2011 Nisan Anneleri

günaydın annelerrr bizde geldikk kızımla gece yatarken yine kızma iyi geceler nutuğu attım,maşallah zeki kızım da uyudu bütün gece doğunca acısını çıkartıcak sanırım neyse yeni face grubumuz da hayırlı olsun,hazır bugün eşim evdeyken yatak odasını değiştirmem lazım,beşik koymaya yerim yok,yeni düzenleme yapılcak,ara ara gelip muhabbete bakarım,çok öptük hepinizi

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın tatlımmmm
offf o yatak odası değişikliği banada lazım izne çıkıym kocaya yaptırıcam
akıllı kızınada maşallah dua ette doğduktan sonra laf dinlesin

günaydın annelere bakıyorum herkesde bi temizlik yapma bişiler yerleştirme teleşı var allah yardımcımız olsun cünkü aynısı bendede var evi toparlıyorum bugün yrnda temizlik yapılıcak p.ertside allahın izniyle taşınıcaz kızlar dualarınızı bekliyorum umarım bebşime bişi olmadan sıkıntı yaşamadan şu önümüzdeki bi haftayıda atlatırız

Günaydın taşınma işi zordur ,Allah kolaylık versin.Bebişler telaş getirdi bize,inşallah onlar gelene kadar tamamlarız işlerimizi.Bende de boya düzenleme var ama niyeyse pek bi rahatım

teyzoşları ogluşumun hastane cıkışını aldık cok tatlı bişi kendimede 2 tane pijama takımı aldım onlarda cok şeker hastane cıkışını 30 aldım sizin oralarda fiyatlar ne kadar bilmiyorum pjama takımlarıda 15 tldi teki gaziantepteki en iyi magza aldıgım yer sizin oralarda nasıl fiyatlar sizce uygunmu almışım

Günaydın taşınma işi zordur ,Allah kolaylık versin.Bebişler telaş getirdi bize,inşallah onlar gelene kadar tamamlarız işlerimizi.Bende de boya düzenleme var ama niyeyse pek bi rahatım

tşkler cnm ya haklısın bu bebişler pek bi telaşlı umarım dogduklarında sakin uslu birer berbiş olurlar yoksa vay halimize

Valla hastane çıkışınıda pijama takımlarınıda çok uyguna almışsın.Burda ucuzuda var pahalısıda ama aldığın ürün kaliteliyse çok iyi almışsın.

ay tatlım allah sabır wersin valla ya inş korktgun kadr kötü olmaz
sağol canım inşallah
allah sabır versin canım,bende doğumdan sonra kayınvalıdemde kalıcam bı süre bakalım kim kimi boğazlıycak
ay canım ya zor işimiz zor valla Allah kolaylık versin hepimize
ay haklısın canm aaslnda zamn gectkçe kafada karşyr bz %75 yaklaştk isme inci olacak galba
aaa inci ye mi döndünüz. ya ben bile hala bir isim duyduğumda acaba diyorum. aslında şekerleri bile hazır kızımın ECE yazdırdık vazgeçmeyeyim diye
geçmiş olsun tatlım,Allah saklasın,dikkat et kendine. hata bizde bacım bilmiyoruz naz yapmayı halbuki senin karnın burnunda bırak millet sana hizmet etsin ama nerde durmazki içimizdeki geyşa ruhu sen yinede dikkat et
Allah yardımcın olsun,ben yaşadım çok zor..

sağol canım amiiiiinn

ayy cnm çok geçmiş olsun rabbim korumuş.aman dikkat et girme kalabalık ortamlara nazara inanırım bende.başından bişiler çevirde ver cnm.

günaydın kızlarr...
gece fırtınadan uyuyamadık kızımda korktu durdu içimde sabahta erkenden uyandık uykusuzluk hat safhada anlayacağınız.üstelik bugün birde okuldan arkadaşlar oturmaya çağırmıştı of bu kafa ile bakalım nasıl gitcem...
sizler nasılsınız???

günaydın kızlarr
oğluşumla kalktık kahvaltımızı yapıyoruz bide teyzoşlarımıza bakalım dedik.
nasılsınız?

Günaydııın herkese:80:

Vakit ilerledikçe herkeste aynı telaş başladı. Yıkama, yerleştirme ütü işleri..

Canım kendini fazla yorma, yavaş yavaş yerleştir evini, mümkünse eşten dosttan yardım al. Allah kolaylık versin canım.

günaydın cnm
fırtınadan bende çok korkarım hemen kocişe derim sıkı sıkı sarıl bana diye.
kaçta gidiceksin arkadaşına biraz yat uyu istersen gidene kadar.dinlenmiş olursun cnm.

Valla hastane çıkışınıda pijama takımlarınıda çok uyguna almışsın.Burda ucuzuda var pahalısıda ama aldığın ürün kaliteliyse çok iyi almışsın.

dedigim gibi gaziantepin en iyi magzası vişne markalı ürünler satıyo babamız zaten zor begeniyo yok tenine degicek kaliteli olmalı diye tutturmuşdu bunuda görünce hem kendisini hemde kalitesini begendi markası bebeto bildigim kadarıyla iyi bi marka dimi

Günaydın canım,siz nerde oturuyorsunuz ki bu kadar fırtına vardı böyle.İstanbulda hava güzel,öyle fırtınalık hava yok.Arkadaşlarına gidene kadar kızınla bi güzellik uykusuna yatın siz dinlenirsiniz

tşkler cnm ya saol valla herkesi cagırdım artık istiyenin bi yüzü kara vermeyen zenci olsun dimi ya ne güzel bişi kk kadeş gibi olduk hepimiz:81:

günaydın güzel annelerrrr:92: :92:
herkese güzel bir haftasonu diliyorum...
Nasılsınız bugün?
Dün işe gelemedim, başım ağrıyordu, bir de kuyruk sokumumum tam ağrıyordu, resmen yürüyemiyordum..
Ama bugün iyiyim çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…