2011 Nisan Anneleri

karnım acıktııı........artık kendime dur diyemiyorum.yememek için yatmak zorundayım tabi aç karnına uyuyabilirsem.hadi öptüm sizi kızlar...iyi geceler....
ay aynen cnm...çorba içtim kandırdım kendimi..yememeliyim...
Cnm sen bu iştahla ikinciye selam dersin... Rabbim bizede göstersin o günleri...ne güzel ya böylen anltman....
esraaaaaaaaaaaa oglumun yatagini gordunmu.bugun kuracaz kiyafetlerini yerlestiriyim.resminide cekicem.bide sen baksana linki verdim arka sayfada.sen mobilyadan anlarsin.
cnm bidaha ver baktım ama hangisi...

benim oglan biras korkak olacak sanirim.iki elimi karnima dogru tutuyorum kuvvetli bi alkis yapiyorum.ordan oraya kaciyo yavrum karnimda.hele bazen yuzuyor resmen karnimda.elini ayagini bi yerden tutup geri itiyorum.

Allah oğluna sağlık versin..Herkez aynı şeyi söylüyor ama bu şekilde de artık uyunmuyor ki..:2::2:

inşallah esracm benmki tüp bebekle oldu biraz zordu benm için hamile kalmak inşallah 2. bizi çk yormadan kendişliğinden gelir.size iyi geceler kızlar.ara sıra uğrarım belki topiğinize bu arada face de grup açmak iyi olmuş bizimde var ve müthiş güzel bebeklerimzn doğumundan itibaren olan tüm fotolarını attık günnün bebeği günün annesi yaptık hatta biz çoğunlukla birbirimizle görüşüyoruz bile.....neyse çenem düştü oğlan erken kalkar iyi geceler

tesekkurler canim.uyuyun diyosunda bizim en basindan beri hep uyku sorunumuz var.mesela ben gecelri hic uyuyyamiyorum.

Boşver canım,zaten bebek de uzun bir süre gece uyumayacak,sende böylelikle zorlanmazsın..Gündüz bebiş uyuduğunda uyursun..Çünkü bende gecelerin kadınıyım..

ay aynen cnm...çorba içtim kandırdım kendimi..yememeliyim...

Cnm sen bu iştahla ikinciye selam dersin... Rabbim bizede göstersin o günleri...ne güzel ya böylen anltman....

cnm bidaha ver baktım ama hangisi...

Baby Furniture Store: Baby Cribs & Nursery Furniture - FREE SHIPPING - Simply Baby Furniture canim burdan en alttaki kahverengi 3 lu olan set.baska renk secenegimiz yoktu.beyaz olanlarda hep tek yatak satiyolardi ayni fiyata.amerikada mobilyalar ya beyaz ya kahverengi yada siyah.iclerinde en uygun olani buydu.bu yatagi cocuk buyudugu zaman karyola sekline getirebiliyoruz.18 yasina kadar yatabiliyomus.

esim acikca soledi dun bana.girmeni istemiyorum dedi.bende o evde olmadigi zamanlarda gircem bundan sonra.benim esim kiskanclik konusunda ayri bir cumhuriyet.

güzelmiş cnm... sende bendensin bende çok cicili şelyeri tercih etmem hani almışken falan kullana bilsin yazık 2 yaşına kadar yat... at yenisini al vs hem masraf hemde yorgunluk bence... uğraş

güzelmiş cnm... sende bendensin bende çok cicili şelyeri tercih etmem hani almışken falan kullana bilsin yazık 2 yaşına kadar yat... at yenisini al vs hem masraf hemde yorgunluk bence... uğraş

caqnim zaten bizim bebekkken aldiklarimizi buyuyunce begenmiycekler.ben kizimdan biliyorum.herseyini kendi zevkine gore aliyor.ben parayi cope atmak istemiyorum.ekonomik davraniyorum biras.pra biriktirmeyi cok seviyorum.mesela amerikali dostlarimizin babyshower yapacaklarini bilseydim.kiyafet felanda almazdim.bu carsamba parti yapip hediyelri vericeklermis.en azindan bilseydim aksiklere gore bisiyler aliridim.

ya doğru diyosun cnm.... benimki erkek olduğu için beyaz dolap beğenmeme gibi şansı yok..malum kızlar zilli oluyo..

eeeeeee birde geceleri uyuyamiyorum.adam yalniz yatiyor.eeeeeeee haliyle istedigi gibi davranamiyoda.napsin adam sinir tepesinde geziniyor.

anam seninkide bi hoş..bizimkisi napsın... yiğidim aslanım kaldı benzis..kaç aydır tk yatıyo yatak btıyo die köşe koltuğunda yatıyorum oh çok rahat... diyorum ya bi doğurim halvete bi gircem bi daha çıkmıcam

bir türlü yazmaya fırsat bulamadım halıları kaldırdık eşyaların üstünü örttük yarın bütün evin kapıları değişecek beni yorucu günler bekliyor uyumayı düşünüyorum ama belim ağrıdı ki hiç bişeye karışmadığım halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…