- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #41.801
selam arkadaslar ben geldım.cumartesı gunu sızınle yazsısrken tansıyonum cıkmıstı.14 bucuk 9 du.hemen esımı aradım esım geldı ve hastaneye gıttık.benı hemen acıle aldılar ve musahadeye aldılar.orada tansıyonum 15 9 cıktı.bır saat acılde kaldık.sonra doktorum yatıs yapılacak dedı.benı odama aldılar hemen serum takıldı.on bes dakıkada bır tansıyonum olculdu.hızlı sekılde serumlar verdıler.tansıyonum o gun hıc dusmedı.ertesı gun bıraz daha ıyıdı tansıyonum ama doktorum memnun degıldı.uc gun hastanede yattım.ayrıca ıdrarımda proteın eksıklıgı cıkmıs.24 saat bır bıdona ıdraraımı bırıktırdım.koca bıdon ıdrara tahlıl yapılmıs.
hoşgeldin cnm biz iyiyiz ya sen nasılsın?
ben kullanmıyorum yoksa sen hala içiyomusun sigara?
sen nerde oturuyosun cnm?
fuarda bulamazsan sende saraçhaneye bak derim.orda nakitte çok güzel pazarlık yapılıyo.
Merhaba kizlar, ben bugün araniza katilmistim. sueylül tanistirdi.
Nasilsiniz? Arkadaslar aranizda sigara icen varmi?
kızlar benim için dua edin Allah sabır versin bana yaa...Nerden çıktı şimdi diyeceksiniz: Kaynanam bebeğin yorganını ben yaparım demişti bende aman anne sakın yün yapma aklında olsun doktorlar alerji yaptığı için yasaklıyorlar kullandırmıyorlar demiştim. o da yok olur mu hiç pamuk yaparım tabi demişti.deminden arıyor eşime demiş yatağını pamuk yaptım yorganını yün. keçi ya benle inatlaşcak ya ondan yapıyor!!! Ve bebeğime onlar bakacak kaynanatör ve kayınpeder düşünün aynı evin içinde yaşıycaz kim bilir ne şeyler yapcak bebeğime bana inat. Zaten bilimsel olarak kanıtlanmış bu biliyorsunuz anne ile bebeğin bağını kıskandıkları için kaynanalar sürekli müdahele ederlermiş herşeye : Yok onu giydirme,yok bunu yedirme, yok şunu verelim yesin,yok bu kadar sık yıkama altını dğiştirme falan filan.... ooooff offf bebeğime bakılsın diye evimde huzur kalmayacak. bakalım ipler nerde kopacak!!!!
fuara giriş ne kadar acaba fikriniz var mı??? bu arada geçmiş olsun dorti
kızlar bişey sorcam ben 30+5 de giiitim ya doktora 3 hafta sonra gel dedi sonra 2 haftaya düşürcekmiş,bu haftada gidipte nst ye veya başka bişeye giren varmı?tahli,lde yapmadı.sezeryan olursa 15-16 nisan gibi alırız dedi.oda ben bidahaki gittiğimde kalp doktoruna agörünecem kalp kapakçığında biraz açıklık varda hamilelikte sıkıntı yaratmaz demişti am çok çarpıntım oluyor,napzım yüksek atıyor,normal doğuma engel olurmu diye görüşecez,çatı muyaenesi olan varmı?
canım çoookk geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebişeselam arkadaslar ben geldım.cumartesı gunu sızınle yazsısrken tansıyonum cıkmıstı.14 bucuk 9 du.hemen esımı aradım esım geldı ve hastaneye gıttık.benı hemen acıle aldılar ve musahadeye aldılar.orada tansıyonum 15 9 cıktı.bır saat acılde kaldık.sonra doktorum yatıs yapılacak dedı.benı odama aldılar hemen serum takıldı.on bes dakıkada bır tansıyonum olculdu.hızlı sekılde serumlar verdıler.tansıyonum o gun hıc dusmedı.ertesı gun bıraz daha ıyıdı tansıyonum ama doktorum memnun degıldı.uc gun hastanede yattım.ayrıca ıdrarımda proteın eksıklıgı cıkmıs.24 saat bır bıdona ıdraraımı bırıktırdım.koca bıdon ıdrara tahlıl yapılmıs.
4 ağustosta hamile olduğumu öğrendim,kapıda test sonucunu beklerken bile eşimle sigara içiyodum,sonuç pozitif dediklerinde son bi sigara içtim ve bi daha ağzıma sürmedim,ben bile irademe şaşırdımbende iyim cok sükür. ya ben günde bir iki tane iciyorum...
kızlar benim için dua edin Allah sabır versin bana yaa...Nerden çıktı şimdi diyeceksiniz: Kaynanam bebeğin yorganını ben yaparım demişti bende aman anne sakın yün yapma aklında olsun doktorlar alerji yaptığı için yasaklıyorlar kullandırmıyorlar demiştim. o da yok olur mu hiç pamuk yaparım tabi demişti.deminden arıyor eşime demiş yatağını pamuk yaptım yorganını yün. keçi ya benle inatlaşcak ya ondan yapıyor!!! Ve bebeğime onlar bakacak kaynanatör ve kayınpeder düşünün aynı evin içinde yaşıycaz kim bilir ne şeyler yapcak bebeğime bana inat. Zaten bilimsel olarak kanıtlanmış bu biliyorsunuz anne ile bebeğin bağını kıskandıkları için kaynanalar sürekli müdahele ederlermiş herşeye : Yok onu giydirme,yok bunu yedirme, yok şunu verelim yesin,yok bu kadar sık yıkama altını dğiştirme falan filan.... ooooff offf bebeğime bakılsın diye evimde huzur kalmayacak. bakalım ipler nerde kopacak!!!!
Kızlarr anket nasıl açılıyor bilgisi olan var mı?
canm konuya cewap werme bölmnde wardı galba anket açma..szde mi isme hala kara weremednz yoksa
bizde hala isme karar veremedik( ne kadarda zormus kiz ismi secmek oglumda öyle olmamisti
bizde hala isme karar veremedik( ne kadarda zormus kiz ismi secmek oglumda öyle olmamisti
bence aklınıza ilk gelen ismi koyun ve isim aramayın. yoksa işin içinden çıkamazsınız
ay selam skorpion canm nasılsın ..walla kız ismi secenekleri fazla oldgu için miidr nedir karra zor weryrrz galba herkes de isim soryr bzee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?