- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #41.861
Giriş Yap | Facebook kızlar 2011 nisan anneleri face linki katılın lütfen... inş güzel paylaşımlar burdada yaparız..güzel hberler veririz birbirimize..
Geçmiş olsun canım , Allah korusun..Üzüldüm..
Kızlar ben yada başkası... Arzu ederseniz kişi eklemek yerini bide harici 2011 nisan anneleri diede bi face sayfası açalımmı....
Giriş Yap | Facebook kızlar 2011 nisan anneleri face linki katılın lütfen... inş güzel paylaşımlar burdada yaparız..güzel hberler veririz birbirimize..
evet bu çok güzel oldu hayırlı olsun kzılar esracım sen yayınla ara ara bunu
benim tek kocisim facebooku var benide kabul edersiniz herhalde:)) zaten o hic girmiyo ben kullaniyorum hep
Ben çıkıyorum arkadaşlar..Esra artık kendine dikkat et lütfen..Kalabalığada fazla girme,hamilesin canım,maşallah Allah nazarlardan korusun..
kızlar ben epey zamandır girmiyorum ara sıra okuyordum ama yazamıyordum facebook grubu çok iyi olmuş bu arada
ekledinmi cnm...
ekledim canım esen elbir baydur ben
o tesettürlü olan senmisin... ya ne kadar güzelsin maşallah... rabbim nazardan korusun inş...
teşekkür ederim canımm :)) ewet benim o şişko :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?