2011 Nisan Anneleri

[hoşbuldum kuşum işlerim vardı biraz anca gelebildim nasılsın[/QUOTE]

iyiyim kuzucum...geçmişi okudun mu ilk bebeğimiz 8 ya da 10 Mart'ta olacakmış....çok heyecanlandım bu haberden sonra mutlu sona yaklaşıyoruz

ayyyy canım ya görmek isterdim çokkk

Eve gidince imkanın varsa izlersin canım

yavrum cok güzell ya korkuyor ilk basta kıyamam

Evet ya akşam eşime de izletmem lazım

allahım ya çok güzel aklım çıktı yavrum benim nasılda tatlı

hoşbuldum kuşum işlerim vardı biraz anca gelebildim nasılsın

Hoşgeldin canım

Hemşire tek eliyle tutuyo bi yerde, biz olsak 3-5 kişi tutarız

Yeğenim ilk doğduğunda banyo yaptırıyoduk
Çok hareketliydi 3-4 kişi yıkamaya çalışıyoruz babası panik yapıyo şurasını tutun brasını tutun diye
annemde sanki pehlivan yıkıyoruz sakin olun diyodu

Anam hemşireler tek eliyle tutuyo maşalalh çok cesaretliler :94:

Son düzenleme:
biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkk :118: :118: :118: :118: :118:
hoşgeldinizzzz
Aman Allah korusun,mail adreslerini alalım birbirimizden haberimiz olsun bari:44:

ha kız valla haklısın:82:[/QUOTE]

mail adresinden se facebook tan ekleyelim birbirimizi,bi şekilde haberimiz olmuş olur ordan beni eklemek isteyen DUYGU YILMAZ SEVİM rumuzunuzu da yazarsanız sevinirim

ay canım hadi hayırlısı olsun. Valla beni de heveslendirdin şimdi benim kuduruk kızda tepiniyo dönüyor durmaya niyeti yok bende sezercikmi olsam diye düşünmeye başladım.bakalım haftaya kontrolümüz var 35 haftalık olcaz.ne diyecek doktorumuz. sen sezeryanı kendin mi istedin?
canım aldırma boşver bebişin sağlıklı ya sen ona bak.ve tabi raporunun tadını çıkar

hosgeldiniz kızlar
ya bu arada canım cok rafadan yumurta istiyor zararlı olurmu acaba??
hoşbulduk tatlım
bi zararı olmaz herhalde ya

iyiyim kuzucum...geçmişi okudun mu ilk bebeğimiz 8 ya da 10 Mart'ta olacakmış....çok heyecanlandım bu haberden sonra mutlu sona yaklaşıyoruz
evet lfecity sanırım ilk bebiş 3 hafta sonra geliyo ay çok güzelllll

ay sorma yaaa ben düşürecekler aha şimdi diyip durdum nasıl yıkıyolar bende panikten deliye dönerim ya ben yıkayamam sanırım

hoşgeldinizzzz

ha kız valla haklısın:82

mail adresinden se facebook tan ekleyelim birbirimizi,bi şekilde haberimiz olmuş olur ordan beni eklemek isteyen DUYGU YILMAZ SEVİM rumuzunuzu da yazarsanız sevinirim

hoşbulduk canımmmmmmm açılışı yapıym ben ekliym seni didem işim çopur eklemek isteyen kızlar bilginize

Son düzenleme:

Bende korkarım, yıkayamam diyorum eşim beraber çok güzel yıkarız merak etme diyor
Ayy bizde ogünleri görecekmiyiz ya off çok heyecanlı

Canım ekliyorum seni
Tuykuziz senide ekliyorum

Soyadım bayrak

Ay kıyamammmmm... Çok tatlı maşallah... Naıl heycanlandım anlatamam... bizimkilerde öyle olacak...

Bencede ay bayıldım ya 3-4 kere izledim

Son düzenleme:
ay valla o günleri düşününce bu çocuğun bakımı filan naparız diye düşünmeden edemiyorum oyyyy oyyyyyyyyyy kabul ettim kuşum seni

Canımmm hoşgeldin nerelerdeydin sen bakimmmm

hoşbuldum tatlımmmmmmmmm işlerim vardı kuşum bilg. başına yeni geldimmmmm nasılsın damadım nasıl

evet cnm kendimm istedimm sezaryenii.
doktorunla konuş sende bakalım ne diyecek.
bnimki zorladı biraz normale hadi gel bi çatı muayneesi yapalım fln bakalım dedii yooookkk dedimm durrr:)
ben korkuyorum sezaryen istiyorum
öyle diyince pki nasıl istersen çok zorlamak istemiyorum fln dedi.

ben aşağıki komşuya iniiyorum kızlarrrr
cuma kuranımız varr
hepimiz için dua edicemm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…