2011 Nisan Anneleri

Evet ya valla bu büyük sorun benim için de...ben de ücretsiz izne malesef ayrılamıyorum borçlardan dolayı...kaynanam gelecek kütahya dan ama o da hadi 2-3 ay baktı sonra sıkılacak yani yaşlılar evini arar gitmek isteyecek...başka da bakacak kimsem yok annem kardeşimin çocuğuna bakıyor...bu konuyu düşünmemek için hep kafamda ertelemeye çalışıyorum daha zaman var diye ama aklıma geldikçe de çözüm bulamıyorum sıkılıyorum iyi bir bakıcı bulmak da çok zor...Allah yardımcımız olsun

Aslında diyorum ya düzenimiz oturmadı şu an ilçedeyiz merkeze gidebilirsek benim annemde bakar k.validem hasta kendine bile zor bakıyo zaten bakmak istese de ben istemem ayrı şehirlerdeyiz gelip kaç ay kalacak evde eşimle huzursuz oluruz diye onu da kabul edemem amannnnn dediğiniz gibi minnoşum inşallah kısmetiyle gelir

günaaydın kızlaar,

dün raporumu yazdırmaya devlet hastenesine gittim,aldım raporumu ama işyerindeyim şuanda..
benim burda ortaklık payım oluduğundan çalışabilediğim kadar çalışıcam bakalım..

devlet hastanesinden bir kez daha nefret ettim,doktor kadın olmasına rağmen despot birşeydi,
odasında ultrason yok,ultrason kağıdı yazıyor hastanenin usg bölümüne gidiliyormuş..neyse bende gelmişken göreim oğluşumu dedim malum meraklanıyorum da kaç gündür..

neyseki orda da sıra yoktu fazla beklemeden girdim ama,usg dr. da kadındı davranışları çok garip ve tersti,eşimi içeri almıyorlardı ben hemen tepki gösterdim sonra hadi çabuk filan diye aldılar..

kafasını gördük sadece ölçümleri yaptı ve bitti hiçbirşey söylemişyor..raporda da iki satır yazı..
oğlum dönmüş yine normal geliş duruyormuş neyseki onu öğrendim..
33+3 çıktı boyu 45 cm ama kilosunu söylemedi..neyse haftaya kendi dr.la kontrolüm var ozaman net öğreniriz zaten..

şunu anladım ki,devlet hast.gitmek zorunda kalsam hamileliğim zehir olurmuş..ne kadar ilgisiz kendini beğenmişler yaa..Allaah düşürmesin ellerine..

Günaydın hoşgeldin canım aldığın ropor doğum izni raporu m u eğer oysa kendi drun veremiyomu

günaydın kızlar az önce pijama takımı aldım alt ust süslü bişey fiyatı da çok uygun 24 tl çok mutlu oldum pirinç senter içinde relax moda var dün aksam bir arkadaşım önerdi sabah hemen gidip aldım

güle güle kullan canım kızlar bi de aklınızda bulunsun geçen gün doğum yapmış bir arkadaşım söylemişti güzel olan daha çok beğendiğiniz pijama takımını hastaneye götürme doğumda hastanede giyilen pijama 2. defa giyilemiyor hatta mümkünse hiç yeni pijama götürme evde temiz temiz giyersin dedi tabi öyle olmaz yeni aldıklarımız giyilir ama birden fazlaysa daha ucuz ya da daha az hoşlandığınızı hastanede giyebilirsiniz

günaydın canımmmçalışınca zaman daha çabuk geçiyor...haklısın canım devlet hastanelerindeki doktorlar çok ilgisiz ...

evet canım çok haklısın...benim 2. olacağı için ordan biliyorum hastanede ister istemez kan oluyor gecelik...benim çok kanamam olmuştu ilkinde ve 2 gecelik değiştirdim 2 sini de hastaneden sonra attık...şimdi bir tane ucuz gecelik aldım metrodan doğumda onu giycem inşallah...diğer gecelik ve pijama takımlarımı evde giycem..

kesinlikle şekerim şu rapor olayı benim de burnumdan geldi gecen hafta bir gun hastane de kaldım doktor raporun başladı yatman lazım dedi ben de rapor yazdı sandım sabah nobeti bitmiş gitmiş her yere sordum ortada rapor falan bulamadım sabah 11 oldu işe de gitmedim yok tekrar sıra al rapor yazdır dediler kimse bişey bilmiyor kaç kat in cık yaptım sonra başhekim yardımcısı yardımcı oldu salı günü tekrar didip doğum raporumu başlattım yine uğrastım kaç saatim gitti allah kimseyi devlet hastanesine düşürmesin

Son düzenleme:

Canım aramızda devlet memurlarıda var,herkesi suçlamak değil amacım,istisnalarda var tabii ama kendilerini devletin hastanesinin sahibi zannediyorlar,maaşlarını bizden kesilen vergilerle verildiğini unutuyorlar,birde sen cahil bir insan değilsin,cahil, yaşlı ve bilgisiz insanlara yapılan muameleyi görsen birde.Ne diyeyim Allah devlet hastanesine muhtaç etmesin ordanda eksik etmesin.Muayene olmak için kesilen paralarımızla rezil olup geliyoruz.Özel hastanelerinde farkı orda ortaya çıkıyor

canım güle güle giy cicilerini,hamile pijaması mı fiyatıda çok uygunmuş:)

bende doğuma ikinci aldığım geceliği giymeyi düşünüyorum,sonrasında lohusa geceliğimi giyerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…