2011 Nisan Anneleri

alemsin canım ya napsın bebişler onlarda sıkıldı orda iki büküm..
biraz daha beklesinlerde..

valla kız kaburgalarıma vurdukça canım acıyordu eşime söylüyorum çok canım acıyor bu çocuk kaburgalarımı kırcak diye o da karnıma eğilip yapma vurma oğlum ayakların acıyacak diyor bakar mısın ayol beni düşündüğü yok yani

merhaba güzel anneler.
ben dün doktordaydım veeeeee sezaryen günümü verdi doktorum.
8 mart veya 10 mart dedi.sen seç dedi. bnde 8 mart olsun diyorum ama bakalım değişmezse.
bana dünya kadınlar gününde hediyem gelsnn:)
25 şubat ve 4 martta kontrole çağırdı. nst ye sokucakmış.
dün itibariyle 36+0 dım. 2900 kg. ve FL=71 idi. boyunu 7 ile çarpıpp buluyoduk diilmi. 49 cm mi ediyor acaba.

3500 ü geçer dedii bakalımmm nasıl doğcak:)

ayy canımm çok az kaldı:18:hadi bakalım hayırlısı. ilk sen bu duyguyu tadacaksın ne güzelsağlıkla gelsin bebişin

Aaa canım sen mart annesi mi olacaksın o zaman,çok az kalmışşşş

cook az kalmıs canım sürprüz olmazsa ilk bebişimiz seninki olacak

Ayyyy canımmm çok heyecanlandım yaaa valla...ne kaldı şunun şurasında hayırlısı olsun inşallah...maşallah kilosu da boyu da çok iyicanım yaaaa güzel haberlerini yazarsın hep inşallah

Biz eşlerimizi kıskandıracağımıza onlar bizi kıskandırıyor,bu sabah işe eşim bırakmadı ,taksiyle götür oğlumu,minibüs otobüslerde rahatsız olur benim oğlum diyor,dedim onu taksiyle gönderirim arkasından minibüse binerim dedim

bende cekiyorum canım kaburgamdan benim eşimde napsın sıkılıyor içerde diyor

teşekkür ederim bende istedim hemen
boğazı ağrıyan varsa doktorumun tavsiyesi bir bardak suya bir tatlı kaşığı tuz bir tatlı kaşığı karbonat koyun karıştırın gargara yapın çok iyi geliyor
deneyeceğim çünkü boğazım ağrıyor
ya bizim DORTİ nerde,en son tansiyonum çıktı çok kötüyüm dedi gitti,gidiş o gidiş,ilk bebişimiz doğdu mu ki acaba ??? haberi olan var mı ??? :44::44:
evet bende merak ediyorum dortiyi inşallah bişeyi yoktur....

hayırlı olsun canım boyu uzun olacak galiba....
hayırlısıyla doğsun....

ayyyy çok heyecanlıı
ciddi ciddi artık doğum günü belli oluyor..ilk annemiz sen oluyorsun,ama mart annelerine kaptırmayız ona göree ..20 gün filan mı var yani...amaan Allaaaahım..çok heyecanlıı

Vovvvv hayırlı olsun canım süper bi haber ilk doğumumuz seninle start alacak sanırım,dualarımız seninle olur canım şimdi nasılsın peki,kaç kilo aldın,sancıların ne sıklıkla?

Canım ayyyy heyecanlandım inan az kaldı senin bizim topiğin ilk bebeği seninki olacak herhalde.Hadi bakalım geri sayım başlasın
Ayy canım aynını benim eşim de yapıyor okula arabayla git üşütme kızım da üşür yoksa.Ben de surat yapıyorum o böyle yapınca.Tabii işimiz şaka da

Günaydınnn kızlar

Life city canım hayırlı olsun, çok az kalmış
Ay çok heyecanlandım topiğimizin abisi geliyor
Maşallah oğluşuna kocaman olmuş
Nerede yapacaksın doğumu? dragos şifa'ya gidiyordun sanırım doğumda orada mı olacak?

Dortiden yine haber yok sanırım

evet yaaa gıcıklar işte ne olacakaman öyle oturma oğlum rahatsız olur,süt içir oğluma hep böyle bizim pabuç aynen damda yani çok kıskançlık yaptım ya he he

[Dortiden yine haber yok sanırım [/B][/QUOTE]

evet canım yaaa dorti kayıplara karıştı...inşallah iyidir..kız bebeği doğmuş olmasın sakın ama o daha küçüktü galiba

çok heyecanlı cnm topiğimizn ilk bebeği olacak kilosu da maşallah iyiymiş ele avuca gelir çok sevindim

evet arkadaşlar bi süprizimiz olmassa kısmetse inş. ilk doğum bnmki olucak
mart annesi olucamm
çok heycanlıyım, geceleri uyuyamıyorum artık.
hele dün günümü verdi bu gece uyku haramdı bana.
ama bebeği olmayan insanları fln düşünüyorum teselli ediyorum kendimi.
sürekli ağlayasım var. bi an önce hepimiz kurtuluruz hayırlsııyla inş.

eee annesinin boyu 172.
babasının boyu 183
mümkünse uzun olsun:)hehehe

doktorum spinal yapalım diyor ama ben kaldıramam sanırım.
korkağın tekiyim cidden yaaa

bu arada 72 ile hamile kalmıştım 89 um şuanda.
90 la kapatsam şu işi diyorum ama nerdeeeee

canim gozunaydin.ins.agligiyla kavusursun bebisine.heralde topikte ikimiz uzunuz.esimle bende uzun boyluyuz.ben 179 cm.bakalim oglum kac cm dogacak.aman saglikli olsunda boyuda onemlideil bence.

Son düzenleme:
benim eşimde elini karnıma koyuyo 'vur kızım babaya' dio,beni düşünen yok valla anammm banada heyecan bastı yaaaa hayırlısıyla gelsin inşallahhhh
ayyy korkma sakın güzel bi doğum olur inşallah doğum hikayeni anlatıcaksın bak ona göreeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…