- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #41.001
[ek ücret alıyorlar mı 4 boyutlu için?almıyorlarsa normal ücret dahilindeyse 4 boyutlu iste bencede. benim ekran karşımda ama doktor anlatmadan gerçekten anlaşılmıyor artık kocaman oldukları içinbiz de yüzüne bakalım dedik doktorumun ortağının ultrasonundan. kızım eliyle yüzünü kapattı asla da açmadı 2 doktor uğraşmasına rağmen özel hayata saygı istiyor prenses ileride beni niye gözetleyip durdun diye beni dava edebilir küçük hanım dedi doktorumda
günaydın annişlerrrrrrr............. uzuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnn birrrrrrrrrrrrr aradan sonra yine döndüm aranıza.............. :))))))))) geçmişe bakamadım... inşallah yoktur bir sorun kimsede..............
angel74 şükür kavusturana canım sonunda döndün bize..
özledik seni
günaydın annişlerrrrrrr............. uzuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnn birrrrrrrrrrrrr aradan sonra yine döndüm aranıza.............. :))))))))) geçmişe bakamadım... inşallah yoktur bir sorun kimsede..............
kist içinmiş galiba canım usg ile takip ediiliyormus..
randevu durumunu sor çok kalabalık değilse git bencedemek hala soruyor benimki artık çoookkk belli. 2-3 haftadır resim yükleyemiyorum bilgisayara format atıldı. picture manager yükler yüklemez ekleyeceğim ama onu da bi türlü yükleyemedim. bebişin cicilerini de çektik onları da koyacağım hatta. geçen hafta kapı süsünü yaptık. hepsini tek tek çektik ama maalesef duruyor şimdilik.
:90::90::90: kızlar benide güldürdünüz ya :)) bende 32. haftada yani yarın inşallah izne çıkacaklardanım.ama benim şansım izin bitince yaz tatili başlamasına az kalıyo onuda raporla tamamlamayı düşünüyorum.bende 37 ye kadar çalışırım dyodum ama 15 tatilde hastanelik olunca vazgeçtim :79::79::79:
dün 2 aylık kızı olan bir arkadaşım geldi bize ben de bebeğin kıyafetlerini yıkadığımdan falan söz ediyordum hastaneye götüreceğin bebek kıyafetleri sakın sarı olmasın doktorlar istemiyorlar dedi...sarılık olursa anlaşılmazmış....benim kızımın doğumunda hiç böyle birşey söylememişlerdi o her hastanede artık bunu söylüyorlar diyor...sizler duydunuz mu böyle birşey???benim götürmek istediğim zıbın takımının biri de sarıydı aksine yani
hoşgeldin canımmm
iyiyiz biz,sen nasılsınnn??
:
canım benimmmmm.... bende sizleri özledim :)))) nasılsınnn....
gunayddddddddıııııııııııın herkese annişleeeer
bu gidişimde bir sansımı deniym bakalım..
benimkide büyüdü canım bu arada ben cok kilo aldım ya ama nereye gitti anlamıs değilim 10 kilo aldım ama sadece karnım var..
boy bir işe yaradı sonun da galiba saklıyor kilolarımı
şekerim geçenlerde senden bahsettik acaba bişey e mi kızdı gitti diye hayırdır nerelerdeydinn
patron tepemdeydi şimdi gitti allahtan bende muhabbete dahil olabilirim eee ne kaynatıyodunuz angel74 gelmiş onu gördüm hoşgeldin canımmm
hoşgeldin canımmmmbizler iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl
biizm kız da yüzünü kapattı hep malesef göremedik
Ne kaynatalım bebişleri çekiştiriyoruzpatron tepemdeydi şimdi gitti allahtan bende muhabbete dahil olabilirim eee ne kaynatıyodunuz angel74 gelmiş onu gördüm hoşgeldin canımmm
büyüklerimiz sarı birşey giydirin derler.. Sarılık olmaması için öyle bir inanış varmış, ben de görümcemden duymuştum.. Ama biz herşeyi pembe beyaz aldık kızımızaa :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?