2011 Nisan Anneleri

canım güle güle giy cicilerini,hamile pijaması mı fiyatıda çok uygunmuş:)

evet hamile pijaması aslında defoluymuş ama bulamadık neresindeyse artık sabahlıklar dantelli çok şık tı 20 tl idi iş yerimin yanı başında olan bi magazadan haberim yokmus arkadasım soylemese gidip cok paralar verecektim

gunaaaaaaaaydn herkese kızlaar ay bugun çok mutlu uyandm çunku ruyamda pırt diye doğryrdm inanlmaz kolaydı
Günaydın hoşgeldin canım,
İnşallah gerçektede öyle hepimiz pırt diye doğuruveririz

Valla ne pratik bilgileryoksa o hevesle cicili bicili pijamaları alıp gidecektik doğuma

günaydın anneler kızımla karnımızı doyurduk geldik maşallah kızıma 2 gecedir yatarken 'iyi geceler kızım,anne uyuyo,baba uyuyo sende uyu mümkünse' falan diye 5 dakika nutuk atıyorum,o da mışıl mışıl uyuyo zeki kızım benim bugün kızım 33 haftalık oldu,3 hafta daha dursa süper olucak neyse kızımla sizi kocaman öptük,gününüz çoookkk güzel geçsin inşallah

Ne güzel olmuş canım ben gidip dünyanın parasını verdim o yüzden cicilerini gözül rahatlığıyla giy,kanlansadan yırtılsada giyilmeyecek duruma gelse de için yanmaz barim

gunaydn canm ohh ne guzel tembihler şimdiden başlamış alşssn tabi bebişlern kulakları

aldığım pijama takımı bunlar gibi kızlar benimkinin aynısı sitede yok .. aslında sağ taraftakini alacaktım o da bedeni küçük geldi bunlar gibi biraz fırfırlı süslü olanı aldım

My-images Photos

Günaydın canım maşallah prensesine şimdiden anne sözü dinliyo valla benimkinin hiç söz dinleyeceği yok galiba ne kadar söylesemde sanki içerde terör estiriyor takla mı atıyor yeri dar geliyo diye çıkmak mı istiyor anlamadım hele dışardan bakılınca tam komedi her saniye farklı bir yerden dürtüyo bi boşluk bulsa fırlıycak içerden

günaydın afiyet olsunmaşallah bızdığa......biz de sizi öpüyoruz kocaman kocaman

günaydınnnnn hoşgeldinnnnay hayır olsun kızzzz..inşallah gerçeğinde de öyle pırt diye kolaycacık doğum olur tabi bizim de

gunaydınn canımm ay hepmz insaallh sag salim kolaycanak doğrrz

gunaydn canm ohh ne guzel tembihler şimdiden başlamış alşssn tabi bebişlern kulakları
valla tembihliyorum de bakalım doğduktan sonra işe yarar mı offff çok güzel yaaaa güle güle kullan canım
gün içinde benim kızda öyle,karşıdan biri baksa göbek atıyorum zanneder,dur durak bilmiyo,hep diyorum benim gibi üşengeç birinin kızı nasıl b kadar hareketli olur diye ayağı,kolu karnımdan fırlıycakmış gibi kıpırdıyo sürekli 3 hafta durmaz gibime gelio ama bakalım sağlıklı olsunda gerisi önemli değil

maşallaah prensesine,kilosunu takma kafana bence normal sınırlar içinde..
en önemlisi kistleri küçülmeye başlamış,çok evindirici bir haber,belki doğuma kadar bitecek gidecek hepsi inş..içini ferah tut cnm...

geçmiş olsun Esracım..valla ucuz atlatmışsın,o bıçakları ben de hiç sevmem,mutlaka keser insanı..
gerçekten veriliş sadakan varmış..

yok canım devlet hastanesi şart değil ben aldım çarşamba günü kendi doktorum yazdı ve işyerime verdim hiç sorun çıkmadı
olabilir cnm belkide benimm dr.un sgk anlaşması olmadığı için olabilir..
neyse geçti bitti,gerçi doğum sonrası bir daha gidip doğum sonrası raporunu alıcam..

aynen öylee cnm yaa,ben neyseki kısa sürede halletttim ama o davranışlar beni çıldırttı..
tabiki her memuru suçlamak değil,ama haklısın ödediğimiz okadar vergiden çektiğimiz çile ve gördüğümüz muamele de cabası..

haklılar ay yazık onlara sıkışıp kaldılar içerde...benimki de önce kaburgalarımı kırmaya çalıştı oradan belki çıkış yolu bulurum diye baktı kıramadı şimdi mideme vuruyor boşluklarıma vuruyor...öyle çıkılmaz oğlum zamanını bekle diyorum ama dinleyen kim

alemsin canım ya napsın bebişler onlarda sıkıldı orda iki büküm..
biraz daha beklesinlerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…