2011 Nisan Anneleri

kızlar ben çıkıyorum sol kaburgam sırtımdan doğru ağrıyo neden çözemedim bebekten mi yoksa üşütmekten mi yoksa öksürmekten mi?
krem sürüp yatıyım biraz batıyo resmen.
görüşürüz

kızlar ben çıkıyorum sol kaburgam sırtımdan doğru ağrıyo neden çözemedim bebekten mi yoksa üşütmekten mi yoksa öksürmekten mi?
krem sürüp yatıyım biraz batıyo resmen.
görüşürüz

cok gecmis olsun canim.

kızlar benim için dua edin Allah sabır versin bana yaa...Nerden çıktı şimdi diyeceksiniz: Kaynanam bebeğin yorganını ben yaparım demişti bende aman anne sakın yün yapma aklında olsun doktorlar alerji yaptığı için yasaklıyorlar kullandırmıyorlar demiştim. o da yok olur mu hiç pamuk yaparım tabi demişti.deminden arıyor eşime demiş yatağını pamuk yaptım yorganını yün. keçi ya benle inatlaşcak ya ondan yapıyor!!! Ve bebeğime onlar bakacak kaynanatör ve kayınpeder düşünün aynı evin içinde yaşıycaz kim bilir ne şeyler yapcak bebeğime bana inat. Zaten bilimsel olarak kanıtlanmış bu biliyorsunuz anne ile bebeğin bağını kıskandıkları için kaynanalar sürekli müdahele ederlermiş herşeye : Yok onu giydirme,yok bunu yedirme, yok şunu verelim yesin,yok bu kadar sık yıkama altını dğiştirme falan filan.... ooooff offf bebeğime bakılsın diye evimde huzur kalmayacak. bakalım ipler nerde kopacak!!!!

ay tatlım allah sabır wersin valla ya inş korktgun kadr kötü olmaz

kızlar bişey sorcam ben 30+5 de giiitim ya doktora 3 hafta sonra gel dedi sonra 2 haftaya düşürcekmiş,bu haftada gidipte nst ye veya başka bişeye giren varmı?tahli,lde yapmadı.sezeryan olursa 15-16 nisan gibi alırız dedi.oda ben bidahaki gittiğimde kalp doktoruna agörünecem kalp kapakçığında biraz açıklık varda hamilelikte sıkıntı yaratmaz demişti am çok çarpıntım oluyor,napzım yüksek atıyor,normal doğuma engel olurmu diye görüşecez,çatı muyaenesi olan varmı?

fuara giriş ne kadar acaba fikriniz var mı??? bu arada geçmiş olsun dorti

Selamlar herkese Umarım herkesler iyidir çok az girebiliyorum bu aralar ve çok fazla geçmişi okuyamıyorum . 2 gündür bebeğim az hareket ediyordu korktum ama suan çok hissediyorum rahatladım . Benim ödem sorunum çok fazla yarın doktorumu aramayı düşünüyorum . Şişliği artan kimse varmı aranızda ?? çaresi ne bilmiyorum ama canım acıyor çok şişiyor hiç bir ayakkabı girmiyor ayağıma
Fuara ben dün gittim eşimle ilk günüydü haftasonu kalabalık olur diye ilk gün gittik ama beklediğim gibi değildi . Fiyatlarda pek bir değişiklik yok dışarı ile aynı. sadece bütün marka ve çeşitler bir arada onları görüyorsunuz aradaki farklar anlasılıyor .. Giriş 10 tl kişi başı .

cnm ben 37+0 da yani haftaya nst ye giricem.

canım çoookk geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebişe
bende iyim cok sükür. ya ben günde bir iki tane iciyorum...
4 ağustosta hamile olduğumu öğrendim,kapıda test sonucunu beklerken bile eşimle sigara içiyodum,sonuç pozitif dediklerinde son bi sigara içtim ve bi daha ağzıma sürmedim,ben bile irademe şaşırdım zaten sonrada şimdi olduğu gibi kokusundan felaket tiksindim,1 hafta 10 gün içinde eşimde bırakıcakmış,ailece yeşilay cı olucaz inşallah
allah sabır versin canım,bende doğumdan sonra kayınvalıdemde kalıcam bı süre bakalım kim kimi boğazlıycak

önceden nisa düsünüyoduk ama icimize tam sinmedi simdi ipek ve eylülde listeye eklendi ama hala bir karar cikmadi
bence aklınıza ilk gelen ismi koyun ve isim aramayın. yoksa işin içinden çıkamazsınız

selam canim iyiyim sagol sen nasilsin? evde yuvarlanip duruyorum iste yat kalk vakit gecirmeye calisiyoruz..bizede hep soruyolar(sizde ne isimler var??
ay selam skorpion canm nasılsın ..walla kız ismi secenekleri fazla oldgu için miidr nedir karra zor weryrrz galba herkes de isim soryr bzee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…