- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #42.001
neresinden canım istersen facede yazışalım grupta
cnm eklemişmiyim.... sen isim verdin dimi bana ay karıştırırsam kızmayın olurmuesraaaaa ekledin mi canım beni?
yok canım ordaki 47 gün yanlış kısmetse 67 günüm var daha ama bakalım sezeryan düşünüyorum ben nasip tabi
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nnelerinin-yemek-gunlugu-17.html#post17742643 akşam yemeği için fikir istiyorum sizden... bu linke yazarsanız diğer arkidişler görmesin... kızala sona
SAĞOL BEBEM....yazdm yazdm yazdm
# cimcimenaz
# esrayagmur
# mesa
:79: :79: :79: :79: :79:
SAĞOL BEBEM....
HOŞGELDİN CNM... AY BEBİŞİDE YAPTIM BENİM GİBİ TEMBEL...ÇOCUKTA YENİ AÇILDI VALLAHİ 13.00 DA KALKTIM YORGUNLUKTAN..BEBİŞİM KIPIR KIPIR MAŞALLAH
Giriş Yap | Facebook 2011 nisan anneleri face sayfası kızlar...
hoşbulduk canım...
Sorma canım yaaa...benimkide şimdi açıldı...biran korkmadım değil hareket etmeyince...sonra jeton düştü...benimkinin karnı aç oldumu kıpır kıpır karnı doydumu duruyor demekki...
# cimcimenaz
# esrayagmur
# mesa
:79: :79: :79: :79: :79:
akşam çok güldürdü beni oğlum ve babası...yattık eşim sarıldı karnıma başladı 5 dk sonra oynamaya...eşim hissedince elini o bölgeye koydu be sefer durdu...adamcağız belki yarım saat durdu öyle tık yok...elini çekti 1 dk sonra yine kıpır kıpır yine koyuyor elini duruyor...nasıl hissediyor anlamıyorum banada yapıyor bunu oğlum...oyun oynuyor bizimle...
Kızlar dün eşim izinliydi gezmeye çıktık...annemin yanına uğradık annem sanki aşağıya inmiş biraz dedi...sevinsem mi korksam mı bilemedim kaldım öyle...girdiğimiz dükkanlarda veyada beni tanıyanlar marttın 17 gibi gelir diyorlar...bende gelmesin diyorum daha...çünkü nisan 20 di nisan 8 indi dahada inmesin...
Beşiğimizinde siparişini verdim artık...depodan marttın ilk haftası getirip kuracaklar...
hoşgeldin tatlım
cnm tedirgin olma inmesi iyidir malum 30 lara geldik benimde indi hafif aşşağıya ama hala yukarda diğerine nazaran demişlerdir öyle..içini ferah tut
Yemeğimi koyayım bali...Geç oldu ama çabuk pişiyor...
Herkese merhabaaaa,
Kızlar bende face grubuna katılmak için istek gönderdim, grubu kim kurdu acaba beni de ekler misiniz? Ben Ayşe Nur buarada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?