2011 Nisan Anneleri

çok geçmiş olsun cnm..haberdede şimdi izledim dişçi koltuğundan engelli kalkmış çocuk.. sanırım narkoz verdiler sesi kapalıydı okumadım fazla...o yüzden çocuklara narkoz verilmesine karşıyım. diş için sünnet için gibi şeeylerde...

Canım gözün aydın ne güzel kocaman olmuş bebeğinAyy bizlerden bazısı böyle giderse nisanı bulmayacak gibi

Canım artık bu sancıların olması çok normal.Rahim doğuma hazırlıyormuş kendini.Rabbim inş zamanında doğmalarını nasip etsin

Ayyy kıyamam ben ona.Maş aferin oğluna valla herkes öyle dişçi koltuğunda oturamaz gık demeden.Geçmiş olsun tatlım

ço kteşekkür ederim canım evet şükür doğsa bile sorun olmaz dedi doktor ama durabildiği kadar duması çok daha ii dedi.. canım benim oğlumda 38. haftada doğdu 3330 du. ama ben şimdi bunda sürekli yatıyorum yormuyorum kendimi birde beslenmeme çok dikkat ediyorum hergün bol bol protein alıyorum bunun çok faydası var.. sen takma kasılmalar bu haftalarda normalmiş....

denizcim çok teşekkür ederim canım... benim nisanı beklemez hayırlısı olsun hepimiz için....

Son düzenleme:
günaydın cnm
fırtınadan bende çok korkarım hemen kocişe derim sıkı sıkı sarıl bana diye.
kaçta gidiceksin arkadaşına biraz yat uyu istersen gidene kadar.dinlenmiş olursun cnm.
canım yazıp çıkmıştım cevabını yeni gördüm kusura bakma idare ettik ama akşam eve gelince devrildik yatağa... ay birde kötü huyum gündüz asla uyuyamam.sabahta kızım uyutmuyor acıktım kalk diye tepiniyor
muğladayım canım ben.
kızlar ben çıkıyım hazırlanıp çıkmam gerek saat 1 de doktorda randevum.
ordanda eşimin iş yerine geçicem bugün fuara gidicez inşallah.
öpüyorum hepinizi
naptın canım randevun nasıl geçti?????
canımcım 1) klasik aldım chicco 13 liraydı civcivbebede
2) termometre migrosta 8 liraya uygun sadece suyun ısısını ve durduğunda tabi dışarıyı ölçen şirin birşey bulduk onu aldık markasını hatırlayamadım
3) tırnak makasını tekli aldım yine migrostan ama şimdiden nasıl kullanırım diye korkuyorum doğrusu
4) deterjan hacı şakir granül matik aldım.

kızlar bende de netten parkyatağa sunger sipariş vermiştim havlu kılıftan yıkanabılıyor ama 5 cm kalınlığı şimdilik iyide ilerde ince gelirmi bilmem.siz de bu tarz bi süngermi aldınız ...
bende sünger aldım yatağı ile birlikte canım şu an için iyi duruyor ama kuzenim ince geliyor dedi.kayınvalidem pamuktan yatak yapcaktı daha görmedim nasıl birşey oldu bakalım onuda koyarım altına diye düşünüyorum.
Giriş Yap | Facebook face gurubumuza gelin annecikler... inş bebiş resmilerimizi ordan ekleriz..kisecikler görmez... oh oh...
canım benide eklermisin istek gönderdim nagihan demetoğlu

ay canım maaşallah kızına.herşey yolunda demek oh oh ne güzel... benimki ne kadar oldu acaba...haftaya kontrolüm bakalım bizim kız ne alemde göreceğiz kısmetse

mrb kızlarr nasılsınz
annemdeyım nete gıremıyorum bayadır gecmışı tam okuyamdım baya dolmuş.ben artık oturamıyorum bıle batıyor benım cımcıme sankı bazende korkuyorum yerınden çıkcak dıye tekmelerıyle.annemde kalmak bana çok ıyı geldı zaman burda daha çabuk gecıyor haftaya cmt doncem eve bu salıda kontrolmuz var

ben de annemdeydim şubat tatilinde. anne gibisi yok gerçekten valla orda çok iyi dinlendim kadıncağız beni hiç yerimden kaldırmadı canım annem

cnm aynı dert izdede var....artık zorlaştık..allah yardmcımız olsun
iyilik çok şükür sen nasılsın? Benim midem çok fena yanıyor son zamanlarda ya. Bi de nefes alamıyorum sanki göğsüme biri oturmuş. Sizin nasıl durumlar

cnm yediklerne dikket et..reçel tatlı içtiğim içecekler yakar feci...ben uzak duruyorum....

Ay neler olmuş facebook grubu açılmış.Başka önemli bişey var mı kızlar,ilgilenemedim dünden beri.

slm canim.baska onemli bibiy yok heralde.ben biras goz attim gecmise.face ve msn eklemis rkadaslar.bende ekleyebildigim kadar ekledim.bende dunden bu yana giremedim.esim kiziyor buraya girmeme acikca soyledi kiskaniyomus beyefendi.biras tartistik oyuzden.ama ben genede giriyom bunda bi kotuluk goremiyorum vala.erkekler de iyice bi tuhaflasti.

Ben de face imi dinlenmeye almıştım,tekrar açtığım zaman hemen ekleyeceğim.Ah bu eşler yok mu, nesini kıskanırlar anlamam :)Valla burda konuşmak insanı rahatlatıyor,çünkü sıkıntılar dertler aynı.Burda da oyalanmazsak napıcaz başka dimi ama.

ayyyy hic sorma canim.benim esim cok kiskanc napicam bilmiyorum.disarda biriyle selamlassam onu bile soz konusu ediyor.butun ilgiyi kendine istiyor.herseyi onla konusmami istiyor.ama bayan bayana da konusacak seyler oluyor.onlarda esle konusulmuyoki.ben bu sayfaya girmeyi seviyorum.hepimiizn ortak bi noktasi var ama dimi.

Ayy bu kadar kıskançlık da bunaltır insanı.Hiç olmadan da olmaz tabi, seven insan kıskanır ama gerektiği kadar olmalı bence.Yaniii bayan bayana tabiki daha farklı.Onlar bizim şuan yaşadıklarımızı ve hissettiklerimizi, bizim birbirimizi anladığımız kadar anlayamazlar ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…