- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #41.901
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın annelerrr bizde geldikk kızımlagece yatarken yine kızma iyi geceler nutuğu attım,maşallah zeki kızım da uyudu bütün gece doğunca acısını çıkartıcak sanırım neyse yeni face grubumuz da hayırlı olsun,hazır bugün eşim evdeyken yatak odasını değiştirmem lazım,beşik koymaya yerim yok,yeni düzenleme yapılcak,ara ara gelip muhabbete bakarım,çok öptük hepinizi
günaydın annelere bakıyorum herkesde bi temizlik yapma bişiler yerleştirme teleşı var allah yardımcımız olsun cünkü aynısı bendede var evi toparlıyorum bugün yrnda temizlik yapılıcak p.ertside allahın izniyle taşınıcaz kızlar dualarınızı bekliyorum umarım bebşime bişi olmadan sıkıntı yaşamadan şu önümüzdeki bi haftayıda atlatırız
Günaydın taşınma işi zordur ,Allah kolaylık versin.Bebişler telaş getirdi bize,inşallah onlar gelene kadar tamamlarız işlerimizi.Bende de boya düzenleme var ama niyeyse pek bi rahatım
teyzoşları ogluşumun hastane cıkışını aldık cok tatlı bişi kendimede 2 tane pijama takımı aldım onlarda cok şeker hastane cıkışını 30 aldım sizin oralarda fiyatlar ne kadar bilmiyorum pjama takımlarıda 15 tldi teki gaziantepteki en iyi magza aldıgım yer sizin oralarda nasıl fiyatlar sizce uygunmu almışım
sağol canım inşallah
ay tatlım allah sabır wersin valla ya inş korktgun kadr kötü olmaz
ay canım ya zor işimiz zor valla Allah kolaylık versin hepimizeallah sabır versin canım,bende doğumdan sonra kayınvalıdemde kalıcam bı süre bakalım kim kimi boğazlıycak
aaa inci ye mi döndünüz. ya ben bile hala bir isim duyduğumda acaba diyorum. aslında şekerleri bile hazır kızımın ECE yazdırdık vazgeçmeyeyim diyeay haklısın canm aaslnda zamn gectkçe kafada karşyr bz %75 yaklaştk isme inci olacak galba
geçmiş olsun tatlım,Allah saklasın,dikkat et kendine. hata bizde bacım bilmiyoruz naz yapmayı halbuki senin karnın burnunda bırak millet sana hizmet etsin ama nerde durmazki içimizdeki geyşa ruhuKızlar ne oldu bilmiyorum 2-3 gündür üstümüzde bişeyler var... Bugün kayınvalidemde sohpet vardı...herşer iyiydi taki çay demlenene kadar...çayı demledik.. Servis yapıldı..ortalıkta çok dolandım çok salındım sanırım...herkes nazar dedi..gelen giden okudu... Neyse 2 demlik demledik...arkadaki çayı alim derken öndeki çaydanlık Yamuktu demi.. çay yanmasın die...bi çarptım.. Dem karnıma döküldü... O anda geri çekildim ve panik yapmamaya heycanlanmamaya çalıştım..allahtan elbisem kalındı elbiseydi bide..o tuttu suyu ve hemen göbeğimden çektim... Hafif yandı ama çok derin değil..verilmiş sadakamız varmış.çünkü dem döküldü suyu dökülmedi... Eğer diğer türlü olsaydı düşünemiyorum bile..hemen soğuk su tutuldu özel evde yapılan krem sürüldü vs... çok şükür bi sorun yok ama herkes bi panik oldu... Vs Of ya..bi daha bitti... Kalabalığa girmicem 30 kişiydi çünkü... Haliyle dolandım vs...ne bilim ya kızlar dicek çok söz var ama öyle işte
Allah yardımcın olsun,ben yaşadım çok zor..
Kızlar ne oldu bilmiyorum 2-3 gündür üstümüzde bişeyler var... Bugün kayınvalidemde sohpet vardı...herşer iyiydi taki çay demlenene kadar...çayı demledik.. Servis yapıldı..ortalıkta çok dolandım çok salındım sanırım...herkes nazar dedi..gelen giden okudu... Neyse 2 demlik demledik...arkadaki çayı alim derken öndeki çaydanlık Yamuktu demi.. çay yanmasın die...bi çarptım.. Dem karnıma döküldü... O anda geri çekildim ve panik yapmamaya heycanlanmamaya çalıştım..allahtan elbisem kalındı elbiseydi bide..o tuttu suyu ve hemen göbeğimden çektim... Hafif yandı ama çok derin değil..verilmiş sadakamız varmış.çünkü dem döküldü suyu dökülmedi... Eğer diğer türlü olsaydı düşünemiyorum bile..hemen soğuk su tutuldu özel evde yapılan krem sürüldü vs... çok şükür bi sorun yok ama herkes bi panik oldu... Vs Of ya..bi daha bitti... Kalabalığa girmicem 30 kişiydi çünkü... Haliyle dolandım vs...ne bilim ya kızlar dicek çok söz var ama öyle işte
günaydın annelere bakıyorum herkesde bi temizlik yapma bişiler yerleştirme teleşı var allah yardımcımız olsun cünkü aynısı bendede var evi toparlıyorum bugün yrnda temizlik yapılıcak p.ertside allahın izniyle taşınıcaz kızlar dualarınızı bekliyorum umarım bebşime bişi olmadan sıkıntı yaşamadan şu önümüzdeki bi haftayıda atlatırız
günaydın kızlarr...
gece fırtınadan uyuyamadık kızımda korktu durdu içimde sabahta erkenden uyandık uykusuzluk hat safhada anlayacağınız.üstelik bugün birde okuldan arkadaşlar oturmaya çağırmıştı of bu kafa ile bakalım nasıl gitcem...
sizler nasılsınız???
Günaydııın herkese:80:
Vakit ilerledikçe herkeste aynı telaş başladı. Yıkama, yerleştirme ütü işleri..
Canım kendini fazla yorma, yavaş yavaş yerleştir evini, mümkünse eşten dosttan yardım al. Allah kolaylık versin canım.
Valla hastane çıkışınıda pijama takımlarınıda çok uyguna almışsın.Burda ucuzuda var pahalısıda ama aldığın ürün kaliteliyse çok iyi almışsın.
günaydın kızlarr
oğluşumla kalktık kahvaltımızı yapıyoruz bide teyzoşlarımıza bakalım dedik.
nasılsınız?
günaydın kızlarr...
gece fırtınadan uyuyamadık kızımda korktu durdu içimde sabahta erkenden uyandık uykusuzluk hat safhada anlayacağınız.üstelik bugün birde okuldan arkadaşlar oturmaya çağırmıştı of bu kafa ile bakalım nasıl gitcem...
sizler nasılsınız???
Yeriz biz senin yakışıklı oğluşunuGünaydınn canım
Günaydııın herkese:80:
Vakit ilerledikçe herkeste aynı telaş başladı. Yıkama, yerleştirme ütü işleri..
Canım kendini fazla yorma, yavaş yavaş yerleştir evini, mümkünse eşten dosttan yardım al. Allah kolaylık versin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?