2011 Nisan Anneleri

hoşgeldin cnm... ay çok hoşsun... bizimkiside pek uslu bu aralar öyle bi ben burdayım diyo gerisi yok..

hoşgeldin cnm... ay çok hoşsun... bizimkiside pek uslu bu aralar öyle bi ben burdayım diyo gerisi yok..

hoşbulduk canım oo senin hoşluğun bitanem maşallah annesi demekki seni düşünüyor kibar çocuk bizimki neden kudurdu anlamadım tekmeleri kibar kibar atıyor ama poposunu bii dikiyor yaa işte karnımın bir tarafı dikik duruyorum resmen ama doğsun poposuna poposuna vurucamo zamanda kıyamayız ama nasıl oldun sen bu arada bende bişiler okudum sana akşam yatarken

kızlar bizim bu kadar kaçamak şimdi habere giricez 6da öpüyoruz sizi bebişlerle Allaha emanet olun akşam görüşürüz

kocişim geldi..ahaha dükkanı devrettiği için... başka sektörlere akıcak.... bende aklıma geldi yapıcam bişey çorbam var zati... doyarız allahın izniyle..

Hele bir mutfağa girdimi canım evde pek yemeklik olmasada Rabbim veriyor kolaylığını hazırlıyorsun hemen...Afiyet olsun sizede...

İlahi ya siz babanızı kovuyorsunuz bizde babamız çalışıyor diye kendimiz kaçıyoruz yataktan uyusun diye babamız...

ben buralardayım kızlar....kocişle ilgilenim adam nefret edicek benden 3 kişi gibi olduk oğlum ben ve pc ahahaha

slm kızlar bugün kontrolüm vardı şükür bi sorun yok.benim kız 2 hafta ilerden gidiyomuş.36 haftalık görünüyo.2800 gr olmuş.yata yata büyüyoz inş:))doktor ultrasonla bakarken bide hıçkırık tuttu kuzumu.bi görseniz zıplıyodu doktorla güldük:)gözlerini açıp kapattı yavrum yaaaa....insan zaman geçtikçe daha çok bağlanıyor inş.birde sağlıklı bi şekilde kucaklarıımızada alırız.....

maşallah kızına yüzünü de görmüşsün ne güzel inşallah sağlıklı olarak alırız yavrularımızı kucaklarımıza bu arada konuyla alakasız ama ben listede yokmuşum baktımda benide eklersin mi canım sat 15 temmuz 16 kilo aldım erkek ve ismide tuğra kısmetse

SAĞOL CNM ARKADAŞIM BENİM... ÇAMLICADA KAHVALTILAR BENDEN OZAMAN...DUA ET BANA CNM UNUTMA HİÇ BENİ

AY MAŞALLAH CNM YAA OKURKEN Bİ HEYCANLANDIM KOCAMAN OLDULAR YA.....maşallah subhanallah....

Maşallah sağlıkla gelsin..Bende kontrole gideceğim gece çok heyecanlanıyorum bebişimi göreceğim diye..

Kızlar slm bendün annemdeydim bugün döndüm ama çok uyksuzdm birkaç saat yattım,sonrada evi toplayıp ,oğlmu doyrdm,ama yemek yapıcam üşeniyorum ya..çorba pilav var,araya sıcak yemek lazım tabi.
6 gündür kasıklarım ine başladı ,sanki kesiliyor ya yürürken aynı regl sancısı olrya kasıklarda öyle neyse sanırım herkes iyi..

ay cnm maş.subanallah 36 haftalık gibi he ay ne güzelihiç korkmaz inş.Allahın izniyle erken bile doğsa bişey olmaz baksana maş. 2800 olmş..millet bu kilodan az bile doğurryor da yaşıor sağlıklı bi şekilde..
ben oğlmu 38 e girdiğim gün doğrmştm 3000 doğmuştu,çok merak ediyorm bu da mı erkenci olcak diye..

Bugün oğlumu diş doktorruna götürdük..Çürük baya ilerlemiş,doktor baya uğraştı..Cesaretli oğlumda iyi dayandı maşallah..Giderken biraz korkmuştu ama orda bizi gururlandırdı..Ama bugün evladı hasta olan ailelere bol bol dua ettim..Ben dişçi koltuğundayken bile içim acıdı,başka şeyleri düşünmek bile istemiyorum..Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…