- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #41.881
nerde oturuyosun..benim senin gibi güzel arkadaşım olmadı..arkadaşım olurmusun
ay canım çok alemsin istanbuldayım fatihteolurum tabii o tesettürlüde sen misin canım bu arada çizelgeyi yanlış yapmışım onunla uğraşıyordum..
evet benim cnm..kalmış orada..kociş koydurmuyokaçıracaklar beni sanki..oh fatihtesin demek...ay bi zayıflim oğlumla güzel bi alışverişe gelicem fatihe ben beşiktaştayım cnm yakın sayılırız..
gayet güzelsin sendeewet yakınız cidden bende zayıflarsam beraber çıkarız alışverişe inşallah
kızlar buraya mı kaçtınız:)
dünü$ sen yokkende yaziliyo facede haberin olsun acik olup olmaman fark etmiyobilgine canim
inş cnm bu arada ufak çaplı araştırmam sonucu düğünüm çamlıcada oldu benim.. semazen geldi düğünüme sendede vardı sanırım
kapatınca konuşabiliyomusunuz cnm facede
kızlar bişey sorcam ben 30+5 de giiitim ya doktora 3 hafta sonra gel dedi sonra 2 haftaya düşürcekmiş,bu haftada gidipte nst ye veya başka bişeye giren varmı?tahli,lde yapmadı.sezeryan olursa 15-16 nisan gibi alırız dedi.oda ben bidahaki gittiğimde kalp doktoruna agörünecem kalp kapakçığında biraz açıklık varda hamilelikte sıkıntı yaratmaz demişti am çok çarpıntım oluyor,napzım yüksek atıyor,normal doğuma engel olurmu diye görüşecez,çatı muyaenesi olan varmı?
Kızlar ne oldu bilmiyorum 2-3 gündür üstümüzde bişeyler var... Bugün kayınvalidemde sohpet vardı...herşer iyiydi taki çay demlenene kadar...çayı demledik.. Servis yapıldı..ortalıkta çok dolandım çok salındım sanırım...herkes nazar dedi..gelen giden okudu... Neyse 2 demlik demledik...arkadaki çayı alim derken öndeki çaydanlık Yamuktu demi.. çay yanmasın die...bi çarptım.. Dem karnıma döküldü... O anda geri çekildim ve panik yapmamaya heycanlanmamaya çalıştım..allahtan elbisem kalındı elbiseydi bide..o tuttu suyu ve hemen göbeğimden çektim... Hafif yandı ama çok derin değil..verilmiş sadakamız varmış.çünkü dem döküldü suyu dökülmedi... Eğer diğer türlü olsaydı düşünemiyorum bile..hemen soğuk su tutuldu özel evde yapılan krem sürüldü vs... çok şükür bi sorun yok ama herkes bi panik oldu... Vs Of ya..bi daha bitti... Kalabalığa girmicem 30 kişiydi çünkü... Haliyle dolandım vs...ne bilim ya kızlar dicek çok söz var ama öyle işte
şekerim kullandığın ilaç çarpıntı yapmıyor mu
Çarpıntıda yapıyor,nefes darlığı da..Doktorum bu kontrolde günde iki taneye çıkaracağım dedi..Bir kere çok kasılmam ve ağrım vardı mecbur iki tane attım ama baş ağrısından lödüm..:2:
Sende mi kullanıyorsun?
ben bi gün hastanede kaldım kasılmalar yüzünden orada 3 tane içirdiler ama o gün bu gündür az az çarpıntım oluyo belki de troid bezinden dir tam ben de anlamadım ne yapıyo
Günaydın hanımlar bende varım:)
Günaydın kızlar...
günaydın kıslar:2:
mobilyalarımız geldi bayıldım bayıldım sürekli gidip gidip baktım akşam insallah kokusu çabuk çıkar ne zaman yerlestirmeye başlasam acaba
bu çarpıntı olayı ben de var doğum öncesi bir kalp doktoruna görünmeyi düşünüyorum
şekerim geçmiş olsun önce bıçak olayı sonra bu aman diyim kalabalığa girme ben de bi nişana gittim hasta oldum bi daha son dedim kendi kendime kayınvalidem oku oku gözleri yaşardı esnemekten
ben bi gün hastanede kaldım kasılmalar yüzünden orada 3 tane içirdiler ama o gün bu gündür az az çarpıntım oluyo belki de troid bezinden dir tam ben de anlamadım ne yapıyo
günaydın kıslar:2:
mobilyalarımız geldi bayıldım bayıldım sürekli gidip gidip baktım akşam insallah kokusu çabuk çıkar ne zaman yerlestirmeye başlasam acaba
Ay ay ayyyy hayırlı olsun canımm...Güle güle uyusun minnoşun odasında... Resimleri koymayı unutma sakın...
keja sadece sen varsın günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?