- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #42.061
Ayy bu kadar kıskançlık da bunaltır insanı.Hiç olmadan da olmaz tabi, seven insan kıskanır ama gerektiği kadar olmalı bence.Yaniii bayan bayana tabiki daha farklı.Onlar bizim şuan yaşadıklarımızı ve hissettiklerimizi, bizim birbirimizi anladığımız kadar anlayamazlar ki.
1 haziranda allah kismet ederse turkiyeye gidicem.o zaman napicak cok merak ediyorum.3 ay felanda kalicam orda.kafayi yer heralde.bugun bende gelebilirim gibisinden laf etti.bence dayanamaz gelir gibime geliyor.
slm canim.baska onemli bibiy yok heralde.ben biras goz attim gecmise.face ve msn eklemis rkadaslar.bende ekleyebildigim kadar ekledim.bende dunden bu yana giremedim.esim kiziyor buraya girmeme acikca soyledi kiskaniyomus beyefendi.biras tartistik oyuzden.ama ben genede giriyom bunda bi kotuluk goremiyorum vala. erkekler de iyice bi tuhaflasti.
çok geçmiş olsun cnm..haberdede şimdi izledim dişçi koltuğundan engelli kalkmış çocuk.. sanırım narkoz verdiler sesi kapalıydı okumadım fazla...o yüzden çocuklara narkoz verilmesine karşıyım. diş için sünnet için gibi şeeylerde...
tiancu bide bu gece esimle bebegin yatagini kuracagiz.kiyafetlerini yerlestiriyim.birasda susuluyum bizim odayi.daha hos olur heralde.biz oda yapmiyoz ayri olarak.evimiz cok kucuk.birde mobilyalarda burda cok renk secimi yok maalesef.ya beya yada kahverengi.esim kahverengi olanini begendi.bak linki veriyim sana.birde sen bak.en alttan 3 lu olan set kahverengi olanini.beyazlarda hep tek yatak vardi.cekemeceli dolap yoktu. o yuzden bu rengi alalaim dedi.Baby Furniture Store: Baby Cribs & Nursery Furniture - FREE SHIPPING - Simply Baby Furniture
tesekkurler canim.uyuyun diyosunda bizim en basindan beri hep uyku sorunumuz var.mesela ben gecelri hic uyuyyamiyorum.kızlar 2010 nisan annesiim arada girip sizin heyecanlarınıza ortak oluyorum geçmişi yad ediyorum çok özlüyorum hamileliği o eski günleri oğlumun karnımdaki hareketlerini....hamileli benm için çok güzeldi dr kontrolleri bebeğimi görme heyacanı vs.şimdi turp gibi 10.5 aylık bi oğlum var.hamilelik,doğum ve sonrası çok güzel heyecanlar.rabbm hepiciğini salimen kurtarsın bebişlerinizle güzel günler diliyorum kızlar..........keyfini çıkartın bu günlerin ve bolcccccaaaaaaaaaaaa uyuyunnnnnnnnnnnn
Ayy canım çok sağolasın valla biz de biran önce bu günler geçsin ve bebişlerimizi kucağımıza alalım istiyoruz.Ama dediğin gibi hamileliğin tadı da başka.Özleriz herhalde. Özlersek 2. yi doğururuz biz dekızlar 2010 nisan annesiim arada girip sizin heyecanlarınıza ortak oluyorum geçmişi yad ediyorum çok özlüyorum hamileliği o eski günleri oğlumun karnımdaki hareketlerini....hamileli benm için çok güzeldi dr kontrolleri bebeğimi görme heyacanı vs.şimdi turp gibi 10.5 aylık bi oğlum var.hamilelik,doğum ve sonrası çok güzel heyecanlar.rabbm hepiciğini salimen kurtarsın bebişlerinizle güzel günler diliyorum kızlar..........keyfini çıkartın bu günlerin ve bolcccccaaaaaaaaaaaa uyuyunnnnnnnnnnnn
Baktım canım. Daha önce bebek mobilyası olarak hiç kahverengi görmemiştim ama güzelmiş bence.İlerde de rahatlıkla kullanılır o dolaplar, modası geçmez yani.Güle güle kullansın inşallah bebişcik.
slm arkadaslar ben sizi sessizce takip ediyordum ama artik biseyler paylasayim dedim
face grubu cok iyi bir fikir olmus
34+6 haftalik hamileyim, benim dogum terminim 3 nisan
birde almanyada yasiyorum
simdilik böyle herkese iyi geceler
slm arkadaslar ben sizi sessizce takip ediyordum ama artik biseyler paylasayim dedim
face grubu cok iyi bir fikir olmus
34+6 haftalik hamileyim, benim dogum terminim 3 nisan
birde almanyada yasiyorum
simdilik böyle herkese iyi geceler
kızlar 2010 nisan annesiim arada girip sizin heyecanlarınıza ortak oluyorum geçmişi yad ediyorum çok özlüyorum hamileliği o eski günleri oğlumun karnımdaki hareketlerini....hamileli benm için çok güzeldi dr kontrolleri bebeğimi görme heyacanı vs.şimdi turp gibi 10.5 aylık bi oğlum var.hamilelik,doğum ve sonrası çok güzel heyecanlar.rabbm hepiciğini salimen kurtarsın bebişlerinizle güzel günler diliyorum kızlar..........keyfini çıkartın bu günlerin ve bolcccccaaaaaaaaaaaa uyuyunnnnnnnnnnnn
ay allah korusun,nerde çocuğu hasta olan varsa şifa versin..
Hoşgeldin cnm aramıza....
Sağol cnm.... Tek bebişm... Rabbim diğerlerini aynı keyifle geçirmeyi nasip etsin yavrunu size bağışlasın inş..
amin cnm ya...vallahi...:26: çok zor bi durum bence
slm canim.baska onemli bibiy yok heralde.ben biras goz attim gecmise.face ve msn eklemis rkadaslar.bende ekleyebildigim kadar ekledim.bende dunden bu yana giremedim.esim kiziyor buraya girmeme acikca soyledi kiskaniyomus beyefendi.biras tartistik oyuzden.ama ben genede giriyom bunda bi kotuluk goremiyorum vala. erkekler de iyice bi tuhaflasti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?