- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #41.821
bence aklınıza ilk gelen ismi koyun ve isim aramayın. yoksa işin içinden çıkamazsınız
önceden nisa düsünüyoduk ama icimize tam sinmedi simdi ipek ve eylülde listeye eklendi ama hala bir karar cikmadi
selam canim iyiyim sagol sen nasilsin? evde yuvarlanip duruyorum iste yat kalk vakit gecirmeye calisiyoruz..bizede hep soruyolar(sizde ne isimler var??
aynen bzde yatıp yuwarlanyrz canımbzde inci begüm ve ecem arasnda kaldık en son..ama inci olacak gbi bakalım
ayni bizim gibisiniz sizde.. bu arada begümde güzelmis
canım szn isimlerden ipek de çok hoşş ben çok istyrdm da onu da yakın arkadaşm doğum yaptı o koydu bzde wazgectk
bugunlerde surekli acıkyrm yaaa yternce doymuyor muyum neyim ara ögünlermi de çok ii yiyiyrm pek ekmek yemyrm ondan mıdır acaba
Yok kızlar yok karar veremedik, kafayı yicem.
cimcime tatlım bizim kızımız olsaydı % 85 ismi inci olacaktı.Bence güzel seçim
ay haklısın canm aaslnda zamn gectkçe kafada karşyr bz %75 yaklaştk isme inci olacak galba
Walla çok uyguna bulduk... 71 adet 60 Tl. nasıl?
cnm çok merak ettik seni..iyi olmana sevindim..allah acil şifa versin...sağlığın için uzak dur cnm... Heycn yapma..stres yapmamaya çalış... Dua edicem sana inş..sende unutma dualarında...selam arkadaslar ben geldım.cumartesı gunu sızınle yazsısrken tansıyonum cıkmıstı.14 bucuk 9 du.hemen esımı aradım esım geldı ve hastaneye gıttık.benı hemen acıle aldılar ve musahadeye aldılar.orada tansıyonum 15 9 cıktı.bır saat acılde kaldık.sonra doktorum yatıs yapılacak dedı.benı odama aldılar hemen serum takıldı.on bes dakıkada bır tansıyonum olculdu.hızlı sekılde serumlar verdıler.tansıyonum o gun hıc dusmedı.ertesı gun bıraz daha ıyıdı tansıyonum ama doktorum memnun degıldı.uc gun hastanede yattım.ayrıca ıdrarımda proteın eksıklıgı cıkmıs.24 saat bır bıdona ıdraraımı bırıktırdım.koca bıdon ıdrara tahlıl yapılmıs.
hoşgeldin cnm aramıza....merhaba kizlar, ben bugün araniza katilmistim. Sueylül tanistirdi.
Nasilsiniz? Arkadaslar aranizda sigara icen varmi?
Merhaba anneler
yarın kısmet olursa Mahmutpaşa' ya gideceğim bebek şekeri , gecelik , çamaşır v.s i.çin . Fikir adres verebileceğiniz yerler var mı ? Geceliklerinizi Hürriyet çarşısından mı aldınız . halledeyim yarın hayırlısıyla :80:
Kızlar ne oldu bilmiyorum 2-3 gündür üstümüzde bişeyler var... Bugün kayınvalidemde sohpet vardı...herşer iyiydi taki çay demlenene kadar...çayı demledik.. Servis yapıldı..ortalıkta çok dolandım çok salındım sanırım...herkes nazar dedi..gelen giden okudu... Neyse 2 demlik demledik...arkadaki çayı alim derken öndeki çaydanlık Yamuktu demi.. çay yanmasın die...bi çarptım.. Dem karnıma döküldü... O anda geri çekildim ve panik yapmamaya heycanlanmamaya çalıştım..allahtan elbisem kalındı elbiseydi bide..o tuttu suyu ve hemen göbeğimden çektim... Hafif yandı ama çok derin değil..verilmiş sadakamız varmış.çünkü dem döküldü suyu dökülmedi... Eğer diğer türlü olsaydı düşünemiyorum bile..hemen soğuk su tutuldu özel evde yapılan krem sürüldü vs... çok şükür bi sorun yok ama herkes bi panik oldu... Vs Of ya..bi daha bitti... Kalabalığa girmicem 30 kişiydi çünkü... Haliyle dolandım vs...ne bilim ya kızlar dicek çok söz var ama öyle işte
ayyyyyyy canım benim çok geçmiş olsun.allah korumuş seni
şekerim kullandığın ilaç çarpıntı yapmıyor mu
Çarpıntıda yapıyor,nefes darlığı da..Doktorum bu kontrolde günde iki taneye çıkaracağım dedi..Bir kere çok kasılmam ve ağrım vardı mecbur iki tane attım ama baş ağrısından lödüm..:2:
Sende mi kullanıyorsun?
Kızlar ne oldu bilmiyorum 2-3 gündür üstümüzde bişeyler var... Bugün kayınvalidemde sohpet vardı...herşer iyiydi taki çay demlenene kadar...çayı demledik.. Servis yapıldı..ortalıkta çok dolandım çok salındım sanırım...herkes nazar dedi..gelen giden okudu... Neyse 2 demlik demledik...arkadaki çayı alim derken öndeki çaydanlık Yamuktu demi.. çay yanmasın die...bi çarptım.. Dem karnıma döküldü... O anda geri çekildim ve panik yapmamaya heycanlanmamaya çalıştım..allahtan elbisem kalındı elbiseydi bide..o tuttu suyu ve hemen göbeğimden çektim... Hafif yandı ama çok derin değil..verilmiş sadakamız varmış.çünkü dem döküldü suyu dökülmedi... Eğer diğer türlü olsaydı düşünemiyorum bile..hemen soğuk su tutuldu özel evde yapılan krem sürüldü vs... çok şükür bi sorun yok ama herkes bi panik oldu... Vs Of ya..bi daha bitti... Kalabalığa girmicem 30 kişiydi çünkü... Haliyle dolandım vs...ne bilim ya kızlar dicek çok söz var ama öyle işte
kesinlikle cnm..bide ince tabaka ya yanarsa çok riskliymiş....bide acısını fazla hissetmezmişsin derinliğini ozaman daha kötüymüş önemsemiyosun ya..ben nelerle uğrşıyorum yandanda birileri bu bilgiyi veriyo sözde destek...daha stress ve gerginlik...sakinleşmem gerekirken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?