2011 Nisan Anneleri

Güzel günlerde kullan canımmm
fiyatlar süpermiş ben de almasaydım bakardım :97:

Günaydın kızlarrNasılsınız ayyy bugün içimde değişik bir sevinç var neden bilmiyorum ama
Ben de daha ne gecelik aldım ne de pijama bakalım öğlden sonra çarşıya gideceğiz inş hallederim.Kızlar yaaa bişey sorcam size;
1)Ateş ölçer ne marka ve nasıl aldınız?(Klasik-kulaktan ölçen-alından ölçen)
2)Banyo termometresi dedikleri şeyi nasıl bişey aldınız?
3)Tırnak makasını set halinde mi aldınız?
4)Bebek deterjanı hangi marka aldınız ben de alıp yıkayayım diyorum bi yandan bebişin kıyafetlerini...
Tşkler:13:

Günaydın.
Ateş ölçeri arzumun klasik koltuk ya da ağızdan ölçülenden aldım.
Tırnak makası daha uygun göründüğü için set olanından aldım.
Banyo termımetresine gerek görmedim.
Deterjanda hacışakir sabun tozu

ben artık alyansımı takamıyorummm
Ellerim, parmaklarım şiştiiii

Siz yüzük takabiliyomusunuz??

ben de takamıyorum tatlım ayy ben sana yine bişey sorayım dün bebişin mobilyaları geldi sen de yaptırmıstın kokusu kaç günde cıkar acaba camı hava yağmurlu diye yarım actım haftaya hemen yerlestirmek istiyorum

Günaydın canım,
ateşölçer chicco koltuk altı aldım
banyo termometresi almadım onun yerine oda termometresi aldım
tırnak makasını sadece makas olarak aldım
bebek deterjanı almadım daha ama hacışakir alıcaz galiba herkes hacışakir aldı.

Günaydın canımmm..maşallah sevincin böyle devammm etsinn
Ateş ölçer Wevell in alından ölçerini almıştım, ama çok araştırma yapmadan almış oldum..bilinçli bir seçim olmadı..:26:
Banyo termometresi almadım, annemlerden su sıcaklığını ayarlamayı öğrenirim diyorum.. eski usul...
Tırnak masası, normal makas şeklinde ucu ama yuvarlak aldım.. set değil, sette neler var, almak lazım mı ben de bilmiyorum :26:
Bebek deterjanı, Hacışakir toz sabun aldım. Makinada yıkama için olanından..

allahım mutluluğunu bozmasın tatlımmmm
ateş ölçerin markasını hatırlamıyorum ama kulaktan ölçenlerden aldım banyo termometresi nuk aldık ördek şeklinde hem oyuncak hem termometre tırnak makası seti bebedor aldım deterjanda dalin sıvı alcam kuzum

didemcim valla temizlik zorla olmuyor yaaa hadi diyorum ben de kendime ama içimden gelmeyince zoraki yapıyorum.boşverrrrr sen de başka bi gün yaparsın ne zorluyon kendini
ay evde olsam yapıcam ama ben çalışıyom bugünnnnnn :44: :44: :44:

Ellerim, parmaklarım şiştiiii

Siz yüzük takabiliyomusunuz??
alyansımdan başka bişey takamıyorum bende tektaşlarım filan gelmiyo alyansımda biraz bolduda o sayede geliyo

sende yap hayatım,napıcaksın hafta sonu otur temizlik yap

nasıl yapıymmm akşam azcık yaparım ama yarın gezcem kocişle fuara gidicez sonra halı almaya gidicez bi sürü iş var

ellerim, parmaklarım şiştiiii

siz yüzük takabiliyomusunuz??
Canım şu an takabiliyorum ama son aylarda artık takılmıyor elin ayağın şişiyor deniyor.Dün mesela akşam arkadaşlardan dönüyorduk ayaklarım o kadar şişmiş ki spor ayakkabım çok rahat olmasına rağmen çok sıktı acıttı

Sağol tatlım

Teşekkürler canım:13:

Amin canım inş
Dediğin gibi banyo termometresi gereksiz gibi de mi yaaaaO zaman ben de hacışakir toz sabun alayım bari.Bi arkadaşım dalan roxy çok iyi demişti ama arada kaldım:26:

ben ateş ölçeri pek tanınmış bir marka olmayan bişi aldım koltuk altından ölçüyo
banyo termometresini daha almadım ama hem su hemde oda ölçeni bir olandan alıcam
tırnak makasınıda tek alırım heralde
deterjanıda dalan roxy aldım çok beğendim çok güzel kokuyor...çok memnun kaldım hem doğal yapılmış...

Son düzenleme:
Boşver gezme fikri daha güzelmiş,gez gel bakalım neler göreceksin neler varmış

canım ben de odanın camını çok yağmurlu olmadığı sürece hep yarım açık bırakıyorum,mobilyaların çekmecelerini, kapaklarını da açık bıraktım, hava alsın diye... fırsat buldukça da nemli bezle siliyorum..
2 haftada filan çıktı koku.. ben Mart başında izne ayrılınca yerleştiricem inşallah..:97:

kızlar bende de netten parkyatağa sunger sipariş vermiştim havlu kılıftan yıkanabılıyor ama 5 cm kalınlığı şimdilik iyide ilerde ince gelirmi bilmem.siz de bu tarz bi süngermi aldınız ...

boşver gezme fikri daha güzelmiş,gez gel bakalım neler göreceksin neler varmış

dimiiii
ay kocayı kandırdım antreyle mutfağa yeni halı aldırıyommm avcılarda bi mağaza acayip indirim yapmış dün gittim beğendim bi gidip ödemek kaldı oda kocişin işi bide kendime çamaşır filan alcam doğum sonrası için bide spor ayakkabı alcam oooo keyifli bi haftasonu olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…