- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #41.541
canim gozunaydin.ins.agligiyla kavusursun bebisine.heralde topikte ikimiz uzunuz.esimle bende uzun boyluyuz.ben 170 cm.bakalim oglum kac cm dogacak.aman saglikli olsunda boyuda onemlideil bence.
bende bugün aldım raporu ama okulda kimsenin bişeyden çaktığı yok.Bende devlet memuruyum ve aynen dediklerinize katılıyorum işini yapmayan çok kişi var. özelden aldım raporu ama sgk anlaşmalı hastanem.sorun yok o yüzden.maşallaah prensesine,kilosunu takma kafana bence normal sınırlar içinde..
en önemlisi kistleri küçülmeye başlamış,çok evindirici bir haber,belki doğuma kadar bitecek gidecek hepsi inş..içini ferah tut cnm...
geçmiş olsun Esracım..valla ucuz atlatmışsın,o bıçakları ben de hiç sevmem,mutlaka keser insanı..
gerçekten veriliş sadakan varmış..
olabilir cnm belkide benimm dr.un sgk anlaşması olmadığı için olabilir..
neyse geçti bitti,gerçi doğum sonrası bir daha gidip doğum sonrası raporunu alıcam..
aynen öylee cnm yaa,ben neyseki kısa sürede halletttim ama o davranışlar beni çıldırttı..
tabiki her memuru suçlamak değil,ama haklısın ödediğimiz okadar vergiden çektiğimiz çile ve gördüğümüz muamele de cabası..
öyle cnm ahh sağlıkla bi kucağımızaaa alsakkcanim gozunaydin.ins.agligiyla kavusursun bebisine.heralde topikte ikimiz uzunuz.esimle bende uzun boyluyuz.ben 170 cm.bakalim oglum kac cm dogacak.aman saglikli olsunda boyuda onemlideil bence.
benim eşimde elini karnıma koyuyo 'vur kızım babaya' dio,beni düşünen yok valla
anammm banada heyecan bastı yaaaa hayırlısıyla gelsin inşallahhhh
ayyy korkma sakın güzel bi doğum olur inşallahdoğum hikayeni anlatıcaksın bak ona göreeee
topicte uzun anne cok canım ben de 179 eşimde 182 ama bebişten öyle bir beklentimiz yok
benim babama benzerse ancak 190 dan fazla..
aaaaaaaa ne bilim yazmayinca bilmiyodum.ama benm lik bebegim de uzun boylu.sanirim bana cekmis.ben 179 cm.yanlis yazmisim.uzun boy o kadarda iyi deil.bazi durumlarda.
[Dortiden yine haber yok sanırım[/B]
biliorum canım cok iyi olmadığını bi arkadasım 185 kız kendine birini bulmakta cok zorlandı özellikle önce boyuna bakıyordu canım adamların
merhaba güzel anneler.
ben dün doktordaydım veeeeee sezaryen günümü verdi doktorum.
8 mart veya 10 mart dedi.sen seç dedi. bnde 8 mart olsun diyorum ama bakalım değişmezse.
bana dünya kadınlar gününde hediyem gelsnn:)
25 şubat ve 4 martta kontrole çağırdı. nst ye sokucakmış.
dün itibariyle 36+0 dım. 2900 kg. ve FL=71 idi. boyunu 7 ile çarpıpp buluyoduk diilmi. 49 cm mi ediyor acaba.
3500 ü geçer dedii bakalımmm nasıl doğcak:)
ben ayakkabi bulmakta zorlaniyorum.begendigim ayakkakbilarin buyuk numarasi hep yok oluyo nedense.:kizim 12 yasinda 37 numara giyiyor.ilerde ne olacak bakalim.
topicte uzun anne cok canım ben de 171 eşimde 182 ama bebişten öyle bir beklentimiz yok
benim babama benzerse ancak 190 dan fazla..
ben ayakkabi bulmakta zorlaniyorum.begendigim ayakkakbilarin buyuk numarasi hep yok oluyo nedense.:kizim 12 yasinda 37 numara giyiyor.ilerde ne olacak bakalim.
evet canım yaaa dorti kayıplara karıştı...inşallah iyidir..kız bebeği doğmuş olmasın sakın ama o daha küçüktü galiba
yeni nesil daha uzun boylu canım kızın zorlanmaz insallah ayakkabı bulmakta..
bak bunu söyleyince aklıma geldi benim arkadasımda boyundan versene diyenlere boyumdan verince ayak numaramdan da veririm ama diyordu
yeni nesil daha uzun boylu canım kızın zorlanmaz insallah ayakkabı bulmakta..
bak bunu söyleyince aklıma geldi benim arkadasımda boyundan versene diyenlere boyumdan verince ayak numaramdan da veririm ama diyordu
bizim belediyede bilgisayarlara video izleme engeli koymuşlar açılmıyor....neyle ilgili canım??
maşallah bizim nisan anneleri mankenlere taş çıkartacak cinstenmiş
Canikçim hastanede yeni doğan bi bebeği yıkıyorlaray çok tatlı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?