- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #42.041
Bugün oğlumu diş doktorruna götürdük..Çürük baya ilerlemiş,doktor baya uğraştı..Cesaretli oğlumda iyi dayandı maşallah..Giderken biraz korkmuştu ama orda bizi gururlandırdı..Ama bugün evladı hasta olan ailelere bol bol dua ettim..Ben dişçi koltuğundayken bile içim acıdı,başka şeyleri düşünmek bile istemiyorum..Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin..
Canım gözün aydın ne güzel kocaman olmuş bebeğinslm kızlar bugün kontrolüm vardı şükür bi sorun yok.benim kız 2 hafta ilerden gidiyomuş.36 haftalık görünüyo.2800 gr olmuş.yata yata büyüyoz inş:))doktor ultrasonla bakarken bide hıçkırık tuttu kuzumu.bi görseniz zıplıyodu doktorla güldük:)gözlerini açıp kapattı yavrum yaaaa....insan zaman geçtikçe daha çok bağlanıyor inş.birde sağlıklı bi şekilde kucaklarıımızada alırız.....
Canım artık bu sancıların olması çok normal.Rahim doğuma hazırlıyormuş kendini.Rabbim inş zamanında doğmalarını nasip etsinKızlar slm bendün annemdeydim bugün döndüm ama çok uyksuzdm birkaç saat yattım,sonrada evi toplayıp ,oğlmu doyrdm,ama yemek yapıcam üşeniyorum ya..çorba pilav var,araya sıcak yemek lazım tabi.
6 gündür kasıklarım ine başladı ,sanki kesiliyor ya yürürkenaynı regl sancısı olrya kasıklarda öyle neyse sanırım herkes iyi..
Ayyy kıyamam ben ona.Maş aferin oğluna valla herkes öyle dişçi koltuğunda oturamaz gık demeden.Geçmiş olsun tatlımBugün oğlumu diş doktorruna götürdük..Çürük baya ilerlemiş,doktor baya uğraştı..Cesaretli oğlumda iyi dayandı maşallah..Giderken biraz korkmuştu ama orda bizi gururlandırdı..Ama bugün evladı hasta olan ailelere bol bol dua ettim..Ben dişçi koltuğundayken bile içim acıdı,başka şeyleri düşünmek bile istemiyorum..Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin..
Kızlar slm bendün annemdeydim bugün döndüm ama çok uyksuzdm birkaç saat yattım,sonrada evi toplayıp ,oğlmu doyrdm,ama yemek yapıcam üşeniyorum ya..çorba pilav var,araya sıcak yemek lazım tabi.
6 gündür kasıklarım ine başladı ,sanki kesiliyor ya yürürkenaynı regl sancısı olrya kasıklarda öyle neyse sanırım herkes iyi..
ay cnm maş.subanallah 36 haftalık gibi he ay ne güzelihiç korkmaz inş.Allahın izniyle erken bile doğsa bişey olmaz baksana maş. 2800 olmş..millet bu kilodan az bile doğurryor da yaşıor sağlıklı bi şekilde..
ben oğlmu 38 e girdiğim gün doğrmştm 3000 doğmuştu,çok merak ediyorm bu da mı erkenci olcak diye..
canım yazıp çıkmıştım cevabını yeni gördüm kusura bakma idare ettik ama akşam eve gelince devrildik yatağa... ay birde kötü huyum gündüz asla uyuyamam.sabahta kızım uyutmuyor acıktım kalk diye tepiniyorgünaydın cnm
fırtınadan bende çok korkarım hemen kocişe derim sıkı sıkı sarıl bana diye.
kaçta gidiceksin arkadaşına biraz yat uyu istersen gidene kadar.dinlenmiş olursun cnm.
muğladayım canım ben.Günaydın canım,siz nerde oturuyorsunuz ki bu kadar fırtına vardı böyle.İstanbulda hava güzel,öyle fırtınalık hava yok.Arkadaşlarına gidene kadar kızınla bi güzellik uykusuna yatın siz dinlenirsiniz
naptın canım randevun nasıl geçti?????kızlar ben çıkıyım hazırlanıp çıkmam gerek saat 1 de doktorda randevum.
ordanda eşimin iş yerine geçicem bugün fuara gidicez inşallah.
öpüyorum hepinizi
canımcım 1) klasik aldım chicco 13 liraydı civcivbebedeGünaydın kızlarrNasılsınız ayyy bugün içimde değişik bir sevinç var neden bilmiyorum ama
Ben de daha ne gecelik aldım ne de pijama bakalım öğlden sonra çarşıya gideceğiz inş hallederim.Kızlar yaaa bişey sorcam size;
1)Ateş ölçer ne marka ve nasıl aldınız?(Klasik-kulaktan ölçen-alından ölçen)
2)Banyo termometresi dedikleri şeyi nasıl bişey aldınız?
3)Tırnak makasını set halinde mi aldınız?
