2011 Nisan Anneleri

canim gozunaydin.ins.agligiyla kavusursun bebisine.heralde topikte ikimiz uzunuz.esimle bende uzun boyluyuz.ben 170 cm.bakalim oglum kac cm dogacak.aman saglikli olsunda boyuda onemlideil bence.

topicte uzun anne cok canım ben de 171 eşimde 182 ama bebişten öyle bir beklentimiz yok
benim babama benzerse ancak 190 dan fazla..
 
bende bugün aldım raporu ama okulda kimsenin bişeyden çaktığı yok.Bende devlet memuruyum ve aynen dediklerinize katılıyorum işini yapmayan çok kişi var. özelden aldım raporu ama sgk anlaşmalı hastanem.sorun yok o yüzden.
 
canim gozunaydin.ins.agligiyla kavusursun bebisine.heralde topikte ikimiz uzunuz.esimle bende uzun boyluyuz.ben 170 cm.bakalim oglum kac cm dogacak.aman saglikli olsunda boyuda onemlideil bence.
öyle cnm ahh sağlıkla bi kucağımızaaa alsakk

anlatmazmıyım ilk işim o olucakk:)
 
aaaaaaaa ne bilim yazmayinca bilmiyodum.ama benm lik bebegim de uzun boylu.sanirim bana cekmis.ben 179 cm.yanlis yazmisim.uzun boy o kadarda iyi deil.bazi durumlarda.

biliorum canım cok iyi olmadığını bi arkadasım 185 kız kendine birini bulmakta cok zorlandı özellikle önce boyuna bakıyordu canım adamların
 

Maşallah kuzucuğa, topiğimizin ilk bebişi geliyo:)
3 hafta sonra kuzun kollarında, düşünmesi bile heyecanlı :) Rabbim bağışlasın.
 
ben ayakkabi bulmakta zorlaniyorum.begendigim ayakkakbilarin buyuk numarasi hep yok oluyo nedense.:kizim 12 yasinda 37 numara giyiyor.ilerde ne olacak bakalim.

yeni nesil daha uzun boylu canım kızın zorlanmaz insallah ayakkabı bulmakta..
bak bunu söyleyince aklıma geldi benim arkadasımda boyundan versene diyenlere boyumdan verince ayak numaramdan da veririm ama diyordu
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…