2011 Nisan Anneleri

kızlar bende de netten parkyatağa sunger sipariş vermiştim havlu kılıftan yıkanabılıyor ama 5 cm kalınlığı şimdilik iyide ilerde ince gelirmi bilmem.siz de bu tarz bi süngermi aldınız ...

bende o süngerlerden aldım tatlım ama ekstradan üzerine yün minder yaptırdım anneme süngerin kalınlığında
yün daha sağlıklı geliyo bana o yüzden yün koyucam üstüne

Oh alış veriş yapmak gibisi var mı insanı çok rahatlatıyor

kızlar bende de netten parkyatağa sunger sipariş vermiştim havlu kılıftan yıkanabılıyor ama 5 cm kalınlığı şimdilik iyide ilerde ince gelirmi bilmem.siz de bu tarz bi süngermi aldınız ...

5 cm çok ince yaa.
Biraz da çökerse hiç rahat edemez bebiş.
Üzerine yatak yaptır bence.

Son düzenleme:
oh alış veriş yapmak gibisi var mı Insanı çok rahatlatıyor

dimiiii bugün gidiym azcık temizlik yapıym akşam yarına iş kalmasın yarında gezerim bol bol
ya kızlar koltuklarım beyaz benim pike örtüler yaptırmak istiyorum üzerine sizce nasıl olur bi arkadaş yaptırmış çok hoşuma gitti artık uğraşamıyorum o beyaz koltuklarla

Örtü benim hoşuma gitmiyor.
Önce özene bezene mobilya seçip alıyorsun sonra da onun üstünü kapatıyorsun.
Temizliği zor oluyor ama ben örtüsüz kullanmayı tercih ederim.
Benim de salon takımım krem rengi.
Bize çatkapı gelen olmaz pek.
Bazen is olmasın diye çarşaf örtüyorum ama kalıcı örtü yaptırmam.

5 cm çok ince yaa.
Biraz da çökerse hiç rahat edemez bebiş.
Üzerine yatak yaptır bence.

valla ince ama çökcek gibi yumusak değil ama artık bakıcam bişiler bıraz kullanırız böle olmassa şimdi eşim yatak aldık ya daha ne yatağı der bıraz kullansında bebiş öle bakcaz nabalım...

bende sevmiyorum ama artık uğraşamıyorum yaaa

kizlar banyo termometresinin gereksiz oldugunu yazmissiniz bir kaciniz.suyun 37derece de sicakligini nasil ayarliycaksiniz.ben hala kullaniyorum oglumda 3 yasina geldi. tavsiye ederim tabi son karar yinede sizin..

Canım ben önce Sunny Baby den 70*110 almıştım , çok büyük geldi, onu bu modelle değiştirdik..
60*120 cm di bu sanırım. bizim ev için daha uygun oldu bu model, 3 aşağı 5 yukarı tüm park yataklar birbirine benziyor özellikleri itibariyle..:103:

anlıyorum canlarım bende büyük modeli olsun istedim 3 yasına kadar falan kullanmak niyetindeyim henuz net bir fikir oluşmadı hala araştıtıyorum cok tşkler

12225 Stork Ralyco Titreşimli + Müzikli Oyun Parkı Pembe Detay Bilgisi
--------------------------------------------------------------------------------

12225 Stork Raylco Titreşimli Müzikli Oyun Parkı Fuşya

- Işık, müzik, titreşim
- İkinci ara kat ilk 8 ay kullanım için
- Oyuncaklı Tente
- Fermuarlı oyun penceresi
- Elle Sallanma özelliği
- Alt açma ünitesi
- Özel dizayn
- 2 yıl garantili

Özellikleri :
- Üzerindeki tentesi ve farklı oyuncaklarıyla bebeğinizin yatağına alışmasında kolaylık sağlar. Ayrıca 0-6 ay dönemindeki bebeklerin algılama yeteneğinin gelişmesine katkıda bulunur.
- Üst kısımda bulunan alt açma ünitesi bebeğinizin üzerini ve altını değiştirmenizde kolaylık sağlar.
- Ürünün iç kısmı 2 kademeden oluşup üst kademesinde özellikle 0-6 ay döneminde eğilmeden bebeğinizi içerisine rahat koyabilir ve alabilirsiniz.
- Ürünün alt kademesinde ise bebeğinize hem güvenli hemde ferah bir oyun alanı imkanı sağlayabilirsiniz.
- Müzik, titreşim fonksiyonlarını kullanabileceğiniz aksesuarları bulunur.
- İsteğe göre elle sallanabilir veya sabit olarak kullanabilir.
- Bir tarafında bulunan tekerleği ve ince uzun olmasının avantajı ile evin her yerine rahatlıkla çekerek taşınabilir.
- Seyahate, misafirliğe veya kullanmadığınız zamanlarda ürünü kolayça ve kısa sürede katlayarak özel çantasına koyabilirsiniz.
- Ürünün kumaşı silinerek kolaylıkla temizlenebilir.

Ürünün İç Ölçüleri : 60 X 120 cm
Ürünün Dış Ölçüleri : 73 X 131 cm Tekerlekler dahil en geniş yerinden ölçülmüştür
Ürünün Ağırığı : 12 kg

Temizleme : Nemli Bezle Silerek Temizleyenebilir.
Garanti Süresi : 2 yıl

canim bence bu ölcüleri 3 yasina kadar kesin kullanir.oglum 3 yasina geldi ki normalden uzun 97 cm.henüz boyu bence bu yeterli senin istedigin yasa kadar..
anlıyorum canlarım bende büyük modeli olsun istedim 3 yasına kadar falan kullanmak niyetindeyim henuz net bir fikir oluşmadı hala araştıtıyorum cok tşkler

ayy cnm çok geçmiş olsun rabbim korumuş.aman dikkat et girme kalabalık ortamlara nazara inanırım bende.başından bişiler çevirde ver cnm.
:26: sağol cnm evet sadaka bol bol vermek lazım...
sağol cnm büyük kazadan döndük gerçekten...
arkadaşlar face den istek gönderemiyorum gizli yapılmış grup
cnm ekledimmi seni..istek geliyo bana ama...açarım istersen grubu... Giriş Yap | Facebook
cnm güzel bence..emin ol bütün park yatakların özellikleri vs hep aynı sadece dış görünümlerinde farklılıklar var stork ta iyi bence...güle güle kullanın
Esra hoşgeldinnn
Facebook grubuna almışsın beni de, tşk ederimm

slm cnm sizlerin sayesinde talep olmsa grup açılmış neye yarar...

mesa sağol cnm verilmiş sadakamız varmış..aman sizlerde dikkat edin...olay yanmaktan ziyade...o anda tansiyon fırlasa..heycan çok yapmış olsam vs vs... tek onlada bitmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…