- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #42.021
ESRAesn cnm sen eklisin dimi face grubuna...
prentane,ESRAesn,esrayagmur,cranberry,mesa,sultan32,WELCQME,
slm kızlar işten kaçamak yapıp size bakalım dedik nasılsınız ayy face grubunu çok merak ediyorum işte yasak girmek eve gidince ilk işim bii el atmak olacak
biz 7de çıkıcaz daha işten:2: neyse tam 1 haftamız kaldı çok şükür kızlar bu gece resmen cinnet geçirdim yaa sağa dön sola dön sabaha kadar uyumadım bebişimede kızdımdurmuyor velet yerinde hele geceleri bazen korkutuyor beni şimdi çıkıcak diyorum 5te babamızıda odadan kovduk sonra sızmışız
ekledim cnm ben.... hoşgeldin...
ewet canım esen elbir baydur ben
hoşgeldin cnm... ay çok hoşsun... bizimkiside pek uslu bu aralar öyle bi ben burdayım diyo gerisi yok..
ay pardon güzel arkadaşım ya... okdar iltifat ettim esraya takıldıım için kafam karıştıda a
kocişim geldi..ahaha dükkanı devrettiği için... başka sektörlere akıcak.... bende aklıma geldi yapıcam bişey çorbam var zati... doyarız allahın izniyle..
prentane,ESRAesn,esrayagmur,cranberry,mesa,sultan32,WELCQME,
slm kızlar işten kaçamak yapıp size bakalım dedik nasılsınız ayy face grubunu çok merak ediyorum işte yasak girmek eve gidince ilk işim bii el atmak olacak
biz 7de çıkıcaz daha işten:2: neyse tam 1 haftamız kaldı çok şükür kızlar bu gece resmen cinnet geçirdim yaa sağa dön sola dön sabaha kadar uyumadım bebişimede kızdımdurmuyor velet yerinde hele geceleri bazen korkutuyor beni şimdi çıkıcak diyorum 5te babamızıda odadan kovduk sonra sızmışız
ben buralardayım kızlar....kocişle ilgilenim adam nefret edicek benden3 kişi gibi olduk oğlum ben ve pc ahahaha
slm kızlar bugün kontrolüm vardı şükür bi sorun yok.benim kız 2 hafta ilerden gidiyomuş.36 haftalık görünüyo.2800 gr olmuş.yata yata büyüyoz inş:))doktor ultrasonla bakarken bide hıçkırık tuttu kuzumu.bi görseniz zıplıyodu doktorla güldük:)gözlerini açıp kapattı yavrum yaaaa....insan zaman geçtikçe daha çok bağlanıyor inş.birde sağlıklı bi şekilde kucaklarıımızada alırız.....
SAĞOL CNM ARKADAŞIM BENİM... ÇAMLICADA KAHVALTILAR BENDEN OZAMAN...DUA ET BANA CNM UNUTMA HİÇ BENİhoşbulduk canım oo senin hoşluğun bitanemmaşallah annesi demekki seni düşünüyor kibar çocuk bizimki neden kudurdu anlamadım tekmeleri kibar kibar atıyor ama poposunu bii dikiyor yaa işte karnımın bir tarafı dikik duruyorum resmen ama doğsun poposuna poposuna vurucam o zamanda kıyamayız ama nasıl oldun sen bu arada bende bişiler okudum sana akşam yatarken
slm kızlar bugün kontrolüm vardı şükür bi sorun yok.benim kız 2 hafta ilerden gidiyomuş.36 haftalık görünüyo.2800 gr olmuş.yata yata büyüyoz inş:))doktor ultrasonla bakarken bide hıçkırık tuttu kuzumu.bi görseniz zıplıyodu doktorla güldük:)gözlerini açıp kapattı yavrum yaaaa....insan zaman geçtikçe daha çok bağlanıyor inş.birde sağlıklı bi şekilde kucaklarıımızada alırız.....
:80::80:slm kısssslar biz geldikkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?