2011 Nisan Anneleri

SAĞOL BEBEM....

HOŞGELDİN CNM... AY BEBİŞİDE YAPTIM BENİM GİBİ TEMBEL...ÇOCUKTA YENİ AÇILDI VALLAHİ 13.00 DA KALKTIM YORGUNLUKTAN..BEBİŞİM KIPIR KIPIR MAŞALLAH

Hoşbulduk canım...
Sorma canım yaaa...Benimkide şimdi açıldı...Biran korkmadım değil hareket etmeyince...Sonra jeton düştü...Benimkinin karnı aç oldumu kıpır kıpır karnı doydumu duruyor demekki...

Benimkiside açken tık yok... şükür şimdi iyiyiz... Bide çocuk haklı anası çok yoruyo kendini... Bide geç kalktım...

Akşam çok güldürdü beni oğlum ve babası...Yattık eşim sarıldı karnıma başladı 5 dk sonra oynamaya...Eşim hissedince elini o bölgeye koydu be sefer durdu...Adamcağız belki yarım saat durdu öyle tık yok...Elini çekti 1 dk sonra yine kıpır kıpır yine koyuyor elini duruyor...Nasıl hissediyor anlamıyorum banada yapıyor bunu oğlum...Oyun oynuyor bizimle...

Kızlar dün eşim izinliydi gezmeye çıktık...Annemin yanına uğradık annem sanki aşağıya inmiş biraz dedi...Sevinsem mi korksam mı bilemedim kaldım öyle...Girdiğimiz dükkanlarda veyada beni tanıyanlar Marttın 17 gibi gelir diyorlar...Bende gelmesin diyorum daha...Çünkü Nisan 20 di Nisan 8 indi dahada inmesin...

Beşiğimizinde siparişini verdim artık...Depodan Marttın ilk haftası getirip kuracaklar...

cnm tedirgin olma inmesi iyidir malum 30 lara geldik benimde indi hafif aşşağıya ama hala yukarda diğerine nazaran demişlerdir öyle..içini ferah tut

prentane,ESRAesn,esrayagmur,cranberry,mesa,sultan32,WELCQME,

slm kızlar işten kaçamak yapıp size bakalım dedik nasılsınız ayy face grubunu çok merak ediyorum işte yasak girmek eve gidince ilk işim bii el atmak olacak
biz 7de çıkıcaz daha işten:2: neyse tam 1 haftamız kaldı çok şükür kızlar bu gece resmen cinnet geçirdim yaa sağa dön sola dön sabaha kadar uyumadım bebişimede kızdım durmuyor velet yerinde hele geceleri bazen korkutuyor beni şimdi çıkıcak diyorum 5te babamızıda odadan kovduk sonra sızmışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…