- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #41.941
kızlar ben çıkıyım hazırlanıp çıkmam gerek saat 1 de doktorda randevum.
ordanda eşimin iş yerine geçicem bugün fuara gidicez inşallah.
öpüyorum hepinizi
canım ben 2 gecelik aldım, 1 i krem rengi, 1 i pembe.. Krem renginin sabahlığı da var.. Bunları hastanede giyicem. Sezeryan da pijama giydirmiyorlar diye duydum.. Sonra alışverişe çıkmam zor olur diye 1 de evde giymek için pijama takımı aldım.. O da pembe :103: ben aldığım zaman sana yazmıştım aslında ama arada kaynadı demekki, karşıyaka çarşıda bir mağaza indirime girmişti.. Sabahlık + gecelik 65 Tl. idi.
BEN DE DÜN PRİNÇ SENTER İÇİNDE RELAX MODE VAR ORADAN ALT UST ALDIM FİYATI COK UYGUN DU 24 TL SABAHLIKLAR 20 TL Dİ HABER VEREYİM İSTEDİM DAHA ONCE DEN BİR PİŞAMA TAKIMI VE BİR DE SABAHLIKLI TAKIM ALMISTIM KESKE ALMASAYMISIM BUNLAR DAHA GÜZELLL
babybaby86anam facede 8 defa aynı iletiyi nasıl paylaştın.sil sil bitmedi
Yaaa herkez temizlik yapıyo bende yapmak istiyom
Günaydın kızlarrNasılsınız ayyy bugün içimde değişik bir sevinç var neden bilmiyorum ama
Ben de daha ne gecelik aldım ne de pijama bakalım öğlden sonra çarşıya gideceğiz inş hallederim.Kızlar yaaa bişey sorcam size;
1)Ateş ölçer ne marka ve nasıl aldınız?(Klasik-kulaktan ölçen-alından ölçen)
2)Banyo termometresi dedikleri şeyi nasıl bişey aldınız?
3)Tırnak makasını set halinde mi aldınız?
4)Bebek deterjanı hangi marka aldınız ben de alıp yıkayayım diyorum bi yandan bebişin kıyafetlerini...
Tşkler:13:
Yaaa herkez temizlik yapıyo bende yapmak istiyom
ben artık alyansımı takamıyorummm
Ellerim, parmaklarım şiştiiii
Siz yüzük takabiliyomusunuz??
Günaydın kızlarrNasılsınız ayyy bugün içimde değişik bir sevinç var neden bilmiyorum ama
Ben de daha ne gecelik aldım ne de pijama bakalım öğlden sonra çarşıya gideceğiz inş hallederim.Kızlar yaaa bişey sorcam size;
4)Bebek deterjanı hangi marka aldınız ben de alıp yıkayayım diyorum bi yandan bebişin kıyafetlerini...
allahım mutluluğunu bozmasın tatlımmmmgünaydın kızlarrnasılsınız ayyy bugün içimde değişik bir sevinç var neden bilmiyorum ama
Ben de daha ne gecelik aldım ne de pijama bakalım öğlden sonra çarşıya gideceğiz inş hallederim.kızlar yaaa bişey sorcam size;
1)ateş ölçer ne marka ve nasıl aldınız?(klasik-kulaktan ölçen-alından ölçen)
2)banyo termometresi dedikleri şeyi nasıl bişey aldınız?
3)tırnak makasını set halinde mi aldınız?
4)bebek deterjanı hangi marka aldınız ben de alıp yıkayayım diyorum bi yandan bebişin kıyafetlerini...
ay evde olsam yapıcam ama ben çalışıyom bugünnnnnn :44: :44: :44:didemcim valla temizlik zorla olmuyor yaaa hadi diyorum ben de kendime ama içimden gelmeyince zoraki yapıyorum.boşverrrrr sen de başka bi gün yaparsın ne zorluyon kendini
alyansımdan başka bişey takamıyorum bende tektaşlarım filan gelmiyo alyansımda biraz bolduda o sayede geliyoben artık alyansımı takamıyorummm
Ellerim, parmaklarım şiştiiii
Siz yüzük takabiliyomusunuz??
sende yap hayatım,napıcaksın hafta sonu otur temizlik yap
Canım şu an takabiliyorum ama son aylarda artık takılmıyor elin ayağın şişiyor deniyor.Dün mesela akşam arkadaşlardan dönüyorduk ayaklarım o kadar şişmiş ki spor ayakkabım çok rahat olmasına rağmen çok sıktı acıttıben artık alyansımı takamıyorummm
ellerim, parmaklarım şiştiiii
siz yüzük takabiliyomusunuz??
Sağol tatlımGünaydın.
Ateş ölçeri arzumun klasik koltuk ya da ağızdan ölçülenden aldım.
Tırnak makası daha uygun göründüğü için set olanından aldım.
Banyo termımetresine gerek görmedim.
Deterjanda hacışakir sabun tozu
Teşekkürler canım:13:Günaydın canım,
ateşölçer chicco koltuk altı aldım
banyo termometresi almadım onun yerine oda termometresi aldım
tırnak makasını sadece makas olarak aldım
bebek deterjanı almadım daha ama hacışakir alıcaz galiba herkes hacışakir aldı.
Günaydın canımmm..maşallah sevincin böyle devammm etsinn
Ateş ölçer Wevell in alından ölçerini almıştım, ama çok araştırma yapmadan almış oldum..bilinçli bir seçim olmadı..:26:
Banyo termometresi almadım, annemlerden su sıcaklığını ayarlamayı öğrenirim diyorum..eski usul...
Tırnak masası, normal makas şeklinde ucu ama yuvarlak aldım.. set değil, sette neler var, almak lazım mı ben de bilmiyorum :26:
Bebek deterjanı, Hacışakir toz sabun aldım. Makinada yıkama için olanından..
Boşver gezme fikri daha güzelmiş,gez gel bakalım neler göreceksin neler varmışallahım mutluluğunu bozmasın tatlımmmm
ateş ölçerin markasını hatırlamıyorum ama kulaktan ölçenlerden aldım banyo termometresi nuk aldık ördek şeklinde hem oyuncak hem termometre tırnak makası seti bebedor aldım deterjanda dalin sıvı alcam kuzum
ay evde olsam yapıcam ama ben çalışıyom bugünnnnnn :44: :44: :44:
alyansımdan başka bişey takamıyorum bende tektaşlarım filan gelmiyo alyansımda biraz bolduda o sayede geliyo
nasıl yapıymmm akşam azcık yaparım ama yarın gezcem kocişle fuara gidicez sonra halı almaya gidicez bi sürü iş var
ben de takamıyorum tatlım ayy ben sana yine bişey sorayım dün bebişin mobilyaları geldi sen de yaptırmıstın kokusu kaç günde cıkar acaba camı hava yağmurlu diye yarım actım haftaya hemen yerlestirmek istiyorum
boşver gezme fikri daha güzelmiş,gez gel bakalım neler göreceksin neler varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?