4)Bebek deterjanı hangi marka aldınız ben de alıp yıkayayım diyorum bi yandan bebişin kıyafetlerini...
Tşkler:13:
bende sünger aldım yatağı ile birlikte canım şu an için iyi duruyor ama kuzenim ince geliyor dedi.kayınvalidem pamuktan yatak yapcaktı daha görmedim nasıl birşey oldu bakalım onuda koyarım altına diye düşünüyorum.kızlar bende de netten parkyatağa sunger sipariş vermiştim havlu kılıftan yıkanabılıyor ama 5 cm kalınlığı şimdilik iyide ilerde ince gelirmi bilmem.siz de bu tarz bi süngermi aldınız ...
canım benide eklermisin istek gönderdim nagihan demetoğluGiriş Yap | Facebook face gurubumuza gelin annecikler... inş bebiş resmilerimizi ordan ekleriz..kisecikler görmez... oh oh...
slm kızlar bugün kontrolüm vardı şükür bi sorun yok.benim kız 2 hafta ilerden gidiyomuş.36 haftalık görünüyo.2800 gr olmuş.yata yata büyüyoz inş:))doktor ultrasonla bakarken bide hıçkırık tuttu kuzumu.bi görseniz zıplıyodu doktorla güldük:)gözlerini açıp kapattı yavrum yaaaa....insan zaman geçtikçe daha çok bağlanıyor inş.birde sağlıklı bi şekilde kucaklarıımızada alırız.....
İlahi ya siz babanızı kovuyorsunuz bizde babamız çalışıyor diye kendimiz kaçıyoruz yataktan uyusun diye babamız...
ama tatlımmm yaa :26::26: utandık ama şimdi haketti babamız ne yapalım bende işe gidicem
slm kızlar.... nasılsınız...
mrb kızlarr nasılsınz
annemdeyım nete gıremıyorum bayadır gecmışı tam okuyamdım baya dolmuş.ben artık oturamıyorum bıle batıyor benım cımcıme sankı bazende korkuyorum yerınden çıkcak dıye tekmelerıyle.annemde kalmak bana çok ıyı geldı zaman burda daha çabuk gecıyor haftaya cmt doncem eve bu salıda kontrolmuz var
ben de annemdeydim şubat tatilinde. anne gibisi yok gerçekten valla orda çok iyi dinlendim kadıncağız beni hiç yerimden kaldırmadı canım annem
cnm aynı dert izdede var....artık zorlaştık..allah yardmcımız olsunmrb kızlarr nasılsınz
Annemdeyım nete gıremıyorum bayadır gecmışı tam okuyamdım baya dolmuş.ben artık oturamıyorum bıle batıyor benım cımcıme sankı bazende korkuyorum yerınden çıkcak dıye tekmelerıyle.annemde kalmak bana çok ıyı geldı zaman burda daha çabuk gecıyor haftaya cmt doncem eve bu salıda kontrolmuz var
iyilik çok şükür sen nasılsın? Benim midem çok fena yanıyor son zamanlarda ya. Bi de nefes alamıyorum sanki göğsüme biri oturmuş. Sizin nasıl durumlar
ahh kızlar ben bugün 36+2 oldum gerçekten son zamanlar çok zormuş.
Allah bizi bi an önce kurtarsın.
Ay neler olmuş facebook grubu açılmış.Başka önemli bişey var mı kızlar,ilgilenemedim dünden beri.
Ben de face imi dinlenmeye almıştım,tekrar açtığım zaman hemen ekleyeceğim.Ah bu eşler yok mu, nesini kıskanırlar anlamam :)Valla burda konuşmak insanı rahatlatıyor,çünkü sıkıntılar dertler aynı.Burda da oyalanmazsak napıcaz başka dimi ama.slm canim.baska onemli bibiy yok heralde.ben biras goz attim gecmise.face ve msn eklemis rkadaslar.bende ekleyebildigim kadar ekledim.bende dunden bu yana giremedim.esim kiziyor buraya girmeme acikca soyledi kiskaniyomus beyefendi.biras tartistik oyuzden.ama ben genede giriyom bunda bi kotuluk goremiyorum vala. erkekler de iyice bi tuhaflasti.
Ben de face imi dinlenmeye almıştım,tekrar açtığım zaman hemen ekleyeceğim.Ah bu eşler yok mu, nesini kıskanırlar anlamam :)Valla burda konuşmak insanı rahatlatıyor,çünkü sıkıntılar dertler aynı.Burda da oyalanmazsak napıcaz başka dimi ama.
ayyyy hic sorma canim.benim esim cok kiskanc napicam bilmiyorum.disarda biriyle selamlassam onu bile soz konusu ediyor.butun ilgiyi kendine istiyor.herseyi onla konusmami istiyor.ama bayan bayana da konusacak seyler oluyor.onlarda esle konusulmuyoki.ben bu sayfaya girmeyi seviyorum.hepimiizn ortak bi noktasi var ama dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?