2011 Nisan Anneleri

ya canım ben hamileliğimden beri 4-5 bardak kola, 4-5 bardak nescafe içmişimdir. ayda yada 2 ayda 1 kaçamak yapıyorum. arada o kadar birşey olmaz tatlım ya.

kalplerimiz hep karsılıklı canım aynı anda yazıyoruz birbirimize
ben hiçiçmiyorum eve de hiç almıyoruz halbuki eşim kola bagımlısıydı benim için bıraktı..
Allahtan kış hamileleeriyiz yaz olsa işiimiz cok zordu sıcak cok kötü beni sıkıyor ilk defa bir kış hiç üşümedim

saol canım yemem o zman..
ya bir doğum yapymm önce rafadan yumurta yiycem sonra kola içicem cok zorluyorum kendimi içmememk için(

Canım sana üzücü bir haberim var ama kolayı sütten kesene kadar rahat rahat içemicez,ben eşim içerken falan bi iki yudum alıyorum.
Rafadan yumurta içinde yağını tereyağı veya zeytinyağı koyarsan vede iyi pişirirsen birşey olmaz ben yiyorum sürekli.

maşallah cnm kocaman olmuş kızın
inşallah zamanında sağlıkla gelir kızın.

geçmiş olsun cnm mide yanması çoık fena gerçekten.
maşallah paşanda kocaman olmuş

cnm ben hacışakir aldım lavanta kokulu kokusu o kadarda kötü değil zaten bide yumoş koyuyorum kalmıyo bile lavanta kokusu.dalan roxy duydum arkadaşım kullanıyo bende bi dahakine ondan alabilirim.

geçmiş olsun cnm.dikkat et kendine.

hayırlısı olsun inşallah çıkar dualarım seninle.

ayy valla heycanlandım.
maşallah kocaman olmuş kuzun
hayırlısıyla sağlıkla gelir inşallah.

Yavru siz kilo alsanızda belli olmaz,bizde boy yok kiloda aldık asıl topa dönen biziz hemde plates topuna:18:

belli olmuyor haklısın ama bu sefrde herkes bebek küçük olacak diyor..
ayy her türlü yorlar insanı cok büyüse ikimizmi küçük olsa yemek yemiyormusun

hiiiiççç takmamak en iyisi..

oda doğru
zaten cok icmem ben kolayı ama yasak ya istiyorum

haklısın o da doğru:84:
aslında cok kola içmem ben ama yasak ya istiyorum

selam kızlar bizgeldik oğluşumla.
nasılsınız?
ay bu öksürük bizi mahvetti yaa.sol arkada kaburgam ağrıyo artık.yarın tekrar doktora gidicem bakalım neden geçmedi anlamadım.

hoşbuldum tatlımmmmmmmmm işlerim vardı kuşum bilg. başına yeni geldimmmmm nasılsın damadım nasıl

Damadın tepinik duruyo şekerim,2 gündür maşallahımız var akşama kadar anasıyla beraber ayakta,akşam 8den sonra ses kesiliyor uyku moduna geçiyor sanırım.Yeri dar geliyor artık
Siz nasılsınız prenses gelinim iyi mi?

Life city Allah kabul etsin

Kızlar ben kolayı 4-5 senedir içmiyorum sadece ayda yılda bir AVM lerde bazı fastfood yanlarına içiyordum,
hamile kaldığımdan beri bi kere 2 yudum içtim ogünde çok hararetim vardı
ama oda hiç bi işe yaramadı

Benimde vazgeçemedim bişey var ÇAY
her dakika olsa içerim
akşamları eşimle beraber 2 açık çay içiyorum

nasılsınız?
ay bu öksürük bizi mahvetti yaa.sol arkada kaburgam ağrıyo artık.yarın tekrar doktora gidicem bakalım neden geçmedi anlamadım.

hosgeldin canim.gecmis olsun.ilik balli su ve icine limon damlat cok iyi geliyor.bir kasik pekmezede limon sikip icebilirsin.oksurugu kesiyor.gunde 2 defa yapan yetrli.

nasılsınız?
hoşgeldiniz tatlımmmmm
tekrar git bakalım ne diycek doktor benim öksürükte 2 gündür azaldı allaha şükür

oyy yerim ben onuuu maşallah oğluşumaaaaa ya prenses gelinin dün kaburgamdan aşağı indi diye sevinmiştim bugün geri tırmandı sanırım yine kaburgama vuruyo fıldır fıldır bizimkide

kızlaaar,ben de bu hafta sonu inş.çantamı hazırlıyorum..yarın oğlumun kıyafetleri yıkayıp
pazara da ütüleyip çantamı hazırlıyacam..hava yağışlı görünüyor ama bakalım..

dün bebek bezimizi deterjanımızı aldık..1 pk. prima no:1 yenidoğan 1 pakette no2 3-6 aldım..
bu mega pk 92 ad.var içinde diğerine göre daha uygun tabi..önceki 2 farklı marka almayı düşünüyordum ama gerek yok dedim,çünkü değiştirince pişik oluyormuş genelde..

deterajanı 2 farklı aldım ama ikisini de deniyeceğim,dalan roxy sabun tozu ve hacı şakir granülmatik sabuz tozu aldım..hacı şakir çok pahalı ama 1 kg ı 12-13 tl gibi birşeydi..diğeri ise 3-4 tl..

hosgeldin canim.gecmis olsun.ilik balli su ve icine limon damlat cok iyi geliyor.bir kasik pekmezede limon sikip icebilirsin.oksurugu kesiyor.gunde 2 defa yapan yetrli.

hoşbulduk cnm
çok saol.deniyim bi inşallah hafifler.içerde bebiş ne haldedir acaba onu düşünüyorum hep.

hoşbulduk cnm
benimki hafiflemiyoda.bugün gene ıhlamur içtim terliyim biraz bakalım nasıl olucak.

Allah kabul etsin canım

evet tatlım ya hep böyle oluyor aynı anda yazıyoruzbenim de içimm yanıyor. ben de kola bağımlısıydım ama tabi bıraktım. yani tamamen olmasada işte dediğim gibi 2 ayda 1 bardak anca içiyorum. benimde içim yanıyorr gece kalkıp buzdolabından su içiyorum sürekli sonra tabi tuvaletim geliyor sonra da ii uyuyamadann sabah saat çalıyorher gece içmeyeceğim yatarken hiç bişey diyorum ama olmuyor maalesef.

Bizimki tam zilli olacak desene ,ne canı isterse onu yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…