2011 Nisan Anneleri

tatlım geceliğime uygun krem ve pembe böle kurdeleli filan kokoş bi terlik aldım lcw den ev içinde bi tane örgü patik ayakkabılardan alcam

cok yiyen insanlara sinir olurdum ben normal de simdi kendime bir bakıyorum benim kadar yiyen yok galiba
çatlak durumu ne alemde kızlar bu arada??
ben bu ara bekliyorum nedense

ahh bu çatlaklarr ahhdün de bahsettim. yaram deşiliyor bu konuyu duyuncabu kadar çabaya engel olamadım yine çatladım vee karnım kaşınıyor sürekli

bende rahat bi terlik alayım diye düşünüyordum,
aa evet geceliğe uygun çorapta almak lazım benm geceliğim diz altı ben üşürüm kesin

ahh bu çatlaklarr ahhdün de bahsettim. yaram deşiliyor bu konuyu duyuncabu kadar çabaya engel olamadım yine çatladım vee karnım kaşınıyor sürekli

ben hiçbirsey kullanmadım canım ara sıra kakao yagı vs.oda aklıma gelince..
bekliyorum ben de o yüzden..
genetik diyorlar annemin karnı fena halalarımın sıfır catlak bilmiyorum bakalım kime benziycem..
simdilik yok ama beklemedeyim

Hoşgeldin canımm

Ben bi kere görebildim çok tatlıydı Babası dudaklarına bayıldı

Ne kaynatalım bebişleri çekiştiriyoruz

Canımm Hoşgeldin

hoşbuldum...

:))) bende sarı-yeşil pazen battaniye yaptım... altına üstüne sererim.. aman Allah sağlık versin de sarılık olmasın miniklerimiz...

iyi olmus senin patrona şimdi pişman yani
evde sıkılırım diyordun 15 mart bencde iyi canım daha sonrada hazırlıklarla gecer vaktin..
evde sıkılırım diyodum.. şimdi hadi eve çıkayım diyorum alıştırdım kendimi ev moduna :) azcık koca parası yiyelim dimi ama.. bakalım tatlımı değil mi :)))

ben hastane için çok şık bir gecelik ve üstüne lizoz gibi trikodan örme bir sabahlık aldım... ama altına şık bir terlik almıcam.. sonuçta hastanede giyinicem.. giyer atarım diye sokak terliği gibi bişey alır ucuzundan sonra atarım :)))

canım ben aldım flo dan nubuk içi dışı ev de de giyilir dediler dısarda da sabo gibi önü kapalı krem rengi savroski taşları var yanlarda hemde cok uyguna aldım şimdi tam alısveriş zamanı heryerde deli gibi indirim var 15 tl ye aldım

canım benim geçmiş olsun ne oldu ki neden hastanelik oldun??

cuma karneleri verdik pazar kanamam oldu serum takıldı.bu sene zalim müdürüm 1.sınıf verdi bana hamile olduğumu bile bile çok yoruldum heralde 1.dönem acısı çıktı diyorum bende uzatıcaktım 37 ye vazgeçtim sonra uğraşsın velilerle şimdi bakalım

inşallah olmaz canım. ama şimdiye kadar olmadıysa olmaz gibi geliyor bana. bende çatlak tedavisi falan araştırayım bari şimdiden

ben kahvaltıda böyleyim öğlen 1 gibi yine acıkıyorum aksam 5 te yemek yiyorum sonra 8-9 olunca tekrar baslıyor aclık
sabah uyanıyorum yine midem kazınıyor
obur anneyim ben

aynen valla ben de acayip yiyorum eşim diyor ki beni de yiceksin sonundaoğlumu da obur yapcan diyorne yapayım dayanamıyorum açlığa elim ayağım titriyor midem boşalıncabak şimdi yemekten söz ettik acıktım yine

gecmş olsn canım walla hamile kadına nye bu kadr yuklenrler anlamyrm gercekten yaa

canım kıyamam ya...boşver tabi çık izne senden ve bebeğinden değerli hiçbirşey yok..

o örme trikolar çok hoşuma gidiyo çok şık güle güle kullan

oow oda baya kokoşmuş bende bi bakayım , yarın hastane dönüşü uğrarım FLOya da lcw de hangisinde bulursam artık

sarılık olmaması için bol bol emsirmek gün içinde güneş ışığını rahat alabileceği biyerde akşamlarıda florasan ışığında yatırmak lazımmış geçenlerde biyerde okumuştum

güle güle kullan canım, bende bi bakayım lcw ye

bak tatlım aldığım çok kalite bişey değil ama hastaneden gelince kaldırıp atsam içime büyümez çünkü 8 tl verdim tabanı düz rahat bişey hamde burnu kapalı sıcak tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…