- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #41.981
Giriş Yap | Facebook face gurubumuza gelin annecikler... inş bebiş resmilerimizi ordan ekleriz..kisecikler görmez... oh oh...
canım açtım sayfayı ama bilemedim
gruba tabi ol cnmyada face ismini ver eklim seni..
sağol cnm..kesinlikle kızlar bu hepimiz için geçerli... ben fazla öttüm sanırım herşeyimi paylaşıyorum az sussam yok şöyle böyle... çok iyiyim gibi... dolandım bide.. dikkat etmeli..son aylar evde geçircem artık... dikkat etmeliyim..allaha emanet..esracım ben genelde okuyup çıkanlardanım.malum 2 çocuk ve çalışma hayatı olunca pek vaktim olmuyor.geçmişi okurken yeni farkettim çok geçmiş olsun gerçekten hem bıçak olayı hem de yanma nazar olma ihtimali çok yüksek kendini oku ve okut derim.bi de kalabalığa çok girme istersen herkesin gözü nazarı farklı bilmeden istemeden geçebiliyor.kendine dikkat et canım...
tamam canım gruba tabi ol dedim beklemedeyim sanırım
kızlar selam bende yeni katılıyorum aranıza benide kabul edermisiniz
sağol cnm..kesinlikle kızlar bu hepimiz için geçerli... ben fazla öttüm sanırım herşeyimi paylaşıyorum az sussam yok şöyle böyle... çok iyiyim gibi... dolandım bide.. dikkat etmeli..son aylar evde geçircem artık... dikkat etmeliyim..allaha emanet..
handan senmisin cnm...
cnm möhim değil alışırız zamanla....ay bu face çok iyi olmuş . ama bakarkarkende bişeye kendimi gülmekten alamadım biraz zorlanacaz sanırım kim kimdi diye
handan benim canım
hoşgeldin cnm.... nedemek kabul etmek... başımızın üstünde yerin var dicem amayeterince yüklüyüz zati
nasıl gidiyo hamişlik genel bilgi verirsen sevinirim...
handan benim canım buarada hoşbulduk biz 30+2 olduk prensesim sedefimle 27 yaşındayım izmirde oturuyorum tatlım sen
kuzum sen sezarmı olcan sezaryan yani... 47 günün kalmış heycam yaptım bak
kızlar selam bende yeni katılıyorum aranıza benide kabul edermisiniz
:80:
hoşgeldin tatlım ben de izmirliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?