2011 Nisan Anneleri

geçmiş olsun esracım ya gerçekten allah korumuş.bencede bidaha kalabalığa girme öle.kimse gitmiyorsun dşye sana darılcak değil ya...buarada beni facden eklemişsin sanırım canım dimi.yağmur esra die:44:

çok geçmiş olsun . Gerçekten verilmiş sadakan varmış canım sen yinede bi yakınlarda sadaka ver. Bende çok korkuyorum bu nazardan sürekli sadaka veriyorum allah kabul ederse . Bebeklerimizide bizide rabbim korusun .
kesinlikle cnm Aman dikkat edin ne olur... Bırakın işi gücü...beni hiç hamile gibi görmüyo kimse nazım yok yani..bendede suç var ama...huyum kurusun oturamıyorum napim offf:26:
zaten bu insanları hiç anlamıyorum ben. Destek olacaklarına köstek olmayı biliyorlar ancak. Doktora gittin mi?
kesinlikle cnm....çeşit çeşit insan var... Haliyle biz arasından seçiyoruz bize yakın olanı...nefret ettim resmen bi kere ruhlar sevmeyince birbirini asla sevemiyo bidaha
geçmiş olsun esracım ya gerçekten allah korumuş.bencede bidaha kalabalığa girme öle.kimse gitmiyorsun dşye sana darılcak değil ya...buarada beni facden eklemişsin sanırım canım dimi.yağmur esra die:44:
evet cnm ben ekledim.... Yok artık gitmicem..nazara gelmiş olabilirim..çok salınsım ortalarda iş güç vs ne ilim ya..nazar deyip kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum ama:26:

Geçmiş olsun..Allah bidaha yaşatmasın..

Herkeze iyi geceler kızlar.Çok uykum geldi. Sabah erken kalktım çünkü. Halen çalışıyorum ben maalesef. Ama yaşasın yarın tatil

Doktora gitmedim..çok şükür hafif...dediğim gibi dem döküldü su dökülse zaten allah korusun...hastaneye mecbur gitmek zorunda kalırdım..
Bırakın kızlar riskli işleri yapmayın..kaynanamda merdiven var evinde oraya sırf ondan gitmiyordum ordan sıyrıldık şimdi bu..napcam bilmiyorum... En iyisi evdeki köşe koltuğum...uztırım ayaklarımı.... Karşımda siz..yemeğe..namaza....ihtiyaca....ufak ev işlerine..burası benim dünyam..oğlum gelsin inş.. Onunla bi hayatımız özel bi dünymız olucak..inş sağ salim o gübleri görelimde..

geçmiş olsun..allah bidaha Yaşatmasın..

amin cnm..allah korusun kimse yaşamasın..bu korkuları...

kızlar buz torbası tuttum kısa süre karnıma yavrum üşüdü sanırım hemen kenara kaçtı...bi hamlede...mükemmel bişi o hreketlerini hissetmek...bilmek.... Yansaydı karnım..ben çekim acısını ona değmesin...rabbim korusun onu..napardım ben..

esracım çok geçmiş olsun cidden verilmiş sadakan varmış kızlar faceden konuşuluyo heeralde artık benide ekleyin yoksa bu hamile halimle çok üzülürüm ayşin atasoy profildde eşimle benim fotom var otururken

yagmur esra kılıç kızlar benim..eklerseniz seve seve kabul ederim... artık inş zamanında olan doğumlarımızı birbirimize haber veriri faceden falan bi şekilde...

sağol cnm... RABBİM CÜMLEMİZİ KORUSUN...BACAĞIM FALAN YANSA YADA FARKLI BİŞEY BÖYLE ETKİLENMEM AMA KARNIMA DÖKÜLDÜ... KÖTÜ Bİ ANI...

Allah yardımcın olsun,ben yaşadım çok zor..

merhaba herkese, geçmiş olsun canım Allah korumuş sizi

dünü$ cok gecmis olsun canim.Allah korumus sizi..birak artik sen hizmete falan gitmeyi karnin burnunda gitsende otur bir kösede dolanma.sana hizmet etsinler!!

Geçmiş olsun canım , Allah korusun..Üzüldüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…