- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #42.081
ay aynen cnm...çorba içtim kandırdım kendimi..yememeliyim...karnım acıktııı........artık kendime dur diyemiyorum.yememek için yatmak zorundayım tabi aç karnına uyuyabilirsem.hadi öptüm sizi kızlar...iyi geceler....
tabiki bebeği ilk kucağınıza aldığınız hatta onu ilk gördüğünüz an paha biçilemez ama ben hamileliği de özlüyorum ya...oğlum karnımda o kadar çok oynardıki...mesela müzik duysa vey onunla konuşsam ayaklarını diz kapağını elini yumruk şeklinde çok özledm ya bazen diyorum seni karnıma geri mi atsam diye sığmaz ki sıpam 12.5 kg 80 cm.nereme sığsın.....eşek kadar ama çok tatlı teyzeleri.....ah bi doğurun bakın ya hayatınızda iyiki yapmışım dediğiniz şey bebeğiniz.benimki mışıl mışıl uyuyo şimdi koynuna atıyorum kendimi kolunda yatıyorum onu acıtmadan sarılıyorum.....çok güzel ya imrendirmiyeyim fazla sizi hemen doğurmayın heeee
cnm bidaha ver baktım ama hangisi...esraaaaaaaaaaaa oglumun yatagini gordunmu.bugun kuracaz kiyafetlerini yerlestiriyim.resminide cekicem.bide sen baksana linki verdim arka sayfada.sen mobilyadan anlarsin.
tabiki bebeği ilk kucağınıza aldığınız hatta onu ilk gördüğünüz an paha biçilemez ama ben hamileliği de özlüyorum ya...oğlum karnımda o kadar çok oynardıki...mesela müzik duysa vey onunla konuşsam ayaklarını diz kapağını elini yumruk şeklinde çok özledm ya bazen diyorum seni karnıma geri mi atsam diye sığmaz ki sıpam 12.5 kg 80 cm.nereme sığsın.....eşek kadar ama çok tatlı teyzeleri.....ah bi doğurun bakın ya hayatınızda iyiki yapmışım dediğiniz şey bebeğiniz.benimki mışıl mışıl uyuyo şimdi koynuna atıyorum kendimi kolunda yatıyorum onu acıtmadan sarılıyorum.....çok güzel ya imrendirmiyeyim fazla sizi hemen doğurmayın heeee
kızlar 2010 nisan annesiim arada girip sizin heyecanlarınıza ortak oluyorum geçmişi yad ediyorum çok özlüyorum hamileliği o eski günleri oğlumun karnımdaki hareketlerini....hamileli benm için çok güzeldi dr kontrolleri bebeğimi görme heyacanı vs.şimdi turp gibi 10.5 aylık bi oğlum var.hamilelik,doğum ve sonrası çok güzel heyecanlar.rabbm hepiciğini salimen kurtarsın bebişlerinizle güzel günler diliyorum kızlar..........keyfini çıkartın bu günlerin ve bolcccccaaaaaaaaaaaa uyuyunnnnnnnnnnnn
tesekkurler canim.uyuyun diyosunda bizim en basindan beri hep uyku sorunumuz var.mesela ben gecelri hic uyuyyamiyorum.
ay aynen cnm...çorba içtim kandırdım kendimi..yememeliyim...
Cnm sen bu iştahla ikinciye selam dersin... Rabbim bizede göstersin o günleri...ne güzel ya böylen anltman....
cnm bidaha ver baktım ama hangisi...
esim acikca soledi dun bana.girmeni istemiyorum dedi.bende o evde olmadigi zamanlarda gircem bundan sonra.benim esim kiskanclik konusunda ayri bir cumhuriyet.Yazık sana kıyamam Benim eşim gündüz evde,gece çalışıyor..O yüzden ikimizin de arkadaş edinme olasılığımız olmuyor..Gece görüşemediğimiz için gündüzleri beraber geçiriyoruz..Biz akrabalarıda şutladık..Bazen işten geldiğinde sizinle yazıştığımı görüyor,yada gündüz kızlara bakayım neler yazmışlar diyorum..Ona da komik geliyor ama benim sizlerle görüşmemden mutlu olduğumu gördüğü içinde karışmıyor..
Ama oğlum her buraya geldiğimde inşallah K.K kapanır diyor..Benim de oğlum kıskanıyor..
Baby Furniture Store: Baby Cribs & Nursery Furniture - FREE SHIPPING - Simply Baby Furniture canim burdan en alttaki kahverengi 3 lu olan set.baska renk secenegimiz yoktu.beyaz olanlarda hep tek yatak satiyolardi ayni fiyata.amerikada mobilyalar ya beyaz ya kahverengi yada siyah.iclerinde en uygun olani buydu.bu yatagi cocuk buyudugu zaman karyola sekline getirebiliyoruz.18 yasina kadar yatabiliyomus.
esim acikca soledi dun bana.girmeni istemiyorum dedi.bende o evde olmadigi zamanlarda gircem bundan sonra.benim esim kiskanclik konusunda ayri bir cumhuriyet.
Aman boşver,bu yüzden aranızda sorun olmasın..Sen yine eşin yokken gelirsin canım..
güzelmiş cnm... sende bendensin bende çok cicili şelyeri tercih etmem hani almışken falan kullana bilsin yazık 2 yaşına kadar yat... at yenisini al vs hem masraf hemde yorgunluk bence... uğraş
oyle yapicam artik baska carem kalmadi.sizdende vazgecemiyorum.ahhhh bi cilveli kari olamadim gitti.odun gibiyim resmen.cilveli olsam adam melek gibi aslinda.
selam gece kuşları...ne kaynatıyonuz bakiimmm
caqnim zaten bizim bebekkken aldiklarimizi buyuyunce begenmiycekler.ben kizimdan biliyorum.herseyini kendi zevkine gore aliyor.ben parayi cope atmak istemiyorum.ekonomik davraniyorum biras.pra biriktirmeyi cok seviyorum.mesela amerikali dostlarimizin babyshower yapacaklarini bilseydim.kiyafet felanda almazdim.bu carsamba parti yapip hediyelri vericeklermis.en azindan bilseydim aksiklere gore bisiyler aliridim.
Alemsin vallahi
eeeeeee birde geceleri uyuyamiyorum.adam yalniz yatiyor.eeeeeeee haliyle istedigi gibi davranamiyoda.napsin adam sinir tepesinde geziniyor.
eeeeeee birde geceleri uyuyamiyorum.adam yalniz yatiyor.eeeeeeee haliyle istedigi gibi davranamiyoda.napsin adam sinir tepesinde geziniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?