- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #41.961
kızlar bende de netten parkyatağa sunger sipariş vermiştim havlu kılıftan yıkanabılıyor ama 5 cm kalınlığı şimdilik iyide ilerde ince gelirmi bilmem.siz de bu tarz bi süngermi aldınız ...
dimiiii
ay kocayı kandırdım antreyle mutfağa yeni halı aldırıyommm avcılarda bi mağaza acayip indirim yapmış dün gittim beğendim bi gidip ödemek kaldı oda kocişin işi bide kendime çamaşır filan alcam doğum sonrası için bide spor ayakkabı alcam oooo keyifli bi haftasonu olcak
kızlar bende de netten parkyatağa sunger sipariş vermiştim havlu kılıftan yıkanabılıyor ama 5 cm kalınlığı şimdilik iyide ilerde ince gelirmi bilmem.siz de bu tarz bi süngermi aldınız ...
oh alış veriş yapmak gibisi var mıInsanı çok rahatlatıyor
5 cm çok ince yaa.
Biraz da çökerse hiç rahat edemez bebiş.
Üzerine yatak yaptır bence.
örtü benim hoşuma gitmiyor.
önce özene bezene mobilya seçip alıyorsun sonra da onun üstünü kapatıyorsun.
Temizliği zor oluyor ama ben örtüsüz kullanmayı tercih ederim.
Benim de salon takımım krem rengi.
Bize çatkapı gelen olmaz pek.
Bazen is olmasın diye çarşaf örtüyorum ama kalıcı örtü yaptırmam.
kızlar bu park yataktan almak istiyorum sizce nasıl bu büyük mü küçük modelimi analyamadım sipariş vercem de yardımcı olur musunuz
12225 Stork Ralyco Titreşimli + Müzikli Oyun Parkı Pembe - Ürün Kategorileri
kızlar bu park yataktan almak istiyorum sizce nasıl bu büyük mü küçük modelimi analyamadım sipariş vercem de yardımcı olur musunuz
anlıyorum canlarım bende büyük modeli olsun istedim 3 yasına kadar falan kullanmak niyetindeyim henuz net bir fikir oluşmadı hala araştıtıyorum cok tşkler
:26: sağol cnm evet sadaka bol bol vermek lazım...ayy cnm çok geçmiş olsun rabbim korumuş.aman dikkat et girme kalabalık ortamlara nazara inanırım bende.başından bişiler çevirde ver cnm.
sağol canım inşallah
ay canım ya zor işimiz zor valla Allah kolaylık versin hepimize
aaa inci ye mi döndünüz. ya ben bile hala bir isim duyduğumda acaba diyorum. aslında şekerleri bile hazır kızımın ECE yazdırdık vazgeçmeyeyim diye
geçmiş olsun tatlım,Allah saklasın,dikkat et kendine. hata bizde bacım bilmiyoruz naz yapmayı halbuki senin karnın burnunda bırak millet sana hizmet etsin ama nerde durmazki içimizdeki geyşa ruhusen yinede dikkat et
sağol canım amiiiiinn
cnm ekledimmi seni..istek geliyo bana ama...açarım istersen grubu... Giriş Yap | Facebookarkadaşlar face den istek gönderemiyorum gizli yapılmış grup
cnm güzel bence..emin ol bütün park yatakların özellikleri vs hep aynı sadece dış görünümlerinde farklılıklar var stork ta iyi bence...güle güle kullanınkızlar bu park yataktan almak istiyorum sizce nasıl bu büyük mü küçük modelimi analyamadım sipariş vercem de yardımcı olur musunuz
Esra hoşgeldinnn
Facebook grubuna almışsın beni de, tşk ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?