2011 Nisan Anneleri

Canım çok kaliteli olmasına gerek yok zaten,hastanede kan falan oluyormuş.O yüzden iyi yapmışsın güle güle giy cicilerini,resimlerinide çek bizde görelim.Ben pijama gecelik-sabahlık takımını 135 tl aldım.

baya pahalıymış ama ben sabahlık takımı almadım canımsın ya benim sabahlık takımı bi tane var gerk yok diye düşündüm inşl. eklerimde nasıl eklenceni bilmiyorum şimdi evi taşıdıktan snr neti cektirmemeizde baya sürer sanırım ama annelere gittikce girer yazarım sizlere daha snr yine grşrz bizim cıkmamız lazım annemler geliyolar yardıma herkese güzel hafta sonları:80:

geçmiş olsun tatlım ben de kendi kendime acaba ayça hastaneye gidecem dedi de ben mi kaçırdım diyordum hoşgeldin

Günaydınnn şekerim

Güle güle canım,iyi hafta sonları

günaydın cnm
geçmiş olsun aman dikkat et kendine.
biz oğluşumla iyiyiz birazdan öksürüğüm ve kaburga ağrım için tekrar kontrole gidicez.

geçmiş olsun tatlım ben de kendi kendime acaba ayça hastaneye gidecem dedi de ben mi kaçırdım diyordum hoşgeldin
Sağol canım çarşamba günü gidicem doktora inşallah az kaldı
Geçmişi biraz okudum, Dorti den haber gelmiş, hastanede yatmış demek, inşallah iyidir şimdi..
Face sayfamız oluşmuş, Esra ya istek yolladım bakalım, beni de aranıza alın diye

günaydın cnm
geçmiş olsun aman dikkat et kendine.
biz oğluşumla iyiyiz birazdan öksürüğüm ve kaburga ağrım için tekrar kontrole gidicez.
Sağol canım, sen de dikkat et kendinee kontrolden güzel haberlerle gel buraya
Günaydınnn şekerim
Günaydın canımmm, naber??
Hazır pijama dan konu açılmışken ayça aldın mı sen
canım ben 2 gecelik aldım, 1 i krem rengi, 1 i pembe.. Krem renginin sabahlığı da var.. Bunları hastanede giyicem. Sezeryan da pijama giydirmiyorlar diye duydum.. Sonra alışverişe çıkmam zor olur diye 1 de evde giymek için pijama takımı aldım.. O da pembe :103: ben aldığım zaman sana yazmıştım aslında ama arada kaynadı demekki, karşıyaka çarşıda bir mağaza indirime girmişti.. Sabahlık + gecelik 65 Tl. idi.
Günaydın kızlar

Nasılsınız?
Yaaa ben artık kızımı görmek istiyorum 6 hafta oldu yaa :84:
Sinir oldum.

Günaydın canımmm.. senin doktor şehir dışına çıktı diye ertelenmişti di mi randevu?? e gelmedi hala bu doktor?? ne zaman canım randevun?? :97:

Günaydın canımmm.. senin doktor şehir dışına çıktı diye ertelenmişti di mi randevu?? e gelmedi hala bu doktor?? ne zaman canım randevun?? :97:

Evet canım.
Bir hafta o gelmedi.
Zaten kadın doymuş artık.
Sadece 12-14 saatleri arasında çalışıyor.
O da her zaman bize uymuyor işte.
Okul açılınca hafta içi ben gidemedim, bugün için de randevu alamadım.
Biraz durayım tekrar arayacağım.

canım ben 2 gecelik aldım, 1 i krem rengi, 1 i pembe.. Krem renginin sabahlığı da var.. Bunları hastanede giyicem. Sezeryan da pijama giydirmiyorlar diye duydum.. Sonra alışverişe çıkmam zor olur diye 1 de evde giymek için pijama takımı aldım.. O da pembe :103: ben aldığım zaman sana yazmıştım aslında ama arada kaynadı demekki, karşıyaka çarşıda bir mağaza indirime girmişti.. Sabahlık + gecelik 65 Tl. idi.

BEN DE DÜN PRİNÇ SENTER İÇİNDE RELAX MODE VAR ORADAN ALT UST ALDIM FİYATI COK UYGUN DU 24 TL SABAHLIKLAR 20 TL Dİ HABER VEREYİM İSTEDİM DAHA ONCE DEN BİR PİŞAMA TAKIMI VE BİR DE SABAHLIKLI TAKIM ALMISTIM KESKE ALMASAYMISIM BUNLAR DAHA GÜZELLL

kızlar ben çıkıyım hazırlanıp çıkmam gerek saat 1 de doktorda randevum.
ordanda eşimin iş yerine geçicem bugün fuara gidicez inşallah.
öpüyorum hepinizi

vay be doktora bak, 2 saat mi çalışıyooo
inşallah ayarlarsın canım ya, insan özlüyo hemen bebişiniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…