- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #41.041
Bende bazen çok iyi uyuyorumeşim gittikten sonra uyku tutmadı ama birazdan şekerleme yaparım
ohh ne güzel
Kızlar hastanede giymek için nasıl bi terlik aldınız yada alacaksınız
ev terliği gibi kokoş bişiymi yoksa sokak terliği gibi bişymi
cok yiyen insanlara sinir olurdum ben normal de simdi kendime bir bakıyorum benim kadar yiyen yok galiba
çatlak durumu ne alemde kızlar bu arada??
ben bu ara bekliyorum nedense
uykusuz gecelere hazrlk bnlaaar galba
canım ben rahat bir terlik aldım, aslında gecelik takımının hediyesiydi desem daha doğru olur...
sezeryandan sonra koridorda yürütüyorlarmış, pamuklu, altı lastik, düz rahat & tabiki pembe bir terliğim varbir de gecelik takımlarıma uygun çoraplarım var, ayakları üşütmemek lazımmış
hoşgeldin canım nasılsın bakalım minik nasıl?günaydın annişlerrrrrrr............. uzuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnn birrrrrrrrrrrrr aradan sonra yine döndüm aranıza.............. :))))))))) geçmişe bakamadım... inşallah yoktur bir sorun kimsede..............
ahh bu çatlaklarr ahhdün de bahsettim. yaram deşiliyor bu konuyu duyunca bu kadar çabaya engel olamadım yine çatladım vee karnım kaşınıyor sürekli
Hoşgeldin canımm
Ben bi kere görebildim çok tatlıydıBabası dudaklarına bayıldı
Ne kaynatalım bebişleri çekiştiriyoruz
CanımmHoşgeldin
neyse bi daha kırılıp gitmede kırılacak bişiy yokki kuşummmmmm
sarı örtüyü bende biliyorum böle kenarı dantelli süslü bi örtü yapcam kızıma yüzüne örtmek için
tamam bende benim kızı çekiştirem bari
evde sıkılırım diyodum.. şimdi hadi eve çıkayım diyorum alıştırdım kendimi ev moduna :) azcık koca parası yiyelim dimi ama.. bakalım tatlımı değil mi :)))iyi olmus senin patrona şimdi pişman yani
evde sıkılırım diyordun 15 mart bencde iyi canım daha sonrada hazırlıklarla gecer vaktin..
Bende bazen çok iyi uyuyorumeşim gittikten sonra uyku tutmadı ama birazdan şekerleme yaparım
ohh ne güzel
ohh ne güzel
tatlım geceliğime uygun krem ve pembe böle kurdeleli filan kokoş bi terlik aldım lcw den ev içinde bi tane örgü patik ayakkabılardan alcam
canım benim geçmiş olsunne oldu ki neden hastanelik oldun??
ben hiçbirsey kullanmadım canım ara sıra kakao yagı vs.oda aklıma gelince..
bekliyorum ben de o yüzden..
genetik diyorlar annemin karnı fena halalarımın sıfır catlak bilmiyorum bakalım kime benziycem..
simdilik yok ama beklemedeyim
ben kahvaltıda böyleyim öğlen 1 gibi yine acıkıyorum aksam 5 te yemek yiyorum sonra 8-9 olunca tekrar baslıyor aclık
sabah uyanıyorum yine midem kazınıyor
obur anneyim ben
cuma karneleri verdik pazar kanamam oldu serum takıldı.bu sene zalim müdürüm 1.sınıf verdi bana hamile olduğumu bile bile çok yoruldum heralde 1.dönem acısı çıktı diyorum bende uzatıcaktım 37 ye vazgeçtim sonra uğraşsın velilerle şimdi bakalım
cuma karneleri verdik pazar kanamam oldu serum takıldı.bu sene zalim müdürüm 1.sınıf verdi bana hamile olduğumu bile bile çok yoruldum heralde 1.dönem acısı çıktı diyorum bende uzatıcaktım 37 ye vazgeçtim sonra uğraşsın velilerle şimdi bakalım
inşallah olmaz canım. ama şimdiye kadar olmadıysa olmaz gibi geliyor bana. bende çatlak tedavisi falan araştırayım bari şimdiden
ben hastane için çok şık bir gecelik ve üstüne lizoz gibi trikodan örme bir sabahlık aldım... ama altına şık bir terlik almıcam.. sonuçta hastanede giyinicem.. giyer atarım diye sokak terliği gibi bişey alır ucuzundan sonra atarım :)))
canım ben aldım flo dan nubuk içi dışı ev de de giyilir dediler dısarda da sabo gibi önü kapalı krem rengi savroski taşları var yanlardahemde cok uyguna aldım şimdi tam alısveriş zamanı heryerde deli gibi indirim var 15 tl ye aldım
canım ben aldım flo dan nubuk içi dışı ev de de giyilir dediler dısarda da sabo gibi önü kapalı krem rengi savroski taşları var yanlardahemde cok uyguna aldım şimdi tam alısveriş zamanı heryerde deli gibi indirim var 15 tl ye aldım
sarılık olmaması için bol bol emsirmek gün içinde güneş ışığını rahat alabileceği biyerde akşamlarıda florasan ışığında yatırmak lazımmış geçenlerde biyerde okumuştumhoşbuldum...
:))) bende sarı-yeşil pazen battaniye yaptım... Altına üstüne sererim.. Aman allah sağlık versin de sarılık olmasın miniklerimiz...
Ben hastane için çok şık bir gecelik ve üstüne lizoz gibi trikodan örme bir sabahlık aldım... Ama altına şık bir terlik almıcam.. Sonuçta hastanede giyinicem.. Giyer atarım diye sokak terliği gibi bişey alır ucuzundan sonra atarım :)))
güle güle kullan canım, bende bi bakayım lcw ye
asıl bundan sonra baslıyor tehlike tatlımm..
benim cıkmam lazım işlerim var biraz öpüyorumhepinizi
resimm isteriz resim isteriz:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?