- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #41.501
Ayyy inşallah mevlam herkese böyle pırt diye doğum nasip etsin
canım güle güle giy cicilerini,hamile pijaması mı fiyatıda çok uygunmuş:)
Günaydın hoşgeldin canım,gunaaaaaaaaydn herkese kızlaar ay bugun çok mutlu uyandm çunku ruyamda pırt diye doğryrdm inanlmaz kolaydı
evet canım çok haklısın...benim 2. olacağı için ordan biliyorum hastanede ister istemez kan oluyor gecelik...benim çok kanamam olmuştu ilkinde ve 2 gecelik değiştirdim 2 sini de hastaneden sonra attık...şimdi bir tane ucuz gecelik aldım metrodan doğumda onu giycem inşallah...diğer gecelik ve pijama takımlarımı evde giycem..
evet hamile pijaması aslında defoluymuş ama bulamadık neresindeyse artık sabahlıklar dantelli çok şık tı 20 tl idi iş yerimin yanı başında olan bi magazadan haberim yokmus arkadasım soylemese gidip cok paralar verecektim
günaydın annelerkızımla karnımızı doyurduk geldik maşallah kızıma 2 gecedir yatarken 'iyi geceler kızım,anne uyuyo,baba uyuyo sende uyu mümkünse' falan diye 5 dakika nutuk atıyorum,o da mışıl mışıl uyuyo zeki kızım benim bugün kızım 33 haftalık oldu,3 hafta daha dursa süper olucak neyse kızımla sizi kocaman öptük,gününüz çoookkk güzel geçsin inşallah
gunaaaaaaaaydn herkese kızlaar ay bugun çok mutlu uyandm çunku ruyamda pırt diye doğryrdm inanlmaz kolaydı
günaydın annelerkızımla karnımızı doyurduk geldik maşallah kızıma 2 gecedir yatarken 'iyi geceler kızım,anne uyuyo,baba uyuyo sende uyu mümkünse' falan diye 5 dakika nutuk atıyorum,o da mışıl mışıl uyuyo zeki kızım benim bugün kızım 33 haftalık oldu,3 hafta daha dursa süper olucak neyse kızımla sizi kocaman öptük,gününüz çoookkk güzel geçsin inşallah
aldığım pijama takımı bunlar gibi kızlar benimkinin aynısı sitede yok .. aslında sağ taraftakini alacaktım o da bedeni küçük geldi bunlar gibi biraz fırfırlı süslü olanı aldım
My-images Photos
günaydınnnnn hoşgeldinnnnay hayır olsun kızzzz..inşallah gerçeğinde de öyle pırt diye kolaycacık doğum olur tabi bizim de
valla tembihliyorum de bakalım doğduktan sonra işe yarar mıgunaydn canm ohh ne guzel tembihler şimdiden başlamış alşssn tabi bebişlern kulakları
offff çok güzel yaaaa güle güle kullan canımaldığım pijama takımı bunlar gibi kızlar benimkinin aynısı sitede yok .. aslında sağ taraftakini alacaktım o da bedeni küçük geldi bunlar gibi biraz fırfırlı süslü olanı aldım
My-images Photos
Günaydın canım maşallah prensesine şimdiden anne sözü dinliyo valla benimkinin hiç söz dinleyeceği yok galiba ne kadar söylesemde sanki içerde terör estiriyor takla mı atıyor yeri dar geliyo diye çıkmak mı istiyor anlamadım hele dışardan bakılınca tam komedi her saniye farklı bir yerden dürtüyo bi boşluk bulsa fırlıycak içerden
slm anneler. hastaneden geldim şimdi,kızım 2 kilo olmuştur dedim ama bizim sıpa benim yediğim peyniri yumurtayı beğenmemiş anlaşılan kilosu 1724 çıktıyüzünüde göstermedi,küstüm bende kızıma bu arada bebişlerini görenler sizin bebeklerin maşallahı var benim kız tam gününde gidiyo tembel çıktı sanırım neysee çok şükür kistleri küçülmeye başlamış,haftaya da bursaya gidip yenidoğan ameliyatı yapabilen hastaneleri araştırcam doğum için,kocaelide tek başıma zor olucak en azından bütün ailelerimiz bursada yanımda birileri olsun diye son dakika hastane değiştircem ama dediğim gibi burda tek başaçıkamam gibi geliyo :18:
geçmiş olsun Esracım..valla ucuz atlatmışsın,o bıçakları ben de hiç sevmem,mutlaka keser insanı..elimi kestim kızlar çok az damara geldi... et bıcağı aldı eşim istemiyodum ilk elime aldım kestim..şimdide bu ama verlmiş sadakam varmış parmağım ciddi ciddi gidiyodu çok korktum ağlamaya başladım hemen... alma dedim bıcak çok keskin büyük bıcak sevmiyorum çünkü korkutuyo beni....
olabilir cnm belkide benimm dr.un sgk anlaşması olmadığı için olabilir..yok canım devlet hastanesi şart değil ben aldım çarşamba günü kendi doktorum yazdı ve işyerime verdim hiç sorun çıkmadı
aynen öylee cnm yaa,ben neyseki kısa sürede halletttim ama o davranışlar beni çıldırttı..kesinlikle şekerim şu rapor olayı benim de burnumdan geldi gecen hafta bir gun hastane de kaldım doktor raporun başladı yatman lazım dedi ben de rapor yazdı sandım sabah nobeti bitmiş gitmiş her yere sordum ortada rapor falan bulamadım sabah 11 oldu işe de gitmedim yok tekrar sıra al rapor yazdır dediler kimse bişey bilmiyor kaç kat in cık yaptım sonra başhekim yardımcısı yardımcı oldu salı günü tekrar didip doğum raporumu başlattım yine uğrastım kaç saatim gitti allah kimseyi devlet hastanesine düşürmesin
tabiki her memuru suçlamak değil,ama haklısın ödediğimiz okadar vergiden çektiğimiz çile ve gördüğümüz muamele de cabası..Canım aramızda devlet memurlarıda var,herkesi suçlamak değil amacım,istisnalarda var tabii ama kendilerini devletin hastanesinin sahibi zannediyorlar,maaşlarını bizden kesilen vergilerle verildiğini unutuyorlar,birde sen cahil bir insan değilsin,cahil, yaşlı ve bilgisiz insanlara yapılan muameleyi görsen birde.Ne diyeyim Allah devlet hastanesine muhtaç etmesin ordanda eksik etmesin.Muayene olmak için kesilen paralarımızla rezil olup geliyoruz.Özel hastanelerinde farkı orda ortaya çıkıyor
aldığım pijama takımı bunlar gibi kızlar benimkinin aynısı sitede yok .. aslında sağ taraftakini alacaktım o da bedeni küçük geldi bunlar gibi biraz fırfırlı süslü olanı aldım
My-images Photos
Günaydın canım maşallah prensesine şimdiden anne sözü dinliyo valla benimkinin hiç söz dinleyeceği yok galiba ne kadar söylesemde sanki içerde terör estiriyor takla mı atıyor yeri dar geliyo diye çıkmak mı istiyor anlamadım hele dışardan bakılınca tam komedi her saniye farklı bir yerden dürtüyo bi boşluk bulsa fırlıycak içerden
haklılar ay yazık onlara sıkışıp kaldılar içerde...benimki de önce kaburgalarımı kırmaya çalıştı oradan belki çıkış yolu bulurum diye baktı kıramadı şimdi mideme vuruyor boşluklarıma vuruyor...öyle çıkılmaz oğlum zamanını bekle diyorum ama dinleyen kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?