2011 Nisan Anneleri

selam kızlar bende bu hafta kontrole gidiyorum ğereşembe günü sağlıkla meleğimin görsem yeter bana perşembe günü 10+ 5 olacağız bakalım 2 li test için ne zaman çağıracak ? sağlıklı olsunalrda meleklerimiz başka birşey istemiyorum. bu arada bayranda benim dr uma gisden ve 35 gun önce doğum yapan biri ile tanıştım biizm doktor 15 gunde bir çağırıyormus 9 ay boyunca valla işme gelir sık kontrole gitmek zaten su anda 15 te bir gidiyorum ilk 3 ay öyle sanıyordum 9 ay boyunca öyleymiş

canm benimki ay da bir cağırıyor ama insan sabredemiyor şanslısın önceden sadece ben sabredemiyordum artık eşimde sürekli merak ediyorkaydirigubbakcemile3

canm benimki ay da bir cağırıyor ama insan sabredemiyor şanslısın önceden sadece ben sabredemiyordum artık eşimde sürekli merak ediyorkaydirigubbakcemile3

evet valla bu konuda cok iyi oldu canım bazen 15 gün bile cok geliyor şimdi bayram giirnce araya 3 hafta oldu pek heyecanlıyım bir aönce sağlıklı olrak görsem bebeğimi diye bu akşam daha önceki usg görüntülerine baktım ama baya minik orda 4 gunde bile ne çok yol katetmişiz 5. haftada

nasıl gidiyor bakalım hamilelik bayadır konuşamıyoruz ben eskiye göre daha iyiyim

aynen canım bende daha iyiye gidiyorum şükürler olsunki bulantılarım azaldı baya 10+1 iz bugun bakalım dr perşembe gunu progestanı kesecek mi kesmese bile en son gittiğimizde yani 7. haftada 1 ay daha kullanın demişti zaten 3 haftadır kullanıyorum ozaman 1 hafta 10 gun daha kullanırım sanırım
bundn sonra daha iyi olacağız inşallah canım bayram gelmesi iyi oldu konu komsu görürken untutum bulantı vs zaten kötü olsam asla cıkamazdım

merhaba arkadaşlar bende bikaçgün önce çift çizgiyi gördüm sanırım bende nisan annesi olacağım.henüz doktora gitmedim ama folik asit aldım gidene kadar kullanıcam yalnız bu bulantılar felaket kokulardan nefret eder oldum.

cnm bak bazı bulantılar psikolojik...yok yok llaki oluyo ama bazılarını sen önlemeye çalış..aklına başka bişi getir...mesela bu gün bebişimi tebrik ettim..sabah kalktığımda dolapdaki meyve suyunu içtim açılalı baya olmuştu bir yudum aldım..saniyesinde sadece meyve suyunu istifra ettim...dedim aferim bebişim..anneyi ve kendini iyi düşünüyo :)..hemen çıkardık hihih..bu arada hayırlı olsun...

günaydın kızlar hepınızın gecmıs baramı kutlu olsun bebklerınız nasıl umarım herkeste hersey yolundadır.:CüvCüv:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
ben 2 gün öğlen saat 1 e kadar çok kötüydüm ama bugün çok şükür ki iyiyim
ilaç içtim
dün öğürmekten boynumda yanaklarımda filan kırmızı kırımızı noktalar çıkmış

ben de hiç kanama olmadı şimdiye kadar
kızımda da olmamıştı
kızımdan önceki kürtajım da da olmamıştı
bebek büyüdüğü için damar çatlatıyordur filan demişti birileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…