun kimsede..............

Hoşgeldin canımm

biizm kız da yüzünü kapattı hep malesef göremedik

Ben bi kere görebildim çok tatlıydı Babası dudaklarına bayıldı

Ne kaynatalım bebişleri çekiştiriyoruz

gunayddddddddıııııııııııın herkese annişleeeer

Canımm Hoşgeldin

büyüklerimiz sarı birşey giydirin derler.. Sarılık olmaması için öyle bir inanış varmış, ben de görümcemden duymuştum.. Ama biz herşeyi pembe beyaz aldık kızımızaa :26:

evet canım ben de öyle biliyordum mavilerin yanında sarı almıştım...ama hastane istemiyormuş işte....ne kadar doğru bilmem:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…