- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #41.581
ya canım ben hamileliğimden beri 4-5 bardak kola, 4-5 bardak nescafe içmişimdir. ayda yada 2 ayda 1 kaçamak yapıyorum. arada o kadar birşey olmaz tatlım ya.
saol canım yemem o zman..
ya bir doğum yapymm önce rafadan yumurta yiycem sonra kola içicem cok zorluyorum kendimi içmememk için(
selam kizlar bugün prensesinizi gördük..masallah 2 kilo olmushersey yolunda dedi ama bebegi asagida tasigigim icin kalkmadan yatsam iyi olacakmis henüz acilma yok ama rahim bpyo bebek baski yapinca baya bir kisaliyo 3,4 hafta daha dayansak ondan sonra problem olmaz dedi.birde erken dogan bebekler genelde kiz oluyomus insallah benim melegim zamaninda gelir.2 hafta sonra yine bakicak acilma olup olmadigina kontrol altindayiz yani.hakkimizda hayirlisi..
bizde doktora gittik bugün 30 haftamız bitti sayılır 1*600 gr olmuş paşam,herşey yolunda ,dahiliye doktoruna gittik midemdeki aşırı yanma için hiö bişey yiyemiyorum 3tane ilaç yazdı rennie hap kullanıyodum onu bırak dedi
bebeğin çaamşırlaını yıkamak için deterjn bulaamdım dalinin kokusunu beğenmedim hacışakir lavanta kulu sevmedim,tansaşta dalan diye bi toz deterjan vardı ama koklayamdım ambalajı kalındı,siz ne asldınız?
Geldim geldim...Kızlar benim akıntı kaşıntıya dönüştü bende dr. gittim bir fitille krem verdi sabah akşam kullanacakmışım...Birde artık ılık suyla taharatlanıyorum...Çok dikkat etmeme rağmen sanırım soğuk su tetikledi hastalığı ebe öyle demişti...
Kızlar buarada bugün oğlumuzun şansına burda yani Tekirdağ'da Toki evlerine yazıldık...İnşallah kurada adımız çıkar...Oturduğumuz ev kayınpederimin kira ödemiyoruz ama 38 senelik bina neredeyse çatı yok rutubet oluyor kışın donuyoruz yazın pişiyoruz...Akşam muhabbeti oldu bugün gidin başvuru yapın dediler ödemesini onlar yapacakmışlar çıkarsa Toki de...Bizde kaçırmayalım bu fırsatı dedik...
merhaba güzel anneler.
ben dün doktordaydım veeeeee sezaryen günümü verdi doktorum.
8 mart veya 10 mart dedi.sen seç dedi. bnde 8 mart olsun diyorum ama bakalım değişmezse.
bana dünya kadınlar gününde hediyem gelsnn:)
25 şubat ve 4 martta kontrole çağırdı. nst ye sokucakmış.
dün itibariyle 36+0 dım. 2900 kg. ve FL=71 idi. boyunu 7 ile çarpıpp buluyoduk diilmi. 49 cm mi ediyor acaba.
3500 ü geçer dedii bakalımmm nasıl doğcak:)
Yavru siz kilo alsanızda belli olmaz,bizde boy yok kiloda aldık asıl topa dönen biziz hemde plates topuna:18:
Canım sana üzücü bir haberim var ama kolayı sütten kesene kadar rahat rahat içemicez,ben eşim içerken falan bi iki yudum alıyorum.
Rafadan yumurta içinde yağını tereyağı veya zeytinyağı koyarsan vede iyi pişirirsen birşey olmaz ben yiyorum sürekli.
Canım sana üzücü bir haberim var ama kolayı sütten kesene kadar rahat rahat içemicez,ben eşim içerken falan bi iki yudum alıyorum.
Rafadan yumurta içinde yağını tereyağı veya zeytinyağı koyarsan vede iyi pişirirsen birşey olmaz ben yiyorum sürekli.
hoşbuldum tatlımmmmmmmmm işlerim vardı kuşum bilg. başına yeni geldimmmmm nasılsın damadım nasıl
selam kızlar bizgeldik oğluşumla.
nasılsınız?
ay bu öksürük bizi mahvetti yaa.sol arkada kaburgam ağrıyo artık.yarın tekrar doktora gidicem bakalım neden geçmedi anlamadım.
Yavru siz kilo alsanızda belli olmaz,bizde boy yok kiloda aldık asıl topa dönen biziz hemde plates topuna:18:
hoşgeldiniz tatlımmmmmselam kızlar bizgeldik oğluşumla.
nasılsınız?
ay bu öksürük bizi mahvetti yaa.sol arkada kaburgam ağrıyo artık.yarın tekrar doktora gidicem bakalım neden geçmedi anlamadım.
oyy yerim ben onuuu maşallah oğluşumaaaaa ya prenses gelinin dün kaburgamdan aşağı indi diye sevinmiştim bugün geri tırmandı sanırım yine kaburgama vuruyo fıldır fıldır bizimkideDamadın tepinik duruyo şekerim,2 gündür maşallahımız var akşama kadar anasıyla beraber ayakta,akşam 8den sonra ses kesiliyor uyku moduna geçiyor sanırım.Yeri dar geliyor artık
Siz nasılsınız prenses gelinim iyi mi?
selam kızlar bizgeldik oğluşumla.
nasılsınız?
hosgeldin canim.gecmis olsun.ilik balli su ve icine limon damlat cok iyi geliyor.bir kasik pekmezede limon sikip icebilirsin.oksurugu kesiyor.gunde 2 defa yapan yetrli.
hoşgeldiniz tatlımmmmm
tekrar git bakalım ne diycek doktor benim öksürükte 2 gündür azaldı allaha şükür
oyy yerim ben onuuu maşallah oğluşumaaaaa ya prenses gelinin dün kaburgamdan aşağı indi diye sevinmiştim bugün geri tırmandı sanırım yine kaburgama vuruyo fıldır fıldır bizimkide
evet cnm kendimm istedimm sezaryenii.
doktorunla konuş sende bakalım ne diyecek.
bnimki zorladı biraz normale hadi gel bi çatı muayneesi yapalım fln bakalım dedii yooookkk dedimm durrr:)
ben korkuyorum sezaryen istiyorum
öyle diyince pki nasıl istersen çok zorlamak istemiyorum fln dedi.
ben aşağıki komşuya iniiyorum kızlarrrr
cuma kuranımız varr
hepimiz için dua edicemm
kalplerimiz hep karsılıklı canım aynı anda yazıyoruz birbirimize
ben hiçiçmiyorum eve de hiç almıyoruz halbuki eşim kola bagımlısıydı benim için bıraktı..
Allahtan kış hamileleeriyiz yaz olsa işiimiz cok zordu sıcak cok kötü beni sıkıyor ilk defa bir kış hiç üşümedim
Hoşgeldin canım
çok geçmiş olsun inşallah atlatırsın hamilelikte gerçekten çok zor
hoşgeldiniz tatlımmmmm
tekrar git bakalım ne diycek doktor benim öksürükte 2 gündür azaldı allaha şükür
oyy yerim ben onuuu maşallah oğluşumaaaaa ya prenses gelinin dün kaburgamdan aşağı indi diye sevinmiştim bugün geri tırmandı sanırım yine kaburgama vuruyo fıldır fıldır bizimkide
Bizimki tam zilli olacak desene ,ne canı isterse onu yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?