- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #41.561
biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkk :118: :118: :118: :118: :118:
allahım ya çok güzel aklım çıktı yavrum benim nasılda tatlı
hoşgelinizzzznerelerdeydin şekerimmm?
hosgeldiniz kızlar
ya bu arada canım cok rafadan yumurta istiyor zararlı olurmu acaba??
ayyyy canım ya görmek isterdim çokkk
yavrum cok güzell ya korkuyor ilk basta kıyamam
allahım ya çok güzel aklım çıktı yavrum benim nasılda tatlı
hoşbuldum kuşum işlerim vardı biraz anca gelebildim nasılsın
hoşgeldinizzzzbiz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkk :118: :118: :118: :118: :118:
Aman Allah korusun,mail adreslerini alalım birbirimizden haberimiz olsun bari:44:
ay canım hadi hayırlısı olsun. Valla beni de heveslendirdin şimdimerhaba güzel anneler.
ben dün doktordaydım veeeeee sezaryen günümü verdi doktorum.
8 mart veya 10 mart dedi.sen seç dedi. bnde 8 mart olsun diyorum ama bakalım değişmezse.
bana dünya kadınlar gününde hediyem gelsnn:)
25 şubat ve 4 martta kontrole çağırdı. nst ye sokucakmış.
dün itibariyle 36+0 dım. 2900 kg. ve FL=71 idi. boyunu 7 ile çarpıpp buluyoduk diilmi. 49 cm mi ediyor acaba.
3500 ü geçer dedii bakalımmm nasıl doğcak:)
canım aldırma boşver bebişin sağlıklı ya sen ona bak.ve tabi raporunun tadını çıkargünaaydın kızlaar,
dün raporumu yazdırmaya devlet hastenesine gittim,aldım raporumu ama işyerindeyim şuanda..
benim burda ortaklık payım oluduğundan çalışabilediğim kadar çalışıcam bakalım..
devlet hastanesinden bir kez daha nefret ettim,doktor kadın olmasına rağmen despot birşeydi,
odasında ultrason yok,ultrason kağıdı yazıyor hastanenin usg bölümüne gidiliyormuş..neyse bende gelmişken göreim oğluşumu dedim malum meraklanıyorum da kaç gündür..
neyseki orda da sıra yoktu fazla beklemeden girdim ama,usg dr. da kadındı davranışları çok garip ve tersti,eşimi içeri almıyorlardı ben hemen tepki gösterdim sonra hadi çabuk filan diye aldılar..
kafasını gördük sadece ölçümleri yaptı ve bitti hiçbirşey söylemişyor..raporda da iki satır yazı..
oğlum dönmüş yine normal geliş duruyormuş neyseki onu öğrendim..
33+3 çıktı boyu 45 cm ama kilosunu söylemedi..neyse haftaya kendi dr.la kontrolüm var ozaman net öğreniriz zaten..
şunu anladım ki,devlet hast.gitmek zorunda kalsam hamileliğim zehir olurmuş..ne kadar ilgisiz kendini beğenmişler yaa..Allaah düşürmesin ellerine..
canım ben de rafadan çok severdim ama iyi değil demişlerdi o yüzden katı yiyorum hep...katı yap gözlerini kapat rafadan yiyormuşum gibi düşün ve ye
hoşbulduk tatlımhosgeldiniz kızlar
ya bu arada canım cok rafadan yumurta istiyor zararlı olurmu acaba??
evet lfecity sanırım ilk bebiş 3 hafta sonra geliyo ay çok güzellllliyiyim kuzucum...geçmişi okudun mu ilk bebeğimiz 8 ya da 10 Mart'ta olacakmış....çok heyecanlandım bu haberden sonra mutlu sona yaklaşıyoruz
ay sorma yaaa ben düşürecekler aha şimdi diyip durdum nasıl yıkıyolar bende panikten deliye dönerim ya ben yıkayamam sanırım
Eve gidince imkanın varsa izlersin canım
Evet yaakşam eşime de izletmem lazım
Hoşgeldin canım
Hemşire tek eliyle tutuyo bi yerde, biz olsak 3-5 kişi tutarız
Yeğenim ilk doğduğunda banyo yaptırıyoduk
Çok hareketliydi 3-4 kişi yıkamaya çalışıyoruz babası panik yapıyo şurasını tutun brasını tutun diye
annemde sanki pehlivan yıkıyoruz sakin olun diyodu
Anam hemşireler tek eliyle tutuyo maşalalh çok cesaretliler :94:
hoşgeldinizzzz
ha kız valla haklısın:82
mail adresinden se facebook tan ekleyelim birbirimizi,bi şekilde haberimiz olmuş olur ordanbeni eklemek isteyen DUYGU YILMAZ SEVİM rumuzunuzu da yazarsanız sevinirim
saol canım yemem o zman..
ya bir doğum yapymm önce rafadan yumurta yiycem sonra kola içicem cok zorluyorum kendimi içmememk için(
leegörkemm hayatım napıosun nasılsın buralardasın ama yoğunsun galiba..
yok anacım ne mankeni yuvarlanan manken olur anca benden bakkala ekmek almaya gidip geldim nefesim kesildi nolcam ben böyle ya daha 2 ayım var(
ay sorma yaaa ben düşürecekler aha şimdi diyip durdum nasıl yıkıyolar bende panikten deliye dönerim ya ben yıkayamam sanırım
hoşbulduk canımmmmmmm açılışı yapıym ben ekliym seni didem işim çopur eklemek isteyen kızlar bilginize
Ay kıyamammmmm... Çok tatlı maşallah... Naıl heycanlandım anlatamam... bizimkilerde öyle olacak...
biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkk :118: :118: :118: :118: :118:
ay valla o günleri düşününce bu çocuğun bakımı filan naparız diye düşünmeden edemiyorum oyyyy oyyyyyyyyyy kabul ettim kuşum seni
Bende korkarım, yıkayamam diyorum eşim beraber çok güzel yıkarız merak etme diyor
Ayy bizde ogünleri görecekmiyiz yaoff çok heyecanlı
Canım ekliyorum seni
Tuykuziz senide ekliyorum
Soyadım bayrak
Bencedeay bayıldım ya 3-4 kere izledim
Canımmm hoşgeldin nerelerdeydin sen bakimmmm
ay canım hadi hayırlısı olsun. Valla beni de heveslendirdin şimdibenim kuduruk kızda tepiniyo dönüyor durmaya niyeti yok bende sezercikmi olsam diye düşünmeye başladım.bakalım haftaya kontrolümüz var 35 haftalık olcaz.ne diyecek doktorumuz. sen sezeryanı kendin mi istedin?
canım aldırma boşver bebişin sağlıklı ya sen ona bak.ve tabi raporunun tadını çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?