- 10 Haziran 2009
- 1.494
- 72
- 358
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #41.461
iyiyim canim saol.bebgin eksigi varmi onu kontrol ettim.eksik listesi yaptim.pek bisiyde kalmamis aslinda.sen naptin bitirdinmi hazirligi.
benim de bir yatak kaldi.karar verdik hangidini alacagimiza.bu hafta ici hepsi hallolur insllah.yarin perdeleri alicam takicam iste.ben hemen oda yapmiyorum.zaten fazla odamizda yok.simdilik bizim odaya yatiracaz bebisimi.bizim yatak odasinda deisiklik yapiyoruz.halisi perdesi felan deisiyoruz.yatagini koyacagimiz tarafin duvarina sticker felan yapistiricam iste,hepsi bitince resim eklemeyi dusunuyorum.evimiz cok kucuk bir yatak odasi,birde salon var.ne kadar deistirebilirsek iyi olur.esimin is yerine yakin oldugu icin burda oturuyoruz.Benimki bitti sayılır canım aldığım eşyalar annemlerde gerçi aksik var mı kontrol edemiyorum ama sanırım çok acil bir şey kalmadı, tabi en önemlisi beşiğimiz kaldı onuda taşınma durumumuz olduğu için son zamanlara bırakıyoruz sizin kaldı mı eksikler
benim de bir yatak kaldi.karar verdik hangidini alacagimiza.bu hafta ici hepsi hallolur insllah.yarin perdeleri alicam takicam iste.ben hemen oda yapmiyorum.zaten fazla odamizda yok.simdilik bizim odaya yatiracaz bebisimi.bizim yatak odasinda deisiklik yapiyoruz.halisi perdesi felan deisiyoruz.yatagini koyacagimiz tarafin duvarina sticker felan yapistiricam iste,hepsi bitince resim eklemeyi dusunuyorum.evimiz cok kucuk bir yatak odasi,birde salon var.ne kadar deistirebilirsek iyi olur.esimin is yerine yakin oldugu icin burda oturuyoruz.
Bizimde ev lojman eski bir apartman ama bulunduğumuz ilçe öyle küçükki kiralık ev yok, ama mayısta il merkezine geçme durumumuz kesinleşecek şu anda kafamda park yatak var merkeze geçsek bile büyük ihtimalle ilk yıl için park yatakta yatar, evin küçük olması çok kötü bişey ya
glnk 33+4 30 Ocak 2190 gr. 45 cm. Erkek genel anestezi, Sezaryen Ege
ddiiiddeemm 35+5 1 Şubat 2910gr. 47,5 cm. Erkek epidurel,Normal Arda
novarin 33+5 7 Şubat 2140 gr. 45cm. Kız ? ?
abrel22 37+5 10 Şubat 3500 gr. Erkek genel ans,sezaryen Muhammed
Tivoli 36+3 15 Şubat 3350 gr. 50cm. Kız Normal Doğum Cemre
Arzuh 37+0 14 Şubat 3120gr.49cm. Kız genel a.sezaryen Elif Beril
evin kucuk olmasi gercekten kotu ya.su tarafida var zaten bebekler ilk 2 yil anne ve babayla ayni odada yatmasi gerektigini uzmanlar trafindan surekli soleniyor.bebegin kucuk yaslardan itibren kendine olan ozguveni gelisiyomus.kendini rahat ve huzurlu hissediyomus.hatta amerikali bilim adamlari kendinizle ayni yatakta yatirin diyor canim.
bu arada kızlar bende çok ağırlaştım ayy valla yerimden kalkamaz hale geldim nerdeyse yatınca kalkamıyorum sağa sola dönerken işkence ben çok sıkıldım zamanda geçmek bilmiyo artık allah yardım etsin hepimize.
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
=-1 yaş güven dönemi ama 2. yılı bilmiyorum benim hep aklımda 1 yıl aynı odada kalıp ikinci yıl ayırmak vrdı ama tayinimiz çıkmaz taşınamazsak yavrum ergenliğe kadar bizimle uyuycak nerdeyseevin kucuk olmasi gercekten kotu ya.su tarafida var zaten bebekler ilk 2 yil anne ve babayla ayni odada yatmasi gerektigini uzmanlar trafindan surekli soleniyor.bebegin kucuk yaslardan itibren kendine olan ozguveni gelisiyomus.kendini rahat ve huzurlu hissediyomus.hatta amerikali bilim adamlari kendinizle ayni yatakta yatirin diyor canim.
Günaydın kızlarrrrr,bende oda yapmıyorum henüz taşınırsam ancak o zaman yaparım şimdilik öyle gözüküyor çünkü benim evimde ufak,olsun mevlam onlara güzelliklik sağlık versinler de 1-2 yıl yanlarımızda yatarlar sonrasında Allah kerim
Günaydın kimse yokk galiba ,
neyse topik sessizken geçmişe göz atayım ne var ne yok
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlarrr
gece kuşlarını okudum geldim.
günaydın kızlarrr
gece kuşlarını okudum geldim.
Günaydın canım hoşgldin
=-1 yaş güven dönemi ama 2. yılı bilmiyorum benim hep aklımda 1 yıl aynı odada kalıp ikinci yıl ayırmak vrdı ama tayinimiz çıkmaz taşınamazsak yavrum ergenliğe kadar bizimle uyuycak nerdeyse
İnşallah canım kalplerinizin böyle ferah olması ne güzel ben hergün iç sıkıtısıyla uyanıyorum bebeğime kim bakacak bu evde nasıl olacak iyi anne baba olup bebeğimizi iyi yetiştirebilecek miyiz sıkıntı üzerine sıkıntı çıkarıyorum kendime
insallah canim.birde hergun mutlaka bi tabak yogurt ye.annem cok tembihliyor bana.sende ihmal etme.senin annende evde yogurt yapabilir.ben evde yapiyorum.vucuttaki toksik yani zararli maddeleri atiyor ve kandaki oksijen seviyesini yukseltiyor yogurt.unutma.
Günaydın canım hoşgeldin,
Sabah 7 de iş başında olunca bende bütün sayfalara göz gezdirdim o fırsatta
İnşallah öyle olur canım düzenimiz bir otursa inşallah devamı da gelir konuşyoruz eşimle bazen birlikrte bakarız diyo ben sabahçı o öğleci falan olursa ne iyi olur bebeğimiz direk anne babayla büyür ve ayrıca babasını da bakıma dahil etmek güzel olurCanım sıkıntı yapmanın zararını biz ve bebeklerimiz çeker o yüzden ne kendimi üzmek isterim ne bebeğimi.Herşey olacağına varır.Bebeklerimiz kısmetiyle gelir bakarsın kendi evlerimize çıkarızMerak etme etrafta o kadar çok sorumsuz anne baba varki bizim gibi düşünceli insanlardan çok da güzel anne-baba olur.
İnşallah canım kalplerinizin böyle ferah olması ne güzel ben hergün iç sıkıtısıyla uyanıyorum bebeğime kim bakacak bu evde nasıl olacak iyi anne baba olup bebeğimizi iyi yetiştirebilecek miyiz sıkıntı üzerine sıkıntı çıkarıyorum kendime
7 miiiben 6.30 da kalkıyorum diye hiç şikayet etmeyeyim en iisi
empatik canım çok güzel olur öğlenci sabahcı durumu,böyle bir seçme şansınız varsa süper hemde bakıcıydı kreşdi uğraşmazsınız hemde masrafınız olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?