2011 Nisan Anneleri

aynen bzde yatıp yuwarlanyrz canım bzde inci begüm ve ecem arasnda kaldık en son..ama inci olacak gbi bakalım

bugunlerde surekli acıkyrm yaaa yternce doymuyor muyum neyim ara ögünlermi de çok ii yiyiyrm pek ekmek yemyrm ondan mıdır acaba

Yok kızlar yok karar veremedik, kafayı yicem.
cimcime tatlım bizim kızımız olsaydı % 85 ismi inci olacaktı.Bence güzel seçim

bugunlerde surekli acıkyrm yaaa yternce doymuyor muyum neyim ara ögünlermi de çok ii yiyiyrm pek ekmek yemyrm ondan mıdır acaba

bende aynı şeyi düşünüyorum :))) acaba öğünlerimi az yiyorum diyorum ama cıksss gayet normal yiyorum ama benim karnımda bişey var doymak bilmiyorum gözümü açıyorum yemek kapatıyorum yemek ağzım hiç boş durmuyor

cnm çok merak ettik seni..iyi olmana sevindim..allah acil şifa versin...sağlığın için uzak dur cnm... Heycn yapma..stres yapmamaya çalış... Dua edicem sana inş..sende unutma dualarında...

merhaba kizlar, ben bugün araniza katilmistim. Sueylül tanistirdi.

Nasilsiniz? Arkadaslar aranizda sigara icen varmi?
hoşgeldin cnm aramıza.... Sağlıklı doğumlar inş...

bebek şekeri için kesinlikle kapalı çarşı çıkışı mehmetefendinin sokağında şekerciler var ben kendim alıp yaptım 100 tanesini 50 tl ye getirdim resminide ekleyim bakın... gecelik ve çamaşır içinde toptan havlu satılan biryer var orda uygun fiyata bulailirsiniz ama hanın adını hatırlayamadım siz ucuz havlu arıyoruz derseniz zaten sizi oraa gönderecekler bi dönercinin yanında giriyorsunuz bahçe gib bir yer belki bilen arkadaşlar vardır

Eki Görüntüle 143890

Eki Görüntüle 143891

Kızlar ne oldu bilmiyorum 2-3 gündür üstümüzde bişeyler var... Bugün kayınvalidemde sohpet vardı...herşer iyiydi taki çay demlenene kadar...çayı demledik.. Servis yapıldı..ortalıkta çok dolandım çok salındım sanırım...herkes nazar dedi..gelen giden okudu... Neyse 2 demlik demledik...arkadaki çayı alim derken öndeki çaydanlık Yamuktu demi.. çay yanmasın die...bi çarptım.. Dem karnıma döküldü... O anda geri çekildim ve panik yapmamaya heycanlanmamaya çalıştım..allahtan elbisem kalındı elbiseydi bide..o tuttu suyu ve hemen göbeğimden çektim... Hafif yandı ama çok derin değil..verilmiş sadakamız varmış.çünkü dem döküldü suyu dökülmedi... Eğer diğer türlü olsaydı düşünemiyorum bile..hemen soğuk su tutuldu özel evde yapılan krem sürüldü vs... çok şükür bi sorun yok ama herkes bi panik oldu... Vs Of ya..bi daha bitti... Kalabalığa girmicem 30 kişiydi çünkü... Haliyle dolandım vs...ne bilim ya kızlar dicek çok söz var ama öyle işte

ayyyyyyy canım benim çok geçmiş olsun.Allah korumuş seni

ayyyyyyy canım benim çok geçmiş olsun.allah korumuş seni

kesinlikle cnm..bide ince tabaka ya yanarsa çok riskliymiş....bide acısını fazla hissetmezmişsin derinliğini ozaman daha kötüymüş önemsemiyosun ya..ben nelerle uğrşıyorum yandanda birileri bu bilgiyi veriyo sözde destek...daha stress ve gerginlik...sakinleşmem gerekirken..

Çok geçmiş olsun . Gerçekten verilmiş sadakan varmış canım sen yinede bi yakınlarda sadaka ver. Bende çok korkuyorum bu nazardan sürekli sadaka veriyorum Allah kabul ederse . Bebeklerimizide bizide Rabbim korusun .

zaten bu insanları hiç anlamıyorum ben. Destek olacaklarına köstek olmayı biliyorlar ancak. Doktora gittin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…