2011 Nisan Anneleri

aman allahım 3-4 gündür giremedim veeee acayip yazmışsınız kızlar neyse herkese çok çok selam ederim şeker annecikler

esracım ben genelde okuyup çıkanlardanım.malum 2 çocuk ve çalışma hayatı olunca pek vaktim olmuyor.geçmişi okurken yeni farkettim çok geçmiş olsun gerçekten hem bıçak olayı hem de yanma nazar olma ihtimali çok yüksek kendini oku ve okut derim.bi de kalabalığa çok girme istersen herkesin gözü nazarı farklı bilmeden istemeden geçebiliyor.kendine dikkat et canım...

sağol cnm..kesinlikle kızlar bu hepimiz için geçerli... ben fazla öttüm sanırım herşeyimi paylaşıyorum az sussam yok şöyle böyle... çok iyiyim gibi... dolandım bide.. dikkat etmeli..son aylar evde geçircem artık... dikkat etmeliyim..allaha emanet..
tamam canım gruba tabi ol dedim beklemedeyim sanırım

handan senmisin cnm...

ay bu face çok iyi olmuş . ama bakarkarkende bişeye kendimi gülmekten alamadım biraz zorlanacaz sanırım kim kimdi diye

hayır canım handan değil hacer

hoşgeldin cnm.... nedemek kabul etmek... başımızın üstünde yerin var dicem ama yeterince yüklüyüz zati
nasıl gidiyo hamişlik genel bilgi verirsen sevinirim...

handan benim canım buarada hoşbulduk biz 30+2 olduk prensesim sedefimle 27 yaşındayım izmirde oturuyorum tatlım sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…