- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #41.481
Evet canım güzel olurda o da şans işi inşallah okullarımız ayarlanabilir, zaten ilk yıl büyük konuşmayayım bakıcı düşünmüyorum ama borçlarımız olduğu için ücretsiz izin de düşünmem eşimle birlikte bakarsak ama kısmet tabi
gunaydin canim.günaydın gece kuşu....bugün nasılsın????
Evet ya valla bu büyük sorun benim için de...ben de ücretsiz izne malesef ayrılamıyorum borçlardan dolayı...kaynanam gelecek kütahya dan ama o da hadi 2-3 ay baktı sonra sıkılacak yani yaşlılar evini arar gitmek isteyecek...başka da bakacak kimsem yok annem kardeşimin çocuğuna bakıyor...bu konuyu düşünmemek için hep kafamda ertelemeye çalışıyorum daha zaman var diye ama aklıma geldikçe de çözüm bulamıyorum sıkılıyorum iyi bir bakıcı bulmak da çok zor...Allah yardımcımız olsun
gunaydin canim.bugun iyiyim.esimle oturuyoruz.is yerinden evraklari eve getirdi onlari duzenliyor.bende gizli gizli size yaziyorum.sinirleniyo sizle cok konusmama.sanirim kiskaniyo.
günaaydın kızlaar,
dün raporumu yazdırmaya devlet hastenesine gittim,aldım raporumu ama işyerindeyim şuanda..
benim burda ortaklık payım oluduğundan çalışabilediğim kadar çalışıcam bakalım..
devlet hastanesinden bir kez daha nefret ettim,doktor kadın olmasına rağmen despot birşeydi,
odasında ultrason yok,ultrason kağıdı yazıyor hastanenin usg bölümüne gidiliyormuş..neyse bende gelmişken göreim oğluşumu dedim malum meraklanıyorum da kaç gündür..
neyseki orda da sıra yoktu fazla beklemeden girdim ama,usg dr. da kadındı davranışları çok garip ve tersti,eşimi içeri almıyorlardı ben hemen tepki gösterdim sonra hadi çabuk filan diye aldılar..
kafasını gördük sadece ölçümleri yaptı ve bitti hiçbirşey söylemişyor..raporda da iki satır yazı..
oğlum dönmüş yine normal geliş duruyormuş neyseki onu öğrendim..
33+3 çıktı boyu 45 cm ama kilosunu söylemedi..neyse haftaya kendi dr.la kontrolüm var ozaman net öğreniriz zaten..
şunu anladım ki,devlet hast.gitmek zorunda kalsam hamileliğim zehir olurmuş..ne kadar ilgisiz kendini beğenmişler yaa..Allaah düşürmesin ellerine..
günaydın kızlar az önce pijama takımı aldım alt ust süslü bişey fiyatı da çok uygun 24 tl çok mutlu oldumpirinç senter içinde relax moda var dün aksam bir arkadaşım önerdi sabah hemen gidip aldım
günaaydın kızlaar,
dün raporumu yazdırmaya devlet hastenesine gittim,aldım raporumu ama işyerindeyim şuanda..
benim burda ortaklık payım oluduğundan çalışabilediğim kadar çalışıcam bakalım..
devlet hastanesinden bir kez daha nefret ettim,doktor kadın olmasına rağmen despot birşeydi,
odasında ultrason yok,ultrason kağıdı yazıyor hastanenin usg bölümüne gidiliyormuş..neyse bende gelmişken göreim oğluşumu dedim malum meraklanıyorum da kaç gündür..
neyseki orda da sıra yoktu fazla beklemeden girdim ama,usg dr. da kadındı davranışları çok garip ve tersti,eşimi içeri almıyorlardı ben hemen tepki gösterdim sonra hadi çabuk filan diye aldılar..
kafasını gördük sadece ölçümleri yaptı ve bitti hiçbirşey söylemişyor..raporda da iki satır yazı..
33+3 çıktı boyu 45 cm ama kilosunu söylemedi..neyse haftaya kendi dr.la kontrolüm var ozaman net öğreniriz zaten..
şunu anladım ki,devlet hast.gitmek zorunda kalsam hamileliğim zehir olurmuş..ne kadar ilgisiz kendini beğenmişler yaa..Allaah düşürmesin ellerine..
Günaydın hoşgeldin canım aldığın ropor doğum izni raporu m u eğer oysa kendi drun veremiyomu
günaydın kızlar az önce pijama takımı aldım alt ust süslü bişey fiyatı da çok uygun 24 tl çok mutlu oldumpirinç senter içinde relax moda var dün aksam bir arkadaşım önerdi sabah hemen gidip aldım
tatlım kendi dr.umun sgk ile anlaşması yok özel,zaten devlet hastanesininki olmalıymış..
bana öyle söylendi,bende öyle aldım..
güle güle kullan canım kızlar bi de aklınızda bulunsun geçen gün doğum yapmış bir arkadaşım söylemişti güzel olan daha çok beğendiğiniz pijama takımını hastaneye götürme doğumda hastanede giyilen pijama 2. defa giyilemiyor hatta mümkünse hiç yeni pijama götürme evde temiz temiz giyersin dedi tabi öyle olmaz yeni aldıklarımız giyilir ama birden fazlaysa daha ucuz ya da daha az hoşlandığınızı hastanede giyebilirsiniz
yok canım devlet hastanesi şart değil ben aldım çarşamba günü kendi doktorum yazdı ve işyerime verdim hiç sorun çıkmadı
günaaydın kızlaar,
günaaydın kızlaar,
evet canım çok haklısın...benim 2. olacağı için ordan biliyorum hastanede ister istemez kan oluyor gecelik...benim çok kanamam olmuştu ilkinde ve 2 gecelik değiştirdim 2 sini de hastaneden sonra attık...şimdi bir tane ucuz gecelik aldım metrodan doğumda onu giycem inşallah...diğer gecelik ve pijama takımlarımı evde giycem..
gunaaaaaaaaydn herkese kızlaar ay bugun çok mutlu uyandm çunku ruyamda pırt diye doğryrdm inanlmaz kolaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?