- 28 Temmuz 2010
- 520
- 32
- 73
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #41.841
Kızlar ne oldu bilmiyorum 2-3 gündür üstümüzde bişeyler var... Bugün kayınvalidemde sohpet vardı...herşer iyiydi taki çay demlenene kadar...çayı demledik.. Servis yapıldı..ortalıkta çok dolandım çok salındım sanırım...herkes nazar dedi..gelen giden okudu... Neyse 2 demlik demledik...arkadaki çayı alim derken öndeki çaydanlık Yamuktu demi.. çay yanmasın die...bi çarptım.. Dem karnıma döküldü... O anda geri çekildim ve panik yapmamaya heycanlanmamaya çalıştım..allahtan elbisem kalındı elbiseydi bide..o tuttu suyu ve hemen göbeğimden çektim... Hafif yandı ama çok derin değil..verilmiş sadakamız varmış.çünkü dem döküldü suyu dökülmedi... Eğer diğer türlü olsaydı düşünemiyorum bile..hemen soğuk su tutuldu özel evde yapılan krem sürüldü vs... çok şükür bi sorun yok ama herkes bi panik oldu... Vs Of ya..bi daha bitti... Kalabalığa girmicem 30 kişiydi çünkü... Haliyle dolandım vs...ne bilim ya kızlar dicek çok söz var ama öyle işte
kesinlikle cnmçok geçmiş olsun . Gerçekten verilmiş sadakan varmış canım sen yinede bi yakınlarda sadaka ver. Bende çok korkuyorum bu nazardan sürekli sadaka veriyorum allah kabul ederse . Bebeklerimizide bizide rabbim korusun .
kesinlikle cnm....çeşit çeşit insan var... Haliyle biz arasından seçiyoruz bize yakın olanı...nefret ettim resmen bi kere ruhlar sevmeyince birbirini asla sevemiyo bidahazaten bu insanları hiç anlamıyorum ben. Destek olacaklarına köstek olmayı biliyorlar ancak. Doktora gittin mi?
evet cnm ben ekledim.... Yok artık gitmicem..nazara gelmiş olabilirim..çok salınsım ortalarda iş güç vs ne ilim ya..nazar deyip kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum ama:26:geçmiş olsun esracım ya gerçekten allah korumuş.bencede bidaha kalabalığa girme öle.kimse gitmiyorsun dşye sana darılcak değil ya...buarada beni facden eklemişsin sanırım canım dimi.yağmur esra die:44:
selam arkadaslar ben geldım.cumartesı gunu sızınle yazsısrken tansıyonum cıkmıstı.14 bucuk 9 du.hemen esımı aradım esım geldı ve hastaneye gıttık.benı hemen acıle aldılar ve musahadeye aldılar.orada tansıyonum 15 9 cıktı.bır saat acılde kaldık.sonra doktorum yatıs yapılacak dedı.benı odama aldılar hemen serum takıldı.on bes dakıkada bır tansıyonum olculdu.hızlı sekılde serumlar verdıler.tansıyonum o gun hıc dusmedı.ertesı gun bıraz daha ıyıdı tansıyonum ama doktorum memnun degıldı.uc gun hastanede yattım.ayrıca ıdrarımda proteın eksıklıgı cıkmıs.24 saat bır bıdona ıdraraımı bırıktırdım.koca bıdon ıdrara tahlıl yapılmıs.
geçmiş olsun..allah bidahaYaşatmasın..
Kızlar ne oldu bilmiyorum 2-3 gündür üstümüzde bişeyler var... Bugün kayınvalidemde sohpet vardı...herşer iyiydi taki çay demlenene kadar...çayı demledik.. Servis yapıldı..ortalıkta çok dolandım çok salındım sanırım...herkes nazar dedi..gelen giden okudu... Neyse 2 demlik demledik...arkadaki çayı alim derken öndeki çaydanlık Yamuktu demi.. çay yanmasın die...bi çarptım.. Dem karnıma döküldü... O anda geri çekildim ve panik yapmamaya heycanlanmamaya çalıştım..allahtan elbisem kalındı elbiseydi bide..o tuttu suyu ve hemen göbeğimden çektim... Hafif yandı ama çok derin değil..verilmiş sadakamız varmış.çünkü dem döküldü suyu dökülmedi... Eğer diğer türlü olsaydı düşünemiyorum bile..hemen soğuk su tutuldu özel evde yapılan krem sürüldü vs... çok şükür bi sorun yok ama herkes bi panik oldu... Vs Of ya..bi daha bitti... Kalabalığa girmicem 30 kişiydi çünkü... Haliyle dolandım vs...ne bilim ya kızlar dicek çok söz var ama öyle işte
esracım çok geçmiş olsun cidden verilmiş sadakan varmış kızlar faceden konuşuluyo heeralde artık benide ekleyin yoksa bu hamile halimle çok üzülürüm ayşin atasoy profildde eşimle benim fotom var otururken
yagmur esra kılıç kızlar benim..eklerseniz seve seve kabul ederim... artık inş zamanında olan doğumlarımızı birbirimize haber veriri faceden falan bi şekilde...
kızlar benim için dua edin Allah sabır versin bana yaa...Nerden çıktı şimdi diyeceksiniz: Kaynanam bebeğin yorganını ben yaparım demişti bende aman anne sakın yün yapma aklında olsun doktorlar alerji yaptığı için yasaklıyorlar kullandırmıyorlar demiştim. o da yok olur mu hiç pamuk yaparım tabi demişti.deminden arıyor eşime demiş yatağını pamuk yaptım yorganını yün. keçi ya benle inatlaşcak ya ondan yapıyor!!! Ve bebeğime onlar bakacak kaynanatör ve kayınpeder düşünün aynı evin içinde yaşıycaz kim bilir ne şeyler yapcak bebeğime bana inat. Zaten bilimsel olarak kanıtlanmış bu biliyorsunuz anne ile bebeğin bağını kıskandıkları için kaynanalar sürekli müdahele ederlermiş herşeye : Yok onu giydirme,yok bunu yedirme, yok şunu verelim yesin,yok bu kadar sık yıkama altını dğiştirme falan filan.... ooooff offf bebeğime bakılsın diye evimde huzur kalmayacak. bakalım ipler nerde kopacak!!!!
Kızlar ben yada başkası... Arzu ederseniz kişi eklemek yerini bide harici 2011 nisan anneleri diede bi face sayfası açalımmı....
esra yağmur kılıç profilde tek senin fotonmu var canım
Doktora gitmedim..çok şükür hafif...dediğim gibi dem döküldü su dökülse zaten allah korusun...hastaneye mecbur gitmek zorunda kalırdım..
Bırakın kızlar riskli işleri yapmayın..kaynanamda merdiven var evinde oraya sırf ondan gitmiyordum ordan sıyrıldık şimdi bu..napcam bilmiyorum... En iyisi evdeki köşe koltuğum...uztırım ayaklarımı.... Karşımda siz..yemeğe..namaza....ihtiyaca....ufak ev işlerine..burası benim dünyam..oğlum gelsin inş.. Onunla bi hayatımız özel bi dünymız olucak..inş sağ salim o gübleri görelimde..
Yağmur esra kılıç cnm.. papatya resmi var...
merhaba herkese, geçmiş olsun canım Allah korumuş sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?